• 3
  • 552x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

.... en ongehoord is het minst gekke van allemaal zeker.

12
1 Racism monitor 2020

De media doet voorkomen alsof de hele wereld opstaat tegen racisme ... Dat is een leugen. men klopt dit voorval enorm op voor politiek gewin.
De wereld zit vol met gevallen van doden door dom beleid, drugs, criminelen, en ga maar door .. Dat men dit incident gebruikt voor een eenzijdige blik op de wereld m.b.t. racisme is banaal. De mens doet dit sinds de prehistorie en het houdt echt niet op. We zijn sociale wezens die zich groeperen naar belangen, religie, taal, cultuur ... Wat links probeert te verkopen is een idealistische leugen met de volgende huilbui al weer in aantocht want hun visie is niet gebaseerd op objectiviteit en realiteit. Dat ze bij links de realiteit uit het zicht verloren hebben is het gevolg van gebrekkige educatie en indoctrinatie.

7
2 sparta

@2
Daar lijkt het wel op wereld wijd worden in alle grote steden demonstraties gehouden. Waar U Uw theorie vandaan haalt is voor mij een vraag.

7
3 yanyans

@3
Wat men nu in de media laat zien is alsof het blanke ras zich moet verontschuldigen enb dat racisme breed voorkomt. ben jij in het dagelijks leven veel bezig met racisme?
Er zijn veel mensen in andere media dan de mainstream die proberen dit beeld te schetsen en waar mensen hun afschuw uitspreken over het hypocriete en idiote gedrag van de demonstranten.
Het feit dat je zegt dat het erop "lijkt" is precies wat ze hopen te bereiken. Het nieuws is een richtingverkeer en absoluut niet objectief. Dat is ze al jaren niet t.a.v. Trump en dat zijn ze nu ook niet. Dat feit is al een aanleiding om de motivatie van de media in twijfel te trekken in dit incident.

6
4 sparta

@4 ik lees bij U alleen aannames en verontstellingen en nergens dat UUw opmerkingen hard kan maken. Gelooft U de demonstraties niet?

6
5 yanyans

@5
Die demonstraties zijn gebaseerd op aannames en veronderstellingen. Als u dat argument in wilt toepassen, dan heeft ze zeker plaats. Er worden demonstraties gehouden over een gebeurtenis in Amerika.
Dat die demonstraties plaats vinden is een feit. Dat de media feitelijk mee protesteert is een stuk propaganda dat zijn eigen agenda heeft. Ze geven echter wel een vertekend beeld.
En wat ik ook zeg is dat de media al langer bezig is met populisme. De media is een wapen in de publieke opinie. mijn grootste irritatie is niet de protesten, maar de enorme subjectiviteit die door de media gevoed wordt.

5
6 sparta

@6
Als ik U goed begrijp mag volgens U de media geen vermeldingen doen van de demonstraties die door voornamelijk jonge miljoenen mensen doen. Alleen maar meldingen waar U achter staat. Dat zou echt gekleurd zijn.

6
7 yanyans

@7
Als ik u begrijp leest u mijn reactie niet zo goed. Ik heb het over de subjectiviteit van de media en niet het feit dat de media melding maakt van die protesten.
Verder geeft u ere een spin aan met "aannames en verontstellingen" ... Precies het argument wat u gebruikt in uw reactie in @5 . U bent niet objectief en dat is ook het probleem met de media. Als u de capaciteit ontbreekt om een dergelijke zelfreflectie te doen is het onzinnig om verder over het onderwerp te praten.

4
8 sparta

@8
U stelt dat de media subjectief is Waarom vindt U dat? Ik lees de Volkskrant , AD en soms de NRC en kijk naar NPO en RTL en allen doen dezelfde meldingen over de wereldwijde demonstraties Ik vraag mij af waar U Uw objectieve berichtgeving vandaan haalt. Zelfs Wilders en Baudet gebruiken de berichtgeving uit deze media.

4
9 yanyans

Tja dat er wat regen racisme gedaan word helemaal prima snap ik helemaal . Maar de manier waarop absoluut niet daarbij vergeten deze harde anti roepers dat racistme over al voor komt ook onder de zwarte bevolking zelf die zelf.

Zo langzamerhand word de witte Nederlander in ons land net zo goed gediscrimineerd. Andere culturen met tradities willen de hunne opdringen en de onze laten verdwijnen wij moeten ons steeds verder aanpassen aan de hunne anders om is onbespreekbaar. Dan heb je nog de ziekte van links rechts men heeft het drukker met wijsvingertjes om zich zelf vrij te pleiten. In plaats oplossingen te zoeken hoe we hier met respect voor elkaar kunnen leven Rascistme is overal en niet alleen tegen en onder de zwarte bevolking.Het is het zelfde als je buren bij jou ongevraagd binnen huppelen jou koelkast leeg vreet de en dan met de benen op tafel jou gaat vertellen hoe jou huisregels moeten zijn.Dus inderdaad waar gaan we naar toe .

En vergeet ook niet dat je als blanke in een donkere wijk komt je leven ook niet zeker bent . We zien vaak de agressie van blank tegen zwart maar als het anders om is word er weg gekken .

Had die man de moordenaar van Floyd zwart geweest had er geen haan na gekraaid en anders om ook niet als Floyd blank was geweest. Het word nu abnormaal uit gebuid en mist het werkelijke doel.

3
10 magikeven

@10
Heeft U daar ervaring mee? In mijn flat wonen mensen met verschillende nationaliteiten en geloven en bij ons om de hoek is een AZC geen enkel probleem en wij gaan heel goed met elkaar om en laten idren in hun waarde.

5
11 yanyans

@11

Heb anders gekleurden in mijn vrienden kring al jaren lang en een goede verstandhouding en behandelen el kaar met respect. Dat zit wel goed maar ik weet en hoor ook van hun ook feiten en ik zie en hoor ook om mij heen de feiten.

3
12 magikeven

@12
Welke feiten?

4
13 yanyans

Op radio 1 de deugzender onder de deugzenders heeft men als onderwerp of je je peuter al zaken over racisme moet leren..hoe dat inhoudelijk verder ging weet ik niet want wenste het niet te horen.

3
14 Voorzittershamer

Tja als je de derde wereld mentaliteit met massa tegelijk importeert dan wordt dat na verloop van tijd vanzelf de norm. Chaos, verloedering, conflicten, tegenstellingen en verdeeldheid grijpen dan net als in de derde wereld snel om zich heen. Multicultuur is één grote flop.

3
15 Reconquista

@13 Als je jezelf die vraag stelt dan begrijp ik dat alle ellende van de blanken afkomstig is.

3
16 ThWil

@9
Ik kijk liever op het internet naar verschillende bronnen en ga nog wel eens zelf op onderzoek uit. De Nederlandse MSM scoort niet hoog als het gaat om objectiviteit.
Ik lees die nieuws merken ook wel, maar voornamelijk via NK. Verder luister ik op YouTube naar nieuws vanuit de VS, Autralie. Ook hier zit nieuws verweven wat dezelfde opinie gevulde inhoud voort brengt. Kritisch blijven is aan jezelf.
Wat ik mis in die protest verhalen zijn de geluiden uit de "zwijgende meerderheid" .. Waar bedrijven hun gevel gebruiken om die bweging te steunen, is de waarheid maar een dunne schil.
https://www.thedailybeast.com/linkedin-staffers-go-all-lives-matter-during-dumpster-fire-meeting-on-racism

3
17 sparta

@16
Ik begrijp Uw anrwoord niet. Ik vraag mij af welke feiten U bedoelt. Het is toch makkelijk om de feiten te noemen.

2
18 yanyans

@17
Als U het nieuws volgt op YouTube dan stelt U dat nieuws op YouTube objectief is Hoe weet U dat? Ik heb wel eens Jensen gezien op YouTube toen ben ik geschrokken nieuws zonder enige onderbouwing. Ik ben blij dat nieuws op internet gescreend wordt.

5
19 yanyans

@19
Dat is een hele vreemde kijk op YouTube. Het staat bol met informatie, documentaire materiaal en zoveel meer. De nieuwsbronnen die u opnoemt kunnen informatie achterhouden en u foutief geïnformeerd achterlaten. Jammer dat u het nieuws op deze manier benaderd.

3
20 sparta

@18 Kijk dan eens naar wat cijfertjes over de criminaliteit om mee te beginnen. Kijk bijv naar lafhartige berovingen van de zwakkeren, zie en hoor hoe velen niet meer door bepaalde buurten durven te lopen, etc. Maar ik ben bang dat je zoiets niet wil zien vandaar ook mijn conclusie dat alle ellende van blanken afkomstig moet zijn.

3
21 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

22 Anti-racisme

@22 Is veelvuldig aangetoond hoor.

3
23 solidsteel

@22

Nee ik leef gewoon en sta met twee benen stevig op de grond bent weleens in de donkere wijken geweest in Rotterdam of den haag etc. Het zijn feiten u ziet te veel Disney films

Neemt niet weg dat ik vind dat je ieder een moet oordelen over hoe en niet wat en wederzijds respect. Helaas is dat ver te zoeken en zeker gezien de rellende die niks met het doel hebben maar voor plezier ander mans spul vernielen. Dat is geen film maar werkelijkheid jammer dat u oogkleppen op heeft of gebrek aan zelfreflexie

1
24 magikeven

En jawel hoor: de racist op NK roept vrijwel gelijk "Hullie doen het ook!" als legitimatie voor hun eigen 'gevoelens.
Sommigen van hen schieten in de verdediging bijvoorbeeld met: "de media laat zien dat het blanke ras zich moet verontschuldigen". En ook dat is natuurlijk volstrekt waanzin maar ja, het bekt wel lekker en men kan álle kleurlingen lekker blijven beschouwen als minder dan witten.

Racisme gaat over angst, egoïsme en minderwaardigheidscomplex. De zich superieur-voelende persoon is vooral heel erg bang dat hij/zij helemaal niet superieur is.
Mensen die zich niet superieur achten zullen veel minder vaak racistische gevoelens koesteren.

Narcisme is overigens een extreme vorm van een minderwaardigheidscomplex; het individu verheerlijkt zichzelf en verwacht dat anderen dat ook zullen doen en wordt dus boos als dat niet waar blijkt.
https://edition.cnn.com/2020/06/10/politics/trump-campaign-cnn-poll/index.html

3
25 Lidpver

@25

Heil Lidpver.....

2
26 Racism monitor 2020

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Update 15:51 - De IDF zegt het voorval te gaan onderzoeken: "The IDF is probing leaked drone footage aired by Al Jazeera (...). The IDF Spokespe...

5 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Vageali6888
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Word eens tijd dat we al die islamitische winkeltjes gaan bekladden, aangezien er een lange geschiedenis is van genocide op christenen in islami...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bram brabant
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Hotels genoeg van den Burg.😡Of , zomaar een idee: het Dublin verdrag handhaven. Die geen recht op asiel hebben het land uit zetten, of in ...

18 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

MARCUSAURELIUS
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Zo werkt dat bij genocide....

26 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Marrie1
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Laf smerig tuig....

34 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@20 Hoe dan?Mensen terugsturen naar de grens?...

37 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wie zegt dat dit verhaal klopt?Het is wel vaker voorgekomen dat achteraf bleek dat het hamasstrijders waren in burger die hun wapendepots ging...

37 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Omstreden pro-Russische website Voice of Europe was ook podium voor FVD-prominenten

Vandaar, dat Thierry zo agressief reageerd in de Tweede Kamer....

39 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@17,De kraan is niet dicht. Er worden nog steeds aanvragen behandeld en de regering heeft nog niet duidelijk gecommuniceerd dat er geen nieu...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Xxx PornhubGoa Aunty SexMaa Bete Ka BfHot Xxx DeshiIndian Hot Babe PornVr PornfullFree Ameteur PornXghamsterXnxx SexosHow To Put On A Cock RingAll Girl XxxToni Camille LeaksHard Core Extreme PornPorno VelhaVidei DesexoCold XxxTitty Sucking CompilationIlulu PornLatina Nude PicsAdult Empire UnlimitedJenna Ortega Pornhub3d Jackerman PornFutarni PornAbsolupoenQuero Ver Mulheres PeladasXxxx Video New HdAudio Sex ComPervfamCuck DiaperOnlyreve.comLeaked Celebrity PornгигпорноRevebebFilmes Pornografia BrasilSalesman XxxHomemade SlutwifeBlack Dic PicsRamya XvideoHindi Bhabhi Hot VideoChubby Mature AnalDwayne PowersHandjob At Movie TheaterHistoire PornographieConnfederate Bikini Female VillainsKannadaxxxsexTeen Porn Video DownloadHot Boudi RomancePuasyStep Mom Watching PornSluttygfsHypnotism PornCom PornGaysexvideoXvideoteenCumshot Close UpsFreepornmoviesOvguideChloe Lamb Blowㅓㅁ프ㅐㄴㅅFr.stripchatXxn BlackChristian ClayJungle Mein SexSath SexMoti Ladki Ka SexGinger CreampiePeliculas De Sexo En EspañolActrice Ponoसेक्स मसाजOld MenpornRedtuberCartoon SexstoriesVale NappiArinana Grande NakedAthena PalominkTits Sex VideoFull Hd ProneDies XxxLois HentaiCherokee D Ass CreampiesFamboy PornLisr CrawlerSex HotelDesi Love Sex VideoŕNatile MarsPinoy Sexual MoviesPorn Online GamesHentay PornoAnal MissionaryNikita Dutta SexPudi XxxSex X VidosLesbian Twins PornPorn KazumiWwe Nude StarsFurry Comic PornNebraska Wut NudeHaylujan NudePorn Star Xxx ComHindi Xxx VGay WireBahu Aur Sasur Ka SexNeha Sharma Porn VideoNude Sleeping TeensMatuetubeDriversigPornstars BlackedXxx HothitTeen UndressingPlayboy Tv SwingingReddit AssholeTiktok BigtitsAndroid Porn GamesScane MangaFreenhd PornPorn Sexo ViolentoPorn MadreIslafisher NudeMadelyn Cline BoobiesPorn MelaNora XxxSex Videos HiddenSuony LeoneGaysex XReflective DesireRarbt TorrentKellynicolexoxoAurora Snow PornhubUncle Xxx VideoSex Nude MalluNeedy November NudeNude Alanah RaeNonton BokepElvish PornPlayboy PicsAndriod 18 PornMalappuram Thatha SexModal Sex VideoNigga BallsTeenwetBald FuckerIcarly PornNeedle BoyBody XxxPornlistIndian Whatsapp Sex VideoPickup ProstitutePost Cum TortureLeak Celebrity Videos