Halsema denkt niet aan aftreden: 'Dat is een nee' (rtlnieuws.nl)


Er is kritiek op burgemeester Halsema na een protest op de Dam. Het was er te druk en mensen konden geen 1,5 meter afstand houden. De oppositie in Amsterdam overweegt een motie van wantrouwen. ...

door Havermout in Overig  ·  94 Reacties

  • 13
  • 753x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
2
35

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@40 Aan die slachtofferrol heb ik schijt, jij toch zeker ook wel? question

@48 Dus, als morgen een rechtse groepering wil gaan demonteren, en zich niet aan de maatregelen houden dan zou jij hier geen enkel probleem mee hebben want het recht op demonstratie is groter dan de algehele veiligheid en gezondheid van de Nederlanders?

1
51 Bluth

@40Ja tuurlijk heb ik daar schijt aan, maar vind het ook fijn dat ze geen reden hebben gekregen gisteren om daar in te kruipen. question

1
52 foshizzle

Mijn @52 was voor @51 dus question

0
53 foshizzle

@52 Geen reden hebben gehad? Dus, jij zou een optreden van de politie een reden vinden om de politie aan te vallen?

3
54 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

55 Raffa

@54 Ik wel ja, die hele demo is over komen waaien uit Amerika, en is tegen politie geweld. Die gasten van KOZP hadden echt wel gelijk moord en brand geroepen als de politie hier had ingegrepen.

0
56 foshizzle

@55 Ik heb de impact van COVID-19 van dichtbij meegemaakt, gezien hoe vol de IC lag, de verhalen van families van andere patiënten gehoord, etc.. Dat het bijna niets heeft uitgehaald is de grootst mogelijke onzin.

Iedereen heeft zich de afgelopen maanden aan de maatregelen gehouden, ook het recht op demonstratie heeft hiervoor het onderspit moeten delven en daar hoorde je niemand over. En nu, nu hoeven we ons niet meer aan de maatregelen te houden? Weer met publiek gaan sporten? Geen mondkapjes meer in het OV? Alles weer zo als normaal want het stelt toch allemaal niks voor?

1
57 Bluth

@56 Dus, nog even één keer.

Jij bent van mening dat als de politie had ingegrepen, dit ingrijpen ene goede reden zou zijn geweest voor de demonstranten om gewelddadig te worden? Jij bent het dus met de demonstranten eens om dan de politie aan te vallen?

Ik vroeg je of jij dat een goede reden zou vinden, jij zegt van wel... Dan hoor je dus thuis bij die idioten.

2
58 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

59 Raffa

@58 ...Zucht... ik zeg niet dat het een GOEDE reden was noch dat ik het daar mee eens zou zijn of dat ik me op wat voor manier dan ook aansluit bij die gasten van KOZP. question
Ik zei dat ZIJ het als een legitieme reden hadden gezien om de politie aan te vallen als de politie gisteren had ingegrepen.
Maar goed, of ik ben niet zo goed vandaag in het duidelijk maken wat ik bedoel, of jij wil of kan het niet begrijpen. question

1
60 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

61 De vrijende rechter

Vrijwillig gaat ze niet aftreden want dan bekend ze schuld.
In haar ogen doet ze nooit wat fout.
Ook ziet ze niet dat de groep van kozp de boel op lopen te naaien en provoceren om ook te kunnen rellen.
Dat zegt genoeg over die terroristische groepering kozp.
Tik het maar eens bij google in ,als je daar achter staat dan ben je ook gewoon een terrorist

0
62 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

63 Jopie Osdorp

Intussen over de 22k steunbetuigingen,

Er loopt ook een petitie om Halsema te steunen, 141 steunbetuigingen. Toch wel overtuigend.

0
64 Lievense

* Verwijderd door de redactie *

65 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

66 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

67 Yirush

@65 Omdat ik dronken aardbei genoemd wordt vond ik achterlijke gladiool wel toepasselijk in dit geval.

2
68 Jopie Osdorp

* Verwijderd door de redactie *

69 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

70 Tatersalad

@41 Die 'beloofd' was natuurlijk met opzet.

1
71 Mac Benac

@59 Ik heb mijn moeder daar niet eens bij meegeteld, gewoon alleen wat ik aan de hand daarvan heb gezien en dat was niet misselijk. Geen idee hoe jij erbij komt dat ik een zielig verhaal ophang, ik gaf enkel aan dat ik het van dichtbij heb meegemaakt en daardoor een wat meer realistisch beeld heb dan de meesten die het compleet niet hebben meegemaakt.

Wat maakt het uit dat het de meeste mensen niet treft? Dat is met iets als HIV ook zo, maar als zich dat via de lucht zou verspreiden dan zou je geen maatregelen willen?

In any case, dit is allemaal compleet irrelevant. Maar goed, met types als jou is dat te verwachten, die gaan de daadwerkelijke discussie uit de weg. Het ging over het feit dat iedereen zich aan de maatregelen moet houden, dit we allemaal keurig netjes doen, en nu zou plotseling het recht op demonstratie voorgaan terwijl al die maanden het recht op vrijheid ondergeschikt is geacht? Ga toch een eind fietsen met je onzin.

@60 Alleen al het feit dat je het EEN reden vindt, toont aan dat je er toch enigszins begrip voor hebt, toch? Wat mij betreft is dat namelijk GEEN reden om de politie aan te vallen...

2
72 Bluth

@72 "Alleen al het feit dat je het EEN reden vindt, toont aan dat je er toch enigszins begrip voor hebt, toch? "

Die conclusie lijk jij graag te trekken. question

1
73 foshizzle

@73 Laten we het even testen.

Ik ben van mening dat pedofilie een goede reden is voor de doodstraf. Daar geef ik toch aan dat ik het eens ben met de doodstraf in een specifiek geval?

(nu ben ik pertinent tegen de doodstraf hoor)

1
74 Bluth

@74 Persoonlijk vind ik dat pedofielen de doodstraf mogen krijgen, niks aan verloren. question
Maar goed, terug naar waar dit allemaal mee begon... ik zei dat ik me voor kan stellen dat als de politie gisteren had ingegrepen bij die demo op de Dam, het misschien een aanleiding was geweest voor die lui van KOZP om te gaan rellen onder het mom van zgn. " police brutality "
Nergens heb ik gezegd dat ik daar begrip voor zou hebben of heb, gewoon dat dat een mogelijk scenario had kunnen zijn. Maar goed, als je nu nog niet snapt wat ik bedoel en nog steeds denkt dat ik sympathiseer met groepen als KOZP en BLM, best, denk maar lekker wat je wil. question

2
75 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

76 Raffa

Goed zo Halsema recht je rug en laat de gieren niet winnen,Natuurlijk zat je samen met anderen fout met de inschatting van het aantal demonstranten..Het gehijg in je nek van politici die politici van eigen partij steunden na wanbeleid en een derde en zelfs vierde kans kregen om van fouten te leren kan storend werken waarschijnlijk.Trek je daar niets van aan alhoewel geen GL steun ik u van harte.

8
77 jantje van leiden

Omscholen tot kleuterleidster is misschien een goed idee.
Kleuters komen niet plots met duizenden opdraven, en ook zijn die veel meer geneigd om goed te luisteren. Uiteen slaan met politiegeweld is echt zelden noodzakelijk. question

4
78 Gandalf

Nee, natuurlijk niet. Waarom zou? Ze heeft een inschattingsfout gemaakt, samen met de rest van het gemeentehuis.

2
79 samcash

@61 Doe de amsterdammers, het Nederlandse volk, Ferd Grabberhuis, de koning, Poetin desnoods door Kim jung-un

3
80 A Passenger

Titel is te lang Halasema denkt niet. Was voldoende geweest.

Ze doet groenSlinks hier echt een plezier mee, maar ja de schuld ligt volgens muts bij een ander terwijl ze er persoonlijk tussen staat met een belachelijke button....................past wel goed bij die kop.

2
81 Uitede aka Espede

@78 Omscholen tot kleuterleidster.Er wordt voor u al een plaatsje ingeruimd.Vooraan, zodat de kleuterleidster u goed in de gaten kan houden zodat u niet de kans krijgt om andere kleuters te pesten.

1
82 jantje van leiden

@77 Trek je daar niets van aan alhoewel geen GL steun ik u van harte.


Daar zal Femke een natte doos van krijgen...... Is er toch nog iemand die haar mag...

1
83 LoydMorris

@83 Ik heb u wel eens een plusje gegeven ondanks ik u niet mag.In het algemeen is steun geven niet hetzelfde als iemand mogen.

1
84 jantje van leiden

@84 Ik geeft openlijk toe.... Ik heb totaal niks met Groen-Links. Maar wat er maandag in Amsterdam gebeurde is werkelijk te triest voor woorden.

Blijf maar lekker achter haar domme kortzichtige beleid staan.... Wereldwijd zijn er honderdduizenden doden te betreuren door het corona-virus, veel mensen hebben al maanden geen fatsoenlijk contact met hun ouders, grootouders, kinderen, zieken..... De vele artsen en verpleegkundigen hebben zich de vinkentering gewerkt, velen zijn hun baan kwijt geraakt, de horeca, cafe's, schouwburgen, winkelketens, bedrijven staan op het randje om failliet te gaan...

Maar mevrouwtje Halsema heeft daar schijt aan..... Ik vind haar een levensgevaarlijk gedrocht. (en dan druk ik mij nog heel netjes uit.....)

1
85 LoydMorris

@79 Ze heeft een beoordelingsfout begaan dat is heel iets anders.

Ook heeft ze toestemming gegeven omdat ze achter het doel van de demonstratie stond een andere demonstratie zou ze verboden hebben. Dit is gewoon ambtsmisbruik.

0
86 MARCUSAURELIUS

@85 Eens.

0
87 MARCUSAURELIUS

@85 Dat hoeft u niet toe te geven dat wist ik al.

1
88 jantje van leiden

Halsema heeft de Kamer nooit voorgelogen heeft democratie hoog in het vaandel staan en toch wordt ze met de nek aangekeken door rechtse politici die hun Minister steunden toen de Minister tot viermaal toe de volksvertegenwoordiging leugens vertelde of bewust informatie heeft achtergehouden.Het moet niet gekker worden.

2
89 jantje van leiden

@89
Helaas heeft Halsema een eigen idee van Democratie.
Wie het niet met haar eens is kan op repressie rekenen.

0
90 MARCUSAURELIUS

@88 Dat hoeft u niet toe te geven dat wist ik al....

Dan bent u net zo naïef of doortrapt (?) als mevrouw Halsema......

0
91 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

92 De vrijende rechter

@82
Weet je wel zeker dat je een linkse slippendrager bent?
Joubakken zijn meer iets voor CDA-leden. question

1
93 Gandalf

@86 Gelul. Alsof er alleen demonstraties toegelaten worden waar het openbaar bestuur achter staat. Nee, zo werkt het niet. Demonstreren is een recht, hooguit kan een andere plaats en tijd worden toegewezen.

0
94 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Sex BlakKeez PornHairy TouchFilm PornoblackWives CreampiedAveril Lavigne NudeTamanna ArmpitEsther SupreeleelaSex Malayalam SexDesi Big SexAnna Nicole Smith BoobsAlhola PornBlacksonboysNude BlackbwomenSaxy Bfक्सक्सक्स हँडJulia Garner NakedTaste Of HeavenLana Rain LeaksWww Xxx Com DownloadHentaWife Dp BbcLoyalfans.comPorn JogandoOs Melhores Site Pornسكسxnxx 18XxxnaxBangladeshi SuhagratDesi Xxx Free DownloadPorn Vedeo NewLaydboy PornSexxsiMia Khalifa Xx ComPornpics.comqNaked Car WashCelebrity SextaoeTaboo P O R NBig Fatty TitsAnnorexia PornPorenMasterbating In A CarChat Com DesconhecidosPakistani Sex VideosLesvianas Temiendo SexoMandinho PornPorn Movie Hindi HdUri SaijoChrystal ChaseLesbian Kissing GifAnggela White XxxAmateur Teen BlowjobXxx Vidio ComMadison I V Y PornAunt Cass Porn VideosRule 34 WordJaime Pressly NudeVagina Sex VideoRachel Starr Hd VideosTeen Girl First Time Sex VideoPorn EzHentai Manga BdsmBande Dessinée Pornographique GratuitPorn With PantyhoseCzech PornostarsPorn RuusianX Hamster ManipurInstantfapExploited College Girls AlexJav BestPornhd MilfsPornxxnxIndian Hot Sex HdMature Blonde AnalRose Monroe Sex VideosMofos Hd ComAnokha Rishta 2023 PornCouples Massage PornTeens Love Huge CocksDanicapatrick NudeHindi X VedoHentai World SwitchCream Pie PornSexting Chat RoomsLatestpornsMandy KayXx Vedeo HdAunty Saree Sex VideosLesbianthreesomBakugo PornThailand Massage Turned Into SexStepmom Porn XhamsterValkyrieuntamedBest Indian NudeFarrah Aberham PornAdukt ChatBig Boobies TumblerMallu Aunty PornHollywood Movie Force SexCheating GirlfriendpornEmma Starr PornFree Black Poron MoviesPrivate Society Full VideoPerfect Girlssexسكس خلفيBones Tales The ManorAirikaca NudeCal Of Duty PornWww Com Indian BfMusterbate VideoBokep NgeweKira Rodriguez PornNewxxvideoMnms PornDubai Aunty Sex VideosGujrati Six VideoBig Boobs New PornDancing BearxxxSoster In Law PornBests HentaisXhamster Live BrasilGay MoviespornSperma StudioYou Por'Bokep Indonesia Viral 2023Cheerleader SexPorsha William NudeMarathi Sex XvideoVintage BbcMassagesex PornWife Wants A BbcXxxiranianFoxpornstarVintage French PornographyOlivia JayySuccubus Hentai GameKerala College SexSexyflowerwaterAmanda Seyfried HotTallest Porn StarJapan Xxx BfPornstars That Look Like CelebritiesBokep Indonesia TerlengkapPorn ForunTaylor Swift NipMario XxxBikini BigtitsIndian Housewife NudeSleeping Beauty Porn VideosTelariloveMiley Cyrus Porn Video