Biden hekelt ‘fotomoment’ van Trump (welingelichtekringen.nl)


De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft maandag fel uitgehaald naar president Donald Trump die eerder op de avond een harde aanpak van de relschoppers aankondigde. Biden had vooral kritiek op Trumps wandeling naar een nabijgelegen kerk voor een 'fotomoment'. Kort daarvoor dree ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 9
  • 625x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Ja, mocht blijken dat Floyd een Trumpstemmer was dan was hij dus ook niet zwart. Dan is al deze comotie om niets geweest.

7
51 greenmango

@39 Een president moet ervoor zorgen dat er geen vuur is dan hoeft er ook geen olie op gegooid te worden.

5
52 jantje van leiden

@49 "...Trump heeft zijn incompetentie met de corona al bewezen er bovenop ..."

Heb je de Dam gezien gisteren?! Daar werd gewoon een nieuwe Coronagolf opgewekt....en Halsema vond het prima want een arrestatie-incident in de VS was natuurlijk veel belangrijker dan de bestrijding van Corona in Nederland......

8
53 CoolMemories

@53 Volgens mij gaat het hier over Biden/Trump.

4
54 Criticaster

@39 Weer een vraag. Bekend patroon inmiddels maar komt niet echt solid over.
Maar goed.
Media spelen al 100.000 jaar een rol, in welke vorm dan ook.
Sommige mensen zijn bevattelijk voor bepaalde berichtgeving en velen laten zich er door beïnvloeden.
Lekker belangrijk allemaal.
Volgens mij wordt je denkwereld en je wereldbeeld voornamelijk bepaald door je familie, je opvoeding, je opleiding, je status, je vermogen om je in te leven in de ander.
Media komen niet in de 1e plaats -> ze bevestigen (of ontkennen) hetgeen je al wist.

5
55 Querido not

@52 "...dat er geen vuur is dan hoeft er ook ..."

Onbegonnen werk met die hysterische media en hun schapenpubliek! Of heb je de drie jaar durende hetze tegen Trump gemist: de Flynn-affaire, Russiagate, Oekrainegate, het blokkeren van gelden voor de muur, de whistleblowers die op de stoel van de president gingen zitten, het impeachmentfiasco enz. enz.

7
56 CoolMemories

De grote fout zit in de Amerikaanse te ver doorgevoerde lagere democratie .
Politiechefs worden gekozen .
En daarvoor moeten zij campagne voeren en lobbyen .
Is een staat ( zoals Minnesota) voor het grootste deel rechts en blank , krijgt de chef voor geweld tegen de zwarte criminelen de handen op elkaar .
Maakt niet uit of het zinloos of grof geweld is .
Wordt hij gekozen , krijgen zijn agenten een duim omhoog van hem En de vrije hand .
Worden agenten aangeklaagd zitten er een gekozen rechter( en die wil graag rechter blijven ) en juryleden uit het volk in de rechtbank om te oordelen.
En vandaar dat veel politiegeweld ( ook met de dood tot gevolg ) niet bestraft wordt .

4
57 Goodnews badnews

Trump zal nu gegarandeerd winnen, dat zeggen zelfs democraten.
Tis historisch bewezen, een oorlogspresident wint altijd.
Doodgewoon omdat die democratische bestuurders mooi hebben laten zien hoe ze het volk in de steek laten als hun dat politiek gezien beter uitkomt.
Al die gemeenschappen die volledig vernietigd zijn, al die mensen die in elkaar zijn geslagen stemmen geen democraat meer, afgelopen:


Hier een andere toespraak van Joe, voorbeeldje van quidprochinajoe: https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/watch-resurfaced-joe-biden-speech-shows-urging-chinese-communist-party-increase-influence-united-states/

9
58 Proemevla

@55 "...Media spelen al 100.000 jaar een rol, in welke vorm dan ook...."

Nee, onze politici komen bijna overal mee weg: zo kon Rutte 6 jaar lang islamitische jihadisten steunen in Syrië zonder enige politieke repercussie! Biden spookte datgene uit in Oekraine waarvoor men Trump probeerde te beschuldigen en te veroordelen....! De media zijn een gecodeerd en goedgekeurd verlengstuk en machtsmiddel van de gevestigde politiek geworden: één en hetzelfde complex! Wie afwijkt of de consensus doorbreekt wordt ge-excommuniseerd en komt niet op TV

7
59 CoolMemories

@54 "...Volgens mij gaat het hier over Biden/Trump...."

Ik kijk verder dan mijn neus

7
60 CoolMemories

@60 Nee je probeert de aandacht af te leiden.

2
61 Criticaster

Trump! The Anti-Christ! Die man is gewoon een schandvlek in de mensheid. Als hij en z'n kameraden weer eens een persconferentie geven dan doet het me denken aan de Nazi beelden uit de WII Oorlog. Het is gewoon eng! Wat een schurken bende! De VS is nu helemaal een schurkenstaat geworden.

4
62 Virus

@39

De media is vrij.
Die mag doen wat bij wet geoorloofd is.
En dat is ook kritiek uiten op de overheid .
Daaraan kun je zien in hoeverre vrijheden gaan in een land .
De overheid ( president) heeft die vrijheden te respecteren .
Veranderingen moeten democratisch besloten worden .
Het is hier niet anders .
Olie op het vuur gooien gebeurt hier ook , van links en rechts .
Het is aan de burger ( en zijn opleiding ) of hij het doorziet of niet.

4
63 Goodnews badnews

@62
Aldus een virus.

11
64 Proemevla

Het doet me aan de jaren dertig vorige eeuw denken hoeveel miljoenen mensen tegenwoordig door collectieve hersenschimmen voortbewogen worden......

11
65 CoolMemories

@56

Als ik in de USA zou wonen , zou ik zien dat de media daar ook best vaak gelijk heeft .
Want Trump lokt het gewoon uit door zijn gedrag , zijn onwetendheid enz.
Wie dat de laatste maanden nog niet door heeft , gaat maar lekker met oogkleppen op de wereld door.
Dat er zoveel zaken zijn waartegen men ageert , ligt niet aan de pers maar puur aan het gedrag van Trump.
Jij draait het om .

4
66 Goodnews badnews

@65

O jé, ben je al zo bejaard ! 100+?
Dat is ca. 90 jaar geleden .
WAt ik ervan gehoord en geleerd heb, lijkt het er niet op.
Voor geen meter.

5
67 Goodnews badnews

@62 "...Die man is gewoon een schandvlek in de mensheid. ..."

Integendeel! Het genie Trump is de meest veelbesproken president ooit. Een sterk en principieel karakter die er nog een moraal op na houdt.....
Ja, Shakespeare zou, in deze tijd levend, een meesterwerk schrijven over de furore van Trump: "King Trump and de doom of the Democrats"

9
68 CoolMemories

@47 : "Dat heeft hij als president niet te doen ."

Vanaf het moment dat de media haar neutraliteit opgaf en een jarenlange hetze tegen de zittende president heeft gevoerd toch wel.

Het is de media die tijdenlang haar boekje te buiten gegaan is en allerlei valse theorien heeft lopen opkloppen; dat is nu gedaan. Trump forceert neutraliteit en dat is een goed ding; het kan eenvoudigweg niet zo zijn dat de media slechts de waarheid van de democraten verkondigt en verdedigd en dat is wel wat er veel gebeurt.

Trump heeft wel degelijk recht om kritiek te leveren als blijkt dat het juist de democraten zijn die er een zooitje van maken terwijl ze Trump telkens zwartmaken (hee, juist weer via die media)

Als je er een potje van maakt moet je niet schrikken dat er op een gegeven moment federaal word ingegrepen.

Racisme bestrijden zou wel een tandje hoger mogen, ben ik geheel met u eens maar draai het nu niet alsof het Trump zijn probleem is, dat ettert nogal wat presidenten langer.

11
69 Seconda

@66 "...Want Trump lokt het gewoon uit door zijn gedrag , zijn onwetendheid enz...."

Trump lokt het een en ander uit juist door zijn alwetendheid: zo wist Trump al lang dat Mueller wist dat er geen Ruslandcollusie was, dus ging Trump een beetje dollen met de rechtsgang....want Trump wist dat er geen zaak was en dat Mueller niets anders kon doen dan die 'rechtsgang' zo lang mogelijk vertragen en rekken......en dan trappen de domme niet-ingewijde democraten er weer in en gaan dan janken over 'belemmering van de rechtsgang door Trump'.....welke 'rechtsgang'....?!

9
70 CoolMemories

@59 Cool,
Ik kan niet oordelen over Rutte en Syrië en Oekraïne.
Maar voor de rest ben ik bang dat je wel gelijk hebt.
Een echte onafhankelijke journalist zie je nog maar zelden.

4
71 Querido not

@69 "...Het is de media die tijdenlang haar boekje te buiten gegaan is en allerlei valse theorien heeft lopen opkloppen..."

Tsja, en dit simpele botte feit wordt nu stelselmatig genegeerd en verzwegen....net als Obamagate genegeerd wordt en de oorzaken van de vluchtelingencrisis vanuit Libië en Syrië genegeerd worden.....of de jarenlange steun van Rutte aan Syrische jihadisten.......NIETS hoor je er over......degene die dat toch doet verliest per direct zijn baan en toekomst.....die valt van de smalle kam van sociale en politieke correctheid die naar De Nieuwe Wereldorde moet leiden.

9
72 CoolMemories

@71 "...Een echte onafhankelijke journalist zie je nog maar zelden. ..."

Dat viel mij al op tijdens de oorlog in Joegoslavië eind jaren negentig:

"J.M.: Mister Harff, welke middelen stonden tot uw beschikking; van welke methoden bediende u zich?
J.H.: Dat is heel eenvoudig. Onze hulpmiddelen bestaan eigenlijk uit niets anders dan een kaartsysteem, een computer en een fax. In het kaartsysteem zijn de namen opgeslagen van honderden journalisten, politici, vertegenwoordigers van humanitaire organisaties en academici. Met de computer kunnen we deze databank koppelen aan aktuele thema's, om zo op effectieve wijze de juiste personen aan te spreken waar we op een bepaald moment informatie van willen krijgen....Zo kunnen we in een paar minuten alle personen waarvan we vermoeden dat ze reageren zullen van de precieze informatie voorzien. Ons werk bestaat hieruit diverse informatiebronnen te kanaliseren en daarna zo snel mogelijk te verspreidden, daarbij opvattingen die met het thema overeenkomen als eerste openbaar te maken. Snelheid is hier een eerste vereiste. Wanneer wij een informatiebron achten juist te zijn, is het voor ons de opgave deze mening in de wereldopinie als de gangbare mening te verankeren. Vanaf dat moment is het duidelijk dat alleen datgene telt wat in het begin als standpunt werd ingenomen. Opdat we niet vergeten.
HET IS ONS GELUKT en wel tussen 2 en 5 augustus 1992 toen de New Yorkse krant "Newsday" met berichten kwam over Servische concentratiekampen. Trefwoorden hierbij waren "dodenkamp" "gulag" en "dodenkamp van de Serven" (deze berichten werden later door de Duitse journalist Thomas Deichmann ontmaskerd Anm. d. Hrsg.).
We stelden voor een aankondiging te plaatsen in "the New York Times" en bij de Verenigde Naties protest aan te tekenen. Dat werkte voortreffelijk, in een handomdraai konden we de Serviërs in de wereldopinie neerzetten naast de nazi's, opeens hebben we nu een eenvoudige geschiedenis van goeden (moslims) en kwaden (Serviërs).
Het appelleren aan emoties in de berichtgeving is zo sterk dat niemand het zich meer kan permitteren er een afwijkende mening op na te houden. Dat was echt een schot in de roos.
J.M. Maar u bent zich er toch wel van bewust dat u hierin een grote verantwoordelijkheid draagt?
J.H. We worden er niet voor betaald om te moraliseren. En zelfs wanneer het daarom zou gaan hebben we een zuiver geweten. Als u zou willen bewijzen dat de Serviërs slachtoffer zijn, probeert u het dan, u zult merken dat u daarin dan helemaal alleen staat.'
http://www.daanspeak.com/Balkan02.html
http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1430

9
73 CoolMemories

@67 "...lijkt het er niet op...."

Nee, die mensen zagen toen ook niet hoe ze collectief bezet werden met bepaalde dogma's, doctrines en waarden om alle neuzen één kant op te krijgen....nu loopt men nu weer massaal op straat zonder te weten waarvoor precies......ja men dromt zelfs tegen elkaar aan op de Dam ondanks alle Coronamaatregelen!

9
74 CoolMemories

@62 Tijd voor je pilletjes.

9
75 greenmango

@63 Eens dat de media vrij moet zijn , maar vind wel dat ze enige verantwoordelijkheid mogen dragen.
En dat doen ze nu niet. En vrij zijn ze ook al lang niet meer.

9
76 solidsteel

@62 Trump Barr Pence brr.

2
77 jantje van leiden

@36 Er is geen rassenongelijkheid. De hele wereld discrimineert. Er is verschil tussen rijk en arm. Gekleurde mensen wonen, leven en werken in slechte huizen, laag betaalde banen en zijn vaker daardoor crimineel.

5
78 Verwonderd

Terecht. Amerika staat in brand en hij is met zijn herverkiezing bezig.

1
79 samcash

Al vergeten hoe ome Joe China verdedigde en tegen Trump ageerde?
Ik niet.

Weet je ook de reden?

Ik wel:

7
80 Proemevla

Biden weet natuurlijk niet dat Trump bij dit fotomoment een scheet heeft gelaten. Anders zou hij er nog meer ophef over kunnen maken! question

8
81 Verwonderd

@69
Persvrijheid en dus een kritische pers is 1 vd pijlers in een gezonde democratie..
De pers hoort kritisch te zijn en te controleren..

Als pers negatief is over Trump, dan is het een weergave van wat Trump ZELF uitkraamt en uitvreet..
Don't blame the messengers..

0
82 GreyB

@82
En als de pers, bewezen, al jaren liegt dan worden ze niet meer geloofd, zoals het fake news, de vijand van het volk.

En dat heeft Trump bereikt met zijn tweets, hij is voorbijgegaan aan de leugenpers direct tot het volk gesproken en die zijn daarom daar achter gekomen.

7
83 Proemevla

Trieste verkiezingsonzin weer van de kant van democraten. Corrupt tot op het bot!

5
84 sparta

Een opmerking die ik zag die Biden in het kort wel opsomt.

"He had FORTY YEARS to make a difference.........and all he's done is make himself rich."

5
85 sparta

@84 Maar natuurlijk. En dat fotomoment, tot grote afschuw niet alleen van Biden maar ook van de bisschop en een belangrijk deel van de Am. bevolking, was natuurlijk geen verkiezingsonzin? Voorafgegaan door een opruiende en levensgevaarlijke speech.

Ik dacht altijd dat ijdelheid tot de hoofdzonden behoorde. Het kan verkeren.

2
86 mountainlion

Zou Biden zich deze fotomomenten kunnen herinneren? Vast niet.

China:


Leugens schandalen:


Fact checker:

https://www.factcheck.org/2020/05/factchecking-bidens-breakfast-club-interview/

Of dit?

[quote]
Joe Biden on if age is an issue: “Just watch me” Here’s Biden in his own words Every voter needs to see this Share this far and wide
[/quote]


https://twitter.com/Its_Pamela_H/status/1265114355810492417


[quote]
@JoeBiden
: "If you have a problem figuring out whether you're for me or Trump, then you ain't black."
@cthagod
: "It don't have nothing to do with Trump, it has to do with the fact -- I want something for my community."
[/quote]
https://twitter.com/AmericaRising/status/1263803921136603136

Joe verdedigt zich, of niet? : https://twitter.com/johncardillo/status/1265368692679983114

6
87 Proemevla

Ach daar is de combinatie weer:
[code]

[/code]

6
88 Proemevla

@88
Owkee nog niet eens een intelligent filter.
S 6 g 2 1 8 O G a g

6
89 Proemevla

@86
"Voorafgegaan door een opruiende en levensgevaarlijke speech."

triest .... mensen lopen gevaar door geweldpleging en dit is het beste wat jij uit je mouw trekt?

6
90 sparta

@56
Vermaak je hier maar mee .... Wat voor fijn volk dat linkse spul is


lekker ontspoord volk.

7
91 sparta

Herinner je je die poll nog waar Biden zeker zou winnen van Trump en blablabla.

Nou dat was dus ook volledig gelogen, hier hoor je hoe het crappy news network het vermeubeld heeft en ook nog een stukje over de hond uitlaten door Pompeo waar die idioten van het fake news zich druk om maakten:

9
92 Proemevla

Biden
Een notoire corrupte leugenaar in dienst van de deap state.

3
93 dloops

De grote Trump show.

Me, my self and I.

2
94 NLsandman

@91 Er zijn 5 exteemse linksurts die het niet met je eens zijn question

1
95 Alexis

@95
Zelfs als ik stel dat 1+1=2 dan krijg ik hier nog mensen die op de min klikken.
Ik trek me niet zoveel aan van de mensen die duidelijk geen objectieve instelling hebben en zich laten verteren door ongunst.
Stay positive! question

2
96 sparta

Titel moet zijn "De fake media hekelt fotomoment…" Biden weet van voren niet eens dat hij van achteren nog leeft.

1
97 Twietie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

In het lijstje ernaast staan al wat klusjes voor hem, naast het opsporen van Bouterse....

zojuist geplaatst door icnivad

LoydMorris
OM wil bestuur Stichting Islamitische School Amsterdam schorsen en ontslaan

Dit wordt herrie in de tent. . . . 😏...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

6 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

8 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

11 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

icnivad
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

En waarom ook niet? IS hed niets urgents te verhapstukken en als je bakken met geld kunt krijgen, en als het misgaat 70 maagden is dat wel een g...

12 minuten geleden geplaatst door icnivad

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@11 Ooh kijk das weer typisch een links dingetje, gaan discussiëren over de vorm van kritiek.abnormal of abnormaal.... tja een tiepvout...

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Defcte burger
Eitjes zoeken kan het beste zondag, tweede paasdag kletsnat

Lievert waar is mijn dokters uniform ? We gaan zondag niet naar mijn ouders, we gaan zondag eitjes zoeken en daar gaan we heerlijk de gehele...

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Ron MVV Maastricht .
Hoe een verkeersboete van 380 euro voor telefoongebruik achter het stuur kan oplopen tot 2.000 euro

De politie moest een hamer mee kregen. Met telefoon achter het stuur. Wordt de telefoon stuk geslagen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

NK. App
Granny Sex VideosDoja Cat PornRhona Mitra NudeStories XnxxDvd PornBorn HupPakistani Giral XxxAva Adam Sex VideoXxxsex BestThe Best Foot JobGlory Hole PormAsian Girlfriend NudeBhad Bhabie FapManiacosporcomicsBrunettes In The NudeLhaeryyKailash SexMaria Bose Sex VideoMelissa NudeAmouranth HotBaddieshubRoblox PormClose Up PornographySex Video Songs TeluguNewly Married Couple Porn VideosBrie LarsonsexXhampsterافضل مواقع السكسيMiesha Tate NudeCuming GroupHindi Mom XnxxMotherfuckedAunty Ka Sex VideoIndian Porn In PublicChelsey ReistPornvideos.comNude CatwalkStacy Cruz Latest PornShemale Cum CompilationDixiestrailerpark ComUncensored Amwfجق زدن دختر ایرانیIce Spice BlowjobXxx Big Hd VideoSkipthegames ScPornohotRedhead SquirtSydney Lint NudesIce Spice LeekEnglish Xxx Full MovieAfrican Indian SexDaddy Son Gay PornKylie Jenner NudePornos Con TangasAviana VioletTattoo_ninja_kitty'sFat Black PornPornhd BrazzersBisex Porn GayOld Mom Xxx VideoBlack Transgender PornFake Face PornLaynabooHitomi MilfWww LiterocticaPornhub Belle DelphineXxx Hot Indian Porn VideosBlack Girl Porn HdMrdeepfakesBig Assporn TubeSitus PornnoEvangelion PornWwwxnxx. ComIndian Men DickSunny Leone Mms VideoFirst Night Video SexHot Sex PunjabiNude Aunty DesiMagmallowaTimtok PornRedditt NsfwTwinkle Gay PornRomatic Porn.comPirnvideosPakistani Nude MujraAlyx Star PronBhavana Sex XxxBackroom Casting Full VideoOne Puch Man PornMitherlessLiteuroticaFree Oorn SitesPornosu AmatörDude PornoMeaty PussyTum SexMariaxofSexy Boobs Pressing VideosTop 10 Sexiest PornstarsHot Boudi Porn VideoSexy Video Bf Bf BfDesifuckhdConejo XxDating On Craigs ListXx Teen VideoNauthty America PornLesbifyErin EverheartMaddy OrelliOld Man Sex Video DownloadMallu Lesbian VideosNude News CastEscort VideosHindi Bf ChudaiBrazzers NudeBalak SexDesi Maa SexXxx Outdoor VideoBound GandbangNasty DeepthroatPornos Nacho VidalKinnar PornPorn Of WweJapanese Bathhouse PornSexy India PornPeliculas De PorrnoLio Tipton NudesAmateur Asian AnalKoriyansexIndian Bbw Aunty SexHot Big PornJapanese Sleeping Sexy VideoSex Porn Hd DownloadNaked SpankedCory Chase Step MomPornographic MangaShailene Woodley NudwVideos Traci LordsXxx CohHenatifoxBig Naked TittysAunty XxHentai BrotherCharlotte SartrepornBbw Wife CuckoldDaughter Seduced StepmomBrasil X VideosAltyazili.porniMaggie Lawson NudeHot Maid Sex Videos