Joe Biden richt zich in videoboodschap op begrafenis tot dochter van George Floyd: “Je vader zal de wereld hebben veranderd” (hln.be)


De presidentskandidaat voor de Democraten, Joe Biden, heeft in een videoboodschap die getoond werd op de begrafenis van George Floyd, opgeroepen tot gerechtigheid. Floyd, een 46-jarige Afro-Amerikaan, stierf op 25 mei in Minneapolis, nadat een blanke politieagent zijn knie bijna negen minu ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  75 Reacties

  • 10
  • 637x gelezen
Reageer met een Emoji
18
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Ben benieuwd, misschien kende je dit al wel dan. question

3
51 foshizzle

@49 Dat was het? I am going to be Joe Biden? Hij speelt het om vervolging te vermijden!
Dat je daar in trappen....

2
52 Happy face

Zijn hele leven staat op het spel... ik zou ook de gek spelen om het te vermijdenquestion

2
53 Happy face

@52 Nee, hij zegt , i have 40 years of experience and i am going to BEAT Joe Biden.. question dus hij beweert dat ie zichzelf wel ff gaat verslaan.. question maar goed, moest er zelf wel om lachen. question

1
54 foshizzle

@54 Dat had ik meegekregen en daarom zeg ik nogmaals... laat je niet bedonderen het is een muppetshow!

2
55 Happy face

@55 Ach ja joh. question die hele verkiezingen zijn een farce. question het is meer "de beste van de slechtsten " kiezen. question

1
56 foshizzle

@37
Waar precies is dat buitensporig politiegeweld dan?
Ik vindt de politie, zeker in Nederland, veel te zachtzinnig.

Als je normaal doet tegen de politie, en daar heb ik helaas wat ervaring mee, dan doen ze zeker normaal terug.

1
57 BenErWeer

@45
En waar is dat precies gebeurd dan?

Maar los van dat: u wilt serieus een 'rijbewijs intrekken na 4km per uur te hard (wie rijdt er overigens te hard, u of de politie?)' met een pistool op een zwangere vrouw zetten vergelijken?

Tja, dan zijn we idd uitgepraat, want dan is zelfs een standje krijgen van de politie omdat u iets doet wat wettelijk verboden is al te veel 'geweld' voor u.

1
58 BenErWeer

@27 Ik vermoed ook dat zij door hebben gekregen (van de politiecentrale) wat voor een persoon die verdachte was. Daarom hebben ze ook vrij vlot de handboeien omgedaan zodra hij uit zijn auto stapte. Daarbij geef ik ook aan dat het allemaal heel rustig verliep tot aan het instappen in de politieauto. Toen liet de man zich op de grond vallen. Daarna stopte het beeld en kan je vervolgens alleen beelden zien van die agent die met zijn knie op zijn nek zat. Dus wat daar tussen is gebeurd is mij niet duidelijk. En dat hij nu wordt opgehemeld etc heeft natuurlijk niets met zijn geschiedenis te maken. Hij was gewoon een crimineel en deed ongetwijfeld ook niet criminele handelingen. En dat laatste wordt nu gebruikt om hem op te hemelen. Maar ik kan nog immer niet begrijpen waarom die knie op zijn nek moest worden gehouden en waarom die twee andere politieagenten niet ingrepen.

1
59 ThWil

Zolang ze elke keer moeten liegen in de media over de achtergrond van het slachtoffer , valt het heus goed mee . Telkens laten ze het slachtoffer voorkopen als een onschuldig jongetje, en later bleek dit totaal niet te kloppen.
Dus die hele rellen/plunderingen en al het gevolg is allemaal een product van de media op basis van leugens.

1
60 solidsteel

@12 "....Biden had het trouwens over gerechtigheid...."

Toen hij de Oekrainse premier chanteerde met 1 miljard dollar om een corruptie-onderzoek naar het bedrijf waar Biden's zoon 'werkte' af te blazen....!??!

2
61 CoolMemories

Tsja dit opzetje van de democraten en hun puppet masters zal ook falen, net als het volgende dat nu voorbereid wordt in Seatle.

Ca. 8-9% van de zwarten stemden op Trump in 2016, nu ligt dat rond de 43%.
De reden is dat Trump echt doet wat hij beloofd heeft en nu weer.

De reden is dat ene Joe Biden (democraat), net als die andere democraten die daar al dertig jaar zitten NIKS gedaan hebben al die tijd, alleen net voor de verkiezingen de BLM weer tot leven geroepen om ze na de verkiezingen ook weer aan de straat te zetten.

En vlak daarbij ook republikeinen niet uit die in hetzelfde corrupte clubje zitten dat al jaren aan de macht was, vóór de Donald.

Het is de Donald / volk vs. de swamp.
Verliest de Donald, dan verliest het volk, ook hier.

2
62 Proemevla

@29 Biden en Timmermans zullen dan ook best goede kameraden zijn.

2
63 CoolMemories
64 GreyB

@37 "....beleid waardoor er sowieso minder buitensporig politiegeweld plaatsvindt?..."

Dan zul je toch eerst het wapenbezit moeten verbieden! Iedere verdachte kan namelijk een gun op zak hebben waardoor de politie altijd nerveus is en op het randje bij aanhoudingen....vooral van notoire criminelen zoals Floyd....

3
65 CoolMemories

@30 "....Wat is het toch ook een glibber...."

Ja, de katholieke Joseph richt zich wel vaker tegen dochters.....

2
66 CoolMemories

@59
Natuurlijk krijgen ze dat door.
Het zou van een aan waanzinigheid grenzende idioterie getuigen als de centrale dat NIET zou doen.

De politie is er om de mensen - en zijzelf dus ook - te beschermen juist TEGEN dat tuig als Floyd.
(Of iemand moet het normaal vinden dat hij een pistool richt op een zwangere vrouw haar buik).

Dat is ook het makke van links en antifa idiootjes: onderbouwde cijfers (of uberhaupt een andere mening, onderbouwd of niet) van geweld door de donkere medemens zijn niet relevant want dan kunnen ze wel inpakken.

1
67 BenErWeer

@67 Geen misverstand over het oppakken van die man met -indien de nodig- het gebruik van wat stevige maatregelen. Doch als iemand dusdanig in een soort wurggreep op de grond ligt en naar adem snakt dan moet je ook kunnen overwegen die man wat vrijheid te geven. Daarbij is hij geboeid, ligt nog op de grond, en staan daar minimaal 2 andere politieagenten nog in de omgeving. Ik ben het eens als de omstandigheid daarom vraagt stevige maatregelen te treffen doch als die maatregelen hun doel voorbij gaan en iemand kan ernstig gewond raken of zelfs doodgaan dan moet je die maatregelen versoepelen zeker als de persoon in een geheel weerloze situatie is beland en er voldoende back-up is indien omstandigheden plots veranderen.

0
68 ThWil

@64
Nee hoor, ik schreef dit ook al in een ander topic waar je meende dat ik daarvan onder de indruk zou zijn.

Je weet er als gewoonlijk de ballen van af en je komt met een fake news berichtje.
Morgen, live, als je durft te kijken, kun je zien hoe je democratische matties de oren gewassen krijgen.
Generaal Flynn wordt volledig in ere hersteld, het illegaal mueller onderzoekje binnen een jaartje volledig afgebroken.

3
69 Proemevla

@65 als je 9 minuten lang iemands dichtknijpt en met 3 man op m gaat zitten terwijl ie allang geboeid is, omdat je denkt dat ie wapengevaarlijk is heb je schijnbaar niet goed opgelet tijdens de politietraining #duh

0
70 BlackNinja

@70 keel dichtknijpt

1
71 BlackNinja

@68
Tsja, zo simpel was het nu ook weer niet.
Het is niet aangetoond dat hij door de knie op zijn nek gestikt is, er waren geen beschadigingen inwendig / uitwendig.

Aangezien hij is aangeklaagd voor tweedegraads moord zal dat heel moeilijk te bewijzen zijn, laat staan racistische motieven, omdat ze elkaar kenden en al eerder (persoonlijk) met elkaar gevochten hadden.

Verder:

1) Besmet (zwelling in neus, asymptomatisch)

2) Condities:
[quote]
Floyd also had heart disease, hypertension and sickle cell trait — a mostly asymptomatic form of the more serious sickle cell disease, an inherited blood disorder that primarily affects African Americans.
[/quote]

3) Drugs:
[quote]
BREAKING: Full George Floyd autopsy reveals his blood concentration of the powerful street opioid fentanyl was 4 times the level known to cause "fatalities." Floyd also had speed & marijuana in system.First arresting officer on scene saw "foam" around mouth,asked if "on anything"
[/quote]

4) Footage:
[quote]
BREAKING: Minnesota Attorney General Keith "X" Ellison refuses to publicly release video footage from the body cams of accused cops who struggled with 6-4, 235-lb George Floyd. Footage is said to reveal Floyd violently resisting arrest and fighting with cops inside police vehicle
[/quote]

5) Procedure:
[quote]
BREAKING: The knee-on-neck method of restraint used to subdue George Floyd was approved under MPD's black police chief Medaria Arradondo, who will be called to testify -- in defense -- of accused "murderer" Off. Derek Chauvin
[/quote]

2
72 Proemevla

@72 Ik snap ook wel dat er mogelijk andere oorzaken kunnen zijn geweest. Doch als iemand duidelijk te kennen geeft niet meer te kunnen ademen dan vind ik dat je moet overwegen die man wat meer ruimte te geven om ieder geval te kunnen ademen. Ik besef tevens dat ik over iets achteraf praat. Iets in een fractie moeten beslissen in de hitte van de strijd is niet even makkelijk. Maar ik heb ook aangegeven dat ik geen inzicht heb over wat er gebeurd is tussen die on line straat beelden en die beelden van die passant. Want om die man zo in die greep te houden impliceert dat er iets heel heftigs heeft moeten plaatsgevonden. Als dat niet zo is dan had die agent zeker moeten overwegen om die man meer vrijheid te geven opdat hij in ieder geval normaal kon ademhalen.

0
73 ThWil

@68
Ben het eens met je statement omtrent het 8 min dichthouden, wat mij betreft mag die agent dus ook voor moord achter de tralies.
Maar wat heeft BlackLiveMatters er dan mee te maken?

0
74 BenErWeer

@85
ik bedoel dat hij die dingen 14 jaar geleden gedaan heeft, blijft erg, maar deze keer werd hij voor een licht vergrijp aangehouden, en het was een verdenking!
zijn vorige vergrijpen tellen dan idd niet mee!!! dat is pas bij een eventuele veroordeling!!
een agent mag niet veroordelen als iemand in nood is moeten ze helpen ongeacht wat een verdachte ook gedaan heeft in het verleden!!

0
75 ikzelf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@41 Komt allemaal uit de zolderkamers van EjBron, waar Rusland zichzelf tegen 'Joods-islamitische nazi's' aan het 'verdedigen' is....

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Morgen ben jij aan de beurt. ...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@108 Why Muslims are the world’s fastest-growing religious grouphttps://www.pewresearch.org/short-read/2017/04/06/why-muslims-are-the-worl...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@78 "Want Derksen liet zich laatdunkend uit over iemand's AFKOMST.En dat leverde hem tal van uitlatingen en aangiftes wegens RACISME op."Dan...

4 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Twee minderjarigen aangehouden met vuurwapen en mogelijk explosief

Ben benieuwd naar de culturele achtergrond van deze mannetjes. . . ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@6 Blijf jij maar in Timmermans en Klaver geloven. . . . 🤣...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Twee minderjarigen aangehouden met vuurwapen en mogelijk explosief

Ben benieuwd waar ze op weg naartoe waren....

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 En groeit vrolijk door. . . .https://www.telegraaf.nl/entertainment/938759351/donny-roelvink-heeft-zich-bekeerd-tot-de-islamOverigens...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

@5 De puntjes staan er. Trek jij het lijntje maar. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@4 Zo vind ik het heel erg aandoenlijk dat er na al die tijd nog zoveel PVV-stemmers in Wilders blijven geloven. Beetje dom, maar toch... aando...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Chitose HaraPervertiumNaked Beautiful ChicksDellai TwinImpregnation HentaiRomantic Sex PicFamilysexLindsay Capuano NudesRoommates With BenefitsAyesha Takia Hot SceneShe MalezPonor BrasileiroWomen In Shower NakedNangi Ladki Ki PhotoHot Xnxx TvMadhuri Ki SexyBackless Dress PornPakistani Top Porn StarCourier Sex Video HdChi Chi MedinaCrack PornWifes Hairy PussyKaty West PornScatgold五樓自拍Brazzers NovosShower SexNsacock ComDenial PornKorean Hot SceneBrazzers SuckAdriana Chechik GangbangCreampietrannyKeralasex VideoEnglish Sub JavVaginalfistingNaked Scenes On MoviesHot Blonde SquirtDad Forced PornPornos VideoX TubeVidei DesexoLisa Kudrow NudeIsekai Harem MonogaMilf PhotosHow To Make Him CumQueen Of Spades PornhubAllura JensenToy Story Jessie PornXnxn Video ComSeax BfBig Boobies PhotosCogiendome A Mi SobrinaCouple First Night SexEstupro PornoMelhores Site PornoCeleb Sex SceneBoor ChodaiJeri Ryan In The NudePorn De MujeresSuhagrat XxSassy3vaCojiendo Co Mi HermanaWww Porn Video HindiBengali X Video SongWhip TitsPornsite With Free DownloadBeefcake HunetrTay1ourGory Hole VideoChunmomoDdf Network HdSquirt AmatuerWeight Gsin PornTaboo 3d PornSpankbangBaddiehibMujeres Maduras PornografiaChartubatFoto DepornoTamil Nude PicDesi PoornHot Sexi MmsYoujozzGay Anime Porn VideosKatrina ReedImsadspice LeakedVirtual SexSadie SantanaAriana GiovanniAdult Pornos VideosSpank BangingSexymassagePorn On Public BusGiantess Comic PornHentie ComicEat Pray Dong NudeTürkçe Altyazılı Porno IzleQueens Ts EscortsBritt Barbie PornHot Sexy Video HdIndianxxxcomAlien Quest:evePorn Star MoviesXxx Indian Hot SexySister Jerks BrotherHentia MotherJerkmate ModelTopless PartyAshematube.comXxi VedeoXvidioMature Bbc AnalHotleak VipHentai OnaholeXnxx FrFilm Pornostar StreamingLizzo PornWww.xxxvids.comPornode GordasPornstars From 90'sIpx-149Soniya Maheshwari Web SeriesVideoszRevista Em Quadrinho EroticosMarian Franco VideosDirty Lesbian SexTube PornosAnal AngelsNessa Hentai20 Years Girls Sex VideosXxx Video Marathi HdNude Women YogaHaanimeXvideo Red GratisGina Gerson GifPeliculas Pornos MexicanasHot Teens On OmegleInfluencersgobewildسكستيك توكFantasy HentiDaddy Anal DaughterFree Porn Animated VideosHindi Sexy Movie SuhagratPorngay DaddyNaked Asian GiMin KhalifaEmo Girl MasturbatingAbby Berner XxxWho Is The Skinniest Person In The World