"Liberalen zijn meer misleidend, meer hypocriet dan conservatieven." (twitter.com)


Beiden willen macht maar de liberalen hebben het tot een kunst verheven om zich voor te doen als vriend en begunstiger van de zwarten. Witte liberalen controleren [ de neger ] door symbolische truukjes, valse beloftes van integratie en rechten. - Malcolm X. ...

door Proemevla in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 12
  • 683x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wanneer wordt BLM ingezet?
Juist:

Na de verkiezingen worden ze net als al die anderen weer bij het oud vuil gezet tot .... de volgende verkiezing.

2
51 Proemevla

@49
NEPNIEUWS

3
52 RichardR

@50
NEPNIEUWS

3
53 RichardR

@51
NEPNIEUWS

3
54 RichardR

Het Nazi fascisme herleeft binnen de linkse kringen .. Censuur, Goebbels tactieken en de Cancel-Cultuur. Ben je geen lid van de partij, dan ben je een slecht mens ...

2
55 sparta

Een beetje meer, een beetje minder, wat maakt het uit? Hypocriet zijn ze allemaal. Amerika is een zieke staat en dat is het altijd al geweest. Vanaf de eerste dag dat ze de grondwet schreven en slavernij introduceerden.

2
56 samcash

@55 fascisme is per definitie een Rechtse politieke stroming. Zoek het maar op.

4
57 samcash

@57
Je zuigt er maar een punt aan. Fascisme heeft meer te maken met gedrag. Als het geen fascisme is voor links, hoe mag ik het dan noemen? Heb je daar een goed woord voor?

1
58 sparta

Liberalen hebben, vanuit historisch standpunt gezien, géén visie. Het liberalisme is namelijk ontstaan als een reactie op het klassieke Ancien Regime....zij streefden naar vrijheid, vulden hun zakken en prefereren ter bescherming van hun verworven vermogens een nachtwakersstaat.... dat is alles.

1
59 CoolMemories

@57 ".... fascisme is per definitie een Rechtse politieke stroming....."

De Amerikaanse democratische partij in de 19e en begin 20e eeuw was ook voor slavernij en 'fascistisch'.....maar politieke ladingen kunnen ompolen waardoor 'rechts' versus 'links' onbruikbare begrippen zijn.
De liberalen in de 19e eeuw vóór de opkomst van het socialisme vormden de meest linkse kant van het politieke spectrum destijds....

Trump is zelf slachtoffer van hetze, intrige en discriminatie op basis van afkomst, kleur, religie, cultuur, gedrag enz. want met politieke inhoud hadden Russia-gate en het impeachment niets te maken...

1
60 CoolMemories

@55 "...Het Nazi fascisme herleeft binnen de linkse kringen .. Censuur, Goebbels tactieken en de Cancel-Cultuur. Ben je geen lid van de partij, dan ben je een slecht mens ......"

Goed gezien! net als in de DDR en Hitler-Duitsland moet je tegenwoordig steeds op je woorden passen, je gedrag voortdurend beoordelen naar de maatstaven van de partij en je onderwerpen aan de universele waarden en doctrines van de Linkse Kerk. Pim Fortuyn zag dat al rond de eeuwwisseling!

2
61 CoolMemories

@56 ".... Vanaf de eerste dag dat ze de grondwet schreven en slavernij introduceerden...."

Slavernij was nooit gebruikelijk in Noord Europa maar is aan het einde van de Middeleeuwen binnen gekomen door invloeden en immigranten uit de Oriënt waar slavernij doodnormaal was.
Verder deden alle grote beschavingen uit het verleden aan slavernij, zowel in Noord-Afrika, Azië als de Grieken en Romeinen.

2
62 CoolMemories

@51 Ja, revoluties zijn altijd een feest voor useful idiots en profiteurs....!

2
63 CoolMemories

@5 "....De echte liberalen gaan geen samenwerking aan met een partij als de PVV...."

Je begrijpt er niets van! JUIST de ECHTE liberalen lopen over naar de partij van de VRIJHEID! Rutte gebruikt alleen maar liberale standpunten als misleiding om ondertussen Nederland over te leveren aan de bolsjewistische EUSSR en onderwerpende Islam!! -want daar wordt niets tegen gedaan!!

2
64 CoolMemories

@6 "....De liberalen zoals ze zich nu gedragen in de US....die graven hun eigen graf...."

Zij blijken, net als in Europa, socialisten/communisten/landverraders te zijn......hier 'paars' genoemd....

3
65 CoolMemories

@58 het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti- intellectueel. Het is een vorm van kapitalistische dictatuur van een kleine groep uitverkorenen.

Als het om linkse kringen gaat kun je in zo'n geval spreken van communisme zoals Rusland dat toepast, zeg maar de dictatuur van de Partij. Zolang er geen inspraak is en er geen verkiezingen zijn is er sprake van een dictatuur.
Je hebt dus linkse en rechtse dictaturen. Allebei zijn ze imo even erg.

3
66 samcash

@66 Echter is rechts voor zo min mogelijk overheid , dus zo min mogelijk macht centraliseren , en links juist voor meer overheid dus meer macht centraliseren.
En hoe meer je macht centraliseert , hoe groter de corruptie en kans op massamoorden.

4
67 solidsteel

@62 Ja, en? Wat wil je daarmee zeggen? Slavernij was in christelijke kringen heel normaal. Het staat in hun heilig boek, de bijbel en wordt daarin ook verdedigd.
Slavernij was heel gebruikelijk in Noord Europa in de middeleeuwen. Het werd alleen anders genoemd namelijk horigheid. Horigen waren als slaven van hun heer.

1
68 samcash

@67 Rechts centraliseert haar macht in kapitaal. Beide zijn even erg. Als je zonder kapitaal wordt geboren ben je een slaaf van het kapitalisme.

1
69 samcash

@68 Slavernij was overal en altijd heel normaal totdat het Westen het als enige verbannen heeft.

2
70 solidsteel

@69 Geen idee wat je hiermee juist bedoelt, geef eens een voorbeeld van rechts dat hun macht centraliseert in kapitaal?

2
71 solidsteel

@70 Het Westen heeft alleen de Naam verbannen. Slavernij is niet echt afgeschaft, ook niet in het Westen.
Het socialisme had daarvoor de oplossing moeten bieden, maar dat is helaas verminkt en misbruikt voor eigen gewin door links en rechts.

1
72 samcash

@71 Monopolie is een kapitalistische hobby. Het is het streven naar alles bezitten.

1
73 samcash

@72 Je kan werken slavernij noemen , of de afhankelijkheid aan het financieel stelsel, maar beide zijn niet te vergelijken met de echte slavernij waarover het ging en die heeft het westen toch echt wel afgeschaft.
hHoewel dat het nu steeds meer terugkomt waar het huidige links grote voorstander van is.
Socialisme is een fabel wat geen rekening houdt met het menszijn en daarom altijd zal falen.

2
74 solidsteel

@73 Bij socialisme is alles een monopolie en verplicht. Bij kapitalisme kan het voorkomen en is het niet gewenst.

3
75 solidsteel

Gevalletje cognitieve dissonantie van Pelosi :

Best wel grappig hoe de democraten zich openbaren voor wat ze zijn.

2
76 Proemevla

@70
Ja... en de democraten waren nog tegen de afschaffing. Maar dat doet niet meer ter zake als al die zeurende figuren over hun schaduw heen stappen.

2
77 sparta

Kijk:

[quote[
Colorado's former Governor and current Senate candidate John
@Hickenlooper
says that he believes Tara Reade's sexual assault allegations against
@JoeBiden
... but will still vote for Biden regardless.
[/quote]

2
78 Proemevla

@75 In het kapitalisme is het streven naar het monopolie en om alle competitie uit te schakelen. Altijd. Het gaat om de ultieme bezitsvorming en de daaraan gekoppelde macht. Alles voor 1.
In het socialisme gaat het om eerlijke verdeling van welvaart. Alles voor iedereen.
Het is niet moeilijk om in te zien welk systeem in principe het beste is.

0
79 samcash

@74 Arbeiders zijn loonslaven. Met het verdwijnen van de vakbonden wordt dat steeds duidelijker.
Werken is per definitie geen slavernij, maar de uitbuiting van werkers leidt wel tot slavernij. De vergelijking met de slavernij gaat in grote lijnen wel degelijk op. Zeker met de opkomst van uitzendbureaus en het verlies van vaste banen.

0
80 samcash

@79 "Het is niet moeilijk om in te zien welk systeem in principe het beste is."

Idd . Beide zijn meerdere male geprobeerd , dus je moet alleen naar de uitkomsten kijken. Kapitalisme heeft het minste armoede gecreëerd en socialisme het meeste en de meeste massamoorden.

2
81 solidsteel

Kijk:

[quote]
Black Lives Matter donations going to Act Blue is financial confirmation of the alliance we noted a few weeks ago.

BLM (Obama/Holder) joining with AME network (Biden/Clyburn) with Act Blue being the DNC (Perez)
[/quote]

2
82 Proemevla

@29 "Malcolm X zegt dus eigenlijk: conservatieven zijn openlijke racisten maar voor de liberals zijn we niet veel meer dan een strategie tegen de conservatieven."
Troost je Malcom X had slechts een woord voor alle blanken in de VS namelijk devil white. En in die tijd kon ik dat nog best wel begrijpen dat hij zoiets zei.

1
83 ThWil

@81 socialisme is nooit serieus uitgeprobeerd. Communisme is geen socialisme. Je kunt het wel zo noemen, maar daarom is het nog niet zo.
Nationaal socialisme was ooit een schuilnaam voor fascisme. Communisme is een schuilnaam voor dictatuur.
Echt socialisme is altijd gesaboteerd door het kapitalisme en kon om die reden nergens een succes worden.

0
84 samcash

Mark :


Over de acteurs.

1
85 Proemevla

@84
Hilarisch die ontkenning.

1
86 Proemevla

@84 Socialisme is al tig keer geprobeerd. De reden waarom je denkt dat het nooit echt ingevoerd is is omdat de ideologie geen rekening houdt met hoe mensen zijn en doen.
Socialisme is een dictatuur aangezien je alles bij een overheid neerlegt. En als je dan gaat voor gelijke uitkomsten voor iedereen , wat socialisten willen , dan kan dat enkel door andere mensen tegen te houden of te vermoorden. En tegenhouden brengt protest teweeg dus gebeurd het met moorden dus massamoorden.

1
87 solidsteel

@86 @87 op sommige plaatsen heeft het een tijdje succes gehad, tot het internationaal kapitalisme ingreep en het systeem saboteerde. Met name in Zuid Amerika is het talloze keren gesaboteerd door de VS.
De koude oorlog was een kapitalistische sabotage oorlog tegen het communisme. Het kapitalisme is als de dood dat het ooit ergens een succes zal worden. Dat zou hun eigen einde inluiden.

0
88 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@3Goed hè!Maar kan beter, via een enkele reis. :D...

1 minuut geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@3Ik ben tegen dat systeem, maar dat is wel een andere discussie....

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Strongoli
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@3Dat gaat ècht niet gebeuren, want als de wind verkeerd staat, krijgt Rusland te maken met een fall-out. En waarom zou Rusland z'n eigen b...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Afschaffen....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Oeps112
'Pro Palestina activisten' saboteren het onderwijs op Amsterdam University College

https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/pro-palestina-activisten-saboteren-het-onderwijs-op-amsterdam-university-college...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Ron MVV Maastricht .
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Nee, we hebben geen tekort aan plaatsen maar te veel asielzoekers. Als we nu die uit veilige landen terugsturen, hebben we genoeg plaats. En deg...

8 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Strongoli
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

excuus, eerste zin "reacties" moet zijn: fracties....

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@1Er zijn maar enkele reacties u het Europees Parlement. Je moet als kiezer dus wèl weten bij welke alliantie je partij aangesloten is. Dat k...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Fijn, weer een moslim-afzeik-draadje. Tja, er wonen nu eenmaal moslims in ons land. Wen d'r es an. ...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Uit het artikel komt duidelijk naar voren dat de islam een schizofrene ideologie/religie is.Als iets de moslims aanstaat bv hoofddoekjes bij ...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Ben 10 Cartoon Xxx VideoSleeping FacefuckTeen FlashingBengali Movie XxxSlutfuckersJayesummersHentai Ugly Bastardسكس مصCharlize Yheron NudeDont Cum In My MouthKavya Sex VideoPretty NakedwomenDahlia SkayUndergroundxxxCelejihadLeak Snap NudesDaniellamargotInterracial BlowbangAkiho YoshizaeaMy Mother The Animation ReleaseLusciuos.netIga WyrwalSex Video 2018Manhwa NetAna De Armas Nude BlondeNaked Blue Film VideoIndian Cheating Porn VideosBig Boos Porn VideoPorn Videos To Download For FreeAsian Milf SquirtMasajes SexualePorn SaidAdultimePornhub VibraterParis Hilton Blow JobReddit Huge BoobsIdian PornstarVideos Pornos GratuitPornox GratuitBig Titts BjSonu Gowda PornFull Sex Full Sex Full SexLedy Boy Sex VideoNude Nancy TravisEporn AnalLeabain Porn VideosErotica XInwardly_beautyyBiejo XxxMornimg PornAlberto Blanco PornPics Porn FreeCartoon Porn CaptionsFuck Her AssLesbian Group Sex VideosHushpass ComRebel Rhyder PissKaley Cupco NakedPublic Butt Plug PornBrazzers Hd PornerPornvideo BlogXvodoesRhea Ripley AssAddison Lee PornStepdaughtet PornEnglish Movie XvideoFree Hot Porn VideosEliza Bleu AssRemy Lacroix RedditPlaybiy PlusSpanking BideosIwara Meaning李宗瑞 按摩师Hoby BychanonFre PornosAnnan Thangachi PhotoHindi Sex Picture VideoBdsm FemdomZozochatLayla PriceNeighbour XnxxSunny Leon Sex PictureIndian Slut VideosFacial FunFilme De Pornô De Travestisسكس الرومانسيJace Norman NudePriyanka Chopra Bf Sexy VideoPassionatte PornBoobs Showing On Video CallSky Bri Leaked OnlyfansAnal Busty TeensNaked Swimsuit ModelsTorrentkittyسکس با زنان چاقAllpirncomicLatoya Jackson NudeNude Sex PicturesSurti HotelMilfcopsSuperheroine Porn VideosEnony Anal PornWeb Series X VedioClara Trinity PornAnime HumpingMalayalam KambiAll Hindi Sex VideoBuddy's MomSexy Full Hd SexyHot Pron MomMarathi Homemade SexOkxxxTop X VideoMonica Bellucci Hot VideosTamanna Hot Sexy ScenesSleeping BjLesbian Squirt DrinkingP O R N PicEbony Mature BjJaquie Et MichellCelebrities Sextape LeaksLeona MiaCarolyn ReeseBrother XnxXxx Video Bhai BahanCj Miles OnlyfansJapanese Lovestory PornNude Celebrity LeakedWww.pornographique.comXconfessiondChatervateAss And TittiesBf Sex MovieWw Telugu Sex ComXxx English Sexy VideoPorn Facial CompVideo Bokep JepanSex Tube KannadaFatgrannyPornvirginJapan PussyPorn Kennedy LeighPorn India LesbianReal People HavingsexTwitter Porn BlackEróticosSexo C IndiaTelugu Local Aunty Sex VideosJapanese Teacher XxxClips 4 Sale