RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Emotionele Quinty Trustfull moet 25e verjaardag dochter missen

Beeld © ANP

Het is vandaag een dag met dubbele gevoelens voor Quinty Trustfull (48). Haar dochter Moïse viert namelijk haar 25e verjaardag, maar zónder Quinty. Die zit namelijk nog in Atlanta en kan door de risico's van het coronavirus er dit jaar niet bij zijn.

"We missen je nu enorm"

Wekenlang was het wikken en wegen voor Quinty. Ze twijfelde om weer vanuit Atlanta, waar manlief Orlando (49) werkt, naar Nederland te komen. Uiteindelijk besloot ze toch in Amerika te blijven, omdat ze niet wist of ze wel weer terug naar de VS zou kunnen als ze voet zette op Nederlandse bodem. Dat heeft dus als gevolg dat Quinty helaas deze mijlpaal in het leven van haar dochter moet missen.

Maar gelukkig voor Quinty bestaat er internet en kan ze haar dochter uitgebreid feliciteren via Instagram. In een emotionele post, vol met foto's van Moïse, maakt Quinty dan ook gebruik van de digitale gelegenheid. 'Wat was je een heerlijke lieve vrolijke baby', schrijft Quinty. 'Inmiddels uitgegroeid tot een prachtige vrouw van 25 jaar.'

Quinty
lees meer:
Quinty Trustfull blijft tóch in Atlanta: 'Kan anders niet terug'

Vervolgens gaat Quinty dieper in op de band die ze met haar enige dochter heeft. 'Naast dat je mijn dochter bent, ben je ook mijn vriendin. We werken, sporten, lachen, huilen en kletsen samen', schrijft Quinty. 'We begrijpen elkaar als geen ander omdat we zo op elkaar lijken.'

Des te wranger is het voor de Koffietijd-presentatrice om haar dochter juist op haar verjaardag niet te zien. 'We missen je nu enorm, maar we halen het in', belooft ze Moïse.