De Amerikaanse president met een bijbel voor de kerk nabij het Witte Huis.
Volledig scherm
De Amerikaanse president met een bijbel voor de kerk nabij het Witte Huis. © Photo News

Trump: “Ik liet betogers niet wegsturen bij kerk”

Donald Trump heeft “zelf geen opdracht gegeven” om het gebied rondom de St. Johns Episcopal Church in Washington te ontruimen, zo heeft de Amerikaanse president woensdag gezegd. 

10 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk, ze zijn niet weggestuurd maar verjaagd middels slaag en traangas. Heeft hij ooit dat boek waarmee hij zwaaide eens gelezen? Is hij een actief kerkganger? Waarom al deze scene, een fotoshoot om te tonen dat hij een 'goddelijk gezant' is?
  • Mario Cannas

    4 jaar geleden
    Francois Peters. Een vredige betoging gewelddadig stopzetten. Zodat Mr President naar een kerk gaan die hij nooit bezoekt...de bijbel ondersteboven houdt. Foei. Wie leert best meer manieren?
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    natuurlijk heeft hij dat niet gezegd noch geëist, wat denkt men wel van deze president ... Hij heeft dat gedaan op vraag van de betogers die hem smeekten om deze show op te voeren.
  • Francois Peters

    4 jaar geleden
    kan maar een ding dáárover zeggen goed gedaan mr de president leer ze maar een beetje manieren
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Joe Biden heeft vandaag tijdens een tv-toespraak o.a. gezegd: "i.p.v. met de bijbel te zwaaien had hij deze beter af en toe eens opengedaan". Zeer doeltreffend voor deze photoshoot waar Trump eenmaal meer een zielig figuur afgeeft.