U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 43
Gewelddadige Floyd zat 5 jaar in gevangenis voor gewapende overval, en zette pistool tegen buik van zwangere vrouw – Trumps ‘approval rating’ onder zwarten STIJGT juist naar 40% – ‘Juist de Democraten hebben de zwarte gemeenschap in de VS grote schade toegebracht’ ...

4 maanden geleden door Doehetlekkerzelf

REAGEER MET EEN EMOJI
75
2
12
1

@100 Ik kom alleen op voor vrouwen die deze bs helemaal zat zijnquestion

101 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
2
Meld

Mannen die alleen hun handje ophouden zijn niet meer van deze tijd.

102 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
1
Meld

@102 . Daar heeft u gelijk in maar dat geldt dan wel voor alle mannen die hun hand ophouden ongeacht hun kleur of afkomst. En als vrouw zijnde vind ik dames die hun hand ophouden niet meer van deze tijd.

103 Tralalala    
4 maanden geleden door Tralalala
0
Meld

Het is niet relevant of Floyd een crimineel was, want hij was ongewapend op het moment van arrestatie en het was daarom volkomen onnodig om zo lang een knie in z'n nek te duwen.

Dat is de kern van de zaak. Dat het mediacircus er vervolgens van heeft gemaakt dat het allemaal om racisme draait moet natuurlijk bekritiseerd worden, want het is uit de beelden vrij duidelijk geworden dat politie in de VS niet schroomt om ook blanken met grof geweld aan te pakken... maar ja, dat zie je wel vaker, dat een gebeurtenis aanleiding is voor een heleboel tumult dat al snel over heel andere dingen gaat. Maar laat de aandacht neit afdwalen van waar het eigenlijk om gaat!

Hoe je het ook bekijkt—racisme of niet, crimineel of niet—wat er met Floyd is gebeurd is verwerpelijk, en het argument over zijn criminele verleden is dan ook twijfelachtig, want het wordt dikwijls gebruikt om de aandacht af te leiden van het feit dat door buitensporig machtsvertoon van de politie iemand onnodig om het leven is gekomen. Een gezond denkende burger zou daarom bezwaar moeten hebben op wat er gebeurd is... JUIST conservatieve Amerikanen, bij wie het wantrouwen tegenover overheid normaliter diep geworteld zit.

Maar helaas, veel van hen scharen zich massaal achter Trump, die vrolijk doorgaat met tweeten dat de mainstream media leugenaars zijn terwijl de afgelopen weken tientallen journalisten met rubberkogels en traangas bekogeld zijn door de politie. Het is klinkklaar en overduidelijk dat Trump een gevaar vormt voor de fundamenten van de VS: vrijheid van meningsuiting en persvrijheid staan er op losse schroeven. Ook deze Candace Owens noemde Trump de "saviour of the free world". Ze is een ongeloofwaardige opportunist. Laat je niet misleiden door rechtse charlatans enkel omdat links een hoop malloten zitten.

104 flabbergast    
4 maanden geleden door flabbergast
11
Meld

@103 Ik kan alleen maar spreken voor mezelfquestion

105 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
2
Meld

@104 Het gaat hier ook gewoon om machtsmisbruik, die hele BLM maakt hier gewoon misbruik van, walgelijk gewoon.

106 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
3
Meld

@104
Leuk verhaal er klopt alleen niks van.

Nog steeds niet er uit?
Vraag eens waarom de opnames van de camera die de politie agenten bij zich droegen niet openbaar zijn geworden.
De reden is dat er op te zien is dat hij zich stevig verzette.

Verder wees autopsie uit dat hij niet overleden is aan het 'knietje'.
Wees autopsie uit dat hij besmet was.

En:
[quote]
BREAKING: Urinalysis of suspect George Floyd, allegedly murdered while in police custody, reveals he had 86 ng/mL of "free morphine" in his system -- which the autopsy report states is "commonly found as the result of heroin use."
.
BREAKING: Full George Floyd autopsy reveals his blood concentration of the powerful street opioid fentanyl was 4 times the level known to cause "fatalities." Floyd also had speed & marijuana in system.First arresting officer on scene saw "foam" around mouth,asked if "on anything"
[/quote]

Verder.
Aangezien 'mob' justice gehanteerd werd:
[quote]
We're witnessing MOB JUSTICE in 21st Cent. America. Note sequence of events: 1 Minn prosecutor: "evidence does not support a criminal charge" 2 Next day, after night of rioting, cop charged 3 After more rioting, Antifa AG Ellison steps in,elevates charge + charges 3 more cops
[/quote]

107 Proemevla    
4 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

Die meid heeft het helemaal door.

We roepen opnieuw iedereen dringend op om niet mee te gaan in de leugens en misselijke stemmingmakerij (‘systemisch / institutioneel racisme’), noch met het aanwakkeren van haat en geweld door de media en politici, wat overduidelijk bedoeld is om het volk af te leiden van het hopeloze falen van het beleid en de propaganda over het coronavirus, en de ingrijpende, bijzondere schadelijke gevolgen hiervan voor de samenleving, nu, en vooral in de nabije toekomst.Wij zijn NIET elkaars vijanden. Degenen die ons ECHT bedreigen, zitten glimlachend achterover in het pluche van de macht, in de regeringssteden, in de media complexen, genoegzaam constaterend hoe eenvoudig wij met aloude ‘verdeel en heers’ tactieken tegen elkaar op te zetten zijn.108 Positivo    
4 maanden geleden door Positivo
4
Meld

Wat een dom dier. Het gaat al lang niet meer om George Floyd. Het gaat om de wijze waarop de politie met verdachten omgaat. Een onevenredig groot deel daarvan is zwart.

109 samcash    
4 maanden geleden door samcash
10
Meld

@107 Leuk verhaal maar er klopt helemaal niets van. Denk je heus dat de camera opnamen niet gebruikt zouden worden door de verdediging? In je dromen misschien.

110 samcash    
4 maanden geleden door samcash
10
Meld

Dat die Floyd geen lieverdje was mag duidelijk zijn. Maar tot op heden heb ik nergens kunnen vinden dat racisme de oorzaak was dat de man zo hardhandig is behandeld dat hij, mogelijk, hieraan is overleden, dus wat en waar is het bewijs voor het racisme in deze? Ik denk dat als het andersom was geweest, een zwarte agent die een blanke arrestant hardhandig had aangepakt, dit gebeurt nl ook dagelijks in de US, dan was er geen woord aan besteed.

111 Sneeuwbal    
4 maanden geleden door Sneeuwbal
1
Meld
112 Congo    
4 maanden geleden door Congo
2
Meld

@109

"Wat een dom dier. Het gaat al lang niet meer om George Floyd. Het gaat om de wijze waarop de politie met verdachten omgaat. Een onevenredig groot deel daarvan is zwart."

De winnaars bokaal voor dom dier kunnen we wel aan jou toebedelen met die opmerking.

113 Congo    
4 maanden geleden door Congo
5
Meld

@107 Om jouw woorden maar even te gebruiken: Leuk verhaal er klopt alleen niks van.

De politiebeelden zijn niet vrijgegeven, je zegt het zelf. Hoe kun je dan weten wat erop staat?
Er zijn wel beelden van een cups food restaurant maar daar staat Floyd niet op. Sommigen trekken daar de conclusie dat hij zich verzet tegen zijn arrestatie maar dat staat allerminst vast. Het kan net zo goed zijn dat hij aangaf dat hij zich niet goed voelde. Een arrestatie is een heftige gebeurtenis en emoties kunnen er dan voor zorgen dat je lichaam reageert.

We zullen dus moeten wachten wat de rechter zegt over de politiebeelden.

@114 Juist! De leugens hier op dit forumpje beweren dat er meer blanken zijn gedood dan donkere mensen door de amerikaane politie. Dat is ronduit gelogen.

114 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
6
Meld

En daar zijn al die onnodige democratie voor in ons land. Verbied deze idiote demonstraties.

115 Interessant    
4 maanden geleden door Interessant
0
Meld

In het filmpje zien we natuurlijk aleen maar het eind van het arrest, hoe en waarom hij op de grond is gekomen met 3 agrenten bovenop hem (en 2 toeziende agrenten) zien we hier niet.
Door het filmpje zo te tonen wodtd de waarheid gemanipuleerd.

116 icnivad    
4 maanden geleden door icnivad
1
Meld

Ondertussen nog steeds geen enkel bewijs dat de agenten die Floyd doden daadwerkelijk racistische motieven hadden. Twee van hen waren niet eens blank, al schijnt de NOS dat maar al te graag verborgen te houden.

117 greenmango    
4 maanden geleden door greenmango
2
Meld

zeer intelligente, rationeel denkende mooie dame.

118 Congo    
4 maanden geleden door Congo
2
Meld

@107 Wel of niet (hevig) verzetten. Op het moment dat hij uitgeschakeld, geboeid, op de buik op de grond ligt, is er geen reden om een knie in de nek te duwen en zo lang te houden. Iemand in zo'n positie is niet meer in staat tot (hevig) verzet.

119 RobP    
4 maanden geleden door RobP
3
Meld

@114 Het bewijs is hier ook vele keren getoond dat blanken veel vaker slachoffer zijn van politiegeweld.

Dat je het niet wil geloven en uitkomt is jouw beperking.

120 Xmod    
4 maanden geleden door Xmod
2
Meld

Er zijn meer dan 300 miljoen Twitter accounts, ga je nu elk account zoeken om moord proberen recht te praten? Wat is dit? Een agent die een tijdmachine gebruikt om Floyd te straffen? Ook al had hij zijn straf daarvoor in de gevangenis uitgezeten.... Met dit logica....hoeveel mensen kun je onder dit excuus gaan vermoorden? Ik heb niks met racisme of whatever dat hier in NL mag zijn. In NL hebben we één van het hoogst door publiek gekeurde politiemacht. In NL is er dan ook geen sprake van racisme onder de politie. Maar NL is niet Amerika en daar is het een heel ander situatie en racisme is daar wel degelijk een groot probleem. Van mij hoeft dat protesteren in Nederland dan ook niet en doe er zelf ook niet aan mee. Maar als je de geschiedenis van de VS niet kent of voelt dat je op je teentjes wordt getrapt of buiten gelaten, praat dan liever niet. Het komt zo zielig over.

121 OpstruuN    
4 maanden geleden door OpstruuN
1
Meld

@114 "Juist! De leugens hier op dit forumpje beweren dat er meer blanken zijn gedood dan donkere mensen door de amerikaane politie. Dat is ronduit gelogen."

Mijn god.. zo reageer je op eigen reactie..
Sneuer lijkt niet mogelijk.

122 Xmod    
4 maanden geleden door Xmod
1
Meld

Deze dame legt de misselijkmakende 'black lives' hypocrisie heel goed bloot. Wijzen naar een ander, nooit de eigen tekortkomingen willen zien (laat staan er iets aan willen doen) en vooral HEEL VEEL misbruik maken van situaties waarin de controle om wat voor reden dan ook wegvalt. Maar goed, dit weten we allemaal al lang... toch?

123 DruppeltjeDrie    
4 maanden geleden door DruppeltjeDrie
2
Meld

@21

Psssst, als je geen zuurstof tot je kunt nemen, komen je hersenen dat goedje tekort en stopt op een gegeven moment het hartje.

Hoe lang ben je al met een cursus arts bezig?

Je probeert gewoon het vermoorden van een medemens door een criminele agent goed te praten.

Onbetwist dat George een crimineel pur sang was, maar het handelen van de agent en zijn collega's is niet alleen laakbaar, het is ronduit misdadig en in geen verhouding met het geconstateerde vergrijp.

125 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

126 SBD    
4 maanden geleden door SBD

@107

Proempje toch, je bent echt ver weg van alle realiteit, he?

Had dat knietje niet op de keel van George geplaatst geworden, had hij nu nog geleefd, misschien een maandje gevangenisstraf gehad en weer vrij geweest. Nu is hij gewoon dood en maakt dat, hoe jij het ook krom probeert te draaien, door de agent vermoord.

Hij en zijn collega's die niets ondernamen om de moord te stoppen, zijn gewoon het haasje en zullen als neukdiertjes in de gevangenis gaan dienen, want er is als agent één plek waar je absoluut niet voor langere tijd zou willen vertoeven en dat is veroordeeld in een gevangenis met voornamelijk gekleurde mensen.

127 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
3
Meld

@120

Precies dat, @114 kan vast het tegendeel aantonen.

128 Suwelding    
4 maanden geleden door Suwelding
1
Meld

@127

"gevangenis met voornamelijk gekleurde mensen."

Tja.......

129 Suwelding    
4 maanden geleden door Suwelding
1
Meld

@130

Klopt niet, bijna 40 miljoen afro Amerikanen is 40000 doden

131 Suwelding    
4 maanden geleden door Suwelding
2
Meld

@125 Echter is het geen rechtvaardiging van de protesten, rellen en plunderingen.

132 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
1
Meld

@114 Dit jaar zijn er al 44 blanken en 32 zwarten gedood door de politie in de US.
Zijn dat leugens??

133 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
2
Meld

@133 tja, dan zullen die 44 blanken het wel verdiend hebben. Zit overigens een groot deel mass shooters bij. Je weet wil, jouw witte geloofsgenoten die graag op de menigte schieten, omdat e.e.a. hen niet aanstaat.

134 Gut    
4 maanden geleden door Gut
8
Meld

@134 Zit overigens een groot deel mass shooters bij.
Joh hoeveel mass shootings waren er dit jaar dan?
En hoe kom je erbij dat het mijn geloofsgenoten zijn?
En wat geeft jou het idee dat ik graag op een menigte schiet of wie dan ook in mijn vrienden kring dat zou willen doen?
En als die 44 blanken het verdient hebben dan zullen die 33 zwarten het ook wel verdiend hebben toch?
Of geldt dat alleen voor blanken?
Ben jij misschien een racist gutje?
Of ben je gewoon een beetje blind?

135 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
1
Meld

@131 Dat kan best. Niemand heeft het over tijdsperioden he?
Gewoon ergens in hun leven.

Maar ik kom tenminste met een betrouwbare bron gebaseerd op de onderzoeken van drie amerikaanse universiteiten. En jij?

136 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
3
Meld

@136 Als 40000 dus niet mogelijk is maakt dat jouw bronnen dus niet betrouwbaar.

137 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
0
Meld

@133 Zoveel 'zwarte' politiedoden? En dat terwijl er veel minder donkere mensen in de VS wonen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Afro-Amerikanen

12.3% is 'zwart'. Er zijn dus 8x zoveel blanke amerikanen als 'zwarte' armerikanen.
Je bewijst mijn gelijk.138 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
3
Meld

@136 In 2017 bv zijn er 457 blanken gedood door de politie daar en 223 zwarten.
In 2020 zijn er 172 blanken gedood door de politie en 88 zwarten tot nu.

https://www.statista.com/statistics/585152/people-shot-to-death-by-us-police-by-race/

139 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
1
Meld

@136

Ze zullen een typefoutje gemaakt hebben maar dat kwam vast goed uit.

140 Suwelding    
4 maanden geleden door Suwelding
0
Meld

@138

Meer dan de helft van de misdaden komt op conto van zwarten, vandaar die aantallen. Da's schrikken hé!

141 Suwelding    
4 maanden geleden door Suwelding
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

142 Anti-racisme    
4 maanden geleden door Anti-racisme

@135 kijk eens even naar dit plaatje en tel de rode dots. Ik schat 150 rode stipjes, komt mooi overeen met het decennium gemiddelde: 1 per dag.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_mass_shootings_in_the_United_States_in_2020
En hoe ik erbij kom het je geloofsgenoten te noemen: Simpel , je gedrag hier op het NK platform en verheerlijken van de alt-right theorie.

143 Gut    
4 maanden geleden door Gut
7
Meld

@138 vergeet jij even niet dat de resterende 87,7 % ook nog latino's en oorspronkelijke bevolking zit. En jaja, ik weet dat de oorspronkelijke bevolking bijna uitgeroeid is door jouw witte vrinden, maar toch.

144 Gut    
4 maanden geleden door Gut
9
Meld

@135 en dat verdiend hebben... hè da's jullie uitspraak.

145 Gut    
4 maanden geleden door Gut
8
Meld

@145 Nee dat is jouw uitspraak.
tja, dan zullen die 44 blanken het wel verdiend hebben.
En dan reageer ik daarop terug met dan zullen die 33 zwarten het ook wel verdiend hebben.
Ik ben trouwens geen jullie ik ben ik.

146 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
3
Meld

@143 En hoe ik erbij kom het je geloofsgenoten te noemen: Simpel , je gedrag hier op het NK platform en verheerlijken van de alt-right theorie.

Kun je misschien even laten zien waar en wanneer ik de alt-right theorie verheerlijk?
Of zit je maar weer gewoon iets te verzinnen zoals jij en je antifa vriendje hier wel vaker doen?

147 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
4
Meld

Poepbruin rechts is weer volop aan het victim blaming!

148 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
5
Meld

@148 Bravo geweldige bijdrage weer.

149 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
3
Meld

Op het NOS journaal vertelden ze vol trots over zijn gouden kist, geen woord over dat die Floyd een schoft was.

150 Spraypaint    
4 maanden geleden door Spraypaint
2
Meld

NOS.Nederlands Onnozel Slinks.

151 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
2
Meld

Tsja, wat velen vergeten is dat ie STIJF stond van meerdere drugs (4x dodelijke hoeveelheid), schuim op de mond had staan (reden dat ambulance opgeroepen werd) en het knietje er was omdat ie niet in bedwang was te houden.
Autopsie heeft uitgewezen dat hij NIET is overleden door dat knietje, niks beschadigd, geen kneuzing, niks.

Er was dan ook helemaal geen zaak tegen de politie agent, niks.
Daarna kwamen figuren die hem aanklaagden en steeds een hogere graad.
Daarom is het vrijwel zeker dat hij vrijgesproken wordt.

En dan? Gaan jullie dan leuteren dat de uitspraak niet terecht is?
Natuurlijk.

Het is niet meer dan een smerige politieke stunt.

152 Proemevla    
4 maanden geleden door Proemevla
1
Meld

En als je je straf in het gevang hebt uitgezeten en drugs gebruikt , mag de politie je doden ?
Dan kan het hier bij de politie ook nog wel een feestje worden .

153 Goodnews badnews    
4 maanden geleden door Goodnews badnews
4
Meld

@153 Nee, dat mag niet. Ik vind het prima dat er aandacht is voor het politie optreden tegen donkere jongens in de VS.

Maar ik vind het ook goed dat de waarheid over Floyd wordt gezegd. Er is vaak geschreven dat het zo'n lieve man was, een "vriendelijke" reus. Dat klopt van geen kant. Het was een gewelddadige crimineel met veel veroordelingen. Op zijn minst zat ie ook nog aan de drugs nu, dus dat "zijn leven beteren" kunnen we ook met een korreltje zout nemen.

154 Scrow    
4 maanden geleden door Scrow
1
Meld

@153 ik neem aan dat u Floyd bedoelt? Helaas is deze overleden dankzij de hoeveelheid drugs die hij had ingenomen. Hij is niet gedood door de politie, deze zienswijze is alleen gebruikt om de boel op stelten te kunnen zetten.

155 Pluten1    
4 maanden geleden door Pluten1
2
Meld

@152

“Een knietje geven “ doe je niet in de nek maar ergens anders.
Ga je zeker niet dood van maar doet heel erg pijn .
Wordt zeer aanbevolen aan vrouwen die lastig gevallen worden .
Het is droevig gesteld met je anatomie als je denkt dat de luchtwegen tussen je benen zitten .
Er is niks politieks aan als iemand sterft door buitensporig geweld .
Daarvoor kun jij ook aangeklaagd worden als je een inbreker daarmee om zeep helpt.

156 Goodnews badnews    
4 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@156
Het is droevig met je gesteld als je de resultaten van een autopsie ontkent.

157 Proemevla    
4 maanden geleden door Proemevla
3
Meld

@155 Complete onzin!

158 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
1
Meld

@155

Het verschil is door pathologisch onderzoek goed vast te stellen .
Heb je het rapport gelezen ?

159 Goodnews badnews    
4 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

[quote]
Check it out: George Floyd mural in Minneapolis includes "MICHAEL BROWN" in pantheon of martyrs, even though the Obama DOJ concluded he never had "hands up" but instead was shot while trying to shoot Ferguson cop with his own gun after punching him in face
[/quote]
https://twitter.com/paulsperry_/status/1270585022739775488

Niet meer dan een smerig politiek spel.

160 Proemevla    
4 maanden geleden door Proemevla
1
Meld

@157 Ook jij doet aan victim-blaming, maar als trouwe, slaafse volgeling van Trump is dat wel te begrijpen.

161 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
1
Meld

@157

Waar kan ik die lezen ?

162 Goodnews badnews    
4 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@162 Op youtroep, of een van de alu-hoedjes sites....
Kijken waar Trump junior mee aan komt zetten....

163 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
1
Meld

@158 het is wel apart dat er 2 autopsie rapporten zijn, één van de officiële instanties en één laten uitvoeren op verzoek van de familie.
Via de officiële zijn zijn longen volgelopen met schuim door de drugs en volgens het familierapport door verklemming. Maar over het officiële rapport hult men zich in stilzwijgen. Pure politiek om het niet officiële rapport te gebruiken.

164 Pluten1    
4 maanden geleden door Pluten1
2
Meld

@159 nee heb ik niet zelf gelezen, maar is me telefonisch voorgelezen door een goede vriend (zwart gekleurd) van me in NY.

165 Pluten1    
4 maanden geleden door Pluten1
2
Meld

@144 #133 heeft het over 'zwarte' politiedoden. Ik zet de cijfers even in perspectief.
Jij haalt er nu weer andere groepen bij. Maar je gelijk krijg je nog steeds niet.

166 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

@164
Zoals ik al schreef, schuim op de mond.

Verder:
1) Besmet (zwelling in neus, asymptomatisch)

2) Condities:
[quote]
Floyd also had heart disease, hypertension and sickle cell trait — a mostly asymptomatic form of the more serious sickle cell disease, an inherited blood disorder that primarily affects African Americans.
[/quote]

3) Drugs:
[quote]
BREAKING: Full George Floyd autopsy reveals his blood concentration of the powerful street opioid fentanyl was 4 times the level known to cause "fatalities." Floyd also had speed & marijuana in system.First arresting officer on scene saw "foam" around mouth,asked if "on anything"
[/quote]

4) Footage:
[quote]
BREAKING: Minnesota Attorney General Keith "X" Ellison refuses to publicly release video footage from the body cams of accused cops who struggled with 6-4, 235-lb George Floyd. Footage is said to reveal Floyd violently resisting arrest and fighting with cops inside police vehicle
[/quote]

5) Procedure:
[quote]
BREAKING: The knee-on-neck method of restraint used to subdue George Floyd was approved under MPD's black police chief Medaria Arradondo, who will be called to testify -- in defense -- of accused "murderer" Off. Derek Chauvin
[/quote]

167 Proemevla    
4 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

Maar het was toch zon lieve donkere man een modelburger waar nu de hele wereld voor opstaat. Ja voor criminelen moet je opstaan he. Ach hij heeft een zwangere vrouw met een pistool bedreigd. Zeker een slechte jeugd gehad of slaaf geweest?

Geen wonder dat de politie dan eens een keer wat harder ingrijpt. Hij had levenslang moeten krijgen maar werd steeds vrijgelaten

168 Goesenaar    
4 maanden geleden door Goesenaar
5
Meld

Trumps ‘approval rating’ onder zwarten STIJGT juist naar 40% – ‘Juist de Democraten hebben de zwarte gemeenschap in de VS grote schade toegebracht’ ...

Mooi zo Vote for Trump

169 Goesenaar    
4 maanden geleden door Goesenaar
5
Meld

Zoveelste Twittergebrabbel met selectieve feiten en gewoon grove leugens.

170 Frouke    
4 maanden geleden door Frouke
2
Meld

@107
NEPNIEUWS

171 RichardR    
4 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@108
Leugens

172 RichardR    
4 maanden geleden door RichardR
1
Meld

@167
NEPNIEUWS

173 RichardR    
4 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@160
NEPNIEUWS

174 RichardR    
4 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@152
NEPNIEUWS

175 RichardR    
4 maanden geleden door RichardR
3
Meld

STOP Met het geouwehoer over de crimineel Floyd. Lees g.v.d. eerst beide autopsierapporten van deze crimineel. BEIDE rapporten spreken over gebruik van fentanyl en meth. Maak geen martelaar van deze man. Of hij nou zwart, blank, geel of blauw was doet hier niet ter zake.
Bekijk nou eerst eens het filmpje van de beide gekleurde mannen van UP!:
Ga een misdadiger niet verheerlijken of promoveren toto een reden om lekker te gaan rellen.........
https://www.youtube.com/watch?v=BhbZA_qlfz0&t=647s
Black Lives Matter activisten mishandelen blanke man!
https://www.youtube.com/watch?v=a7KdGQps_lU

176 Strokealpha    
4 maanden geleden door Strokealpha
2
Meld

@175
We verklaren alles wat waar is maar men niet wil dat het openbaar word tot nepnieuws.
ollongrens methode, en als er filmpjes foto s e d van zijn verdwijnen die in de grote verdwijntruc.

Nepnieuws gillen helpt niet.

177 Positivo    
4 maanden geleden door Positivo
4
Meld

@176 ,

niet zo liegen en doordraven knulletje:

https://fivethirtyeight.com/features/the-two-autopsies-of-george-floyd-arent-as-different-as-they-seem/

En er wordt niemand verheerlijkt.
Maar dat zal voor jouw 2 hersencellen iets te hoog gegrepen zijn.

178 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
2
Meld

@130

Mooi artikel dat 1 op de 1000 afro Amerikanen door de politie wordt doodgeschoten.

Zet het aantal afro Amerikanen af in verhouding tot niet afro Amerikanen en kijk daarna naar het percentage criminelen onder de afro Amerikaanse bevolking,.... dan krijg je een wat genuanceerde beeld.

179 Congo    
4 maanden geleden door Congo
0
Meld

@179 Onder de armste lagen van de bevolking is de criminaliteit altijd het hoogst.
In roemenie zijn het de Roma.

180 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

Nog steeds victim blaming met leugens door dom-rechts!

181 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

182 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@180 Er is wel een verschil tussen arm zijn omdat je een laag loon of uitkering hebt of stelselmatig gediscrimineerd wordt zoals Roma in Oost Europa.

183 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@182 Het is volkomen irrelevant in deze discussie, het gaat over de (moedwillige en totaal onnodige) nekklem waardoor iemand vermoord is!

184 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

185 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@185 B.S.

186 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
0
Meld

@183 Ah, dus mensen met een laag loon of uitkering worden nooit stelselmatig gediscrimineerd ?
En de Roma hebben, volgens u, dus niet in grote mate een laag loon of uitkering?

Of zou er toch een verband zijn tussen discriminatie en welvaartsniveau?

187 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

188 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Wie over 'omvolking' spreekt, versp...
Het was weer eens raak vorige week. Naar aanl...

1 dag geleden door Racism monitor 2020

Viruswaarheid-voorman deelt oproep: ‘We...
Viruswaarheid-voorman Willem Engel verspreidt...

20 uur geleden door Wilmama

Democraten stemmen Trump
Fijn om te zien dat mensen eindelijk verstand...

1 dag geleden door smurf

Dossier Nicky Verstappen schetst beeld van ve...
Brech is een pedoseksueel die liegt als het h...

12 uur geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

Grootste schandalen van Trump openbaar gemaak...
Het fake news zal dit zeker gaan gebruiken in...

18 uur geleden door Proemevla


ADVERTENTIE


Laatste reacties
CoolMemories
Eerste debat Trump en Biden: veel schelden, c...
@2 "....Wat een vieze straatvechter is Trump....

minder dan een minuut geleden door CoolMemories

Marauder
Verontwaardiging over influencers in nep priv...
Er is idd veel nep, met de VS op nr. 1. Showb...

minder dan een minuut geleden door Marauder

Nieuwsgierig
Luisterplekje 2...
Scorpions - Wind Of Change (Official Music Vi...

2 minuten geleden door Nieuwsgierig

icnivad
Activist Diyabanza die kunst steelt ‘namens...
Ach, het is maar volkskunst, zoals klompen, w...

2 minuten geleden door icnivad

MARCUSAURELIUS
Eerste debat Trump en Biden: veel schelden, c...
@8 Schelden is jou ook niet vreemd. :)...

2 minuten geleden door MARCUSAURELIUS

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig