U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 3
Met zijn vijfduizenden demonstreren, zoals maandag gebeurde in Amsterdam naar aanleiding van de dood van George Floyd, dat is toch vragen om een nieuwe virusuitbraak? Dat valt eigenlijk reuze mee. ...

ongeveer 1 maand geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
1
6

Als niemand ziek word kunnen we terug naar het oude normaal lijkt mij.
.

1 ongelovenloos    
ongeveer 1 maand geleden door ongelovenloos
2
Meld

@1 Wat bedoel je met ziek worden? Mensen op de IC ? Er zijn ook mensen met mildere klachten die nog steeds niet opgeknapt zijn, vooral de moeheid en kortademigheid zijn daar een van.

2 lisaaatjuh    
ongeveer 1 maand geleden door lisaaatjuh
2
Meld

@1 Ja wanneer zouden ze dat eindelijk doen!
@2 dat heb je ook met griep of andere ziekte, bij elke ziekte in lockdown dan maar gaan en alles sluiten?
En als er geen besmettingsgevaar is wie moet dan nog ziek worden?

3 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
8
Meld

@3 Wie zegt dat er geen besmettingsgevaar meer is, we weten het niet ,niemand weet wat dat virus met je doet, mensen knappen maar niet op, ik ben er een van, de artsen zijn daar zelf bezorgd over, omdat er ook andere symptomen zijn. De longen zijn aangetast, ook al had je milde klachten. De moeheid na een griepje is zo voorbij, bij dit virus niet.

https://www.nu.nl/uitleg-over-het-coronavirus/6054639/lang-revalideren-na-milde-corona-onbekend-of-er-blijvende-schade-is.html

4 lisaaatjuh    
30 dagen geleden door lisaaatjuh
3
Meld

@2
De opinie van hoogleraar virologie Marion Koopmans:
https://www.skipr.nl/nieuws/demonstratie-op-dam-kan-leiden-tot-nieuwe-coronagolf/

(**) Solidariteit

Koopmans, verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam, hoopt dat de deelnemers aan het protest de komende weken extra goed hun gezondheid in de gaten houden. Ze raadt die mensen aan zich bij milde klachten te laten testen op het coronavirus. Door grote samenkomsten, zoals de demonstratie, blijft mogelijk minder ruimte over voor andere versoepelingen, zegt Koopmans. “Het is ook een kwestie van solidariteit.” (ANP) (**)

Meer over dat testen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/testlocatie

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen over de locaties waar u getest kunt worden op het coronavirus. En over hoe de test verloopt.

Hoe krijg ik te horen waar ik naar toe moet voor de test?
Als u belt met 0800-1202 krijgt u iemand aan de lijn die een afspraak met u inplant. Samen met de medewerker kijkt u waar u snel terecht kunt. Sommige testlocaties zijn bijvoorbeeld ........

@1 en @3 zijn meer van 'ikke, ikke en de rest kan stikken' dan van solidariteit zo lijkt het.

5 Wilmama    
30 dagen geleden door Wilmama
4
Meld

@1 het kan makkelijk dat er een paar honderd zieken tussen zaten maar het zelf nog niet weten of niets er van merken. 80% merkt er zelf niets van maar is wel drager en besmetter.

En mondkapjes die totaal niet werken zijn dus ook geen enkele bescherming.

6 Goesenaar    
30 dagen geleden door Goesenaar
3
Meld

@5 Koopmans, verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam, hoopt dat de deelnemers aan het protest de komende weken extra goed hun gezondheid in de gaten houden. Ze raadt die mensen aan zich bij milde klachten te laten testen op het coronavirus. Door grote samenkomsten, zoals de demonstratie, blijft mogelijk minder ruimte over voor andere versoepelingen, zegt Koopmans. “Het is ook een kwestie van solidariteit.” (ANP) (**)


Dat zal niet gebeuren. Sterker nog ze staan vandaag in Den Haag op het Maliveld en zaterdag in Rotterdam. Die lui zijn niet te stoppen. Een deel van de mensen is de groep KOZP. Die deinzen nergens voor terug zelfs niet voor corona.

7 Goesenaar    
30 dagen geleden door Goesenaar
3
Meld

@6
Het artikel gaat er net over dat o.a. dat niet aannemelijk is in de omstandigheden van gisteren in A'dam.

@7
Ik heb geen enkele behoefte aan jouw vooroordelen:
https://www.parool.nl/amsterdam/actiegroep-schatting-aantal-demonstranten-bijna-onmogelijk~b29a57d2/

(**) Vijfhonderd kruisjes
“Maar we hebben veel veiligheidsmaatregelen getroffen. We hebben gezegd: Blijf thuis als je klachten hebt, houd anderhalve meter afstand, gebruik een mondkapje en handgel.” Ook had de organisatie vijfhonderd kruisjes gemarkeerd op de Dam. (**)

8 Wilmama    
30 dagen geleden door Wilmama
3
Meld

@7
[ Dat zal niet gebeuren. Sterker nog ze staan vandaag in Den Haag op het Maliveld ......]

Kijk goed naar deze foto en besef dat dit op de Dam ook de bedoeling was geweest. Terechte complimenten van dr. Nieboer over de demonstratie in Den Haag:
"Dank, complimenten en steun!"
https://twitter.com/DokterBertho/status/1267881382958825473

9 Wilmama    
29 dagen geleden door Wilmama
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

10 Scholar007    
29 dagen geleden door Scholar007

Tuurlijk kan dat een nieuwe uitbraak veroorzaken. Net als die volle treinen naar het strand, maar daarover is de verontwaardiging dan weer minder groot..

11 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
5
Meld

@7 Opmerkelijk dat je de mogelijke consequenties van een uit de hand gelopen demonstratie een beetje aan het bagatelliseren bent.

12 JackKropotkin    
29 dagen geleden door JackKropotkin
3
Meld

@11 Als het maar voor een goed doel is dan mag je de 1,5m regel overtreden. Zo hypocriet ben je wel.

13 JackKropotkin    
29 dagen geleden door JackKropotkin
3
Meld

Excuses @7 . @12 was bedoeld voor @8

14 JackKropotkin    
29 dagen geleden door JackKropotkin
2
Meld

@14
Leg me geen woorden in de mond s.v.p.! In @6 wordt uit de losse pols beweerd dat 'er makkelijk een paar honderd zieken tussen zaten' en daar reageerde ik op.

15 Wilmama    
29 dagen geleden door Wilmama
2
Meld

@15
Ik leg je geen woorden in de mond, ik vind het gewoon opmerkelijk dat je impliciet nu de organisatie van de demo en Halsema aan het verdedigen bent want “ze hadden kruisjes gemarkeerd” .

16 JackKropotkin    
29 dagen geleden door JackKropotkin
2
Meld

Deze discussie over 2 weken voeren als zijn gaan zien wat het gedaan heeft want nu is het gissen of het kwaad zou kunnen voor het zelfde geld komt er totaal geen uitbraak.

Hoop wel als dit niet het geval is en er geen grote uitbraak komt dat horeca een kort geding tegen de staat begint met ene zeer goede advocaat.

17 Rattocasi    
29 dagen geleden door Rattocasi
2
Meld

Het zou wel een heleboel discussies schelen als er een flinke uitbraak op zou volgen.
Triest voor de mensen die er door getroffen worden (tenzij ze tot de demonstranten behoren) maar dan is het wel duidelijk.

18 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
2
Meld

@16
Blijkbaar heb jij moeite met begrijpend lezen. Ik reageerde in @8 op deze misselijkmakende tekst van @7 :
[Dat zal niet gebeuren. Sterker nog ze staan vandaag in Den Haag op het Maliveld en zaterdag in Rotterdam. Die lui zijn niet te stoppen. Een deel van de mensen is de groep KOZP. Die deinzen nergens voor terug zelfs niet voor corona.]

Den Haag zie @9 , maar ook de demonstratie in Groningen toonden al hoe het op de Dam had moeten gaan. Er zijn op NK draadjes genoeg waar je je onvrede over o.a. Halsema kunt luchten.
Hier gaat het om en over de kans van besmetting die deze miskleun kan veroorzaken.

19 Wilmama    
29 dagen geleden door Wilmama
3
Meld

Er komt geen nieuwe uitbraak door die demonstratie in Amsterdam.
Het was buiten, en buiten is de kans op besmetting nihil, verwaarloosbaar. Zo goed als 0,0.
Halsema heeft in haar eentje, met haar typische Groen-Links beleid die anderhalve meter samenleving afgeschaft. DANK daarvoor.
Maar ze heeft uiteraard ook de regels weer eens aan haar laars gelapt, en willekeur toegepast op de wet.
Dáárom zal ze moeten aftreden en opzouten.
Maar ze heeft wel die anderhalve meter maatregel gesloopt. Dát is dan wel weer goed.

We kunnen weer BACK to normal !
Het OUDE leventje weer oppakken!

#StopDeLockdown !!!20 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
6
Meld

Men ziet het aan moslimlanden, waar iedereen de moskee mocht bezoeken tijdens de ramadan. Het aantal doden door corona (coVid-19) stijgt enorm.

21 sockknitter    
29 dagen geleden door sockknitter
2
Meld

@21
Enkele punten uit bovenstaand bronartikel die het verschil met een binnenruimte aangeven:

(**)Aan de andere kant is de Dam geen bedompte binnenruimte waar het virus gemakkelijk blijft hangen, maar een open plein waar gisteren een lichte bries stond (windkracht 3). ‘De wind en de buitenruimte zijn denk ik de belangrijkste factoren die het virus hebben tegengewerkt’, zegt viroloog Mariet Feltkamp (LUMC). (**)

(**) Nog zo’n factor is het felle zonlicht. Bij een experiment lieten wetenschappers het griepvirus achter in de zon: na tweeënhalve minuut was de hoeveelheid gehalveerd.....(**)

(**) Er is nog meer dat een uitbraak onwaarschijnlijk maakt. Veel deelnemers droegen mondkapjes, waardoor ze het virus minder goed kunnen uitwasemen. De gemiddelde leeftijd lag laag, wat de kans op overdracht verkleint. En de kans dat er corona-geïnfecteerden aanwezig waren, is sowieso al niet bijster hoog: in Amsterdam werden de afgelopen week slechts 42 nieuwe besmettingen vastgesteld. (**)

Een excuus om de anderhalvemeterregel buitenshuis maar helemaal op te schorten, is dit niet, benadrukt het RIVM desgevraagd. ‘Dit was niet oké, maar het was wel iets eenmaligs’, aldus het instituut via zijn woordvoerder. ‘Het betekent in elk geval niet dat je de maatregelen die we met elkaar hebben afgesproken dus maar moet loslaten.’

Nul is de kans op een uitbraak immers niet. Het ene Chinese geval van overdracht dat wél buiten plaatsvond, is veelzeggend: .............

22 Wilmama    
29 dagen geleden door Wilmama
1
Meld

@22 We wachten het af. Hoe het over een week is met nieuwe besmettingen.

23 sockknitter    
29 dagen geleden door sockknitter
2
Meld

@20 Gister schreef je:
“ WEG vrijheid van demonstratie voor aanwezige nummer 80 en meer. En maar klagen/demonstreren over mensenrechten die worden ontnomen. Maar blind voor de rechten die ons al zijn ontnomen. Werkelijk, de "linkse" wereld is knetter, knetter gek geworden. Nog gekker dan ze al was.”

Toen was het de schuld van “links” dat het demonstratie recht zou worden ontnomen. Maar voldoet Halsema wel aan dat recht, dan is het ook weer niet goed? Tja je moet wel heeel erg raar gaan kronkelen om jouw beide Goden Baudet en Jensen niet af te vallen.....

24 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@24 Typisch, dat jij en je bekrompen geest het weer eens niet begrijpt. Of nou ja, niet typisch... typerend!

25 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
7
Meld

@25 Ik begrijp het juist heel erg goed. Baudet wil dat Halsema aftreedt en Jensen is fan van haar. Je moet even flink kronkelen om het met beide eens te kunnen zijn. Maar ook typisch dat het de schuld van links is dat het demonstratie recht beperkt zou worden maar als een linkse burgemeesters het wel toe staat, op zou moeten stappen.

26 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

Mocht er wel een uitbraak van komen dan kan dat natuurlijk als overtuigend bewijs gezien worden dat Bill Gates er achter zit.
Goeie marketing voor een toekomstig vaccin met chip.

/sarc off

27 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
1
Meld

@26 Je bevestigt nog even dat je er inderdaad geen snars van begrijpt. Zóóó voorspelbaar.
Nu maar weer in de neger-modus!

28 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
7
Meld

@11
Leugenaar.
Er waren geen overvolle treinen!
Het was druk en dat is logisch met die anderhalvemeter waardoor slechts anderhalve kippekop mee kan reizen.
Geen overtreding zoals op de dam! En dat weet je dondersgoed. question

29 SBD    
29 dagen geleden door SBD
1
Meld

@28 Tja je kan het zelf ook niet uitleggen natuurlijk dus loop je maar weer weg. Net als altijd. Grote bek, uitschelden etc maar mooi toegeven dat je fout zit of kronkelt. Nooit excuses aanbieden etc.

30 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@30 mooi=nooit

31 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
2
Meld

Kan iemand die Rare Stumper eens uitleggen wat het betekend als iemand tegen hem zegt dat hij genegeerd wordt?
Ben die stalkende strontvlieg wel een beetje zat.
Met zijn constante zelf verzonnen verzinsels, en zijn foute interpretaties en zijn vooringenomen getrol.
Man man man man wat een zielig figuur is dat zeg.

32 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
7
Meld

@32 Begrijp jij zelf wel wat dat betekenT? Het betekenT namelijk niet dat iemand wordt verboden op jou te reageren.

33 Scholar007    
29 dagen geleden door Scholar007
2
Meld

@33 Stalken is wel verboden.

34 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
6
Meld

@34 Het is een openbaar discussieplatform. Maargoe, cyberstalking is inderdaad een ding, daar geef ik je gelijk in.

35 Scholar007    
29 dagen geleden door Scholar007
1
Meld

@32 Dat je hem negeert snap ik wel question . Hij geeft je regelmatig uitstekend weerwoord, vaak feitelijk en met met onderbouwing. Als het om zelf verzonnen verzinsels, foute interpretaties en vooringenomen getrol gaat kan je beter eens bij jezelf te rade gaan.

36 MacGu    
29 dagen geleden door MacGu
5
Meld

@36 Feitelijk onderbouwd? Uitstekend?
Lees jij dan andere reacties dan ik? Hebben we het wel over dezelfde stalker?
Ik moet zijn eerste zinnige reactie nog tegenkomen.
Vrees dat die nooit gaat komen.
Ik neger hem niet voor niks natuurlijk.

38 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
5
Meld

@32
Jij vraag om hulp op een forum waar iedereen een bloedhekel aan je heeft?

39 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
4
Meld

@37
Jij en GreyB zijn de leugenaars!

Je eerste link... "...De drukte is volgens NS nu nog te doen,.."

Je tweede link... "...We willen nog genoeg ruimte overhouden voor mensen die wel echt voor hun werk moeten reizen. Mensen moeten ook voldoende afstand kunnen houden..."

Je derde link... "...De drukte is volgens het spoorbedrijf nu nog te doen..."

40 SBD    
29 dagen geleden door SBD
3
Meld

@32 haha en daar was het gescheld alweer. Zodra je weer eens klem zit kan je niet meer inhoudelijk en ontopic praten maar alleen nog maar schelden en op de persoon spelen

41 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@38 “ Ik moet zijn eerste zinnige reactie nog tegenkomen. ”

Jij vind alleen reacties die het met jou eens zijn en die jou verzinsels/kronkels/leugens niet onderuit halen zinnig. Je leeft met oogkleppen op en je kop in het zand in een droomwereld

42 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@39 Waarom heb jij een bloedhekel aan me? Vanwege mijn feitenrelaas elke keer, waar niks tegenin te brengen is?
Omdat ik gelijk had al vanaf dag 1 van corona?
Of daarvoor al, over de NEXIT, of over Baudet, of over het klimaat, of over Trump, Brexit?
Of over al die andere onderwerpen waar ik altijd gelijk heb ?
Zegt trouwens meer over jou dan over mij, dat je daarom zo'n hekel aan mij hebt.
Praat er eens over met een specialist!

43 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
7
Meld

@43 “ Of over al die andere onderwerpen waar ik altijd gelijk heb ?”

Weet je nog dat je op 15 april zei dat de VS vanaf dat moment er geen 40.000 extra Corona doden bij zou krijgen?

Vandaag al 108.000 doden door Corona. 84.000 dan op 15 april. Ook daarvan kan je onmogelijk je ongelijk toegeven. Maar ik blijf je er wel mee confronteren......

44 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@43
Waarom?
Leugens.
Arrogantie.
Extreme zelfoverschatting.

Ik noem maar wat dingetjes maar er zijn er nog wel meer.

Jan lul de zelfbenoemde verzetsheld, grootspraak waar nooit en te nimmer iets van te zien zal zijn.

45 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
3
Meld

@43 “ Of over al die andere onderwerpen waar ik altijd gelijk heb ?”

Zoals “ De Zweden doen het hartstikke goed. ” bedoel je?

Zweden die 4 keer meer doden heeft dan Noorwegen, Finland en Denemarken samen, per 1 miljoen inwoners meer doden heeft dan Nederland, een economische krimp van 7 tot 10% verwacht en verwacht dat de werkloosheid zal stijgen tot 10%?

46 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@46
"Neil Ferguson whose grim warnings prompted Boris Johnson to order TOTAL LOCKDOWN admits Sweden may have suppressed Covid-19 to the same level but WITHOUT draconian measures"

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8379769/Professor-Lockdown-Neil-Ferguson-admits-greatest-respect-Sweden.html

47 SBD    
29 dagen geleden door SBD
2
Meld

Overdracht zal misschien niet zo snel in de buitenlucht plaatsvinden. Maar dit soort demonstraties trekt mensen van ook buiten Amsterdam. Die gaan er vooral met trein en tram naar toe. Daar is weinig licht en interne ventilatie. Dus als de besmettingen ergens plaats vinden is het daar. Daarom is deelnemen aan een massabijeenkomst en er met ov heen gaan, op het ogenblik heel erg dom. Dit mogen overigens alle bestuurders zich aan trekken, niet alleen maar Femke Halsema.

48 garp64    
29 dagen geleden door garp64
1
Meld

@47 Maar kijk nou eens naar de effecten in Zweden. Meer doden dan de andere Scandinavische landen samen, verhoudingsgewijs meer doden dan Nederland en hun economie wordt net zo hard geraakt als die van ons. De Zweedse centrale bank verwacht een krimp tussen de 7 en 10% en verwacht dat de werkloosheid op zal lopen naar 10%. Dus waar zit nu het goede of de voordelen van de Zweedse aanpak?

49 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@49
Wat jij of ik vind doet er toch niet toe?
Wij beiden zijn geen virologen.
Neil Ferguson wel...en geeft zo toe dat hij fout zat... question

Dus klagen bij hem niet bij mij...

50 SBD    
29 dagen geleden door SBD
2
Meld

@50 Jij quote hem dus spreek ik jou daar op aan. Je loopt nu weg voor de discussie die je zelf oproept. Waarschijnlijk omdat je er niks tegen in kan brengen..... Jammer.

51 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
4
Meld

@50
Jij bent geen viroloog. Ik ook niet. Hij wel.
Continu wordt hier de eigen mening verguisd want we zijn geen virologen. Totdat dat niet uitkomt, dan neemt de mening van de leek precedent over die van de expert... Apart, niet?

52 SBD    
29 dagen geleden door SBD
2
Meld

@52 Maar je ziet toch de cijfers? Hoe kan je dat als iets positiefs zien? Meer doden en de economie wordt net zo hard geraakt. Leg dat eens uit..... Jij roept die discussie op, kom dan ook met inhoudelijke antwoorden ipv weglopen voor de discussie.

53 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
3
Meld

@53
Ik post de mening van een viroloog.
Niets meer, niets minder.
Dat jij vind dat je het beter weet dan een viroloog, mag.
Het is niet mijn plaats om jou uit je waan te halen waarin je jezelf meer kennis toedicht dan een viroloog.
Ik wil wel zijn e-mail adres voor je opzoeken. Kan je hem uitleggen waar hij mis zit. question

54 SBD    
29 dagen geleden door SBD
1
Meld

@54 oke laat maar, je wil alleen trollen en niet inhoudelijk een gesprek of discussie aangaan. Jammer. Je weigert ook naar de cijfers te kijken en daar wat over te zeggen.

55 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
3
Meld

@55
Uit het artikel:
"...The UK has a death rate of 575 people per million, while Sweden's is significantly lower at 436 per million. As well as fewer deaths, Sweden's GDP actually grew in the first quarter of 2020, suggesting it might avoid the worst of the economic fallout from the crisis...

"Sweden’s economy actually grew in the first quarter after it opted against a full virus lockdown"
https://www.cnbc.com/2020/05/29/coronavirus-swedens-gdp-actually-grew-in-the-first-quarter.html

56 SBD    
29 dagen geleden door SBD
3
Meld

@45 Welke leugens?

57 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
6
Meld

@58
Sowieso je geclaimde feitenkennis..
Als iemand beweert dat mensen groepsimmuun zijn dan valt die feitenkennis vies tegen.
Is maar 1 voorbeeldje.

58 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
3
Meld

@58
Die moet voor @57 zijn natuurlijk
Om dat foutje te compenseren doe ik er maar eentje bij.
Je claim dat 20% faillissementen ook 20% meer werkelozen oplevert.
Ook weer een keiharde leugen.

59 Snorrie    
29 dagen geleden door Snorrie
3
Meld

@59 .
Beweert xtremy nu echt dat 20 % faillissementen gelijk staat aan 20 % meer werkelozen ?
Denkt die idioot dat de wereld perfect evenredig in elkaar steekt of zo ???

Bedrijf A : 10 werknemers
Bedrijf B : 20 werknemers
Bedrijf C : 30 werknemers
Bedrijf D : 40 werknemers
Bedrijf E : 50 werknemers

Verzin je eigen scenario maar.
Leef je uit en debunk jezelf xtremy.... Ik ga er echt geen tekening bij maken. question

60 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

On topic verder met het gezondheidsadvies van het RIVM van gistermiddag:
https://www.ad.nl/politiek/minister-de-jonge-dam-activisten-moeten-extra-alert-zijn-op-corona~a6fb88ac/

De mensen die gisteren op de Dam in Amsterdam hebben gedemonstreerd, moeten de komende twee weken extra alert zijn op klachten die erop kunnen wijzen dat ze corona hebben opgelopen.

61 Wilmama    
29 dagen geleden door Wilmama
4
Meld

@8 De organisatie heeft dan wel 500 kruisjes gemarkeerd maar ze wisten dat er ook andere terroristische organisaties mee zouden lopen om de zaak op te stoken als KOZP die nergens voor terugdeinst. En leven van beide organisaties hebben schijt aan corona en houden zich pertinent niet aan de regels van de organisaties. De bedoeling in Rotterdam was doorlopen en verspreiden over de gehele Maasvlakte en dat deden ze bewust niet maar bleven expres op een kluitje staan en scanderen dar de strijd tegen racisme nu eenmaal belangrijker is dan corona.

62 Goesenaar    
28 dagen geleden door Goesenaar
1
Meld

@62
Nogmaals: Ik heb geen enkele behoefte aan jouw vooroordelen. Daar komen nu nog loze aantijgingen bij waar ook al geen woorden voor zijn. Meer dan haatzaaien doe je op deze manier i.i.g. niet. Daar pas ik voor.

63 Wilmama    
28 dagen geleden door Wilmama
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
LIVE | Nieuw dieptepunt voor VS: 47.000 besme...
De Verenigde Staten bereiken een nieuw diepte...

1 dag geleden door AD

'Erken dat er sprake is van 'afrofo...
Het Landelijk Platform Slavernijverleden roep...

1 dag geleden door NOS

BLM wil nu ook “white supremacy-beelden...
Niets of niemand is meer veilig voor de furie...

1 dag geleden door Racism monitor 2020

Geert Wilders: ''Jullie sluiten all...
Institutioneel racisme in Nederland.

7 uur geleden door Moskowfiets

Trump heeft een geheim plan om te winnen
Tweets zijn gratis, advertenties die met veel...

20 uur geleden door progressiefliberaal


ADVERTENTIE


Laatste reacties
ThWil
Motoragent voor rechter na hardhandige arrest...
@1 Dat was toch geen overlastgever?...

minder dan een minuut geleden door ThWil

Rapunzel
BLM wil nu ook “white supremacy-beelden” ...
@151 Wat denk je zelf,..^^...

minder dan een minuut geleden door Rapunzel

Ghurka
'Veltman staat voor vertrek bij Ajax'...
De zwakste schakel vertrekt. Eindelijk!...

minder dan een minuut geleden door Ghurka

Schildpad
OT 82...
@89Het is pas donderdag hè : PVandaag be...

minder dan een minuut geleden door Schildpad

psje
Harde clash met Curaçao: Rutte wil eiland we...
Domme vraag maar hadden zij daar geen status ...

1 minuut geleden door psje

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig