Standbeeld Pim Fortuyn beklad: 'Racist' (rijnmond.nl)


Het standbeeld van Pim Fortuyn in het centrum van Rotterdam is beklad. Op het beeld, dat in de Korte Hoogstraat staat, is met witte letters de tekst 'racist' geschreven. ...

door verwijderd322399 in Binnenland  ·  83 Reacties

  • 22
  • 1144x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3
2
2
2
115

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Hee, wat 'grappig', ik werk ook in de softwarebranche en zie het echt nooit, er wordt niet op geselecteerd, noch als werknemer noch als stagiair of wat dan ook. Maar misschien hebben de de Capgemini's er wat meer problemen mee, kan zijn.

Als je al minstens "20-30 ontslagen HRM managers" hebt dan ben je een enorm bedrijf of veel te bureaucratisch.

2
51 JackKropotkin

@35
Jij hebt ze niet op alfabetische volgorde leggen in je bovenkamer.
Je reageert zo omdat je de werkelijkheid uit het oog bent verloren.
Als je tegen racisme bent kom je niet met een al te beste reactie.

1
52 ongelovenloos
53 Gut

@53 is voor Jack bij @51

7
54 Gut
55 Gremdaat

@49
Jij mag mij best laf en racist noemen.
Maar ik sta dan weer niet iemand met een revolver op te wachten om te doden. Daar moet je toch echt een zwartschaap van linkse huize voor zijn. question

3
56 Gandalf

@56 Laffe moordenaars heb ik niets mee rechts, links, islamitisch of wat ze ook mogen zijn.

3
57 21st Century Guy

Deze linkse iconoclasten zijn niet ver verwijderd van ISIS die de beelden van niet-islamitische godsdiensten/culturen opbliezen....

3
58 CoolMemories

@43 "...V.v.d.G. is roomblank....."

Nee! Volkert is een reptiel!

4
59 CoolMemories

Sommige van mijn beste vrienden zijn vrouwen.
Je kunt er geen donder mee beginnen maar het klinkt wel goed op feesten en verjaardagen.

0
60 Querido not

@59 Oke en jij bent een papieren vliegtuigje.....

2
61 21st Century Guy

Allemaal de schuld van dat achtelijk geloof aanhangers....

//sarc off

5
62 Racism monitor 2020

@51
Wij leveren HRM en gerelateerde software. De hele branche heeft afgesproken als we bij klanten dit soort acties zien daar melding van te maken. Een Exact had er vorig jaar zo’n 80. Dan hebben we het nog niet over de heel veel gebruikte oplossingen.

Het gaat niet over onze hrm managers, maar juist bij klanten.

0
63 joostmaghetweten

@63 Zo dan, dat is nogal typisch. Ik snap wat jullie leveren maar dat je als softwarebedrijf ook nog gaat lopen klikken over HRM managers van je klanten (waar haal je de gegevens vandaan, uit de data oid?) is toch wel erg vergaand en vind ik eigenlijk nog treuriger dan iemand niet aannemen vanwege zijn naam.

2
64 JackKropotkin

DochtervD.

Die man is toch al 18 jaar geleden vermoord?

Als je als linkse activist racist kalkt op een beeld voor iemand die 18 jaar geleden door een linkse activist is vermoord, geeft dat aan hoeveel van die lui achter zo'n moord staan.


Vraag ik me af wat is racisme en wat niet?

Stel, Emma de Vries , 14 jaar oud, wordt in het zwembad betast door Sem de Jong. Sem wordt gepakt. Hij wordt veroordeeld tot een taakstraf als hij minderjarig is en misschien wel gevangenisstraf als hij meerderjarig is.
Emma krijgt genoegdoening. Het lag niet aan haar. Justitie heeft de dader namens haar aangepakt. Dat helpt om het voorval te laten rusten. Al is ze voortaan wel op haar hoede met jongens. Blijf van mijn lijf is haar motto.

Stel, Emma de Vries werd in het zwembad betast door een
Noord-Afrikaanse jongen, die die middag met een hele groep meisjes lastig valt.
Nu doen B & W en de politie niets. Want ze zijn bang voor ongeregeldheden in de wijken, in brand gestoken auto's, enzovoort, als ze die jongens oppakken. Want dan worden gemeente en politie uitgemaakt voor racisten.
Emma voelt zich machteloos. Ze leert: als een jongen uit die bevolkingsgroep aan je zit, doet niemand wat. Ze neemt geen risico en wil voortaan niets meer van dat soort jongens weten. Zien ze er uit als Marokkaan of Tunesier? Dan wil ze niet met ze in dezelfde ruimte zijn.
Is Emma nu een racist, of heeft ze lering getrokken uit haar ervaring en voorkomt ze zichzelf in gevaar te brengen?

Hebben we ook Henk van Siddeburen, 78 jaar oud, Henk wordt beroofd op straat en breekt zijn pols.
De dader, Justin de Boer wordt gepakt. Hij krijgt krijgt een taakstraf of zelfs gevangenisstraf. Dat stelt Henk van Siddeburen tenminste tevreden. Ondanks de pijn aan zijn pols.
Voortaan mijdt hij zulke jonge kerels op straat. Dat is de les die hij leerde.

Stel, Henk van Siddeburen wordt beroofd door een veiligelander uit Noord-Afrika. Die wordt gepakt, maar ook meteen vrijgelaten en overgeplaatst naar een volgend AZC.
Het OM wil niets van een strafzaak weten , want dat zou procedures maar vertragen. De politie is niet meer te porren. Justitieambtenaren verstoppen dit soort delicten in rapporten. De advocaat van de veiligelander dient een nieuw asielverzoek in, het vierde, en begint een nieuwe procedure.

Henk van Siddeburen wil niets meer met dit soort veiligelanders te maken hebben. Waarom gooit de regering ze er niet allemaal uit? Ook in zijn persoonlijke omgeving wil hij lui met zo'n uiterlijk niet in de buurt hebben. Hij heeft pijnlijk ondervonden wat er gebeuren kan.
Is Henk van Siddeburen een racist of iemand die zichzelf en anderen wil beschermen?


Gisteren zei Rutte dat je niet naar het verleden mag kijken van iemand, maar moet kijken naar de mogelijkheden in de toekomst.
Dat is onzin. Want niets maakt meer indruk dan wat je meemaakt. Misschien kunnen mensen nare ervaringen wel opzij zetten, als ze erop kunnen vertrouwen dat ze altijd hun recht krijgen en dat misdadigers worden gestraft. Maar dat verhinderen zijn collega's Grapperhaus, Dekker en Broekers-Knol nu juist.

Dus wat is racisme en wat is ervaring die een maatschappij meedraagt uit het verleden?
En kun je met een strafblad uit het verleden zo maar aan de slag bij de overheid?

DvD

4
65 duurendaal

@35
Wat laat jij je eigen kennen met deze tirade.
Ik weet het bijna zeker, of je bent jaloers op de blanke Nederlander, of je zit in een indentiteitscrisis.
In beide gevallen ben je te beklagen, en moet je er wat aan gaan doen. .

7
66 Marrie

Ik geloof echt dat linksdenken een soort geestesziekte is.
Het bestaat omdat het gelegenheid biedt zich af te zetten tegen een systeem dat voldoende werkt. En zodra dat gelukt is, dan krijg je een systeem wat faalt.
Dat is links.

5
67 Rolmops

@66
Zoals gewoonlijk niet in staat om een antwoord te genereren op een vraag. Er is helemaal geen tirade en je blijft maar verzinnen dat ik jaloers zou moeten zijn op de 'blanke Nederlander'.

Waaróm dan Marrie, waarom ben ik volgens jou jaloers op de 'blanke Nederlander'? Vertel dan.

3
68 Lidpver

@68
Je gaat zo hysterisch te keer.
Maak je maar druk om de Corona besmetting, dan ben je zinvol bezig.

9
69 Marrie

@69
Er is niets hysterisch aan mijn vraag waarom jij denkt dat ik jaloers op de 'blanke Nederlander' ben.

Waarom denk je dat ik jaloers op de 'blanke Nederlander' ben Marrie?

4
70 Lidpver

Haal zen lijk uit het graf en vormoord hem nog een keer! Wuhuu, Communist Power XD

3
71 DikkeTor

@70
Omdat je zo onnozel te keer gaat.

7
72 Marrie

@72
Okay, je komt er dus (weer) niet uit. Maar je hebt fijn wat kunnen roepen Marrie, al slaat het dus nergens op. Geeft niets, er komt vast wel weer een nieuwe kans voor je.

4
73 Lidpver

Hij gaf ook ruiterlijk toe dat hij Marokkaanse jongetjes neukte. Die man spoorde niet. Erger dan Wilders en Baudet bij elkaar.

5
74 Lievense

@74 : Ja, die knalde er mooi in question Dat noem ik nog eens aankaarten. Marokkaanse jongenshoeren te kijk zetten, die alles doen voor de bling bling, jong geleerd oud gedaan wat? hahahaha

2
75 Ness

@74 Ga jij ook nog discrimineren op seksualiteit...?!?!

5
76 CoolMemories

@76 Ik zou het eerder pedofilie noemen. Dat was u nog niet opgevallen ?

4
77 Lievense

@65
Goede verwoording ... Ik denk niet dat Rutte inhoudelijk kan ingaan op de complexiteit. De volgende stap is de versimpeling van het onderwerp en een beschuldiging van de eigen bevolking. De consequentie is dat hij zelf en van die oorzaken wordt zoals je in je verhaal probeert te definiëren.
Zeer glad ijs!

2
78 sparta

@65 m.post
@78 sparta

Dank , Sparta, voor Uw woorden. Vooral ook de laatste zin.
Doordat U zegt dat ik probeer te definieren wat racisme is, maar dat het complexer in elkaar zit, bedenk ik ineens dat ik het ook heb over vertrouwen. Vertrouwen in de overheid dat helpt om vertrouwen te hebben in andere mensen.
Dus probeer ik iets dat gebaseerd is op uiterlijk, racisme, gedefinieerd te krijgen? Of iets innerlijks, vertrouwen? Dat is inderdaad complexer.

Omgekeerd, als de overheid vertrouwen beschaamt, dan neemt het wantrouwen tussen mensen toe. En worden Rutte en zijn regering mee oorzaak van het probleem. Precies zoals U schrijft.

Bedenk ik nog iets: SJWs (Social Justice Warriors) en antifa's brengen racisme en de rest van hun agenda als strijd tussen bevolkingsgroepen. Door alles te presenteren als strijd, zaai je wantrouwen tussen burgers. Zo worden de conflicten alleen maar groter.

Dat zijn hele goede zinnen van U. Een dikke +.

DvD.

1
79 duurendaal

@65 Prima verwoord. Wij hadden het hier vanavond toevallig over. Alleen kwam het niet zo goed uit mijn toetsenbord als uit die van u.

1
80 gaulette

schandalige aktie van een loser, een randdebiel. En totaal respectloos naar de fam Fortuin toe. Los daarvan, Fortuin was een populist maar ik mocht hem wel, slimme man die ook de gezapige politiek van toen even lekker heeft lopen jennen. Had hem graag in de regering gezien. Huidige populisten kunnen niet bij hem in de schaduw staan. vond het een flamboyante man.

1
81 oculus amet

Er lag ook nog een apart briefje bij van de extreem Linkse Groene Khmer
Groetjes Paul Rosenmuler !

2
82 Bollieboos

@65 m.post
@80 gaulette

O, dank U wel.

Ik schreef het eens uit. Dat maakte het voor mezelf ook helderder.
Daarna kon ik dank zij het commentaar van Sparta nog 2 gedachtesprongen maken. ( 78 en 79).

DvD

0
83 duurendaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

39 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

43 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

Freddie James - Get Up And Boogie • TopPop ( 1979 )https://www.youtube.com/watch?v=SYywdZvG6XY...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

LoydMorris
'Vrouwen vinden mannen met een wit bestelbusje woest aantrekkelijk'

Omdat deze mannen, in hun witte bestelbusje, de bestelde schoenen, jurkjes en andere zooi komen brengen. . . ....

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Mr. Nightlife - Iedereen Wist Hethttps://youtu.be/c1cMgNm9I8A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Tadapti JawaniDry Hum PornPeekvids DownloadPorn O FrancaisTennis PornSouth Actress Nude PicsAndreina FonsecaOverwatch AnalAstolfo Porn ComicsGavathi SexLaylajenner PornGonzoxxxmovsCarla Gugino NakedXxx Bangoli VideoReshma Xx VideoMalayalam Thundu VideosForced To XxxBig Boobs And SexKatu 069Pussy Cat PornBig Bootie Ebony PornXxx Hot Shot91 秦先生Marriage Couple Sex VideoPorn VrchatDickpantsDownload PorngifMovie PornsiteQveenjulia NudeDiapee PornChasty Ballesteros NudeTarak Mehta XxxNange FilmTamil Sex Scandal VideosRedheadwinter Onlyfans LeakedSyren De Mer LesbianCinema SexxxAletta Ocean Only FanSwap Daughter PornKorea SexBlue Film Blue PictureStepmothers FriendsBig Clit MilfCasual PornBetty La TernuritaSatinsexCam De SexoAlex Gray PornSunny Leone Hard SexRomance Video AuntyKannada New Blue FilmSunny Leone Xx Full Hd VideoJapanimomRomantic Couple FuckVirgo Peridot CreampieLesbian Cuckold PornMia JuliaDannydAndrea Anders NudeHd Teen Porn VideosHd PprnBhojpuri Xxx Video ComXnxx Com AntyEmar_bb NudeWife Masturbates For HusbandHentai Girls SwitchSophieraiin OnlyfansDani Daniels SquirtChina Sexy Bf VideoSex BateXxx Bathroom MomColombiapornEsposa Infiel PornTamil Xxx ComSex With Pregnant LadySiri Porn VideosNaruto HentiePerfectgirlstubePussysoloWife SpitroastBigcock BullyX Master ComMastishareMoms Bang Teens ComGay Bullying PornTchache ComFilmes Pornô Filmes PornôRosie Leslie NudeKaley Cuoco VideosCelebrities SextapeShakeela Sex PictureAmateur PussyMyfreecam CamValentina Nappi GangbangedBest Teens OnlyfansKamsutra Sex VideoMom And Son Kitchen XxxHindi Bollywood Actress SexAmteure PornOmegle UnmoderatedBounceing TittsXxx Sex Video XnxxJapanes Sexy MoviesNewly Married XxxEva Green SexMom Son Real PornDiishForebidden PornHentai En VfFarting In Face PornWet AsspussyXnxx.tvBlonde PorntarXxx HetiGay Porn StrasTamil Aunty FingeringIndian Pink NippleStar Wars The Porn ParodyChut Chudai MovieCreampiepantiesSex Short FilmPorn BestFirst Time DpNude Beaches In FranceDanny D DeepthroatFeet Lesbian PornCam Sexe LiveBlack Sexual Videosسكس للاولادTiktok FlashingNaked Porn LadiesThetayjean PornSybal StalloneIndian Webseries XvideosKeerthi Suresh Hot SexAbby SecraaHot Indian Boobs VideosFap BarHaving Hard SexLive Phone SexDigital PlayegroundCutegeekie OnlyfansSexy Hd Hindi MovieWife Sharing SexBbc Anal GapeFree A Mature PornParis Hillton SextapeIndian Pussy PhotosWww Xxxs VideoBreeding A Wife