Translate

vrijdag 5 juni 2020

Rosanna Kluivert " ik ben geen oplichter" haar stichting voor zwerfhonden Curacao wordt opgeheven



Kun je je nog herinneren dat Opgelicht?! recentelijk onderzoek deed naar de Kluivert Dog Rescue Foundation van Rossana Kluivert? Het tv-programma komt nu met een update. De stichting voor zwerfhonden op Curaçao wordt namelijk opgeheven.

KDRF gaat op in Dierenbescherming Curaçao

In een artikel op de website van Opgelicht?! lezen we dat de Kluivert Dog Rescue Foundation (KDRF) wordt opgeheven. De stichting gaat op in (de door de overheid gesubsidieerde stichting) Dierenbescherming Curaçao. En daar is KDRF-oprichtster Rossana Kluivert ook bij betrokken. Zij wordt namelijk beschermvrouwe van de Dierenbescherming op Curaçao.

Rosanna Kluivert ontdaan over Opgelicht?!

Opgelicht?! zette in een reportage vraagtekens bij de bestedingen van de Kluivert Dog Rescue Foundation. Kijkers waren daarna zwaar teleurgesteld in de vrouw van Patrick Kluivert en noemen haar zelfs een oplichter. Een enorm ontdane Rosanna besloot omroep AVROTROS vervolgens voor de rechter te slepen. Deze besloot echter dat Opgelicht?! niet hoefde te rectificeren.

Dierenbescherming helpt honden en katten

Rosanna laat op Instagram weten dat de samenwerking “veel mogelijkheden biedt voor de toekomst”. De Dierenbescherming Curaçao beschikt volgens haar over een lang gevestigd asiel waar al jaren zowel honden als katten opgevangen worden. “Ook deze dieren verdienen een eerlijke kans en willen wij meer onder de aandacht brengen. Verder zullen we het asiel ondersteunen waar mogelijk met sterilisatie- en educatieprogramma’s”, aldus Rosanna

Bron: Superguide


Geen opmerkingen:

Een reactie posten