Geert Wilders : NEXIT! (pvv.nl)


Geert Wilders: ''Ze willen Europese belastingen, heffingen voor klimaatgekkigheid en nog meer netto bijdrage van Nederland voor hun begroting. Compleet gestoord. Hier is maar één antwoord voor : NEXIT!'' ...

door Wimar in Politiek  ·  37 Reacties

  • 31
  • 737x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
6
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die EU wordt steeds gekker ik ken ze alleen maar van berichten dat ze steeds weer iets willen met zelfs zinnen als de EU EIST, de EU wil weer meer geld en dan nog steeds ontkennen dat de huidige EU een ware dictatuur is geworden.
Maar het zal waarschijnlijk wel weer door veel mensen ontkent worden want het is Wilders die het zegt maar hoe je het wendt of keert ik ben niet in alles voor Wilders maar je kan hem niet betichten van slap gedrag hij blijft wat zijn houding tot de EU betreft bij zijn standpunten en bijt zich er in vast als een Pitbull.

5
1 welofniet
2 ilse1

Wilders: ze willen geld om ondernemers en burgers te steunen die slachtoffer zijn van de coronacrisis.Precies wat dit kabinet doet in Nederland en waar u in de Kamer het kabinet een pluimpje voor gaf.

22
3 jantje van leiden

@3 En straks gaat de overheid al dat gratis weggegeven geld weer terughalen bij de nederlanders. Dat duimpje zal dan niet direct omhoog gaan. Doch aan andere landen weggegeven geld kan je dus helemaal niet meer terugvorderen. Misschien dat jij staat te juichen maar heel wat anderen niet.

6
4 ThWil

@4 Alleen uitkeringtrekkend links juicht.

10
5 Dignes

@5 Dat denk ik niet,uitkeringtrekkers zijn als eerste te pineut.Dus pas maar op.

20
6 jantje van leiden

@6 in dat geval heb je pech....

5
7 Dignes

Vooral op Ruttler blijven stemmen. Dan komt het allemaal helemaal goed.....NOT!

5
8 SergioLeone

** gebruiker verwijderd **

Gaaaaaaaaaap, het wordt zaai, kan die man nu echt niets anders meer bedenken.

9 verwijderd234324

En weer heeft hij gelijk.
Uit die EU zo snel mogelijk.
Gaat ons weer heel veel geld kosten.
En Rutte gaat toch weer mee betalen.

4
10 annie

** gebruiker verwijderd **

@10
Waarom heeft hij gelijk?
En ik wil niet uit de EU

11 verwijderd234324

@11 En ik wel.!

3
12 annie

Nexit...!

2
13 Tjeesus...,

@11

Ik ook wel...

2
14 Tjeesus...,

Vergeet AUB niet dat Timmermans minister was in Rutte II. Als den Haag toch genoeg geld heeft, moeten eerst de gemeentes verlost worden van hun tekorten door de bezuinigingen in den haag. De indirecte staatsschuld is daardoor ongekend verborgen hoog geworden.

2
15 Verwonderd

** gebruiker verwijderd **

@12
En wat wordt er beter dan?

16 verwijderd234324

Geert is eerder Exit dan Nederland Nexit is.

#voorspelling

20
17 Gekste Henkie

Het plan van de EU-Commissie van 750 mrd staat naast het plan van Frankrijk en Duitsland, groot 750 mrd , en dan nog het plan van de zuinige 4, Nederland en bondgenoten, waarin
( zwaktebod ) geen bedrag is genoemd. Geen centen , geen plan.
Er moet onderhandeld gaan worden over 3 voorstellen, maar Den Haag staat al op achterstand.

Zoomen we in op het voorstel van de EU-Commissie voor eurobonds, eigen belastingen en de officiele breuk met het beginsel van de euro-muntunie dat ieder land zijn eigen broek moet ophouden.
Ik ga er dus even vanuit dat dit samenstel van besluiten en bedragen wordt doorgevoerd.
De 750 mrd zouden voor 500 mrd uit giften bestaan.
Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Finland, Denemarken en Zweden tellen ongeveer 75 miljoen belastingplichtige burgers.
500.000 miljoen gedeeld door 75 miljoen = 6.667 euro per belastingplichtige.
Voor een echtpaar dus 13.333 euro aan extra aflossing. Smeer de aflossing uit over 40 jaar, zodat deze deels overgenomen wordt door de kinderen, dan is dat per persoon 167 euro per jaar.
Dat is gerekend buiten rentebetalingen en geldontwaarding.

Het is ook echter ook gerekend buiten de eventuele overige 250 mrd , die geen schenking zijn en waar alle belastingplichtigen uit deelnemende landen meebetalen aan de aflossing.
En buiten nieuwe crises, al of niet werkelijk, waarvoor men eveneens naar dezelfde schulden en giften zal grijpen in de toekomst.

De bewering dat grote bedrijven het leeuwendeel van de rekening gaan betalen in de vorm van Europese belastingen is om 2 redenen ongeloofwaardig:
1. bedrijven met pricingpower die zich gesteld zien voor hogere kosten, verhogen hun prijzen. Uiteindelijk betaalt de consument.
2. deze bedrijven zitten, direct of middels lobbyisten, dagelijks met politici om tafel. De burgers zijn daar buitengesloten (want de politici vertegenwoordigen hen niet echt) . De heffingen worden dus binnen de kortste keren opnieuw te laste van de burgers gebracht.
De EU-Commissie bedrijft simpel enige volksmennerij, nu de grote kans zich voordoet eurobonds en een zichtbare eigen heffingsbevoegdheid te verwezenlijken. Twee grote stappen richting een federale staat.

1
18 duurendaal

@18 mijn post.

Meteen al een storende fout die correctie behoeft.
Het Frans - Duitse plan is 500 mrd groot.

1
19 duurendaal

Stem Floris voor Democratie....!!!

3
20 Bromsnor

@3

Het geld van de EU wordt geind op basis van het solidariteits principe. Gebeurt al vanaf de tijd van het gemenebest.

Ben je nu verzekerd met je auto? Hoeveel betaal je aan premie? 500 euro per jaar? Hoe lang ben je al verzekerd? 10 jaar, zou 5000 euro inleg zijn, hoeveel schade heb je al gehad? Misschien wel niets en misschien wel 2 of 3 duizend euro. Klaar je over die 2000 die je teveel betaald hebt?

Hoe vaak is er al bij je ingebroken? je betaald wel verzekeringspremie voor je inboedel, inbraak en brand.

Zie het geld wat Nederland moet inleggen als een verzekeringspolis. Voor als het fout gaat en godverdomme het gaat nu goed fout.

6
21 Zwartwit

@20

Floris ?

Inderdaad, het is een hele rare floris, een boreale floris. Je hoort tegenwoordig wel verdomde weinig van hem, nietwaar?

4
22 Zwartwit

@21 Als het zo "godverdomme fout" gaat, kunnen we dus geld gaan innen bij de EU (onze "verzekeraar" zoals jij uitlegde).
Vooralsnog mogen we alleen maar betalen, betalen en nog meer betalen. Ontvangen zit er voor ons niet bij.
Terwijl het, volgens jouw woorden "godverdomme fout" gaat.
Dus, zeg het maar, hoeveel miljarden gaan we nu eindelijk terug krijgen van al die "premies" die we hebben betaald?

6
23 xtremy

pvv is stoffig en rukt wat muf, en op dat immigratie gedoe is iedereen al lang uitgekeken. gooien het nu over een ander boeg. opmerkelijk is dat het er altijd naar azijn stinkt bij die partij, de zure lucht komt je tegemoet. stelletje chagrijnen en sneue roeptoeters zijn het.

10
24 oculus amet

We financieren al vele jaren de minder succesvolle landen in de EU.
En blijkbaar stemmen we zelf op partijen en mensen die denken dat de bomen in Nederland tot de hemel groeien. We moeten immers de hele wereld redden en dat kost geld, veel geld.

We importeren ons suf aan immigranten , legaal, illegaal, asiel eisers etc.We moeten van het gas af . We moeten veel duurzame huizen bouwen en bestaande huizen verduurzamen, duurzame energie opwekken, ruimte hiervoor maar ook voor de natuur. En alle CO2 gaan we compenseren. We moeten ons ook voorbereiden op hoog water van de kant van zee maar ook van de rivieren. We hebben al veel mensen in ons land die niet kunnen meekomen en onze zorg nodig hebben. Maar als dat nog niet genoeg is moeten we ook nog extra mensen ophalen die het erg slecht hebben.

Maar ook de Grieken moesten we redden, of waren dat toch de Duitse en Franse banken? Maar eigenlijk hebben Italie, Spanje, Portugal en Frankrijk het ook erg zwaar. Verder kunnen de Palestijnen niet zonder onze hulp en al decenia zijn we bezig om Afrika te redden. Niet dat het helpt of wat oplost maar het voelt gewoon goed voor de heilige boontjes

Er komt een dag dat de bodem van de schatkist leeg is, ons land nog meer overbevolkt is geraakt en veel meer armoede en de mensen elkaar wat gaan aandoen.

Ik ben benieuwd wie er dan staat te springen om ons te komen redden? Niemand natuurlijk ! En als je het zo ver laat komen ben je natuurlijk verloren en help je je zelf en je kinderen en Nederland naar een armoedige ellendige toekomst . Je kan natuurlijk ook stom blijven lachen en al je geld weggeven (terwijl je zelf problemen hebt) ...dan ben je lekker slim bezig zeg !

3
25 Tungsten

@25 je hebt er het maar moeilijk mee he ? wil je er misschien over praten ? kopje thee misschien? koekje er bij ?

8
26 oculus amet

@20

Meneertje Bromsnor toch, wat doet u nu???

Floris voor Democratie bestaat niet!!!

0
27 Dr. Claw

Aldus pluchezitter Wilders.

5
28 jodelatedieho

Er is maar een antwoord op Greetje Wilders . en dat is GWEXIT

5
29 Jessez

Ik vergelijk de EU met 2 communicerende vaten (natuurkunde) waarbij het de opzet is dat de economie in alle lidstaten gelijk zal worden. Dat betekent echter dat er heel veel geld van de Noordelijke landen naar de Zuidelijke landen is gevloeid. Nu blijken de Zuidelijke landen zo lek als een mandje te zijn o.a. door weigering om te hervormen en corruptie. Als dat zo doorgaat dan is dat rampzalig voor de hele EU en met name voor de Noordelijke landen die hun financiën wel op orde hebben Die landen hebben hun burgers tientallen jaren opgezadeld met enorme bezuinigingen en zelfs afbraak van de welzijnsstaat Nederland. De EU levert dus niets meer op dan enorme lastenverzwaringen om o.a. de vervloekte euro in stand te kunnen houden. EU weg er mee en wel zo snel mogelijk. De EU werkt zichzelf de afgrond in en het is heel verstandig om dat zinkende schip te verlaten. Er is geen enkel argument om nog langer in dat mislukte globalistenproject te blijven.
@28 en @29 JA Wilders heeft groot gelijk.

4
30 bozeman

Geert heeft alweer gelijk.

5
31 Xmod

@3 Alles wordt weer anders, als aan het eind van het jaar de zorgpremie flink gaat stijgen, de pensioenen wordten gekort en de uitkeringen omlaag gaan en niet te vergeten: de belastingen omhoog!

2
32 Tutor01

@30 ,

je overdrijft en je praat poep.

3
33 jodelatedieho

Wellicht een goed idee wanneer Wilders de Democrats immiteert en de EU verantwoordelijk stelt voor de 170.000+ corona-doden in Europa. Daar kunnen de Jopers en Trumpofoben immers moeilijk iets tegen in brengen.

Toch Jopers en Trumpofoben?

4
34 greenmango

Als zet Wilders 10 uitroeptekens erachter , ik blijf om hem lachen .

5
35 Goodnews badnews

Gelukkig hoeven we het VK niet meer te helpen .

4
36 Goodnews badnews

@36
We? Er is geen we.

1
37 Mesjokke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ze ziet er redelijk aardig uit.(hoe ze er werkelijk uitziet weet je pas als ze uit bed komt. :D }Maar bloedmooi is voor mij toch wel heel ...

1 minuut geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Weetal
Nederland investeert miljarden in chipsector rond Eindhoven

Waarom Eindhoven?Is het de schuld van andere stedendat er geen ASML is?...

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

MARCUSAURELIUS
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Wel heel veel meer cellen voor dat tuig....

5 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24 Wat een hoop bullshit bijelkaar zeg....

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Dat zou hij doen, maar daar is nog niets van terechtgekomen. Alle staatssecretarissen op dezs post hebben het allemaal laten liggen. Wèl m...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Benzardi
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Het word tijd dat dit soort shit snoerhard word aangepakt....

23 minuten geleden geplaatst door Benzardi

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Nou, het is anders geen lingerie-hemdje wat onder haar nek zit. . . ...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Hypocriete Halsema zeker weer "geschokt"???...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Update 15:51 - De IDF zegt het voorval te gaan onderzoeken: "The IDF is probing leaked drone footage aired by Al Jazeera (...). The IDF Spokespe...

32 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Vageali6888
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Word eens tijd dat we al die islamitische winkeltjes gaan bekladden, aangezien er een lange geschiedenis is van genocide op christenen in islami...

37 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Bangladesh XxxxNude FakesBig Booty NakedMexican Teenager PornVenera MaximaNepali Xx BfOld Man Gay PornDesi Girl Sex Hd VideoGameshow PornUgg PornFurry Porn ComicSixe BfHan So Hee NudeNasty BlowjobFree Brazzers AccountThroated BbcAlia Janine PornFilme Sexo BrasileirosSalvadoreña PornFreeones VideosKamala Harris NudeVergas GrandedExrem PornMommyisgirlEvoli PornoPhilppino PornSexjaponHot Sexy Xnxx ComEnglish Sex Movie Full HdUncensored PornMilf GangbangJane Wilde SexAnime NakedCripple PornLong Tongue LesbiansPorn3dxJemontre Ma SexetapeMona BlueXxx Hot Sexy Porn VideoXx SisterIndian Brother Sister FuckXxxx XnxxxKudra Sex VideoB Grade Hot SexHot Aunty Porn SexHot Sexy Bhabhi MovieMassage Videos HiddenMom Teaches Son PornShemale Swallow CompilationLong Island UtopiaguidePorono EthiopiaElizabeth RabbitMuslim Xxx SexVidmate Sex VideoLesbianporn VidsGloria GuidaBoobs Pressing VideosMalayalam Super SexArabic SexpornWww XhamsIndian Sx VideoHotties In Nude裸照Android Porn GamesFilmes Adultos BrasileirasPatricia Arquette NudeXxxporno LatinoSucking Nipple HardNellycanstayTubesatckPov Granny PornAmatuer Milf BlowjobJayashree GaikwadHentai BondageBangla College Sex VideoHot Sexci VideosAdult Video ArcadeLoverlaci OnlyfansKendra Sunderland XxxNico Robin HotXnxx Anushaka365 Days XxxVelentine Day Porn VideosMo. And Son PornScanhentaiNude JapanessBeeg ComePink PornstarsNames Of Porn StartsPorno Em HdPersephanii NakedGender X PornCreampie SurprisedSearch 4chanCumshow VideoStraight Guys Jerking Off TogetherWifeloversStep Sibling CaughrSex Sex EnglishDirty Talking LatinaPorn On RoadPorn AsianDanbooru PopularFapdungeLiterocitaPorn Sarah PalinXxxxxx. 2021Rani SexyTamilhdsexKanzie AnneKrissy Lynn BbcPorna NetXvideos CosplayMalu Trevejo Onlyfan LeakAntey Sexy VideoSquirt.orgpKrystal JordanTwistys ModelsMs LondonpornHapsi Sex VideoI Sex VideosBoy And Aunty Sex VideosWww.pornhd.cimSxxxxxXxl Porono 2019Gay Porn GingerCollege Tamil SexMia Malkova PronBavkroom CastingMelanie Rios PornReddit TorrentsPuerto Rican PornosNancy AMasterbation GifDark Skin PornReddit Overwatch PornElf HentaiJennette Mccurdy Sex TapeViolet Walker PornInfluencerd Gone WildNy RieuxHamster TubesXx Video MumbaiCartton Porn ComicsPorn Gay ArabesPeliculas PornogrPorn CelebtityStreet Fighter Rule 34Jill Kelly PornPokemon Nessa Porn