Afscheidslied Davina Michelle raakt nieuwslezer Henk Blok diep

videoHenk Blok (52) was vandaag voor het laatst te horen op de radio in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Een verrassingsoptreden van Davina Michelle raakte hem diep. De nieuwslezer, die lijdt aan sarcoïdose, neemt een sabbatical om meer tijd aan zijn gezin te besteden. ‘Nu kan het nog.’

  1. Twee jaar na Oscar-incident: liefdadigheidsinstelling van Will Smith moet deuren sluiten door te weinig donaties

    Twee jaar na Os­car-incident: liefdadig­heids­in­stel­ling van Will Smith moet deuren sluiten door te weinig donaties

    Twee jaar na de veelbesproken klap die Will Smith (55) uitdeelde aan presentator Chris Rock tijdens de Oscars, blijven de gevolgen voor het koppel voelbaar. De acteur en zijn vrouw Jada Smith hebben sinds het incident gezien dat het aantal donaties aan hun liefdadigheidsinstelling alleen maar is afgenomen. Daardoor zullen ze nu de deuren van de Will And Jada Smith Family Foundation moeten sluiten.
  2. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.