Forum voor Democratie voert de islamkritiek op: ‘Écht onwenselijk dat islam de publieke ruimte zou domineren!’ (google.com)


Honderden moslims namen daar bezit van een parkeerplaats om een grootschalig islamitisch gebed te houden op anderhalve meter afstand. Een doorn in het oog van Forum voor Democratie. ...

door Racism monitor 2020 in Binnenland  ·  90 Reacties

  • 27
  • 1101x gelezen
Reageer met een Emoji
7
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Nou gewoon, vanwege hun huidskleur of vorm van de neus bijvoorbeeld. Je weet met racisten nooit natuurlijk.

4
51 JackKropotkin

@51

Daar heb je gelijk in....

11
52 Racism monitor 2020

@42 Mijn ex moslim vrienden, die opgejaagd zijn als wilden, vertellen mij keer op keer: vertrouw nooit of te nimmer een echte moslim. Ze vallen je in je rug aan. Als ik zie hoe zij behandeld zijn ( en hun kinderen) door de moskee ' familie' dan huiver ik verder.

12
53 gaulette

Ach ik geloof het wel. Als er in mijn buurt maar niet teveel komen.

10
54 Arthur2000

haha ze dalen pijlingen, dus maar proberen de PVV aanhang te winnen... die trappn misschien nog wel in zijn vlotte praatjes... question

9
55 ikzelf

@55 plusje van mij want het is inderdaad een babbelaar, maar wel met een eigen agenda en daar word je niet vrolijk van. (is niet pijlingen maar peilingen, maar dat terzijde) maar inderdaad altijd dezelfden die op dergelijke figuren stemmen, beetje triest volk feitelijk.

7
56 oculus amet

@53 ah joh..? echt ? ttsssss

6
57 oculus amet

Van mij mogen ze dat op een parkeerplaats, mits het aangevraagd is en de ruimte die zij op parkeerplaatsen in nemen word gecompenseerd door de sloop van moskeeën.

7
58 Positivo

Echt onwenselijk dat Pegida publieke ruimte inneemt.

1
59 Tussenderegels

Zich bemoeien met binnenlandse aangelegenheden in andere landen is echt een rechts dingetje.Trump heeft er ook een handje van.

3
60 jantje van leiden

Baudet meent zich ook te moeten bemoeien met de buurlanden ?
Hij zou van boosheid op zijn kop gaan staan als de buurlanden dat met ons deden.
Gelukkig kan dat niet en zijn we nog steeds souverein land .
Wat een praatjesmaker!

11
61 Goodnews badnews

@30
En alle drie een fanatieke xenofobe aanhang die keihard ontkent iets tegen buitenlanders dan wel kleurlingen te hebben.

8
62 Lidpver

Dat is zeker onwenselijk, maar allang een feit. Geen bier meer in de sportkantine, alleen halalvoedsel overal in clubs en op scholen, overal aparte gebedsruimtes voor islamieten, islamitische wijken "culturele centra" met buurthuis, buurtwinkeltjes en moskee, autochtone wijken wordt dit alles juist stelselmatig afgepakt. Dan worden ze doelbewust gemengde wijken gemaakt, en dan worden ze ingelijfd. En krijgen ze culturele centra met moskeeën.

9
63 Wendel

@62 : Ze hebben iets tegen de veroverings-cultus islam en tegen grote hordes agressieve vreemdelingen die hier ons hun regels komen opleggen, waarbij ze geen strobreed in de weg wordt gelegd, maar ze juist gefaciliteerd worden door onze overheden.

9
64 Wendel

@63
"Geen bier meer in de sportkantine" - niet waar
"alleen halalvoedsel overal in clubs en op scholen"- niet waar
"overal aparte gebedsruimtes voor islamieten"- niet waar
"islamitische wijken"- niet waar
"culturele centra" met buurthuis, buurtwinkeltjes en moskee"- niet waar
"autochtone wijken wordt dit alles juist stelselmatig afgepakt"- niet waar
"Dan worden ze doelbewust gemengde wijken gemaakt"- niet waar
"en dan worden ze ingelijfd."- niet waar
" En krijgen ze culturele centra met moskeeën."- niet waar

Je lult maar weer eens als een kip zonder kop, "want dat hep op feesboek gestaan", zonder ook maar íets te staven. Precies zoals ook de aanhang van PF en PVV deden en doen.

Wat wél waar is is dat jij bang bent gemaakt en overtuigd bent dat buitenlanders voor jou een risico vormen. Terwijl wat minder bier in de kantine onder andere voor jou helemaal geen kwaad zou kunnen.

9
65 Lidpver

Ik heb hier en elders al jaren kritiek op de islam. Enkel op de islam. Niet op de gelovigen individueel. Daar doe ik niet aan mee.

Maar al jaren wordt er gewaarschuwd dat islamisering van een samenleving in stappen vooruit gaat met de komst van grotere aantallen islamieten in een samenleving. Bekend bij sommigen zijn ook nog wel de beelden van duizenden biddende islamieten op straat in Parijs enkele jaren geleden.

Maar je blijft discussiëren in een cirkel constant met mensen die blijven zeggen dat er niets speelt op het gebied van islamisering en een grote en machtige lilnkse lobby die in hun wensdenken over een inclusieve en diverse samenleving waarin alles pais en vree is alle problemen blijven ontkrachten en wegredeneren.

Hopelijk zal de volgende stap in de islamkritiek zijn dat dit de kritiek niet meer tegenhoudt. Op You Tube beginnen mensen die tegen de islam ageren als religie al waarschuwingen te krijgen dat als ze doorgaan ze van You Tube geweerd gaan worden. Het begint werkelijk een gotspe te worden dat alle kritiek op de islam steeds vaker en meer de mond gesnoerd wordt. Op elke andere religie mag je zo veel kritiek hebben als je zelf wilt en elke andere andere religie mag je zo veel bespotten als je zelf wil. En als gelovige zeg ik daarbij hardop - en terecht. Dat moet mogelijk zijn in een vrije samenleving met vrije meningsuiting. Maar de islam blijft een grote uitzonderingspositie behouden. En juist de islam is de religie die haar aanhangers de opdracht meegegeven heeft in haar heilige geschriften om de hele wereld aan Allah op te dragen en de hele wereld te laten leven volgens de voorschriften van Allah. En in elk land in de wereld waar islam echt voet aan de grond krijgt qua aantallen wordt dat ook geprobeerd. Het verbieden van alcohol, het weren van varkensvlees, de scheiding van mannen en vrouwen enz enz.

Stop deze islamisering van de vrije Westerse samenleving. Lever onze vrijheden niet uit aan het te vriend houden aan een religie die iedere niet islamiet ziet als een mindere mens in de ogen van Allah. Het zou een onvergefelijke fout zijn. En voor wie twijfelt kijkt maar eens naar de geluksindexen in deze wereld en kijkt welke landen boven aan staan nu - de vrije Westerse landen of de islamitische landen die nu al proberen te leven volgens de wil van Allah.

Bespaar u zelf maar het googlen. U weet het antwoord zo al.

7
66 De Vliegende Brabander

@ 65 Uw pleidooi lijkt correct echter:

- op openbare scholen wordt bij "feesten" rekening gehouden met halal verwachtingen/eisen,
- op diverse (hoge) scholen is een islamitische gebed- en wasruimte ingericht,
- bepaalde wijken worden wel degelijk gedomineerd door lieden welke "de" islam aanhangen,

Mocht U het tegendeel kunnen BEWIJZEN, dan gaarne.

Feit is dat "de" islam een steeds grotere invloed heeft op het Nederlands "normale" leven,
Te beginnen met zogenaamd Halal voedsel en (vooralsnog) eindigende met versterkte gebedsoproep vanuit moskeeën tot eeuwig durende rechten op begrafenisplaatsen.

Geen enkele "buitenlander" vormt een risico (op welk gebied dan ook) totdat deze tot een ongewenste en schadelijke geloofssoort gaat behoren welke "zijn" regels en normen op wenst te leggen op de reguliere bevolking. (Zie hierbij bijvoorbeeld de misbruik van regels vertaalt in versterkte gebedsoproep.)

6
67 Bezorgde Europeaan

@65 "niet waar" roepen zonder onderbouwing. Ergo: je lult.

13
68 de gezonde roker

Hier zal islamkritiek door sommigen blijvend met de duim naar beneden beantwoord blijven.
En ook dat mag. Iedereen mag een eigen vrije mening hebben. Gelukkig maar.

Maar.....
De islamkritiek blijft en is niet meer te stoppen. In zo ongeveer alle Westerse landen zijn er mensen die blijvend tegen de islam ageren. In de VS is bijvoorbeeld een Ayaan Hirsi Ali ook echt niet gestopt met haar islamkritiek. En zij is daar echt niet de enige.

Heel veel is het om te weten dat de kritiek op de islam steeds meer steun krijgt van de zijde van ex-moslims die de islam verlaten hebben en die zich in toenemende mate scharen bij het leger van waarschuwers. Dit tot grote ergernis en schrik van hen die alles blijven ontkennen. Maar dat maakt niet uit. Ook dit is niet meer tegen te houden. De uitstroom uit de islam is op gang aan het komen in veel landen. Voor het eerst in de geschiedenis overigens. Want 100 jaar geleden was het in veel islamitische landen gewoon onmogelijk om niet islamiet te zijn. Nu begint dat pas een beetje te komen. En met de komst van globalisering in de wereld maken steeds meer islamieten kennis met andere volkeren, gedachten en samenlevingen. Ook dit zorgt ervoor dat de islambubbel en islamdoctrines over mens en samenleving steeds meer doorgeprikt worden.



En je weet hoe het gaat.. je hebt het ook gezien met ex rokers -> die zijn later de grootste tegenstanders. Die weten wat het is.

Het leger ex islamieten dat op internet zich roert, al dan niet georganiseerd, is ook groeiende. En ook deze trend is onomkeerbaar.

De islam zal in aantallen gelovigen de komende jaren in vrijwel alle Westerse landen flink toenemen door geboorten, immigratie en gezinshereniging. Maar de islam zal eraan moeten wennen dat de kritiek op haar de komende jaren ook echt niet minder zal worden. In tegendeel. Die zal als een sneeuwbal groter gaan worden. Zoveel is zeker.

3
69 De Vliegende Brabander

@68 Eerst maar eens hard maken dat er geen enkele sportkantine is die bier tapt, en dat deze ommezwaai een islamitisch karakter heeft.

Als ik een bier wil, krijg ik een bier. Zo simpel is het.

1
70 Criticaster

@63

Dat bier in de sportkantine heeft meer te maken met zuipers dan met islam .
En met het feit dat het niet bij sport hoort.
Ik neem aan dat je het rookverbod op tribunes en bij andere sportevenementen ook niet aan de islam wijt .
Op de scholen van mijn kinderen Is halal en niet- halal verkrijgbaar .
Op joodse scholen kosher , wat gelijk is aan halal.
Ach, in het zuiden zie je overal katholieke kapelletjes om te bidden en daar heb ik als protestant ook niks mee.
En winkels ontstaan als er klandizie voor is . Ik vind het heerlijk en koop er graag .
In de bible belt worden steeds grotere kerken gebouwd en dat hoeft voor mij ook niet . Een moskee ook niet maar ik lig er niet wakker van .
Er wordt niks afgepakt in wijken , wijken veranderen naar hun inwoners.
Wijken waar eerder mensen met een goed inkomen woonden , zijn doordat de huizen ouder en goedkoper waren , tot mindere wijken verworden .
En aangezien er ook steeds meer Turkse , Marokkaanse of anderende ondernemenden en hoog opgeleiden er zullen komen , hoe meer die ook naar de koopwoningen zullen gaan .
Het oude busje met pak erop in de vakantie is ook al vervangen door een mooie auto en het vliegtuig.
Ze gaan helemaal op ons lijken .
En dat willen we toch ook zo graag . Integratie heet dat .
En ..koop ook eens dat lekkere Turkse brood en pittige schapenkaas voor de Bulgaarse chopska salade .
Lekker als afwisseling na het volkoren of de kropsla.
We zijn uiteindelijk ook allemaal aan de Chinees , de Italiaan en de shoarma gegaan toch ?-question-question-question

6
71 Goodnews badnews

@53

Datzelfde zeggen mensen die uit hun tiranniserende zwaar gelovige gereformeerde Familie en kringen ontsnapt zijn .
En met deJoodse zwartrokken met pijpekrullen kun je volgens de liberale joden ook maar beter weg blijven .
Zo werkt dat .

6
72 Goodnews badnews

Moslinks gaat weer aardig los hier. Kom niet aan hun beoogd toekomstige godsdienst van Europa.

5
73 Spraypaint

@73 Je komt behoorlijk islam onderdanig over als je hierover spreekt als de toekomstige godsdienst van Europa.

1
74 21st Century Guy

@74 Hier heeft alleen de overheid een monopolie op geweld.

4
75 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

76 Scholar007

* Verwijderd door de redactie *

77 Anti-racisme

* Verwijderd door de redactie *

78 Scholar007

@70 Precies en geen slap alcoholvrij " halal biertje" maar een heerlijk " heidens" bier waar je U tegen zegt.

0
79 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

80 Anti-racisme

* Verwijderd door de redactie *

81 Scholar007

Ik ben het hier niet geheel mee oneens. En als al het dan toch over de openbare ruimte gaat, laten we dan beginnen om dat parkeerprivilege van kerkgangers op zondag op te heffen; buurtbewoners betalen zich blauw aan dure parkeervergunningen, en kerkgangers mogen die plekken op zondag gewoon gratis bezetten. Wat ze dan ook massaal doen. Zeer vervelend en daadwerkelijke overlast.

1
82 Biesbush

De zwakbegaafde fascistjes hebben geen enkel ander onderwerp dan de islam op zich over op te winden.

4
83 Mac Benac

Kritiek op de islamisering wordt weer door dezelfde wezenloze ontkent .

2
84 Xmod

@71
Uw citaat:
"Wijken waar eerder mensen met een goed inkomen woonden , zijn doordat de huizen ouder en goedkoper waren , tot mindere wijken verworden .
En aangezien er ook steeds meer Turkse , Marokkaanse of anderende ondernemenden en hoog opgeleiden er zullen komen , hoe meer die ook naar de koopwoningen zullen gaan ."

Onder welke steen heeft u de laatste jaren geleefd?
Wat een NoNews onzin wéér...
Hoogopgeleide Marokkanen en Turken die hier huizen kopen?
Haha, nóóit zoveel nonsens bij elkaar gelezen.
Het enige wat deze figuren kunnen, mis met hun Nederlandse uitkeringsgeld, waaronder óók ziektegeld, tweede huizen bouwen 8b het land van herkomst.
Maar ja, aangezien u een "Islamlover" bent, heeft u een héél ander idee van integratie, dan de meeste Nederlanders...
Integratie begint ècht niet bij het eten...

1
85 Strongoli

@72
Krijgt u geen stijve nek van al dat wegkijken, elke keer als het over de Islam gaat?

1
86 Strongoli

* Verwijderd door de redactie *

87 Anti-racisme

@87 racisme ook.................het bestaat overal.................vooral bij de anti question

2
88 Uitede aka Espede

Eens, onwenselijk dat islam de publieke ruimte zou domineren.
Net zo min als dat het christelijke geloof de ruimte domineert.
Zorg ervoor dat je geloof terug brengt naar private groepen en verder ook geen staatsbemoeinis etc.

1
89 joostmaghetweten

@28 Ook in corona tijd /Openluchtdienst 2020 gaat niet door/ nee dus.
Maar je moet gewoon gelijk hebben he, dat ben ik van je gewend.

0
90 Fleudemeu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@4En dit heeft niets met lang geleden te maken, maar met een verloederd Nederland, dankzij politici als Baudet en zijn aanhangers....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Dit was maar een dreigement.Lang geleden sloeg een Kamerlid daadwerkelijk toe naar een lid van de Boerenpartij.Niks afkeuringen laat staan...

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@5 Kom jij eens met een fatsoenlijke oplossing voor deze problemen i.p.v. oeverloos af te lopen zeiken. . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

De jaren '30 / '40, vorige eeuw, begonnen ook zo. . . . We hebben nog geen ene moer opgestoken van de geschiedenis. . . 😡...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@4Ja, haha. Dan doen ze eens wat nuttigs in plaats van hier elke dag hetzelfde te herhalen (lees klagen)...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Omdat geen enkele partij daar verder aanleiding toe geeft, misschien?...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

LoydMorris
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

@2 Zulke lippen heeft m'n schoonmoeder ook. . . . echter zij zit er op 😁...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@2 @3Ga langs de grens staan met een bord: VOL....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Duitse oud-leider Schröder voor onderhandeling Westen en Poetin

Wat valt er te onderhandelen?...

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Waarom worden niet alle Nederlandse politici onderzocht of die foute banden hebben met Rusland ? ...

31 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Indian Hairy Pussy VideosAmature Gone WildJapanese Porn StrasHentai Scan FrFriend Mom PornhubLisa Ann XBlow Jobs By MilfsHot Fucking ScenesMomgangbangedMisty Meaner XxxDeauxma SquirtRemy Lacroix ThreesomeBokep JepanhAccidentalfuckTamanna NakedNeelam KudaleSyren De Mer LesbianAbbiseccraChindildoGay Hand Job CompilationIndica Flower LeakOnaholesMomo HentaiBoops PicYennefer PornHot Andhra SexPenthouse CenterfoldMom Deepthroats SonFree Aime PornFirst Time Sex Video DownloadKidnapped And FuckedJapanese Adult Sex VideoZoey Sinn AnalOnlyfans PornVer Vídeos Pornos GratisBig Tittes BouncingFacesitting HentaiChanny CrossfireAida CotezHot Chubby PornDouble Xxx VideoLily Strong PornBatman Fucks RobinSfm CmpileAnimated Gay PornMckayla Maroney NudeAsian Rough AnalJapsnese Porn MoviesXvideisBbc BlondesIndian Anal Sex HdChina Teenager PornExtremely Squirtingسکس ایرانیsexEfuktcomDream SmppornDouble Teamed TeensOdia Xxx Sex VideoSucking Milk From Big BoobsVideo Hindi Blue FilmRiley Star AnalNika LegranMommy MasterbatingPreñagos MedellinJapan Nude GameshowFuta Blowjob HentaiKorea Homemade PornActrices Porn MexicanasSexy Amanda CernyPublic MasturbationpornTweed ShannonShraddha Kapoor Hot VideoTamil Pesum Sex VideoMizztwerksum PornCoje A Su HermanaFreecatfightAtrizes Pornô JaponesaHot Teacher SexParlour Sex VideoDesi Sex Audio VideoAmerican Sexy Porn VideoGiga SexCzech FabtasyMelhores Filmes PornoresSexo Gay BoqueteHollow Knight PornLesbian Squirting PornsBengali Teen PornAustin Kincaid PornRiley Reid CumshotCzechvrFind PornvideoSexvideo XnxCourtneythornesmithnudeYsmara MartinezMalay SexsualPorn CougarXnxxx Sex ComHd Xxx Videos ComSophie Marie PornHq PornerSexes Videos AmateursSite D EscorteLacey Chabert NudeBig Cock PornJennie BoobsSwathi Naidu Sex TeluguNew Married First Time SexKazumi Squirts CreampieXhmsterliveBaixar Porno.Ellen WroeAsses In FaceIncestarStripcatPorn Video TelegramXxx Adult SexIndian Sexy Movie Indian Sexy MovieBooty FuckSexy Bhabi FacebookBus Hindi SexCome Back . Helena DanaeAlexsis Faye OnlyfansBritney Spears Nude VideoVinatge EroticTnaflix PornTs RscortScats PornVivastreet.co UkKhloe KapriXxx DominicanaRing DivasSexmazaSchool Sex Videos TeluguHamster SexyRomantic Boobs SexRajsi Verma AgeKezemoviesSarah Jean Underwood NudeMadelyn Cline PornXxx Chut VideoIndian Desi Xnxx ComNegro X VideoFamilyswap PornJia LissapornRaven NudesFtmpussyPornhub MiaHomemadepirnMother And Sonfuck