RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Lea Michele was als kind al hels en angstaanjagend

Beeld © 20th Century Fox

Het wordt er allemaal niet leuker op voor Lea Michele (33). De actrice ligt al dagen flink onder vuur. Nadat ze een statement deelde over de dood van George Floyd kreeg ze over zich heen dat ze hypocriet was. Meerdere 'Glee'-collega's vertelden dat Lea onmogelijk was om mee samen te werken. Nu duikt iemand uit haar verre verleden op met een nieuw verhaal.

"Ik huilde iedere avond van alle gemene en manipulatieve dingen die ze deed"

Het gaat om de onbekende actrice Elizabeth Aldrich, die in de jaren negentig, toen ze allebei nog kinderen waren, met Lea in een musical speelde. "Ik was Lea's understudy in die musical", vertelt Elizabeth aan The Daily Mail. "Ze was verschrikkelijk onaardig tegen mij, en eigenlijk iedereen. Ik huilde iedere avond van alle gemene en manipulatieve dingen die ze deed. En ze was pas twaalf jaar oud toen."

Glee-producer
lees meer:
Glee-producer na ophef Lea Michele: 'Veel rotte appels in cast'

"Ze dreigde ermee dat mensen ontslagen moesten worden als ze niet blij was met hoe dingen liepen", vertelt Leas voormalig understudy. "Ze was twaalf en angstaanjagend." 

Ook actrice Imia Edwards, die in het ensemble zat bij Glee, heeft geen goed woord over voor Lea. "Ik heb nog nooit iemand gezien die zo doet tegen de extra's. Ze noemde ons kakkerlakken", zegt Imia tegen The Sun.