U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 1
VIDEO: De tragische dood van George Floyd wordt gebruikt om mensen tegen elkaar uit te spelen. ...

4 maanden geleden door Doehetlekkerzelf

REAGEER MET EEN EMOJI
10
8

Wat zou Jensen ervan vinden dat de meest gelikede comments onder zijn video neonazi talking points zijn zoals ''hmm wel heel toevallig dat de financiers van het anti-blanke Antifa/BLM zoals Soros en Gates allemaal Joods zijn''? Zou er toch niet helemaal gerust op zijn dat je met je showtje dat eigenlijk gewoon een beetje simpel conservatief gezever over dingen als corona is een platform geeft aan dat soort extreme lui

1 ThierryBaedet    
4 maanden geleden door ThierryBaedet
3
Meld

@1 : Billie Gaatjes is niet joods: http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=760

2 Ness    
4 maanden geleden door Ness
4
Meld

@2 Dat kun je beter daar in de YouTube-comments want die weten dat blijkbaar nog niet. "Leuke" bron trouwens

3 ThierryBaedet    
4 maanden geleden door ThierryBaedet
0
Meld

Mooie show weer.

4 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
6
Meld

@1 Zal dan wel aan jouw computer liggen, bij mij staan er hele andere reacties bovenaan.

5 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
4
Meld

@4 .
Yup, ook in deze "mooie" show maakt hij zichzelf inderdaad wéér belachelijk.

Jensen heeft namelijk een vraag aan de medische wereld...

Jensen wilt graag weten waarom de medische wereld een nieuwe naam bedacht heeft voor de griep-"bacterie", namelijk de covid-19 "bacterie".

Misschien moet Jensen die vraag maar eens zélf stellen aan eender wie van van de medische wereld. Ik vermoed dat ze zullen beginnen met hem het verschil uit te leggen tussen een "virus" en een "bacterie" question.

Mijn beste xtremy, dit heeft niets meer te maken met objectieve bewijzen verzamelen en daaraan zijn mening koppelen. Het enige waarover die show draait is dat ze aan de domste van de klas toegang tot het internet gegeven hebben question.

Hoelang luister jij nu reeds naar die Jensen zijn onkunde ? Ik durf te wedden dat zelfs jij wist dat de griep en covid-19 virussen zijn en geen bacteriën zoals Jensen beweert.

Je luistert dus naar iemand die aantoonbaar dommer is dan jezelf xtremy. Geloof me vrij, in het leven doe je er goed aan om geen advies aan te nemen van mensen die (nog) dommer zijn dan jezelf question.

6 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
2
Meld

Ow ja, voor de Jensen-fans : u heeft nog maar enkele dagen om nog een "stop de lockdown" t-shirt te kopen (tot en met maandag in principe).

Vanaf dinsdag kan u vermoedelijk het nieuwe Jensen t-shirt kopen met de nieuwe slogan
"stop the lockdown"

question

7 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@6 Je hebt er dus alwéér niks van begrepen en niet geluisterd naar wat hij zei. En wéér je eigen complot verzonnen.
Zoals gebruikelijk bij jou.


@7 Doe aangifte!!!! Hij probeert een halsmisdaad te plegen door shirts te verkopen!!!! Boehoehoehoe...
Erger dan een moord plegen, volgens sommige zelfverklaarde debunkers!

8 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
7
Meld

@8 .
Quote
"Je hebt er dus alwéér niks van begrepen en niet geluisterd naar wat hij zei. En wéér je eigen complot verzonnen."

Moet dat een schuchtere poging van jou voorstellen om de onkunde van Jensen in mijn schoenen te schuiven ???

Vertel me dan wat Jensen bedoelde met zijn bacterie hé. Heeft ie zichzelf nog verbeterd tijdens de show ?

Indien dat niet zo is, heb ik gewoon gehoord wat iedereen kan horen en desgevallend mag gesteld worden dat Jensen ervan overtuigd is dat Covid-19 een bacterie is.

Ben ik dan in mijn bericht er ten onrechte vanuit gegaan dat jij wel wist dat het over een virus gaat ?

9 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
2
Meld

@8 .
Quote
"Doe aangifte!!!! Hij probeert een halsmisdaad te plegen door shirts te verkopen!!!!"

Over aangifte gesproken. Misschien moeten we even de belastingaangifte (inkomsten 2020) van Jensen afwachten om daarover te kunnen en mogen oordelen hé question.

Wat denk jij xtremy... ? Denk je dat Jensen financieel te lijden zal gehad hebben aan "Cojona" of zal hij er juist rijker door geworden zijn ?

10 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@9 Volgens mij stelde Jensen een vraag aan medici. Hij zei nergens in dat stuk iets zeker te weten. Dus dat van die bacterie was geen stelling, het was een vraag. En daardoor ben jij een complotter, omdat jij hem iets in zijn schoenen wil schuiven (zoals je al de hele week aan het doen bent) wat hij helemaal niet heeft gezegd.

@10 Gezien het verdubbelen van het aantal kijkers, en het flinke groeien van het aantal abonnees denk ik dat hij er financieel flink op vooruit is gegaan sinds corona.
Ga je dáár dan aangifte van doen? Of blijft dat bij die halsmisdaad van shirtjes verkopen?

11 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@11 Vanaf 3-12 heeft Jensen ook over 'virus'. Verderop noemt hij wel bacterie naar aanleiding van het vergelijken over symptomen tussen griep en covid-19.

12 Doehetlekkerzelf    
4 maanden geleden door Doehetlekkerzelf
0
Meld

@12 Maar volgens mij is hij al die tijd bezig een vraag te stellen aan medici. Dus geen stelling, geen feit... maar een vraag.

13 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@13 Klopt. Maar het kan zijn, dat hij zich versproken heeft.

14 Doehetlekkerzelf    
4 maanden geleden door Doehetlekkerzelf
0
Meld

@14 Zoiets zou kunnen.
Het was in elk geval niet als feit gepresenteerd, maar overduidelijk als vraag.
En door dan hier (op NK ) te doen alsof Jensen het als feit bracht, maakt XingFu een complotter die zelf zijn verhaaltjes bij elkaar verzint.
Daar hadden we al een andere rare rakker voor, maar blijkbaar wilde nog iemand zich als complotter neerzetten hier.

15 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@11 .
Quote:
"Volgens mij stelde Jensen een vraag aan medici. Hij zei nergens in dat stuk iets zeker te weten. Dus dat van die bacterie was geen stelling, het was een vraag. En daardoor ben jij een complotter, omdat jij hem iets in zijn schoenen wil schuiven (zoals je al de hele week aan het doen bent) wat hij helemaal niet heeft gezegd."

Haha, is dat jouw verweer ?

Really ? Let's analyse it question

Quote :
"Volgens mij stelde Jensen een vraag aan medici."

Neen, dat heeft hij niet gedaan. Hij stelt die vraag in zijn show, maar Jensen bewijst nergens dat hij die vraag ook daadwerkelijk gesteld zou hebben aan medici.

Quote:
"Hij zei nergens in dat stuk iets zeker te weten."

Zoals altijd. Is dat de reden waarom hij niet één medicus gecontacteerd heeft ?

Quote:
"Dus dat van die bacterie was geen stelling, het was een vraag."

Over het feit dat Covid-19 een virus is en geen bacterie, valt genoeg te vinden op het internet. Het is bij deze bewezen dat Jensen niet in staat is om de informatie op het internet correct te interpreteren. Dat is best wel vernederend voor Jensen maar valt enkel toe te schrijven aan zijn eigen onwetendheid/onkunde/leugens. Benoem het zoals je wilt, hier komt Jensen niet mee weg. Indien hij al die tijd in de veronderstelling leefde dat covid-19 een bacterie was ipv een virus, zou je hem misschien nog gelijk kunnen geven dat die lockdown te streng was.
Maar feit blijft wel dat het vanaf dag 1 duidelijk was dat covid-19 een virus was.

Quote:
"En daardoor ben jij een complotter, omdat jij hem iets in zijn schoenen wil schuiven (zoals je al de hele week aan het doen bent) wat hij helemaal niet heeft gezegd."

Wat een onzin : ik vertel net wél wat hij gezegd heeft (iedereen kan de video bekijken/beluisteren). Je debunkt jezelf reeds door toe te geven dat hij die vraag gesteld heeft in je eerste zin. question. Het enige wat ik hem in zijn schoenen schuif zijn zijn eigen uitspraken en dat zelfs zijn vragen niet eens valide zijn.
Dat maakt me geen complotter, eerder het tegendeel. Ik vrees dat ik nog niet klaar ben voor het complotterlidmaatschap question.

16 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
2
Meld

@14 .
Quote:
"Klopt. Maar het kan zijn, dat hij zich versproken heeft."

Ik sluit niet uit dat hij zich "versproken" heeft...

Maar ik acht de kans groter dat hij gewoon niet weet waarover hij het heeft.

Just my 2 cents question

17 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@15 .
Quote:
"En door dan hier (op NK ) te doen alsof Jensen het als feit bracht, maakt XingFu een complotter die zelf zijn verhaaltjes bij elkaar verzint."

Ik zou het ook leuker vinden om naast Jensen te zitten hoor tijdens zijn show om hem meteen van antwoord te kunnen dienen.

Maar ik vrees dat Jensen niet klaar is voor een Jensen show waarin hij mensen met een andere mening aan het woord wilt laten. Deze formule gaat hem namelijk goed af... Hij kan zijn onzin kwijt en er is niemand die hem tegenspreekt. Die gast staat niet open voor een debat.

Het noemt niet voor niets de Jensen show he : Jensen toont (shows) wat hij wilt tonen....

De Jensen show is en blijft een one-man-show hé question

18 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@16 Jensen zegt op 12.56 en daarna: "... Dus mijn vraag aan de medische wereld en de mensen die zitten te kijken, vertel me eens hoe die.... test werkt. ..." enz.
Dus hij vraagt het toch echt. Kan jij het wel proberen te ontkennen, maar hij zei het toch echt.

Jensen zette nog speciaal een ander stemmetje op om over die "bacterie" te vragen. Dat moet toch wel duidelijk genoeg zijn dat hij niet echt denkt dat het een bacterie is.
Als je dat nog niet genoeg vind, moet je alle andere shows maar eens napluizen en tellen hoeveel keer hij het een virus noemt, en hoe vaak een bacterie.


Aangezien jij allemaal dingen verzint en dingen denkt te horen die niet zijn gezegd en daarna heilig in je eigen verzinsels gaat geloven maakt dat je een complotter.
Net als die rare rakker die hier ook precies hetzelfde gedrag vertoont.

Ps. Heb je de "boodschap" van de show nog meegekregen?
Of was je elke zin weer eens zo los van elkaar aan het weken dat je het grote geheel volledig hebt gemist?

En de show van vandaag al gezien?
Daar heeft iemand antwoord gegeven op die vraag over de test.
En iemand anders zijn mail werd ook voorgelezen? Was die toevallig van jou? Heet jij Johan?

Hier de link naar de show van vandaag. >> https://jensen.nl/ik-kan-het-niet-meer-aan-de-jensen-show-17219 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@19 .
Quote:
"Jensen zette nog speciaal een ander stemmetje op om over die "bacterie" te vragen. Dat moet toch wel duidelijk genoeg zijn dat hij niet echt denkt dat het een bacterie is."

Ga je Jensen zijn intonatie nu ook al misbruiken als excuus... ?

Als mijn baas, ook al is het met een "Hans"-stemmetje, zegt dat ik opslag verdien, verwacht ik die opslag.

Gezegd is gezegd... Als Jensen ernstig wilt genomen wordt, dient hij zich ook zo te gedragen.

Zo heel moeilijk is het niet hoor.

20 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

Ik geef Xtremy maar wat plusjes denk dat die jongen te weinig aandacht even van zijn werknemers en zijn vriendinnetje ...

En te weinig Nexit stikkers heeft om op lantaarn palen en kom borden te plakken ...

21 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
2
Meld

@19 .
Quote:
"En iemand anders zijn mail werd ook voorgelezen? Was die toevallig van jou? Heet jij Johan?"

"Ja, dat was ik Hans" (met intonatie indien je mijn sarcasme/cynisme niet begrijpt question )

Mijn naam is niet Johan.

22 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@20 "... Ga je Jensen zijn intonatie nu ook al misbruiken als excuus... ? ..."

Ja.

Als jij niet begrijpt hoe die show "werkt", in elkaar zit, wat er de bedoeling van is, ligt dat aan jou en niet aan Jensen.
Als jij zoiets als het staatsjournaal verwacht zit je verkeerd.


23 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
3
Meld

@23 .
Les excuses sont faites pour s'en servir... maar je zal er niet ver mee komen in het leven.

24 XingFu    
4 maanden geleden door XingFu
1
Meld

Vanaf 13:00 vraagt Jensen zich af hoe een Coronatest werkt.
Hij weet het kennelijk niet en gaat aan de medische wereld vragen hoe zo'n Coronatest werkt en hoe men onderscheid kan maken tussen Corana en griep.
Daarna gaat hij het antwoord aan zijn kijkers vertellen.
Want zo zegt Jensen, de symptomen van Corane en griep zijn hetzelfde, hoe wordt er dan getest.

Waarom Jensen nu nog niet weet hoe een Coronatest werkt en waarom hij het aan de medische wereld zal gaan vragen begrijp ik niet zo goed.
Al maanden laat de medische wereld aan iedereen, dus ook Jensen, middels vele op Internet geplaatste berichten weten hoe zo'n Coronatest werkt.
In deze berichten komen begrippen als PCR aan de orde en er is ook uit vernemen dat er specifiek wordt gezocht naar genetisch materiaal dat op Corona duidt.

Met zijn vraag lijkt Jensen te suggeren dat er tot nu toe geen of weinig uitleg over Coronatest is geweest.
Het tegendeel is echter het geval.
Al sinds maanden kan iedereen (in vele berichten) lezen hoe Coronatests werken.

25 Graaier1000    
4 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

Correcties bij @25
Corana = Corona
Corane = Corona
Mijn excuses.

26 Graaier1000    
4 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

@25 De gemiddelde Nederlander weet vermoedelijk ook wel dat zelfs met in eerste instantie op het oog gelijke symptomen griep en corona twee verschillende ziektes zijn. En dat een test zich niet op symptomen richt maar op de ziekteverwekker is ook al geen bijzonder specialistische informatie.

Jensen schat het kennisniveau van zijn kijkers wel erg laag in als hij hiermee komt.

27 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
2
Meld

"Jensen schat het kennisniveau van zijn kijkers wel erg laag in als hij hiermee komt."

@27 ,
Of Jensen weet het inderdaad echt zelf niet en gaat het aan de medische wereld en zijn luisteraars van de Jensen Show vragen.
Meteen de volgende dag in Jensen Show 172 vanaf 32:45 met een antwoord.
Te zien is hoe Jensen een mail voorleest die afkomstig zou zijn die schrijft:
"Dit is mijn vakgebied, ik ben gepromoveerd en heb 17 jaar praktisch onderzoek gedaan. Ik woon al lang in Duitsland en volg de alternatieve echte media op de voet. Ik was twee keer zaterdag in Stuttgart bij de (dit woord kon ik niet goed verstaan)."
Daarna volgt een beschrijving van Corona tests zoals deze ook in de media zijn verschenen.
De persoon van de mail schrijft dat er geen Corona tests zijn die 100% zekerheid geven.
Dat klopt, dit is ook gepubliceerd door de medische wereld in berichten op Internet.
Eigenlijk is deze mail een bevestiging wat al maanden voor iedereen te lezen is op Internet.

Tenslotte verzoekt de schrijver van de mail om alleen zijn voornaam bekend te maken.
Dat vind ik een beetje vreemd want zijn voornaam in combinatie met overige persoonlijke gegevens zal met een klein beetje zoekwerk al gauw naar een achternaam leiden.
Waarom zo geheimzinnig doen als eigenlijk geen echte geheimen ontsluierd worden?

28 Graaier1000    
4 maanden geleden door Graaier1000
2
Meld

@28 Dat kan ook, inderdaad.

Dat suggereert dan wel dat Jensen niet zoekt naar informatie over corona in het algemeen, maar alleen naar die specifieke informatie die in zijn straatje past. Het is immers geen specialistenwerk om aan de info over coronatests te komen.

Ik weet eigenlijk niet wat ik treuriger vind...

29 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Amerikaanse complottheorie QAnon in Nederland...
Het is onderdeel van de elite om kinderen te...

9 uur geleden door vanBinsbergen

Amerika staat in de brand - De Jensen show #2...
VIDEO: De Amerikaanse Presidentsverkiezingen...

6 uur geleden door Doehetlekkerzelf

Michelle en Barack Obama meest bewonderde men...
Michelle en Barack Obama zijn wereldwijd de m...

18 uur geleden door Crezee

Professor eist: moslims moeten het land verla...
“Over 45 jaar zullen de Zweden een etnische m...

1 dag geleden door Inter

Smeercampagne tegen zoon Biden vooralsnog mis...
Het onderzoek van de Amerikaanse senaat naar...

22 uur geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Strongoli
Een zeer teleurgestelde Hollander: U, meneer ...
@27Die "experts" hebben het vaak verkeerd i...

4 minuten geleden door Strongoli

Gekste Henkie
DOJ ontdekt dat stemmen voor trump worden weg...
Ja die verhalen gingen ook over de stembiljet...

7 minuten geleden door Gekste Henkie

CoolMemories
DOJ ontdekt dat stemmen voor trump worden weg...
Dat wordt niks met die verkiezingen! Biden ma...

21 minuten geleden door CoolMemories

CoolMemories
Dom volk Nederland steeds dommer, algemene zw...
Juist 'het volk' hecht aan zijn soevereinitei...

26 minuten geleden door CoolMemories

Missverstand78
DOJ ontdekt dat stemmen voor trump worden weg...
Maar goed dat de USA geen Avri heeft. Dat zou...

27 minuten geleden door Missverstand78

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig