VIA REUTERS TV
Volledig scherm
© VIA REUTERS TV

Trump haalt uit naar 75-jarige betoger die geduwd werd door politie: "Hij viel opzettelijk harder”

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump deed een 75-jarige betoger die verwond werd door politieagenten vorige week zichzelf met opzet meer pijn. “Ik keek ernaar, hij viel harder dan hij werd geduwd. Was het opzettelijk?”, stelt Trump zich de vraag op Twitter.

36 reacties

  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Wat vooral tegen de borst stuit is de reactie van Trump. Een leider onwaardig, een mens onwaardig. Het is aan het gerecht (als het zo ver komt) om te oordelen niet aan de president en zeker NIET op deze manier.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Walter Bogaerts, welke taak is dat? Van knokploeg? Waarom was de 1e gedachte van de agenten niet om met deze man OPZIJ te gaan staan en daar rustig zijn verhaal te laten doen, in plaats van hem achteruit te duwen. Ze waren met voldoende man om verder de straat vrij te maken. Doe dit met eender welke +70 jarige, benieuwd hoeveel % er op de grond liggen ... Het moest jouw (groot-)vader of moeder geweest zijn ...
  • Walter Bogaerts

    4 jaar geleden
    Deze man heeft geen enkel recht om de politie te verstoren bij het uitoefenen van hun taak blijf daar weg dan zal je niet weggeduwd worden en het is zeer normaal dat trump zijn politiecorps verdedigd bij uitoefenen van uw taak.
  • Rael Rhanouti

    4 jaar geleden
    Trump wordt met dag zieker van geest. Een psychopaat. Hij denkt niet meer realistisch, enkel aan zijn zak. Hij ligt van niemand niet wakker noch van de republikeinse als van de democratische kant. Hij gaat over lijken, zwart, wit, geel of groen. Al wie in zijn weg komt wordt vertrappeld met een big smile naar de overwinning. Als hij maar de herverkiezing wint en zijn zak gevuld blijft is niemand nog veilig voor hem.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Misschien moet Trump als 70 plusser eens een demo geven over hij gracieus hij wel niet een achterwaartse somersault maakt wanneer iemand hem omver duwt ... gewoonweg onbeschaamd hoe hij het slachtoffer in 1 vlotte tweet bij naam kadert als mogelijk Antifa betoger ... propaganda is dus het enige wat in hem opkomt, nihil wensen tot beterschap.