Teruglezen | Grapperhaus belooft vandaag nog advies coronagevaar na protest, virologen noemen het ‘serieus risico’

Het is vandaag de eerste werkdag waarop de treinen weer volgens de normale dienstregeling rijden. Wel gelden voor de reizigers regels, zoals het gebruik van een mondkapje en is er een beperkt aantal zitplaatsen. Druk is het overigens niet. Het lijkt erop dat veel mensen vooralsnog thuis werken. Rustig was het gisteren op de Dam in Amsterdam bij een anti-racismeprotest beslist niet. Viroloog Marion Koopman houdt er serieus rekening mee dat zo'n bijeenkomst tot een nieuwe coronagolf kan leiden. We houden je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws.

  1. Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energieverbruik
    PREMIUM
    7 trends

    Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energiever­bruik

    Tent, slaapmat en slaapzak mogen weer van zolder, want het paasweekeinde is voor veel Nederlanders het startsein voor het kampeerseizoen. Welke tent schaffen we dit jaar aan, is er nog plek en wat gaat het kosten? Experts praten je bij over 7 opvallende ontwikkelingen op de camping. ,,Het interieur van caravans en campers wordt steeds luxer. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de toename van het aantal airco’s.”
  2. Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Na belletjes van meerdere boze klanten uit Amsterdam trok een groothandel vorige zomer aan de bel bij z’n bezorger. Want waar bleef hij met de beloofde bestellingen? De chauffeur bleek op eigen houtje nog bezig met bezorgingen in het oosten van Nederland. Na meerdere waarschuwingen moest de man zich binnen twee uur op het kantoor melden, anders kon hij zijn spullen inleveren.
    Zoetermeer