Coronacocktail: geen bewijs werking, wel risico’s (cbg-meb.nl)


Er zijn al verschillende studies gedaan naar de behandeling van COVID-19-patiënten met chloroquine en hydroxychloroquine, waaronder ook in combinatie met azitromycine (een antibioticum) en zink. Op dit moment is er nog geen bewijs dat deze middelen een gunstig effect hebben op COVID-19. N ...

door kwatta in Gezondheid  ·  149 Reacties

  • 1
  • 694x gelezen
Reageer met een Emoji
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@82 . Wel asl ze er aan dood gaan. En dat deden velen en nu blijkt dat het juist de beademing is geweest die de dood heeft veroorzaakt. Is dat experimenteel of onkunde of een combinatie van beiden? Jij mag het zeggen. Deze methode was in ieder geval NIET getest en werd toch toegepast. Lijkt mij de definitie van EXPERIMENTELE Behandeling.

7
101 PFL

@87 . Aan de beademing en daarvoor iemand in coma brengen terwij ldat dus aantootnbaar trobose veroorzaakt heeft bij velen ( en daaraan zijn overleden).
Er bestaat ook nog zoiets als ZUURSTOF toedienen. De beademingsapparatuur zorgde voor beschadiging van de longen ( door de overdruk) terwijl bij zuurstof toediening daar geen sprake van is. Grappig/bizar om te zien dat er toch weer mensen zijn die tegen beter weten in kabinet en RIVM de hand boven het hoofd willen blijven houden. Kabinet en RIVM hebben gewoon GEFAALD. Een tribunaal voor deze figuren zou zeer op zijn plaats zijn.

10
102 PFL

@102
Dat zou wel een medische doorbraak zijn, zuurstof toedienen aan mensen met een onvoldoende adencapaciteit. En dit alles zonder beademing.

Dit lijkt me toch belangrijk genoeg voor een volledige uitleg van die procedure.
Ik en velen met mij wachten vol spanning.

1
103 Snorrie

@102 Ga je maar opgeven dan als vrijwilliger met een ambu ballonnetje.

2
104 Nurse Ratched

@96 Gelukkig weet je nog waar het om gaat, want ik kan dat topic iet meer vinden. Zal wel verwijderd zijn.
Dat hij 7 labs bouwt, waarvan er maar 1 het gewenste vaccin gaat maken, zegt wel weer genoeg, Alle andere 100 labs wereldwijd gaan het niet doen.
Alleen die van Gates.

En dan ga jij natuurlijk braaf geloven dat hij daar geen stuiver aan gaat verdienen.
Ik denk dat hij zijn investering minstens gaat verdubbelen.
De tijd zal het leren.

8
105 xtremy

@102
Gezwets.

De primaire behandeling van de meeste opgenomen Covid-19-patiënten IS gewoon extra zuurstof toevoeren, desnoods 100% zuurstof.
De tweede stap bij ernstig zieke patiënten is ondersteunende beademing. Hierbij is de patiënt nog gewoon wakker en ademt hij zelfstandig -- maar helpt het beademingsapparaat mee met inademen, omdat de patiënt te uitgeput en zwak is om dit zelf te doen

Mensen worden alleen in coma gebracht, geïntubeerd en geforceerd beademd als ze dreigen te sterven -- en overdruk wordt uitsluitend toegepast wanneer het zuurstofniveau nog steeds niet voldoende hoog wordt bij normale beademingsdruk, meestal doordat de longen vol zitten met vocht.

Zie bijvoorbeeld https://healthmanagement.org/c/icu/whitepaper/respiratory-support-strategies-for-severe-covid-19

De kleine kern van waarheid in jouw ondeskundige kletspraat is dat men het moment waarop men besluit te intuberen nog wat later bleek te kunnen kiezen, dat is alles. En dat is dus geen falen, maar gewoon voortschrijdend inzicht in een geheel nieuwe situatie met een geheel nieuwe ziekte.

En oh, waar ik deze wijsheid vandaan haal? Als biomedisch elektronica-ingenieur heb ik een kleine twee maanden geleden gewerkt aan de besturing voor een low-cost beademingsapparaat, en me daarvoor grondig verdiept in de materie, en ook gesproken met IC-medewerkers, een longarts en onderhoudspersoneel van die machines.
Heb jij vergelijkbare expertise op dit gebied? Nee? Stop dan s.v.p. met je compleet ongeïnformeerde haatzaaierij.

1
106 RichardR

@102
[ @87 . Aan de beademing en daarvoor iemand in coma brengen terwij ldat dus aantootnbaar trobose veroorzaakt heeft bij velen ( en daaraan zijn overleden). ]

Een van de belangrijkste factoren is de hoge mate van ontsteking van dit coronavirus zelf, die activeert de bloedstolling.

1
107 Wilmama

@105
Bill Gates laat geen enkel lab bouwen of financiert de bouw van labs.

0
108 Snorrie

@106 . U zegt:" En dat is dus geen falen, maar gewoon voortschrijdend inzicht in een geheel nieuwe situatie met een geheel nieuwe ziekte."

Kortom: EXPERIMENTEEL.
Blij dat u mijn visie ondersteunt.

8
109 PFL

@108 Dat bouwen zal hij inderdaad niet zelf doen, dat soort werk besteed hij uit.
Maar er aan verdienen gaat hij wel. De tijd zal dat leren.

7
110 xtremy

@110
Ook heeft hij het niet uitbesteed.
Dus je kan stoppen met liegen.

0
111 Snorrie

@109
Ja joh, ze hadden de behandeling natuurlijk eerst jarenlang moeten testen op duizenden vrijwillige coronapatiënten ...
Ze kunnen zich in dat oorlogslab in Wuhan nu wel voor de kop slaan dat ze daar niet aan hadden gedacht, want dan hadden ze helemaal een voorsprong op het westen kunnen nemen ...
[/sarc]

1
112 RichardR

@111 Dus er komen geen 7 fabrieken?

6
113 xtremy

@102

Iemand komt pas aan de beademing te liggen als het toedienen van 15% extra zuurstof (maximale percentage) niet voldoende blijkt voor de patiënt.

1
114 Brolin

@113
Die komen er zeker en betaald door gates.
Jij had het over labs voor vaccinondenrzoek. 2 hele verschillende dingen.

0
115 Snorrie

@106 De vaccins worden in bestaande laboratoria ontwikkeld, Gates (co)financiert de productielijnen voor vaccins waar die nog niet voor bestaan - de RNA- en DNA-varianten waar het in het artikel dat ik citeer over gaat. Ik zou zeggen: fijn, dan kan de productie starten zodra het vaccin is geaccepteerd, net zoals dat kan bij meer traditionele vaccins waar productielijnen voor al bestaande vaccinsoorten min of meer eenvoudig worden kunnen worden aangepast.

Dat alleen die vaccins toegelaten kunnen worden die in een van de door Gates ge(co)financierde fabrieken geproduceerd kunnen worden is volstrekt uit de lucht gegrepen.

Als de voornaamste bewijsvoering voor uw stellige uitspraak erin ligt dat ik naïef ben, dan is dat echt een heel zwakke.

1
116 Smiling

@110

Waarom zo Gates hier aan willen verdienen? Die man geeft al jarenlang zijn geld weg.
En ook nu heeft ie een hoop geld gedoneerd, zonder te weten of er uberhaupt een goed vaccin voor gevonden wordt.

Maar goed, het is je geloof ik al 3000 keer verteld hier.

2
117 Brolin

@105 Er zal miljarden dollars verspilt worden aan fabrieken die nooit gebruikt zullen worden maar ze willen geen tijd verliezen aan het uitzoeken welk vaccin het beste werkt om dan pas de fabriek neer te zetten.
Goede actie dus van Gates.
Het gaat niet om het "gewenste vaccin" maar om het vaccin wat het beste werkt.

1
118 MacGu

@112 je begrijpt er echt niets van he?
Ik heb niets tegen experimenteel, somsis dat onvermijdelijk en soms zelfs heel slim. Waar ik bezwaar tegen maak is dat de Inspecrie Dr Elens verbied om een mix van volkomen veilige medicijnen te geven om te voorkomen dat mensen op de IC terecht komen. Want dan noemen ze dat experimenteel een daarom mag dat dan niet terwijl men elders wel experimenten toelaat en ik maak bezwaar tegen het meten met 2 maten.

6
119 PFL

@117 het gaat Gates minder om het geld maar meer om de macht en invloed, net als die gestoorde Soros.

6
120 PFL

@119
Rob Elens is een domme, arrogante kwakzalver die een behandeling toepaste waar op dat moment zelf al ernstige twijfels over waren in medisch/wetenschappelijke kringen.

De beademing van coronapatiënten daarentegen verliep in eerste instantie volgens al lang bekende en bewezen heilzame richtlijnen voor patiënten met acute ademnood (ARD). Hint: artsen hebben al honderd jaar ervaring met acute ademnood. De toegepaste behandeling was dan ook allesbehalve 'experimenteel'.
Toen later bleek dat de aanpak verbeterd kon worden vanwege het afwijkende ziektebeloop van een coronabesmetting, is dat ook vrijwel onmiddellijk gedaan, wereldwijd. Men heeft met andere woorden verstandig en naar beste kunnen gehandeld, en de boel ook aangepast zodra er voldoende nieuwe kennis was vergaard om die wijziging te rechtvaardigen.

De arrogante kwakzalver Elens daarentegen blijft tot op de dag van vandaag roepen dat mensen behandeld moeten worden met de medicijncocktail waar hij in gelooft, ondanks dat voortschrijdend inzicht hem steeds meer ongelijk geeft, om maar helemaal te zwijgen over de rest van de medische wereld.
Elens geniet vermoedelijk van het imago van 'dappere eenling tegen het establishment' -- en van alle aandacht die hem daardoor ten deel valt, vooral de aandacht van andere kwakzalvers en hun volgelingen. Deze man is door zijn eigenwaan echter niet meer te vertrouwen als arts en zou eigenlijk zijn bul moeten inleveren.

Jouw kritiek op de deskundigen is dus ook onterecht en naar mijn mening buiten alle proporties.

1
121 RichardR

@119
Laat de goede dokter eerst maar eens beginnen op de kaarten open en bloot op tafel te leggen.
Tot heden is het nog steeds onduidelijk hoe en waar de tests van de patiënten zijn gedaan en of ze wel gedaan zijn.

Er is natuurlijks ook nog het minieme dingetje dat experimenten op mensen aan bepaalde wettelijke eisen moeten voldoen. En ja, die eisen gelden ook voor alternatieve "artsen".

0
122 Snorrie

@121 kijk naar de feiten. Elens heeft minimaal 10 patienten zodanig geholpen dat zeniet naarhet ziekenhuis of IC hoefden.
Terwijl op de IC zoals nu blijkt honderden zo niet meer mensen de dood in zijn gejaagd door verkeerde behandeling.

Geloof jij maar wat je wilt. De feiten spreken voor zich.

4
123 PFL

@123
De test opzet voldeed absoluut niet.

1
124 kwatta

@122 tuurlijk
Hij moey eerst gerandomiseerd dubbel onderzoek uitvoeren terwijl op de IC's honderden mensen verkeerd zijn behandeld met niet geteste methoden en tgv daarvan dood zijn gegaan. Ik verzin het niet. Dat zijn de feiten.

5
125 PFL

@123
Patiënten die geen Corona hadden hoefden ook niet naar het ziekenhuis.
Het is zelfs zo dat het grootste deel van de mensen met corona ook niet naar het ziekenhuis hoefden.

0
126 Snorrie

@126 knap je verzint het plekke.
De patienten van Elens waren allemaal getest en allemaal hadden ze Covid 19.
En ja, misschien waren zonder hwm ook vanzelf beter geworden. Dat zullen we nooit weten. Wat we wel weten is dat verkeerde behandeling in de ziekenhuizen vele honderden mensen de dood heeft ingejaagd. Maar Elens wordt bekritiseerd en die falende IC artsen en Rivm de hemel ingeprezen. Klinkt heel logisch hoor.

4
127 PFL

@127
Ja, ze waren getest op verzoek van een huisarts in de tijd dat er wereldwijd een chronisch tekort was aan testen en test capaciteit.
Geloof je het zelfs?
Doktertje kan dan toch wel (anonieme) test uitslagen laten zien?
Tot dusver heeft hij dat nog geweigerd.

1
128 Snorrie

@128 en weer draai je om de hetebrei heen door op een bijkomend detail in te zoomen. Feit blijft dat op de IC mensen door nalatigheid zijn doodgegaan.

3
129 PFL

@129
Een bijkomend detail?
Als het begint met een leugen, waarom zou de rest dan wel waar zijn.

En die nalatigheid? Verzamel je bewijs en doe aangifte.

0
130 Snorrie

@125

niet geteste medicijnen op mensen in de ICU's, waar haal je dat vandaan dan?

0
131 Zwartwit

@123
"kijk naar de feiten. Elens heeft minimaal 10 patienten zodanig geholpen dat zeniet naarhet ziekenhuis of IC hoefden."
Doe niet zo wanstaltig dom. Die tien patiënten waren zo goed als zeker ook beter geworden zonder die medicijnen. Want beter worden NA behandeling X is absoluut nog niet hetzelfde als beter worden DOOR behandeling X. Alleen kwakzalvers en andere incompetente knoeiers trappen in deze valkuil.

"Terwijl op de IC zoals nu blijkt honderden zo niet meer mensen de dood in zijn gejaagd door verkeerde behandeling."
Wanneer morgen blijkt dat mensen beter genezen van Covid-19 door het eten van rattenstaarten, ga je dan ook roepen dat alle honderdduizenden coronadoden tot dusver de dood zijn ingejaagd door een verkeerde behandeling? En dat alle artsen en overheden het helemaal fout hebben gedaan? Man man man wat een verachtelijke hork ben jij.

"Geloof jij maar wat je wilt. De feiten spreken voor zich."
Neen. Jij bent een minkukel die gevaarlijke kwakzalverij loopt te verdedigen, en haat zaait uitgerekend richting degenen die WEL weten waar ze mee bezig zijn, en die ook bereid zijn om de dingen nog beter te doen zodra de feiten(!) daar aanleiding toe geven.

Maar goed, ik ga maar eens even de viezigheid van een hoop van jouw soort NK-bagger van me afspoelen. Veel beterschap in je hoofd gewenst.

0
132 RichardR

@99 Ken ik niet.

0
133 RobP

@101 Ja, laten ze vooral eerst gaan onderzoeken of ze mensen die stikken aan de beademing moeten leggen. Liefst met een controle groep erbij....

1
134 RobP

@134 ja dan kan je ze beter meteen de dood injagen. Toch. Maar wel meten met 2 maten he.

1
135 PFL

@135
Nee hoor.
Als je niet meer heb als vage geruchten dan kan je beter stoppen.
Wie is je volgende expert? Wakefield ? Of maurice de teef ?

1
136 Snorrie

@135
Maar als die mix dan zo goed werkt dan zou je toch veel meer van die juichberichten verwachten?
Dit speelt wereldwijd en er moeten dus veel meer "doktoren" zijn die dit proberen om naam te maken?

0
137 Snorrie

@137 . Dat klopt er zijn inmiddels heel veel artsen en heel veel landen waar men hetzelfde doet: Frankrijk , Italie , Mexico etc etc. Er zijn legio landen waar de mix of soorgelijke mix als Elens aanbeveelt worden gebruikt. Maar het RIVM en WHO ( wat toevallig beide instituten waar Gates in de melk brokkelt, maar dat zal wel toeval zijn......) willen er niets van weten.

2
138 PFL

@138
Gates heeft niets te zeggen over het RIVM.

0
139 kwatta

@139 . Natuurlijk, hij geeft zomaar geld aan het RIVM in Nederland........ omdat het zo'n aardige man is.

3
140 PFL

@140
Klopt.

1
141 kwatta

@138
De kreet heel veel artsen betekend natuurlijk helemaal niets zonder links naar die artsen.
Hoef natuurlijk niet allemaal maar een stuk of 15 zou al een indruk moeten geven.

0
142 Snorrie

@141 en u gelooft ook nog steeds in Sinterklaas en de Kerstman. Grow up.

2
143 PFL

@142 ik ben niet uw mediair om het nieuws te volgen. Dat je dat niet volgt is je eigen probleem.

2
144 PFL

@143
Tja, zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Jij bent gewoon zo'n haatzaaiende asociale hufter die nooit iets voor een ander overheeft en uitsluitend aan zichzelf denkt.

0
145 RichardR

@145 welja : haatzaaiende asociale hufter.

Ik denk dat uw uitspraken meer over u zeggen dan over mij. Ik zou dergelijke taal nooit in de mond durven nemen. Mijn mening levert u kennelijk nogal wat frustratie op.

1
146 PFL

@146
Ga jij eerst eens volwassen reacties geven en zet je aluhoedje af.

1
147 kwatta

@147 . En ook weer zo kortzichtig. U vindt een andere mening dan de uwe onvolwassen?
Wat een eigendunk hier allemaal op nk. Lastig he dat andere mensen er soms andere meningen op na houden. En dat terwijl u zo overtuigd bent van uw eigen gelijk.

0
148 PFL

@148
LOL in @143 doe je precies hetzelfde. Ik spiegelde.

1
149 kwatta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

30 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

33 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

43 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
PornesUmemaro 3d HentaiDan Porn StarKirooCelebrate NudesR E C U R B A T EMissnary PornVave VodBlack Pron HdTamil Gents Sex VideoIndian Blue Film Indian Blue Film Indian Blue Film18 Year Indian PornTeen Incest PornCumming LadyboysNetvideogirls.comGine PornPornografia CoreanoLa TapachultecaAaeyshaWww Xex VideoEmma MaeFootjob CumKareena Kapoor Ke Nange PhotoDesi Talk PornSky Brie PornBondage ValeySerenity Cox GangbangTamil Aunty Sex KathaiDarneleAlt Balaji PornTamil Xvideo HdCam 4 SexBokep SelingkuhPussy OrgasmTwitch Nipple SlipsNude Scenes From American PieGay Rapr PornMalkovaHalle Berty NakedSuperman Gay PornOrgasmabuseCamrela ClutchDesibaba ComSex Romantic SceneXxx Cartoon HindiBengali Hd XxxSunny Leone Hot XTaboo Heat PornChina Ka Bf VideoSquirting PuLesbain Cheerleader PornBella CherryLangta HungamaRubina SexR18 MmdDelia KetchumNude LesbiansLexi Luna FeetNicky NapleRima Dutta NudeBig Tits In WhiteMarco ParisBryan Silva PornhubDai Kyochuu RettouJanice GrifithFreesex GamesAntara VasnaOt Megan PornBbc RoughHairy Pussy LiveJavle.tbBrooke HazeHarley Quinn NudesEvgenia TalaninaQtcinderella Deepfake PornShe Hulk NakedSex Site ComReal Swinger PartyListcrawler ToledoHelpless PornVrshmashVideo Francaise Sexe GratuitChaneluzi NudeRoman Todd PornMale Porn StasKerolay ChavezDad Crush XxxAndy James PornEbony FootjobsLvana MontanaXxxnx AnimationSpy On Sister ShowerSdc.comReddit NuddI Wanks TvFilmes Pornôs QuentesSita SexAll The Free PornConfined With GoddessesChristmas Porn VideosCelebnudeFreegayporn ComHantai MangasBrande RoderickNatasha Teen PornBig Tites LatinaXvudosXxww ComKannada School SexXnxx Ant3d Hentai AnimeMoviexxx1337x TorrentsTube For PornXxx PronDesi Group PornSane Leeon XxxBdsm Tied UpPorn MomfuckFree Porn VdeosPorn Online Free HdWorld Star Hip Hop UncutHuge Titty TeensKellyripa NudeBrittany Furlan. UdeProm Hd ComBoob Drop PornTran CummingKourtney Karsashian NudeFree BeazzerzLouisa Khovanski NudeCreepshots TeensSex Super SexBollywood Actress Sex Xxx3xvidioMiyakhalifasexvideoJerking Off MaterialRaven Facesit日本av 影片Porn Videos XnxxPipaypipoX.pornvideosWww Xnxx Porn Video ComAshley Anderson Porn VideoFilme PornogravicoSex Film Video DownloadActor Sex MoviePantyteaseVoyeur VoyeurNovinhazap