Rechtspopulisten: 'Trumpcovers laten ware aard linkse Gutmenschen zien' (t.co)


De beul is de 45ste president van de Verenigde Staten. Hij hanteert het soort kapmes dat ook in trek is bij zijn vakgenoten van IS. De gijzelaar di... ...

door Brynnar in Media  ·  38 Reacties

  • 4
  • 635x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aldus de haatmensen en geenschoolmensen

12
1 Denisova

De Volkert van de G'jes van deze wereld, en dat zijn er HEEL wat, lopen al weer met jeukende handjes rond, misschien krijgt ie alweer instructies van de AIVD?? alleen zou de moord op Trump DIRECT WO3 inluiden. Verder heeft Trump wel gelijk natuurlijk, links heeft het vrijheidsbeeld gekaapt en moet bevrijd worden!

17
2 Salondeugd

@2 Sinds Trump is er nog nooit zoveel onrust en spanningen in Amerika en in de wereld geweest.

16
3 jantje van leiden

De rechtspopulisten laten weer eens zien dat ze hele groepen over één kam scheren.

12
4 Utrecht_83

@3
En waan wie ligt dat. Wie laat een niet aflatende stroom van propaganda los in de media. Wie weigert om gewoon af te wachten wat de nieuwe president gaat doen en wat dit beleid voor effect zal hebben.
Het is niet Trump maar die ongenaakbare linkse figuren en de propaganda oorlog van de elite .... Dat zijn de provocerende elementen.

12
5 sparta

@3 Aangewakkerd door (extreem)linkse oelewappers.

10
6 JackKropotkin

@6 inderdaad idioten heb je overal.

5
7 Utrecht_83

@2 Ach, en wat hebben we gelachen om die malle Mohammedcartoons en de verontwaardigde reacties van de 'booslims'. Maar kom niet aan de goden van rabiaatrechts, want dan is het huilen.

11
8 Brynnar

Als het goed is bepalen de burgers met hun stem gedrag de koers van hun land. De koers van de meerderheid in de VS word uitgevoerd. Als je het daar niet mee eens bent ga je proberen het stem gedrag te veranderen. Liefst op een fatsoenlijke en democratische manier. Daar horen dit soort uitingen niet toe.

8
9 Ceesje

Nog een 'alternatief' feit van de regering Trump:

Witte Huis-adviseur Kellyanne Conway heeft donderdag twee Iraakse vluchtelingen de schuld gegeven van een bloedbad dat nooit heeft plaatsgevonden. Ze probeerde hiermee tijdens een televisie-interview op MSNBC Trumps inreisverbod te rechtvaardigen. Later gaf ze op Twitter toe dat ze zich heeft vergist.

'Ik geloof dat het voor veel mensen nieuwe informatie is dat president Obama gedurende zes maanden Iraakse vluchtelingen (!!) heeft geweigerd nadat twee Irakezen naar Amerika waren gekomen en radicaliseerden. Zij waren het brein achter het Bowling Green-bloedbad', zei Conway in een televisie-interview donderdagavond. 'De meeste mensen weten dat niet omdat de media het niet hebben verslagen (!!)

Inmiddels hebben grapjassen een website gemaakt onder de titel 'Bowling Green Massacre Victims Fund', een niet-bestaand fonds voor de niet-bestaande slachtoffers van het niet-bestaande bloedbad. Onder de tekst 'Laten we samen mensen in nood helpen' is een mogelijkheid om geld te doneren. Wie daarop klikt, komt op de website van ACLU, de organisatie die al succesvol het inreisverbod bij de rechter aanvocht.

In 2011 nam de regering-Obama zes maanden lang geen asielaanvragen van Iraakse vluchtelingen in behandeling toen bleek dat twee Irakezen vanuit de Verenigde Staten geld en wapens probeerden te sturen naar terreurbeweging Al Qaida. De twee mannen waren gevlucht uit Irak en woonden in Bowling Green, Kentucky. Beiden hebben hun terroristische activiteiten bekend; de een kreeg een levenslange gevangenisstraf, de ander werd veroordeeld tot 40 jaar.

In Bowling Green hebben de Irakezen geen aanslag gepleegd en volgens de autoriteiten hadden ze ook geen plannen om dat te doen. Bovendien was er onder Obama geen sprake van een inreisverbod voor Irakezen, maar van een vertraging van de aanvraagprocedure omdat de screening van vluchtelingen werd uitgebreid.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/adviseur-trump-noemt-opmerking-over-niet-bestaand-bloedbad-een-vergissing~a4457560/

5
10 Uit Den Haag

@5
O ja?? Mexico is dus boos op Trump omdat hij zo aardig is? Stouterds. En Iran gaat vrolijk verder met het testen van wapentuig omdat ze zo blij zijn met de nieuwe sancties van Trump? Stommerds die Iranezen.
Feit is dat de Mexicanen en Iraniërs onder Obama geen enkele reden hadden om zich agressief op te stellen.

3
11 Tismewat

Diepe zucht. Links of rechts, who the f* cares. Iedereen mag gewoon vinden wat men vindt. En uitvechten doen we het via verkiezingen. Trump is een grote paardelul en absoluut ook Wilders. In NL mag iedereen links van de VVD wat mij betreft ook morgen de politiek vaarwel zeggen. Wat een gezeik tegenwoordig.

12
12 Andre6687

@8 Wees eerlijk, die tekeningen van Booshammed waren toch hilarisch!

5
13 Andre6687

Als er snel een NEXIT komt hebben we niets meer met Trump en de EU van doen!

11
14 Zie Hier

@14
Nope, EU en Trump (USA) blijven in beeld, ook al volgt er een Nexit. Handel zal altijd blijven doorgaan en overheden zullen altijd contact en overleg met elkaar hebben. Denk aan handelsverdragen bijvoorbeeld of grensoverschrijdingen van Nederlanders. Inzake Trump is het afwachten hoe lang hij het volhoudt. En wat betreft de EU, die is vaak gelijk een strontvlieg die je ook nooit kwijtraakt.

5
15 Honda RA302

@12 Dat vind ik nog eens een duidelijke post, waarmee ik het nog grotendeels eens ben ook.

2
16 JackKropotkin

@9 zie @8

1
17 Hoofd bijzaken

Bij Charlie Hebdo stond men op de bankjes als het over de Islam ging, maar kom niet aan Zijne Geiligheid hoor...
Het geeft perfect de hypocrisie van de populisten weer. Zo gauw er een spotprent komt over de populisten zelf, dan is de wereld te klein..

4
18 GreyB

@9 Reken jij het plaatje van Merkel met bloed aan haar handen tot de fatsoenlijke soort uitingen? Zo ja, waarom deze cover dan niet?

2
19 Hoofd bijzaken

Ik vind het een 'mooie’ cover. Soms zegt één plaatje meer dan vele woorden.

5
20 WijzeDwaas

Ach, van een spotprentje ligt toch niemand wakker? Trump vindt het vast wel lekker.

2
21 Wild Rover

@21

En nog niet eens zo heftig in dit geval. Voor wie het niet weet: het vrijheidsbeeld is geen mens maar een beeld!

5
22 WijzeDwaas
23 GreyB

Wel eens covers en cartoons omtrent Obama bekeken? Cartoons waarin Obama olifanten, kinderen en wat al niet meer onthoofd bijvoorbeeld. Obama als Isis strijder enz. Of de Time cover met Obama als de Joker. Etc etc. Rechts heeft hele lange tenen het zijn net moslims als het over cartoons gaat..De ranzigste Merkel shit vinden ze prachtig in cartoons maar oh we als 1 van de alternatief rechtse leiders op de hak wordt genomen.

2
24 Spandalf

Ik vind alle cartoons prima eigenlijk, zelfs met de wedstrijd 'wie kan de mooiste antisemitische Joden-cartoon maken' die regelmatig in Teheran of Caïro wordt gehouden heb ik geen probleem. Zou er alleen geen entreegeld voor betalen om ze te zien.

1
25 JackKropotkin

Links is nog erger dan de isl.m.

9
26 moya155

@14

Nee dan hebben we honger.

1
27 carpenter

@27 question

2
28 JackKropotkin

@3 . Dat komt door de linkse "gutmenschen" . De helft van de Amerikanen heeft op Trump gestemd en heeft volgens het Amerikaanse kies systeem gewonnen. Deal with it!

11
29 VVDwegermee

@26 Maar het is toch echt alternatief rechts die een hele waslijst terroristen voortbrengt net als Salafisme.

Anders Breivik, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright. Sinds afgelopen week kunnen we de Canadees Alexandre Bissonnette en de nordic resistance movement aan deze incomplete lijst toevoegen.

2
30 Spandalf

@29
Nogmaals, minder dan de helft van de Amerikanen heeft op Trump gestemd. MEER Amerikanen hebben op Clinton gestemd. Dat het ondemocratische kiessysteem ervoor heeft gezorgd dat Trump won, doet niks af aan de hoeveelheid stemmen die op Trump uitgebracht zijn.
Ik ben heel blij dat wij zo'n kiessysteem niet hebben en dat bij ons wel elke stem telt.

1
31 GreyB

@31 Bij ons telt ook niet elke stem.

3
32 JackKropotkin

Elke stem telt.

https://www.mupload.nl/img/loh9zdgohsnfb.jpg

0
33 in holland

@10 ; >In Bowling Green hebben de Irakezen geen aanslag gepleegd en volgens de autoriteiten hadden ze ook geen plannen om dat te doen. Bovendien was er onder Obama geen sprake van een inreisverbod voor Irakezen, maar van een vertraging van de aanvraagprocedure omdat de screening van vluchtelingen werd uitgebreid.<

Lachen. Jij doet dus hetzelfde als de hele neo-liberale kliek en gutsiekliek. Ook in dit artikel wordt er weer gesproken over 'moslims die Amerika niet in mogen'. Ook dat is alleen een vertraging want dat inreisverbod is slechts voor 90 dagen om de screeningprocedure op orde te krijgen.

1
34 Mariska3

De neo-liberalen spelen een vies spel in de media. Het demoniseren van iedereen die niet in hun straatje past is bij hen een standaard procedure. Of het nu Poetin, Trump, Yanis Varoufakis, Pim Fortuyn of Roemer is... De MSM weet wel met een media hetze te komen en het schaapvolk trapt er met open ogen in.

1
35 Mariska3

@32
Wel hoor..

2
36 GreyB

Gezien de minnen bij @15 zijn er mensen die denken dat wij bij een Nexit niets meer te maken zullen hebben met Trump (is USA) en de EU.

Dan begrijp je echt niets van wereldpolitiek en dat mag eerdaags ook nog stemmen? Zucht....

0
37 Honda RA302

'Trumpcovers laten ware aard linkse Gutmenschen zien'

En dan is het zo ontluisterend om daar het abjecte niveau van extreem-rechts naast te zien.

1
38 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

22 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Anime Nude ScenesBrazzarMarcia HaseXnxx BsdmDesi Boobs PornAntilla SexUber BlowjobsTubesafaricomTelegram Porn Group LinkPorn Video Hindi ComChina BigtitLesben PornCallescort ComToojilyFilm X VintageErotique HistoireMini Spy CamsHot Big BoomsHindi Clear Audio Sex VideoLana Rhoades MasturbatingTube XxxxTushty PornPorn TwiiterStrawberrytabby LeakedSallydangeloCumming Own MouthAbbyadamIsis PornViolet Parr XxxVikingastryrCuck BisexAches YoutuberSymone SkyeWorldsexxxAlex Morgan SexyXxx Sexy Video IndianHoovermouthBhojpuri Hot XxxHollywood Movies XhamsterLebians Dry HumpingChat AveneauCelebrity Nudes PornhubPhoto Into PornSpankassJoujizzMegnutt02 LeaksCouple Sex CamIndian Teen X VideoSub Rosa MovieJason Love PornHanime.tcvDfandeltalesNxnxxnReal Bro Sis PornDad XxxLesbin PorIndianas PornBouncy TittsDoki Doki Literature Club PornCum Face GameJoys PronRosely Sanchez NudeSister And Brother Sexy Video HdAction SexKayden Kross VideosWw Xx Sunny Leone VideoOviya Hot SexFreebrazzersAsian Free PormSexsells RedditOffice FuckingAnastasia BrillLea Goty XxxEroprodileBokep Jepang FullHbo Real SexFairy Tail Hen TaiMasterpiece 3 Hentai4gpkingHindi Sxi桥本有菜Video Game Sex VideoSuperheroine BondageGarotas NuasBarebackreAsian Girl XnxxAsult Friend FinderImagem De PornosSexy Threesome'sRene ReaHot Dress SexDivya Dutta BoobsBollywood Bf FilmPussy Fingering PornFull Xxx MoviesSugarbaby PornFull Length Free Porn MoviesYoujizz.comnR/wgbeforeafterSex Pooja HegdeVery Very Sexy Blue FilmWww Yoga Sex ComKylie Rocket Young At HeartRough Bbc AnalSex ComixIndian Wife Cheating SexBrezzer Hot MomIndian Boob LickingFuck In PlanePorn Movi SexyPorn Audio FreeOmgbigboobsSemale Porn TubeHentai ParadoseEbony TitysHanging TitesPornhub AdvertiseAssamese PornHardore Lesbian PornFamily Movie Night PornGay BlowjobsLikethebugortheletterAllie Rae LeakedXxxblCar Washing NakedTranny OornCelebriter NueJogos Porno GayPorn Stars With PicturesSketchysexTube18 SexSexxxx Vido259luxu-1699Brianna MooreMandngo AnalBongacamdCameron Monaghan NakedStraight In Gay PornCamilalovers01Preseley HartTemaripornKinky Lesbian PornLet'spostitLena The Plug SextapeXnxx Of BoobsMilfs XvFetching_butterflies NudePakistan Ka Sex VideoYiffer.xyzTonicmouvi