U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 5
President Jair Bolsonaro dreigt Brazilië uit de Wereldgezondheidsorganisatie WHO terug te trekken, tenzij de WHO ophoudt een “partijdige politieke organisatie” te zijn. ...

4 maanden geleden door DONKEY R

REAGEER MET EEN EMOJI
6
1
4
2
LEES MEER OVER

Gelijk hebben ze, ook wij moeten die globalistische instellingen en NGO buiten de deur houden voordat ze nog meer van onze eens zo vreedzaam en welvarend land vernietigen.

3 Positivo    
4 maanden geleden door Positivo
13
Meld

Nog iemand die eigen falen probeert toe te schrijven aan de WHO, Trump deed dat ook al. Ze hebben we meer overeenkomsten die 2.

4 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
9
Meld

Heel goed. Het speeltje van China en Gates zijn eindelijk exposed vwb hun ware aard.

5 PFL    
4 maanden geleden door PFL
13
Meld

Gelukkig weet het overgrote deel van de wereld zijn hersenen wel correct te gebruiken. Populisten hebben daar moeite mee in deze tijden.

6 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
5
Meld

aluhoedjes maken meer kapot dan je lief is.

7 Tussenderegels    
4 maanden geleden door Tussenderegels
4
Meld

Wat een volstrekte debiel is die man.
Het aantal slachtoffers neemt nog steeds toe. Ziekenhuizen kunnen de toestroom niet aan.
Behalve dan de particuliere klinieken waar alleen mensen met veel geld heen mogen. Daar is altijd plek. In de binnenlanden overlijden nu ook veel meer mensen dan normaal maar die worden zonder diagnose onder de grond gestopt. Corona bestaat alleen daar waar er wordt getest. De rest is niet interessant.
Bolsonaro raakt de controle steeds meer kwijt. Er zijn voor vandaag weer grote demonstraties en tegendemonstraties gepland. Waarbij bolsonaro zich op affiches manifesteerd als een krachtig leider met een hoge militair aan zijn zijde.
Brazilie heeft de indernationale hulp ( waaronder de WHO) harder nodig dan ooit. Bolsonaro heeft helemaal niets met het volk. Hij is momenteel bezig om de rechtstaat verder af te breken met een haatcampagne tegen het hooggerechtshof. En dat alleen maar om dat een aantal van zijn decreten te toets aan de (grond)wet niet konden doorstaan en omdat justitie doorgaat met het corruptie onderzoek naar een van zijn zoons.

Het lijkt er op dat hij net zo fout is als zijn voorgangers. En door de corona emidemie te politiseren maakt hij het volk tot grote verliezer.


8 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
5
Meld

De verdeeldheid en haatpropaganda in Brazilië is nu zo groot dat Bolsonaro en zijn aanhangers iedereen die tegen hen is vergelijken met Mao en Hitler.
Er is al gebleken dat Bolsonaro een aantal influencers betaalt om propaganda te voeren op social media

9 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
3
Meld

@1 Voor alle duidelijkheid, de link geeft de Corona statistiek van Brazilië weer. Die ziet er nog steeds niet al te best uit, cijfers zijn dramatisch. Ezeltje anti prik promoot dat soort zaken, voor zover ik kan zien in naam van het geloof.
Tot nu toe hebben de Bolsonaro's, Trumponaro's en de lokalo Jensonaro het niet bij het rechte eind.
Ook de Zweedse viroloog Tegnell heeft een U bocht gemaakt.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/06/03/zweedse-marc-van-ranst-maakt-een-bocht-vandaag-zou-onze-aanpak/
Het WHO is misschien niet perfect, het is wel het beste dat we hebben. Het is vermoedelijk dus een afleidingsmanoeuvre a la Trump van eigen falen.

10 Tussenderegels    
4 maanden geleden door Tussenderegels
1
Meld

@9
Is dat dezelfde haat die mensen er toebrachten een fake dossier aan te leggen aangaande Russia?
Diezelfde haat die mensen ertoe brachten om een fake impeachment te starten tegen Trump?
Diezelfde haat van journalisten dat ze politieke spelletjes aan het spelen zijn tegen Trump en hun 'onafhankelijkheid' vrijwillig hebben opgegeven?
Diezelfde haat die ervoor zorgde dat Carter Page, Flyn en Kavanaugh voor hun leven beschadigd zijn alleen omdat men Trump wilde treffen?

Die haat bedoel je?

11 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
11
Meld

Het WHO is bij uitstek een instituut voor marxisme en globalisering! daarom zit Bill Gates, de ongekozen wereldleider, er boven op!

12 CoolMemories    
4 maanden geleden door CoolMemories
10
Meld

@11 En dezelfde haat waarmee whistleblowers brutaal op de stoel van de president gingen zitten om zelf uit te willen maken wie en wat een gevaar voor de nationale veiligheid zou zijn.....!

13 CoolMemories    
4 maanden geleden door CoolMemories
10
Meld

Jair Bolsonaro haalt de banden aan met evangelie christenen en Israel. En wat doet de linkse israel hatende kerk juist da wat ze bij Trump ook doen.
Van de linkse kerk moet je je van Christus en Israel afhouden en de islam omarmen.

https://www.youtube.com/watch?v=xzt-bBcP2iQ

14 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
10
Meld

@11

Probeer je nu de toestand in brazilië te bagatellisteren door trump er bij te halen?
Wat een kansloos gedoe

15 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
3
Meld

Op een rechtse Trump wijze de aandacht afleiden van de werkelijke problemen.

16 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
2
Meld

@16 Wat is er mis met Trump. Haat je hem omdat Trump opkomt voor het Christendom en Israel net als Jair Bolsonaro en die linkse globalistische hypocriete kerk verafschuwt.

17 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
8
Meld

@11
Wat een mooie lijst vragen, maarre was je zelf al op zoek naar antwoorden en wat kwam er uit??

18 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
3
Meld

@17 Ik beoordeel Trump op zijn politieke daadkracht in crisissen.Ik ben voor godsdienstvrijheid wat je niet van iedereen kan zeggen.

19 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
0
Meld

@18 zo kennen we je weer. Duiken, ontwijken, en vooral inhoudelijk nergens op ingaan.

20 PFL    
4 maanden geleden door PFL
9
Meld

@19 Ja dat snap ik, maar wat doet Trump dan niet goed als je Trump beoordeeld op zijn politieke daadkracht en crisissen?

Volgens mij was Amerika economische gezien in topvorm tot dat ja totdat er een evenement plaatsvond dat de economie ten gronde richten, daarna kwam er weer een georganiseerde volksopstand overheen van geweld gebruikende en slopende terroristen.

Jij bent niet voor Godsdienstvrijheid jij bent Pro islam en je bent al helemaal tegen Israel.

21 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
9
Meld

@21 Voor zover ik kan beoordelen verdient zijn aanpak in de coronacrisis niet de schoonheidsprijs.Dit baseer ik op de commentaren van ingewijden en vakmensen uit zijn eigen coronastaf.Zijn opstelling in de George Floyd affaire heeft voor veel onrust onder zwarte mensen gezorgd.Dat had veel beter gekund zeggen ook voormalige WH medewerkers van Trump.

22 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

@20
Waarom zou ik een ander zijn vragen gaan beantwoorden als die zelf niet eens moeite doet?
Pas als er iets beweerd wordt valt er te discussiëren.

23 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
2
Meld

Bolsenaro is een echte Trumpfan en aapt hem in alles na. Met dezelfde ellende als gevolg.

24 kritischelezer    
4 maanden geleden door kritischelezer
1
Meld

@22 Achteraf kunnen dingen altijd beter toch. Als je kijkt naar de virologen en wetenschappers omtrent het virus dan kloppen jun angst modellen ook niet. Dus ja zo kunnen we elkaar overal wel op afrekenen toch.

25 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
8
Meld

@24 Precies zo werkt dat met mensen die zich kunnen vinden in elkaars politieke koers. Je verliest oude vrienden en maakt nieuwe vrienden. Pro Christendom en Pro Israel. Wie Israel zegent wordt gezegend. De linkse kerk ant-Israel kerk brokkelt steeds verder af.

26 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
9
Meld

@21 Ik geef toe dat ik stevige kritiek heb op Israël daar is ook alle aanleiding toe..Ik ben tegen alle vormen van godsdiensten dus ook tegen de Islam.Zoals ik al zei ben ik voor godsdienstvrijheid voor iedereen dus ook voor Moslims en zwarte kousenkerkgangers kortom voor iedereen behalve als op de een of andere manier de wet overtreden wordt.

27 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

@26 Bolsonaro en Trump zijn geen vrienden, maar Trump is een "lichtend" voorbeeld voor die gek in Brasil. Trump heeft namelijk geen vrienden, maar alleen vijanden in allerlei gradaties.

28 kritischelezer    
4 maanden geleden door kritischelezer
1
Meld

@21 Volgens jou haalt Bolsonaro de banden aan met evangelie christenen en Israel, daar is het Braziliaanse volk geweldig mee geholpen..........
Het Braziliaanse volk heeft een groot probleem. Ze hebben een populistische gek als leider en daar zijn ze in inmiddels wel achtergekomen

29 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
1
Meld

@28 Jij en Trump of Bolsonaro zijn geen vrienden. Dat bedoel je vast te zeggen?

30 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
7
Meld

@29 Daar is het Braziliaanse volk zeker mee geholpen. Het christendom en het omarmen van Israel is een zegen voor je land.

31 DONKEY R    
4 maanden geleden door DONKEY R
8
Meld

@31 Vertel dat maar tegen de mensen die daar creperen....

32 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
2
Meld

@30 Zoals gewoonlijk verdraai je mijn woorden en weiger je te erkennen dat ik gelijk heb. Suggereren dat ik iets anders bedoel dan wat ik zeg is jouw standaard projectie. Doei ezel!

33 kritischelezer    
4 maanden geleden door kritischelezer
2
Meld

@14

Bolsonaro heeft helemaal niets met het geloof of met christenen.
Hij is een ras opportunist. De reden dat hij dweept met het christendom en met israel is omdat een belangrijke groep van zijn kiezers de evangelicals zijn. En deze moet hij tevreden houden. Deze evangelicals laten hun stemgedrag beinvloeden door hun geestelijke leiders. Die leiders proberen daarmee ook politieke invloed binnen te halen.
De evangelicals in brazilië behoren tot de meest hypocriete soort.
Zijn meestal mensen uit een iets hogere klasse. Ze zijn van mening dat hun god hen helpt omdat zij het verdienen en dat iedereen die het slechter heeft dit aan zichzelf heeft te danken. Ze uiten dit vaak in stickers op hun auto's. Om hun schuldgevoel af te kopen geven ze af en toe wat aan de kerk of een goed doel. En daar stopt het mee.
De 'ieder voor zich en god voor ons allen' mentaliteit overheerst in Brazilië.

34 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
2
Meld

@26

Wat een domme onzin.

35 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
2
Meld

Bolsio is dan wel het proto type populist eigenlijk , wellicht nog een grotere idioot dan Trump ...

36 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@34 Trump heeft ook niks met christenen en toch dat ezeltje hem steunt ... Opmerkelijk ...

37 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
2
Meld

The Guardian heeft eens goed uiteen gezet wat er klopt van de kritiek van Trump aan het adres van de WHO.

Daar blijft werkelijk geen spaan van heel. En die Braziliaan probeert Trump gewoon na te doen en heeft echt geen beter verhaal.

De praktijk is dat de wereld al vanaf 10 januari op de achtergrond meer dan eens is gewezen op het plausibel zijn van mens-tot-mens besmetting. De WHO heeft China nooit openlijk aangevallen om de goodwill niet te verliezen. Het is ook niet hun taak om landen politiek aan te pakken, wel om samen te werken bij gezondheidsvraagstukken. Dat mocht vanaf 20 januari, toen had China zelf ook toegegeven dat er mens-tot-mens besmetting was.

https://www.theguardian.com/world/2020/apr/18/caught-in-a-superpower-struggle-the-inside-story-of-the-whos-response-to-coronavirus

38 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
1
Meld

@34 Om hun schuldgevoel af te kopen.Een gangbare daad in het katholicisme van vroeger wat toen de aflaat genoemd werd.U zegt dat de aflaat in beperkte vorm nog steeds wordt toegepast in Brazilië ? Ongelooflijk.

39 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

@39

Brazilië is grotendeels katholiek. Maar het afkopen van een schuldgevoel is niet iets katholieks.
Alle religies kennen dit.
In Brazilië wordt daar flink misbruik van gemaakt.
Voorbeeld:
Er zijn veel bedelaars. Maar iemand die zegt dat hij honger heeft en vraagt om een stuk brood of een stuk fruit die krijgt zelden wat.
De slimmerikken doen het anders.
Zij stappen in een bus en hangen eerst een lang verhaal op over het lijden van jezus. Om vervolgens een collecte te houden. Dan geven de meeste mensen grif. Meestal heeft de collectant een afspraak met een paar buschauffeurs bij wie hij instapt. Deze delen mee in de opbrengst.
Iedereen weet dat het zo werkt. Maar wanneer er 'jezus' of 'god' geroepen wordt durven de meesten niet meer te weigeren.
En de eerlijke sloeber die zegt dat hij honger heeft die moet maar bij de kerk aankloppen.

40 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
1
Meld

@15
Bedoel je nu echt te zeggen dat er geen ongefundeerde haat is tegen Trump?

41 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
4
Meld

@18Bedoel je daarmee te zeggen dat je ogen nu zelf ook een keer opengaan?
Of is dit de eerste keer dat je die haat zelf ziet?

42 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
4
Meld

@23 . Als je de vragen van iemand niet wil beantwoorden reageer dan gewoon niet , dat getuigt van meer wijsheid dan ionhoudsloze kreten als reactie erop te geven. Die persoon stelde de vragen in het algemeen ( voor wie zich geroepen voelt erop te reageren) en niet speciaal aan jou hoor. Zo belangrijk ben je niet.

43 PFL    
4 maanden geleden door PFL
4
Meld

@41

Heeft absoluut niets met dit topic te maken.

44 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@44
Nee?
Goh, dat is nieuws voor mij, ik dacht toch echt in @4 iets te lezen over Trump.
Wat vreeeeemd zeg dat je daar dan weer niet op reageerd.
Oh, wacht effe, dat is tegen Trump, en dan is het natuuuurlijk geoorloofd.

Vind je het daarom vast niet erg dat ik je dus erg hypocriet vindt.

45 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
3
Meld

@45

Reageer dan op @4 en niet op mij

46 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@46
Want?
Nieuwskoerier is opeens geen vrij forum meer?
Heb ik wat gemist?

47 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
3
Meld

@47
Als je mij voor hypocriet denkt uit te maken omdat ik niet op jouw off-topic vragen reageer,
zeker omdat ik zelf niet met een trump vergelijking kwam.
Kijk dan eerst eens in de spiegel en vraag je af waarom je niet op dit onderwerp in gaat. Dat is pas hypocriet.

Wat vind jij van de keuze van de president om uit de WHO te stappen terwijl hij niets doet om de crisis in eigen land tegen te gaan. Integendeel, Hij verergert de situatie omdat hij niet voor medische hulpmiddelen zorgt en omdat hij verwarring zaait onder de bevolking.
Zijn huidige minister van gezondheid is een militair zonder enige kennis van zaken.
Aangesteld omdat de vorige minister (met kennis van zaken) er een andere mening op na hielden dan Bolsonaro.48 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@48
En dat maakt je minder hypocriet?
Humor question

"Wat vind jij van de keuze van de president om uit de WHO te stappen terwijl hij niets doet om de crisis in eigen land tegen te gaan"
Vreemd, als Trump het zonder de WHO beter doet dan Rutte, wat vindt je dan wel niet van Rutte?
Of is dat dan ook weer Trump zijn schuld?
En wat vond je dan van Pelosi en al die nieuwsmedia die in het begin zeiden dat Trump niet zo moest overdrijven, dat iedereen naar China Towns moest gaan zonder mondkapjes?
Of was je dat dan weer spontaan vergeten?
https://www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/
Geeft niet hoor hypocriet.

"Hij verergert de situatie omdat hij niet voor medische hulpmiddelen zorgt en omdat hij verwarring zaait onder de bevolking."
Hoeveel ventilators had hij ook alweer geregeld?
Hoeveel had Nederland er ook alweer geregeld/gemaakt?
Hoeveel hadden al die andere landen ook alweer gedaan?
U praat peopjes, maar in het geval van Trump is dat voor jullie normaal.
Geeft niet hoor hypocriet.

"Zijn huidige minister van gezondheid is een militair zonder enige kennis van zaken."
Tja, zo was onze minister van defensie een dienstweigeraar, vreemd: hoor ik je ook weer niet over.
Geeft niet hoor hypocriet.

"Aangesteld omdat de vorige minister (met kennis van zaken) er een andere mening op na hielden dan Bolsonaro."
Enig bewijs daarvan hypocriet?


Wat mij opvalt is dat je ook zo'n typisch persoon bent die alles wat Trump doet verkeerd vindt maasr als de andere het doen is het dan weer goed of wil je gemakshalve effe niet zien.
Dat maakt je dus zeker een hypocriet, hypocriet.

49 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
5
Meld

@48

Nog een addemdum op jouw:
"Hij verergert de situatie omdat hij niet voor medische hulpmiddelen zorgt en omdat hij verwarring zaait onder de bevolking.""
Humor, je wordt op je wenken bedient: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1687667056/schotland-na-rel-hydroxychloroquine-nooit-data-gedeeld-met-surgisphere

Blijkt hij ALWEER gelijk te krijgen.
Tjonge joinge, gaan je kwaliteitskranten weer..
Wat zal de kop van de NYT deze keer brengen?

50 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
4
Meld

@49 @50

Jij doet er werkelijk alles aan om maar niet inhoudelijk op het topic te hoeven reageren.

Een draaikont en wegkijker ben je.

51 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@51
Ik reageer alleen maar inhoudelijk, doe niets anders.
Maar ik weiger om bij de een alleen alles verkeerd te zien en bij de ander die precies hetzelfde doet het dan alleen maar als goed te zien.

Hou er niet van om alles selectief onder het 'tapijt' te vegen zoals jullie (en die kwaliteitskranten) telkens doen. Maakt jullie zo hypocriet.

Jammer he.

52 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
5
Meld

@52

Dit topic gaat over de Braziliaanse president Bolsonaro en zijn handelen.
Jij blijft maar doorzaniken over Trump.
Je hebt dus nog niets on-topic gemeld in deze discussie

53 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

Bolsenaro heeft iets van Macron.

Ze blijken totaal anders als ze voorgaven voor hun verkiezing.

54 MARCUSAURELIUS    
4 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
2
Meld

@53
Jawel hoor, @4 begon met Trump.
Dus volledig on-topic.

Heb je overigens niet tegen hem tekeer horen gaan, hoe vreemd toch..

Zou toch niet zo zijn omdat dat nogal negatief richting Trump was toch?
Nee toch?
Zooo hypocriet zal je toch niet zijn?

55 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
2
Meld

@6
Goh ben het eens helemaal met je eens.
Die populisten als Biden, Obama en de Clintons moeten we idd buiten de deur houden.

56 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
2
Meld

@55

ga lekker door met zuigen jongen (m/v)
Dat jij elk excuus aangrijpt om het over trump te hebben is jouw probleem.
@4 ging met trump off- topic jij gaat daat off-topic over verder.
Kom nu eens met iets on-topic. Zoek het anders lekker uit.
Met suggestieve opmerkingen lok je mij niet uit de tent.

Het topic is nog steeds Bolsonaro die er mee dreigt dat Brazilië uit de WHO zal stappen.

57 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@57
Ik zit nog steeds te wachten op je post met commentaar op @4 zoals je ook commentaar geeft op mij.
En zuigen vind ik lekker. question

58 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
2
Meld

@58

Zolang jij niet op het topic in gaat zie ik geen enkele reden om jou van commentaar op @4 t voorzien.
Ik begrijp dat jij er op uit bent om mij een uitspraak over trump te ontlokken in de hoop dat je mij daar op kan aanvallen.

Die mogelijkheid is er. Maar dan in een topic over trump. Niet hier.

Dus als je wilt discussieëren probeer het dan eens on-topic.

59 carpenter    
4 maanden geleden door carpenter
0
Meld

@59
Tja, ik ben niet degene die zo hypocriet is dat hij tegen mij uitvalt over Trump, maar degene die begon over Trump maar gemakshalve effe spontaan 'vergeet'..

Hoe zou dat nou toch komen?
Ik weet het niet hoor..
Hoewel..

60 BenErWeer    
4 maanden geleden door BenErWeer
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Nikabverbod moet heroverwogen, zegt meldpunt....
Hun jaarlijkse rapport, dat meldingen van mos...

1 dag geleden door Moskowfiets

Hogeschool in opspraak om uitspraken docente:...
De Haagse Hogeschool is vanavond in ernstige...

19 uur geleden door SergioLeone

Derksen haalt wéér uit naar Akw...
Tijdens een discussie in Veronica Inside over...

8 uur geleden door Telegraaf

'Nee, ik houd m'n 'bek' n...
"Wat is het nut van niet-medische mondkapjes...

18 uur geleden door Hollander1967

President Trump gevraagt om George Soros te o...
Om nog maar te zwijgen, hij is ook een belang...

1 dag geleden door rotti29640


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Proemevla
Weekcijfers corona: ruim 100.000 Nederlanders...
In Zweden is nu al twee en een halve maand ge...

minder dan een minuut geleden door Proemevla

NLsandman
Rob Jetten: 'Famke Louise moet geld coronacam...
@5Omdat het bereik van influencers bij jo...

minder dan een minuut geleden door NLsandman

joostmaghetweten
Derksen haalt wéér uit naar Akwasi: ‘Ik w...
Een walgelijke kerel walgt van een andere wal...

1 minuut geleden door joostmaghetweten

Nurse Ratched
13.471 nieuwe besmettingen in week tijd, ic's...
Sinds vorige week dinsdag gemeld bij het RIVM...

1 minuut geleden door Nurse Ratched

Wilmama
Actiegroep Viruswaarheid betrokken bij antico...
@11Op basis van welke kennis en kunde denk ...

1 minuut geleden door Wilmama

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig