Corona – GL schaft lockdown af, wat nu met Halsema? (verenoflood.nu)


De Corona-crisis maakt merkbaar dat GroenLinkse politici vanuit hun principes bestuurlijk niet geschikt zijn, zo bleek gisteren. ...

door Tsaar in Politiek  ·  29 Reacties

  • 22
  • 804x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

1.5 meter afstand niet nodig, mondkapjes niet nodig.

Het hoeft allemaal niet meer Halsema heeft besloten dat het allemaal onzin is wat het nieuwe normaal was is nu abnormaal geworden en we gaan nu weer over naar fase normaal.
Dus niets van aantrekken zelfs de regering zegt dat die mondkapjes in het O.V geen enkele zin hebben allemaal wassen neus hebben ze gezegd dus gooi maar af die dingen.

3
1 welofniet

En als Wilders het zelfde zei?

25
2 Racism monitor 2020

@2
Het gaat nu over Halsema bovendien Wilders heeft toch niets gezegd.

2
3 welofniet

Wilders kreeg wel een heel armoedig antwoord van Grapperhause..het schurkte tegen zielig aan.

1
4 Voorzittershamer

Klaver vraagt wat te doen met zijn achterban gebeuren moet..met voorrang laten testen of niet. Ik heb wel een idee maar dat laat zich hier niet typen.

2
5 Voorzittershamer

@3

Vraag me gewoon af, vermoedelijk waren ze het eens met hem....

23
6 Racism monitor 2020

Als ze maar niet burgemeester van utrecht word want vanzanen vertrekt naar den haag .
Het toeval wilt dat ze is gevraagd om burgemeester van utrecht te worden,voor vanzanen het werd.
Ze heeft toen nee gezegd want ze wilde geen burgemeester worden.

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1787997/halsema-had-geen-zin-in-utrecht-maar-nu-wel-in-amsterdam.html

1
7 ongelovenloos

Als Halsema nog iets van eigenwaarde en respect voor de samenleving heeft dan stapt ze op als burgemeester en maakt ze plaats voor iemand die de mooiste stad ter wereld (architectonisch) een warm hard toedraagt en er weer een gezonde samenleving van wil maken. Het is 2 voor 12 maar het is nog mogelijk. Ze kan dan lekker gaan genieten van haar wachtgeld en haar man wellicht een nieuwe revolver cadeau doen met abonnement van een schietvereniging.

1
8 Dignes

Halsema en GL vormen samen de verzekeringspolis van Mark Rutte voor het kabinet Rutte IV.
Indien na verkiezingen een coalitie met CDA, D66 en PvdA geen werkbare meerderheid blijkt op te leveren, kan GL erbij betrokken worden . Halsema is dan beoogd vice-premier.

Zie de bewegingen van de VVD in het huidige kabinet naar links. Eerst Harbers en momenteel Broekers-Knol geven loyaal uitvoering aan een ruimhartig vluchtelingenbeleid. Het eigen VVD-standpunt wordt genegeerd.
En Rutte heeft, in navolging van Angela Merkel met haar Energiewende in 2011, klimaatbeleid tot topprioriteit verheven.
De VVD maakt onder Rutte de bewegingen die noodzakelijk zijn om na verkiezingen in 2021 tot samenwerking met GL te komen. Uit de verliezen van PvdA en VVD na Rutte II is immers gebleken dat onverwachte samenwerkingsverbanden toch van beide zijden moeten worden voorbereid.

Hoe dan ook: Halsema en GL beschikken over de nodige chantagemacht.
Die zet ze ook in. Gisteren koos ze voor het belang van haar partij en niet voor het algemeen belang.


Halsema's argument dat politie-ingrijpen snel had geleid tot geweldpleging en rellen, is op zich een juiste observatie.
Het Paleis op de Dam, de nabij zijnde Bijenkorf en het beursgebouw waren logische doelwitten. De schade had groot kunnen zijn.
Maar dat toont aan , hoezeer de veiligheidsdriehoek onder Halsema's leiding heeft gefaald bij de voorbereiding en vergunningverlening voor de demonstratie.
Feitelijk stelt Halsema dat de autoriteiten zonder slag of stoot zijn gezwicht voor dreigementen van demonstranten, die haar ideologische verwanten zijn.

De gewelddadigheid van linkse activisten staat buiten kijf. Daarbij voegt zich een patroon van justitiele straffeloosheid en bevoorrechte positie ten opzichte van andere burgers.
Anders gezegd: andere burgers hebben een willekeurige rechtsongelijkheid te vrezen.

Het klassieke voorbeeld is inmiddels het verschil in rechtstoediening ten aanzien van linkse activist Michael van Zeijl van de Grauwe Eeuw en Jenny Douwes , de vrouw die met een tweet het verzet van de Blokkeerfriezen teweegbracht.

Ter gelegenheid van dezelfde gebeurtenis, de Sinterklaasintocht te Dokkum op 18 november 2017 deed van Zeijl via Twitter een oproep om de acteur die de figuur Sint Nicolaas speelt, te vermoorden en tot openlijke geweldpleging temidden van ouders en kinderen.
Hij beoogde ouders en kinderen het grondrecht tot vrije vereniging en vergadering en vrije expressie in de openbare ruimte te ontnemen. Zij tweet bevatte een dreigement gericht tegen het leven en droeg een terroristisch motief .
De rechter veroordeelde hem hiervoor tot 300 euro boete.

Douwes die in een tweet opriep tot verzet tegen linkse activisten, maar de tweet op aanwijzing van de autoriteiten introk, werd door de rechter veroordeeld tot 240 uur taakstraf. Omdat door haar oproep leden van KOZP hun grondrecht van vrije meningsuiting ontnomen was.
Reken 60 euro arbeidsloon per uur en de straf van Douwes komt neer op 14400 euro. tegen 300 voor van Zeijl. De rechtsongelijkheid is verbijsterend.
Het proces tegen van Zeijl werd in stilte afgewikkeld. Zonder mediaaandacht.
Het OM besteedde 400.000 euro aan een mediacampagne en een animatiefilmpje rond het proces tegen de Blokkeerfriezen.
Waarom was het proces tegen van Zeijl, pleger van zwaardere vergrijpen, geen publiekscampage en filmpje waard?
Het optreden van zowel het OM als de Rechterlijke Macht is zonder ingrijpen achter de schermen vanuit de politiek niet verklaarbaar. Dat betekent dan dat de Scheiding der Machten in Nederland al evenzeer als de eenheid van het recht een wassen neus is.

Het draaipunt is dat linkse activisten via subsidies op de loonlijst van Ministeries en lokale overheden, zoals de gemeente Amsterdam staan.
Politieke partijen zetten hen in als zogenaamde vooruitstrevende voorhoede die de maatschappij de weg wijzen. Zodat de partijen hen beleidswijzigingen kunnen laten voorbereiden via het procede van gewenning en zogenaamd omdat het volk er luidkeels om vraagt..

2
9 duurendaal

@9
Een prachtig geschreven verhaal goed onderbouwd alleen ik had niet gehoopt dat die Halsema mogelijk vice-premier zou kunnen worden moet er niet aan denken het kan dus nog erger.
Dat zij burgemeester van Amsterdam is leek mij eerlijk gezegd al erg genoeg.
Het volk heeft wel de macht en die kunnen bepalen of Groen Links in maart ook inderdaad iets in de melk te brokkelen krijgt het voordeel is dan wel weer dat D66 nu de pineut lijkt te worden waar vorige keer de P.V.D.A de Sjaak was.
Rutte momenteel als cult held van Nederland is voor mij ook een raadsel we hebben dus naast de Corona Pandemie dus ook nog een Dementie Pandemie mensen vergeten schijnbaar erg snel.

1
10 welofniet

De CPN ten voeten uit en Rutte laat zich ringel-oren

1
11 Zie Hier

@9 Duurendaal, Chapeau +++

1
12 Bakgraag

Als zelfs het virus al geen vat krijgt op Halsema, wie dan wel. Zij leeft in haar eigen wereldje net als Klaver en Jetten.

1
13 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

14 Tatersalad

* Verwijderd door de redactie *

15 Tatersalad

@9
Prima verwoord!
Niets aan toe te voegen.

1
16 Dieke

De positie van Halalsema wordt met het uur wankeler.

3
17 Tsaar

Lock her up!......

1
18 Congo

* Verwijderd door de redactie *

19 Racism monitor 2020

@10 +++++++++++++++
En dat linkse mens Halsema is een gevaar voor ons land, bovendien stond ze bij de grote demonstratie tussen mensen die wel een mondkapje op hadden vond zijzelf dat blijkbaar niet nodig en ze stond daar zelfs zonder ambtsketen. Opzouten met dat mens, opzouten met GL bestuur.

1
20 Interessant

Gelukkig wacht haar een riant wachtgeld mocht Halsema moeten vertrekken als burgemeester. (Totdat ze weer aan een andere lucratieve baan is geholpen!)

1
21 Tutor01

* Verwijderd door de redactie *

22 Tatersalad

@22 Sorry ik heb je een plus gegeven maar dat was niet de bedoeling.

1
23 A Passenger

@22

Lulracist.

2
24 Racism monitor 2020

Halsema heeft de lockdown afgeschaft, aangetoond dat die anderhalve meter regel puur onnodig is en dat niemand besmet raakt buiten.
Mooi, de horeca kan dus weer volledig open zoals ze altijd waren, zonder anderhalve meter regels.
De straten kunnen weer gewoon open zonder achterlijke looproutes.
Alles kan weer zijn zoals het was vóór corona.
Dankzij Halsema!


Máááááár, ze heeft wéééér de regels naar eigen wens aan haar laars gelapt, zoals ze wel vaker doet. Ze denkt boven de wet te staan.
Daarom moet ze per direct opstappen.
(de chaos die we nodig hadden (om uit die lockdown te komen) is nu toch al veroorzaakt, dus niemand zal haar verder missen)

Doei Halsema, bedankt voor het stoppen van de lockdown, maar nu moet je wegens wanbeleid en dictatoriaal gedrag opzouten !!!

3
25 xtremy

@25 De horeca en alle andere gelegenheden die zwaar hebben moeten inleveren vanwege al die maatregelen zullen nu ongetwijfeld een schadeclaim indienen bij de gemeente Amsterdam.

1
26 ThWil

@26 Niet bij Amsterdam, maar bij de regering. Het was de regering die met die achterlijke anderhalve meter regel de hele samenleving kapot heeft gemaakt.
Halsema heeft dat nu gesloopt, door aan te tonen dat het niet nodig is, die anderhalve meter.
Dank voor Halsema daarvoor.

Maar ze heeft natuurlijk ook weer eens de regels aan haar linkse laars gelapt, en daarom dient ze op te stappen.

3
27 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

28 Tatersalad

@28 Poeh poeh wat een wijsheid.

0
29 A Passenger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Brianba Beach PornGay Black Thugs PornFrer Porn VideosEighties Porn StarsKimmy Granger PornstarArianna Knight PornGirls Nude Sex VideosSexy Milf Big BoobsBurping PornJav SubsAdult BlackpornKlieo ValentinePorn De NarutoAmador SexoForum Media GirlsDinosaur PornWww Desi Sex In_18sexPillow Hump PornHd Pornd VideosListas De HentaisBbwpawgOdisha Aunty Sex VideoJapanese Sex DownloadBeef Cake HunterIndian Boyfriend And Girlfriend XxxExploited Teens FullR YiffMature France PornTeenslikeitbigPorn Sarah PalinBritney Spears PornKitty Catherine PornCumontongueXxxx In TamilBarely 18Police Wala SexPormo Videoتويتر سكسيFamly Guy XxxPhoebe Cates NideBatgirl PorncomicsKiara NiorLopbunny PornBbw Ebony BjAsian Massage Hiden CamJapanes Xxx MassageWife Swapp PornDenise Richards Sex TapeSneaky Anal Soiree.emma HixBest Hentai MangaWife Shared PornClose Enough PornPuku Pics18 Blue FilmPorn Video Indian BhabiXxx Video DangerOsa LovelShemale Pornstar ListFurry Porn ComicsPeter Steele PlayboyAmy_queen7Hot Shots WebImagens SexoBich Sex VideoFirst Bar SexKerala Desi SexMale Masturbation ToyNympho AnalHetai 3dStacey Poole NudeIzzybunnie NudeRed Head PawgHindi Sambhog VideoHot Step Mom PronGnome PornBaca Komik HentaiJav PornolarıGoku .sxPenises CummingDenise Richards Onlyfans NudeBrazzers DownloadPorn Video ComNatsuki AbeMature Japenese PornLinda Lovelace Deep ThrotPorna TubeBrazil Face FartBrunette BbcCute Asian Blow JobMoney Talks SexHow To See Porn VideosMilf Rough SexHfo HypnosisCreampiesblackComic OornAbusada PornChote Bache XxxSexy Boudi SexBig Tits Step SisterCreampiecumNovinha PeladaPornoicsReddit CuckldFemme Mature PornoXvideos IndiaChritina Khalil NudeXjustcallmedaddyxWorld Top Sex VideoXxx Hd CHard DpXxx Sex AppTchatcamPornolandiP SexxxErotica FictionKim Lee NudeBig Black Naked GuyPregnant Xx VideoPornhubtwistysWomen Peeing VideosPukepornAddy ShepherdSpank AngFree Ud PornAsia RiveraPurnhudSailors NakedBoops VedioButt Plug VideoXxx Video Hd PronSucking PositionXx Video 3gJulia Ann James DeenPorn In IpadPornostar AsiaYogga PornSunny Leone BeautifulPornoperuHuman Centipede PornLura LionMygielfundMasturbaciones PornosVarun Dhawan NudeCherrie TornXnxx Full IndianNudemomSavage PornEg HentaiPorn Agrigator