Greet De Keyser in de VS.
Volledig scherm
PREMIUM
Greet De Keyser in de VS. © rv

Greet De Keyser in de VS: “Dit waren barslechte dagen voor Trump, niet zozeer voor Amerika”

Greet De Keyser, correspondente van 'VTM Nieuws' in Washington, brengt elke maandag in deze krant verslag uit over de situatie in de VS.

17 reacties

  • Elke Celis

    4 jaar geleden
    Mevrouw De Keyser, misschien hebben jaren in de VS uw beoordelingsvermogen aangetast, maar ik kan u verzekeren dat u uw rode omgeving fout scant. Trump zet het leger in als steden hun grondgebied niet kunnen handhaven. Dát is zijn job, he! Ik stel me de vraag wat u daar aan het doen bent, buiten een goed leven leiden. Want uw job, die wordt normaal gezien toch van een ander kaliber verwacht, hoor.  U spuit nog nét geen Anti Trump propganda!
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Dit is idd reclame voor Trump.Maar langs de andere kant is dit ook een probleem voor Trump.Onschuldigen die door politie worden mishandeld of zelfs vermoord.Neen daar moet het volk samen met de politici samenzitten want de politie mag niet boven de burger staan.Dus gelijke straffen.Dus zo geweldig zijn die agenten in de VS niet zoals Trump zei onlangs in een speech.De VS is dringend aan politiehervorming toe.En ook een betere sociale zekerheid.Obamacare is niet voldoende.
  • Christophe Jacobs

    4 jaar geleden
    Dit levert Trump enkel meer stemmen op, ondanks de democratische propaganda van Soenens en De Keyser.
  • Robin Roels

    4 jaar geleden
    Neen Guido, Obama heeft ze verdergezet. Trump heeft ze gestopt.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    Obama heeft samen met Europa de rebellenbeweging in Syrië tegen Assad op de rails gezet Guido . Ondanks de waarschuwingen van Assad dat zij niet wisten wie ze aan het bewapenen waren. Het links democratisch model dat hij en Europa in het Midden Oosten wou installeren is gruwelijk mislukt met honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen als gevolg. En het kalifaat bestrijden ? Hij heeft het aanvankelijk zelfs gesteund .
  1. PREMIUM

    Financiën roept 200.000 Belgen naar kantoor

    Via de bruine enveloppe moest ze uiterlijk op 30 juni binnen zijn, maar morgen is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan een helpende hand van een belastingambtenaar - corona, weet u wel - niet of te laat zullen doen. Zij zullen in het najaar uitzonderlijk - voor een allerlaatste kans - naar het belastingkantoor worden geroepen. Wie vorig aanslagjaar géén hulp vroeg, geniet géén uitstel.
  2. PREMIUM

    Minister Beke ziet amper probleem met contacton­der­zoek

    Ondanks de kinderziektes is er "geen indicatie van een systematisch probleem" met het contactonderzoek in Vlaanderen. Dat zegt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). De komende weken zouden de grootste mankementen weggewerkt moeten worden, zei hij gisteren in het Vlaams Parlement. Dat het systeem nog niet helemaal op punt staat, werd eerder al aangeklaagd. In 'VTM Nieuws' getuigde een ex-contactonderzoeker zelfs dat er zo weinig werk was dat men tussendoor naar Netflix zat te kijken. Ook werden niet altijd de juiste mensen gecontacteerd. "Af en toe glipt er iemand door de mazen van het net, of wordt iemand net te veel gebeld", gaf het Agentschap Zorg en Gezondheid aan. "De contactonderzoekers deden vorige week gemiddeld meer dan 200 telefoontjes per dag, wat resulteerde in meer dan 1.000 op te sporen contacten", zei Beke, die wel toegaf dat "verdere verbeteringen noodzakelijk zijn".