RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Danicio van Temptation hoort op bizarre manier dat hij vader is

Beeld © RTL

De verleider blijkt verwikkeld in een moeilijke driehoeksverhouding. Danicio deed twee jaar geleden mee aan 'Temptation Island' en wist het hart van Rodanya te veroveren. Echter deelde hij destijds óók het bed met een ander, met wie hij een kindje heeft. Er is alleen een plottwist: Danicio wist niet dat hij een kind had totdat de vriend van zijn ex dit deelde op Facebook.

"Voor een man is dit na de dood het ergste nieuws wat je te horen kan krijgen"

Danicio verwekte het kindje destijds bij een minderjarig meisje, dat al een vriend had. Deze vriend klapt nu op Facebook flink uit de school en is woedend dat hem altijd is verteld dat hij de vader is van het jongetje. Echter heeft hij onlangs - drie dagen voor de eerste verjaardag van de kleine - te horen gekregen dat niet hij, maar Danicio de vader is.

Temptation-presentatrice
Lees ook:
Temptation-presentatrice heeft geen goed woord over voor Zach

'Wil graag met jullie mededelen dat ik op dit moment door een hele zware tijd ga. Mijn leven staat helemaal op z’n kop. Rivielledy Meriana, de moeder van Kyano, heeft mij vrijdagochtend opgebeld om te zeggen dat ze een DNA-test heeft gedaan met een jongen en dat eruit is gekomen dat hij de vader is van mijn Kyano Prince', schrijft Alex helemaal gebroken in de post.

Hij gaat verder: 'Ik weet niet hoe een persoon zo onmenselijk, duivels en harteloos kan zijn en hier vanaf het begin af aan mee kon rondlopen. Ik kan wel vertellen dat ik helemaal kapot ben, mijn hart gebroken is in duizend stukken, ik me machteloos voel en dit nog nooit in mijn leven heb gevoeld. Voor een man is dit na de dood de ergste nieuws wat je te horen kan krijgen. Ik heb misstappen, gemaakt, maar zij ook. Ze heeft al vaker dingen verborgen en gelogen over jongens als een goedkope vrouw, maar dit had ik van haar nooit verwacht.'

Zach
Lees ook:
Zach van Temptation doet schokkende onthulling auto-ongeluk

Volgens Alex was hij er altijd voor haar en Kyano en zal hij altijd van hem blijven houden. 'Ik ben gek op hem en hij op mij. Ik weet niet hoe ik het ga doen om deze periode door te komen. Wat ik nu voel wens ik geen enkele man toe. Ik kan niet stoppen met huilen.'

Danicio heeft nog niet gereageerd op de kwestie, maar inmiddels zijn er wel foto's verschenen waar hij poseert met de moeder van zijn kind.

Nieuw
Lees meer:
Nieuw seizoen Temptation Island onder de loep

De laatste aflevering van het huidige seizoen Temptation Island is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59