George Floyd bleek besmet te zijn met het Wuhan virus. (thegatewaypundit.com)


Dat blijkt uit het rapport van de autopsie. ...

door Proemevla in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 4
  • 509x gelezen
Reageer met een Emoji
3
4
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aangezien in de VS zelfs mensen die door schotwonden om het leven zijn gekomen bij het aantal virusdoden worden geteld is George dus zeker overleden aan de gevolgen van het virus.

Vandaar zijn ademhalingsmoeilijkheden.

17
1 Proemevla

Dan is het te hopen dat die vier agenten het nu dan ook hebben.

7
2 welofniet

Had hij dus thuis moeten blijven
(Wie weet hoeveel Corona virus er nu is verspreidt in Nederland)

13
3 Marrie

De advocaten zullen idd weer dankbaar misbruik maken vh feit dat hij kennelijk het virus onder de leden had.

4
4 Tutor01

@2
Als jij ook op de Dam, of in Rotterdam bent geweest, kan jij het nu ook hebben.
Hoop je dat soms ?

8
5 Marrie

@5
Nee ik ben niet op de Dam geweest en ook niet op andere demonstraties ik reageerde alleen maar op het feit dat dit gelogen is en ik ook een rare reactie wilde geven als u mijn commentaren leest dan weet u dat ik juist fel gekant ben tegen al die zogenaamde anti racisme demonstranten zoals Jerry en Sylvana.

5
6 welofniet

* Verwijderd door de redactie *

7 Proemevla

Ik had de indruk dat George zelf ook verrast werd door zijn plotselinge moeilijkheden met de ademhaling, en dat de agenten het daarom niet serieus namen. Dat is wel typerend voor corona, dat mensen geen moeilijkheden lijken te hebben met de ademhaling, als de arts met ze praat, en dan ineens slaat het toe. Artsen letten erop of mensen zinnen kunnen uitspreken zonder te hijgen, dat kunnen ze WEL, gek genoeg, tot ze ineens heel ernstige ademhalingsmoeilijkheden krijgen.

Een ander issue is natuurlijk eventuele kransslagader-vernauwingen o.i.d. die nog geen symptomen gaven maar wel bijdroegen. Hij ziet er niet bepaald lekker gezond uit op foto's van voor zijn dood.

Neemt niet weg dat de agenten heel erg fout handelden, althans die Chauvin, en de anderen hadden hem eraf moeten trekken, niet alleen maar protesteren.

6
8 Wendel

@3 Wat heeft Nederland er mee te maken?

2
9 Doehetlekkerzelf

@6
Oke, dan heb ik je allicht verkeerd begrepen.
Maar waarom zou het een leugen zijn, ik neem aan dat de tweede autopsie ook gekeken heeft of er van Corona sprake was.
Leugens maken alles alleen maar moeilijker.

8
10 Marrie

Ik zet vraagtekens bij dat nieuws. Feit blijft dat hij aan heel iets anders dood is gegaan.

3
11 samcash

Ik zet vraagtekens bij dat nieuws. Feit blijft dat hij aan heel iets anders dood is gegaan.

3
12 samcash

Er is Corona vastgesteld begin April!

“The document states he tested positive on April 3.“

Raar dat dat niet vermeldt wordt door GWP staat gewoon in autopsie rapport, zie ook dat hier mensen alweer op foute informatie voorbarig hun conclusies trokken, zoals dat hij niet buiten mocht zijn of dat hij daardoor overleden is.

0
13 Moien

@7 Goh, liegend pruimpje, leg eens uit wat het Wuhan virus is en waarom iemand daaraan overlijdt als besmetting 2 maanden daarvoor is vasrgesteld (begin April). Hoe lang duurt zo'n besmetting met dat virus van u?

1
14 Zucht

@13
Duz, de dood van hem wordt niet toegeschreven aan het virus?
Kom dan ook niet meer aanzeiken met je hoge aantal doden waar dat WEL bij gebeurt.

Het is het een of het ander.

Verder is uit het autopsie rapport gebleken dat hij NIET overleden is aan het gevolg van de knie op de nek.

6
15 Proemevla

@15 En het liegend pruimpje kan weer eens geen antwoord geven. Punt 1 er zijn in de wereld 0 doden toegeschreven aan een Wuhan virus: nul!
Punt twee, ik wacht nog steeds op uw bewijs dat doden ontecht worden toegeschreven aan Covid19. Er is overigens steeds meer bewijs dat de dood veroorzaakt door Covid19 aan iets anders wordt toegeschrven. In de VS, zegt het CDC. Liegend pruimpje toch.

2
16 Zucht

Op de lijst van de CDC staan mensen vermeld waarvan NIET is VASTGESTELD dat ze besmet waren.

Hier is een geval waarvan VASTGESTELD is dat ie besmet was.
En als je experts mag geloven dan wordt er gesproken over schade aan de longen die lang kan duren en mogelijk nooit hersteld.

Allemaal tegenstrijdige zaken waaruit blijkt dat er gehandeld wordt hoe het het beste uitkomt.

6
17 Proemevla

Opvallend dat ons Pruimpje zoveel kabaal maakt over de berekening van de sterfte van Coronna, bij de Swineflu en de laatste zware griep aanval had hij daar helemaal geen moeite mee, bij de griepaanval gebruikte hij zelfs een cijfer (80000) dat over een periode van 16 maanden was genomen i.p.v. het gangbare jaar, niet dat hij dat vermeldde....

Ook het vermelden van gegevens van het CDC
is volledige willekeur, het CDC heeft nl. ook aangegeven dat het aantal nu “undercounted” is, dat komt o.a. doordat de Trump maffia tot eind maart en later, niet behoorlijk kon testen, vb het CDC erkende dat het aantal doden door longontstekingen in Florida 30% hoger lag en dat dat bijna allemaal coronnagevallen zijn en dat daar geen uitsluitsel over kan komen omdat er niet getest kon worden.

1
18 Moien

Dan is het dus een corona dode.
Geen moord!

#StopDePlunderingen!!!!

7
19 xtremy

@2 Die kans is heel klein, aangezien het buiten was, en buiten is de kans om besmet te raken nihil.

@5 Ook dat was buiten, dus ook daar zullen geen grote aantallen besmet zijn geraakt.

7
20 xtremy

@7

Wat een ongelovelijke debiel ben je toch. Die conclusie moge hopen dat jij geen cofid19 zal ontwikkelen en door een dronken automobilist frontaal geraakt wordt, waardoor je borstkas in elkaar gedrukt wordt en niet meer kunt ademen. In jouw belevingswereld ben je dan dus gestorven aan de gevolgen van cofid-19, toch?

Gekkie

1
21 Zwartwit

@17 Tsja, liegend pruimpje, ik vraag al weken om uw bewijs dat er doden aan Covid19 worden toegeschreven terwijl ze daar niet aan zijn overleden. Al weken! En geeft u dat? Natuurlijk niet! Dat kunt u niet. U gaat alleen maar schrijven in hoofdletters. Vreemd genoeg denkt u dat dat overtuigend is. Dat is het niet. Wat overtuigend zou kunnen zijn is uw bewijs. Dat u steeds niet geeft. Liegend pruimpje toch.

Enne liegend pruimpje, u geeft ook maar steeds geen antwoord op de vraag hielang zo'n besmetting nou duurt. De besmetting met corona-virus is vastgesteld in begin April. Hij stierf in Juni. Duurt zo'n besmetting dan 2 maanden? Ik vraag het maar want u was zo'n voorstander van de opheffing van de lockdown. Dat lijkt me niet zo handig als dit virus langdurige besmettingen veroorzaakt. Geen wonder dat de cijfers in de VS weer omhoog gaan dan.

2
22 Zucht

@7

Besides in dat zelfde achterlijke onbetrouwbare GWP krantje:
Also disclosed by the report was that Floyd tested positive for COVID-19 in early April, although the autopsy did not cite that as a factor in his death.

Begin april al positief getest en het rapport wijst cofid19 niet aan als doodsoorzaak.

Je bent echt zo achterlijk als Trump

2
23 Zwartwit

@20 Hm, hij is gereanimeerd he. Niet dat vastgesteld is dat hij het virus nog steeds bij zich droeg. Er is allen vastgesteld dat hij besmet was op 3 April. Ook voor u de vraag, hoelang denkt u dat een besmetting met het Corona-virus duurt?

1
24 Zucht

@24 Hoe lang een besmetting duurt is per persoon verschillend. Ik kan me nog herinneren dat er bij OP1 een dokter zat te vertellen dat ze zelf corona heeft gehad, daar 2 dagen voor thuis bleef, en na 2 dagen klachtenvrij te zijn weer aan het werk ging. Jesse Klaver die ernaast zat wist niet hoe snel hij weg moest duiken toen hij dat hoorde.

9
25 xtremy

@25 Hoezo is de besmettingsduur per persoon verschillend? Waar is uw bewijs? Was die dokter getest dan voor dat hij/zij weer aan het werk ging? Want u beweert hierboven dat Flynn aan Covid19 is gestorven? Hoe komt u daarbij? Blijkt namelijk niet uit de postmortem.

2
26 Zucht

@26 Je vroeg in @24 hoe lang een besmetting duurt. Dat is per persoon verschillend. De een heeft er langer last van dan een ander.
De een heeft er ook meer last van als een ander. Diegene die er meer last van heeft, zal het ook wel langer hebben dan diegene die er maar kort last van heeft. Zo moeilijk is dat allemaal niet hoor, daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn.
RIVM adviseerde (in elk geval in het begin) dat je na 2 dagen klachtenvrij te zijn weer aan het werk kon. Dat deed die dokter dus in dat OP1 fragment dat ik heb gezien.
Of zij getest is weet ik niet.

7
27 xtremy

@27 Hemeltje, u weet niet eens het verschil tussen besmetting en ziekte? Je kunt een virus hebben maar niet ziek zijn he. Ik verwacht niet dat u raketgeleerde bent maar bent u niet degene die hier beweerd dat Flynn aan Covid19 is gestorven op basis van een positieve test begin April? Waar is uw bewijs dat zo'n besmetting 2 maanden kan duren en waar is überhaupt uw bewijs dat Flynn aan Covid19 is gestorven terwijl dit niet blijkt uit de postmortem? Nou?

2
28 Zucht

@28 Oh, nou snap ik je. Jij kent het verschil tussen serieus en sarcasme niet.
Tja....

7
29 xtremy

@28 En waar ik had ik het over 2 maanden?

7
30 xtremy

O jee. Had die agent een mondkapje op?
Maar goed, wat voegt dit 'nieuws' verder toe?

2
31 JackKropotkin

@31
Dat het hele gebeuren aantoont hoe debiel mensen op vandaag zijn.

[quote]
Crazy video!
"Loot Thy Neighbor"
I spent a crazy night with the Minneapolis protestors. I found a lot of support for the violence!
@benshapiro
@RubinReport
[/quote]

5
32 Proemevla

@30 Leest u uw eigen reacties wel? In @19 beweert u dat Flynn een corona dode is en niet vermoord op grond van het feit dat hij op 3 April positief of Corona testte. Er zitten 2 maanden tussen 3 April en zijn dood op 1 Juni dus ik vraag ne af hoe u weet dat het corona virus zijn dood heeft veroorzaakt. Want daarvoor zou het virus dus 2 maanden deze man besmet moeten hebben. Ik vraag dus om bewijs dat dat kan.

2
33 Zucht

@33 Zie @29

6
34 xtremy

@33 Wat is er trouwens tussen 25 mei en 1 juni gebeurd met die Floyd? En waarom noem jij die man Flynn?

6
35 xtremy

@9
Volgens ligt de Dam in Amsterdam, niet in de VS.

4
36 Marrie

@36 Ah, want nu lijkt het net of George Floyd op de Dam is geweest.

2
37 Doehetlekkerzelf

@37
Zijn “aanhang” wel.

4
38 Marrie

@35 Ah, natuurlijk. Het was zogenaamd een grapje. Het excuus van elke gesnapte leugenaar.

1
39 Zucht

@39 Waar heb je het eigenlijk over? Ene Flynn die op 1 juni zou zijn dood gegaan of zo?

Blijf eens ONtopic, dit topic gaat over Floyd, die op 25 mei al is vermoord door een agent.

5
40 xtremy

Zou hij daarom vermoord zijn?

1
41 samcash

@35
Omdat LGK dat ook doet?

1
42 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

10 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

11 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

13 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

14 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

31 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

39 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Interracial BlowjobsNhentieسکس ایرانیانMature Nude Pocs6ftphenomenonJessi RaeShakeela Sex TamilH漫畫Cosplay SexPornoxxx GaysIndian Big Boobs PornQueen Elizabeth PornXnxx Free VideBig Xxx MovieSarawr Cosplay LeaksTannu SexNude Sex ChatAghori XxxSexy Blue DikhaiyeSanilaon XxxBlack Fat PornPornos LésbicoPorncomics OnePhotos Pornos GratuitsWorlds Biggest TittiesSkenny PornSkip The Games RochesterChudail Ka PhotoXxx A2zXxx HistoryBaddiebubJane Marie TsFemboy Sucking BbcFuck In TamilLa Rosa De Guadalupe Season 10PornstarbyfaceHentais DiscordJogo De Sexo ApkShemale EscortXiangweitudouFull Hd Sex Movie DownloadBengali Movie PornPágina PornosSquirting CompAlyssa At NightTight Boobs XxxBigtit TiktokLesbians Sucking On BreastsRyu EnamiSani Levoni XxxLillie Nue PornI Know That Girl AdTitty PicsTurkçe Alt Yazı PornSxs VideoKonosubo PornMemek SempitEmily Ratajkowski Nude NakedAlice Delish LeakedNew Porn Big BoobsFucking Momسكس صورSwimming NudeGay Manga SexNude Pics For WomenOtogibanashiPenelopekayAmateur Female NudeXxxx PronsFulltranny PornMax80V XtapesXnxx BrasersMom San XxxBoobslipKissing Cousins Porn4chan Alternative 2023Violet StsrrMusclehunksMy Family Pies Full VideoSubverse Hentai GameWww Bangbros ComXnxx Desi TeenAdult Live ChatLesbo PornosBlue Film Sex HindiDoujindesu.comNouslib.comWannounceOklahoma NudesNaughtyamericaWife Fucked In Front Of HusbandPoonam Pandey Nip SlipTomie Tang PornBulmas AdventuresFree Thick Porn18 Yr Old PornstarsCcoqnuTkk 18Porn Balls DeepXxx Video Xxx HotChines XnxxRuthlee OnlyfansSex Sexy HindiAmanda Panda PornXvideos StuckBlacks PornstarsXxc Sex ComSandwich SexNintindo PornIsexychstXxx Bf VideoAmerican Lady SexSex Full HotMedical XxxCleavage XxxPlayboy Centerfolds PicsTina XxxFpornHiroin PornPron Video LesbianHot Aunty Porn HdPorn Videos CartonEscorts AffairDesi Porn VideoaGifs De Sexo LesbicoTamil Nadu Aunty XnxxSuni Loni XxxBangeros Porn3d Sex VillaEecort AlligatorWednesday SexSex CccMaheshwari Sex VideoBlack And White CoupleSusan Sarandon HotLesbian Porn BoobiesHabsi Ki BfMoney Shot BabezIsekai HaremMalayalam Actress Sex VideosDesi Gf PornBest Funny Sex VideoRapeing Mom PornPlaboy Tv SwingLuna The PornstarPorn De DesenhosAthena PalominkHindi Bp Video DownloadHollywood Xnxx Com