RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Verloofde Afrojack wil geen mondkapjes op haar droomhuwelijk

Afrojack Beeld © ANP

Afrojack (32) ging vorig jaar tijdens kerst op één knie voor zijn liefje Elettra Lamborghini (26). De twee hopen dit jaar te gaan trouwen, maar het is nog maar de vraag hoe hun grote dag eruit gaat zien.

"Ik denk wel dat het dit jaar gaat gebeuren, maar we moeten het wel echt zeker weten"

Elettra vertelt aan RTL Boulevard dat ze al wel een datum geprikt hebben, maar dat ze het nog even geheim houden. Het coronavirus zou zomaar roet in het eten kunnen gooien. "We willen het echt zeker weten." Een ding weet ze wel zeker: "We willen het natuurlijk niet vieren met een mondkapje op."

De verloofde van de dj gaat er vanuit dat ze gewoon dit jaar in het huwelijksbootje kunnen stappen. "Ik denk wel dat het dit jaar gaat gebeuren, maar we moeten het wel echt zeker weten."

Advocaat
Lees ook:
Advocaat Afrojack: 'Zal alsnog miljoenen belastingschuld betalen'

Over haar droombruiloft heeft de erfgename van het Italiaanse automerk al wel nagedacht. "Ik wil niet te veel kitsch en niet te veel mensen. Het moet intiem zijn en om ons draaien." 

Het huwelijk zal in Italië plaatsvinden, met misschien een klein Nederlands tintje. "Ik ben nog nooit naar een Nederlandse bruiloft geweest, maar misschien wordt het een mix van allebei."

De coronacrisis heeft niet alleen maar narigheid gebracht voor het stel. Nu ze samen in quarantaine zitten, is hun relatie beter dan ooit. "Ik ben heel blij met hem, want we hebben nooit ruzie. We hebben een gezonde relatie." Ze is hartstikke happy met haar aanstaande. "Ik heb nog nooit zo'n goede man ontmoet. Ik kan niet blijer zijn."

538
Lees ook:
538 stopt met shows van Afrojack en Guetta

Elettra is net als Afrojack werkzaam in de muziek. Zij heeft allerlei reggaetonhits op haar naam staan.

Wie is nou eigenlijk de aanstaande bruid van dj Afrojack?

01:43

Afrojack heeft een dochtertje uit een eerdere relatie met Amanda Balk.