RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze onthult nieuw project: 'Dromen die uitkomen'

Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Na een eigen YouTube-kanaal, de serie 'Like Monica', een boek en een tijdschrift, heeft Monica Geuze (25) een nieuw project om haar tanden in te zetten. De vlogger onthult in haar nieuwste video waar het om gaat.

"Dit zijn letterlijk dromen die uitkomen"

Monica is niet vies van een kloddertje foundation en wat mascara, zoals te zien is in haar wekelijkse vlogs op YouTube. Na jarenlange ervaring met het aanbrengen van make-up en ermee experimenteren, is het tijd voor een eigen cosmeticalijn, zo maakt ze bekend in haar laatste vlog. Recent gaf ze al aan dat ze bezig was met een geheim project en nu komt de aap uit de mouw. "Velen van jullie hadden het al geraden", lacht ze.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze laat zich uit over negatieve reacties op dieet

"Ik wil al zo lang mijn eigen cosmeticalijn", legt Monica uit aan haar kijkers. Ze heeft zelfs al de eerste samples binnengekregen van haar allereerste product. "Ik kan echt niet wachten. (...) Dit zijn letterlijk dromen die uitkomen. Ik hoop dat ik niet teleurgesteld raak. Ik wil gewoon gaan knallen." Wanneer ze haar nieuwe merk lanceert is niet duidelijk, maar de eerste beelden zullen binnenkort te zien zijn in de nieuwe afleveringen van haar Videoland-serie Like Monica

Monica
Lees ook:
Monica Geuze onthult wanneer serie weer te zien is bij Videoland

Het was eventjes stil rondom Like Monica en dat had alles te maken met de coronacrisis. In de video hieronder vertelt de vlogger alles over haar Videoland-show. 

Monica Geuze doet boekje open over Videoland-serie

03:01