HET WERKT VOOR GEEN ANDERHALVE METER - DE JENSEN SHOW #166 (youtube.com)


De domheid waarmee 'kritische, integere' columnisten over Jensen schrijven is lachwekkend. Ze hebben geen idee wat er echt aan de hand is en weigeren op feiten in discussie te gaan. ...

door xtremy in Media  ·  232 Reacties

  • 14
  • 1180x gelezen
Reageer met een Emoji
3
32

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@199 Jensen heeft het niet over dat soort complot nonsens, dus logisch dat ik er niks vanaf weet. Goed dat jij dat nu ook snapt.

@200 Maar niet in de context van jouw @196 .

8
201 xtremy

@198

Dus u kunt niet in 1 of 2 zinnen uitleggen hoe Rutte angst zaait?

Jack Welch, oud topman van GE, zei ooit, als je niet in paar zinnen kan uitleggen, dan is het geen goed idee

4
202 LGK

@201

"Jensen heeft het niet over dat soort complot nonsens, dus logisch dat ik er niks vanaf weet. "

Uit uw eigen post laat u zien dat u buiten jensen geen enkele i formatie tot u neemt

U leeft dan wel in een heel enge bubble

4
203 LGK

@202 Ga nou maar die link die ik je gaf bekijken. Daarna alle andere shows. Dan hoor ik je over een paar dagen wel weer.
Doei !

@203 Je denkt maar wat je wil denken. Ik heb net nog een topic geplaatst van een niet-Jensen bron.

9
204 xtremy

@201

"Maar niet in de context van jouw '

Weer die context van u

Gelukkig zijn de pers conferentie's van Rutte wel helder

4
205 LGK

@204

"Ik heb net nog een topic geplaatst van een niet-Jensen bron. '

Daar vroeg ik niet om

Het verbaasd me dat u het nieuws heeft gemist dat 40% van republikeinen geloofd dat Bill een chip wilt inbrengen

Dat laat dus zien dat u buiten jensen naar geen enkele andere bron kijkt of luistert

U leeft dus in een zeer enge bubble

4
206 LGK

@206 Wat denk je nou?
Dat je lollig bent ofzo?
Zal wel Oekraïense humor zijn dan.

8
207 xtremy

"Wat voor ergs is jensen overkomen in VS dat hij nu de Alex Jones van NL is?
Misschien begrijpen we de context dan beter"

@191 ,
Laat ik vooropstellen dat wat ik ga schrijven geen feit is maar mijn mening of nog beter gezegd wat ik als een mogelijke verklaring zie voor het huidige gedrag van Jensen.
Zeker uit dit topic blijkt hoe belangrijk het is om feiten en meningen duidelijk te scheiden.

Volgens mij is het een hevige teleurstelling voor Jensen geweest dat zijn Jensen Show al na zo korte tijd bij RTL5 van de buis is gehaald.
Jensen maakte op RTL5 een leuke talkshow, vaak amusanter, onderhoudender, interessanter en afwisselender dan de concurrentie op NPO1 en RTL4.
Kwalitatief vond ik Jensen beter dan veel van zijn collega's op andere zenders.
Toch werd zijn show van de zender gehaald en niet die van enkele van zijn concurrenten.
Jensen zat bij RTL5 op een minder bekeken zender en op een minder gunstig tijdstip.
Dat een veelbekeken zender belangrijk is blijkt uit het voorbeeld van Matthijs van Nieuwkerk die per se van NPO3 naar NPO1 wilde en dat ook voor elkaar kreeg.
Hierdoor werd DWDD van Matthijs van Nieuwkerk nog populairder.

In televisieland kwam Jensen niet meer aan de bak en koos hij Internet om voornamelijk via YouTube zijn vak te kunnen blijven uitoefenen en brood op de plank te hebben.
Op die manier is de Jensen Show met de verkoop van shirts tot stand gekomen.
En zo is Jensen afgestapt van het concept van een talkshow met hemzelf als gastheer en overgestapt naar het concept van een onemanshow.
Ik vind dat die onemanshow hem minder goed ligt en hij vaak overdrijft waardoor de goede punten die hij benoemt een beetje naar de achtergrond verdwijnen.
Ik denk dat er ook een zekere frustratie meespeelt bij zijn presentatie.
Denk bijvoorbeeld en dat lijkt illustratief aan zijn betoog/verweer tegen de drie vrouwelijke factcheckers die hem van een aantal onjuiste feiten betichten.
Daar gaat hij eerst deze drie vrouwen een beetje belachelijk maken en ze afbeelden als nitwits die nog niet droog achter de oren zijn.
Ook zegt hij dat hij de drie vrouwen gemakkelijk (nog meer) zou kunnen beschadigen maar dat hij dat uit beschaving en verkregen levenswijsheid niet doet.
Daarna begint Jensen pas aan een (gedeeltelijke) behandeling van de onjuiste feiten waarvan hij beticht wordt waarbij hij telkens weer in bijzinnen de drie vrouwen een beetje belachelijk maakt of wil maken.
Een gewone gedetailleerde behandeling van het verslag van de drie factcheckers was volgens mij beter geweest en ook overtuigender.
Nu krijg ik het beeld van iemand die aan het natrappen is.
Dat vind ik jammer, onnodig en niet leuk om te zien.

Het bovenstaande is zo'n beetje wat er volgens mij aan de hand zou kunnen zijn.
Het is niet sarcastisch of anderszins negatief bedoeld.
De kwaliteiten van Robert Jensen komen volgens mij niet tot zijn recht in zijn huidige programma, integendeel.
Ik ben oprecht van mening dat een "ouderwetse" Jensen Show op televisie iets is waar Robert Jensen veel beter tot zijn recht kan/zal komen.

2
208 Graaier1000

@208

"Volgens mij is het een hevige teleurstelling voor Jensen geweest dat zijn Jensen Show al na zo korte tijd bij RTL5 van de buis is gehaald."

Dat zal een reden hebben, door de bazen bepaald

"Jensen maakte op RTL5 een leuke talkshow, vaak amusanter, onderhoudender, interessanter en afwisselender dan de concurrentie op NPO1 en RTL4."
Dat u dat vindt doet er niet toe, schijnbaar waren de kijkcijfers te snel teruglopend


""ouderwetse" Jensen Show op televisie iets is waar Robert Jensen veel beter tot zijn recht kan/zal komen."
Echter, dat jensen niet meer, het is nu een verbitterde oude lul, die zijn eigen mening nu op voorgrond stelt

4
209 LGK

@66
Ik hoef zijn uitzending niet te kijken, het staat gewoon op zijn website.

Als hij een beetje een kerel was dan stond hij ook tussen de demonstranten tegen de lockdown maar nee hij zit lekker veilig thuis en dat hij zo bruin is komt niet dat hij de straat opgaat maar van zijn dak terras.
Het enigste wat voor hem belangrijk is dat hij een inkomen genereert met zijn youtube kanaal en t-shirts.

1
210 NLsandman

"Dat u dat vindt doet er niet toe, schijnbaar waren de kijkcijfers te snel teruglopend"

@209 ,
Dat mijn mening er niet toe doet ben ik met u eens.
Mijn mening is dat ik het jammer vind dat de talkshow Jensen is vervangen door de onemanshow Jensen.
Mijn mening is zeker niet relevant voor de beslissing van RTL5, om de talkshow Jensen van de buis te halen.
RTL5 maakt haar eigen afwegingen, in dit geval zijn dat kennelijk kijkcijfers.
Mijn reactie in @209 is een antwoord op een beetje een off topic vraag van @208 en is verder niet zo heel relevant met betrekking tot het onderwerp van het topic.

0
211 Graaier1000

@177 Uw antwoord is eigenlijk hilarisch. Ik schrijf: "... Het is een ernstig misverstand onder Jensen-aanhangers dat als je in uitzending X iets als feit stelt, dat niet als feit gezien mag worden omdat hij in een andere uitzending zegt dat het een mening is. ..."

En dan zegt u: "Daarom zeg ik ook altijd dat je eerst de eerdere shows moet kijken. En een beetje moet meegroeien in zijn verhaal. "

Dat is nou exact wat ik zeg dat een misverstand is. Of je nou alle uitzendingen gezien hebt of niet, een mening is geen feit.

En die soap hadden we inderdaad al gehad. Om te beginnen vertellen soaps nu net wél aan het begin wat je zo'n beetje moet weten om de aflevering te kunnen volgen. Niet in detail, uiteraard, maar van een mening een feit maken is geen detail. Het is een manier om de discussie te manipuleren.

@179 Het kwartje wil niet echt vallen, geloof ik.

Waarom denkt u dat ik vind dat Jensen mijn mening moet verkondigen? Ik heb geen moeite met andere meningen. Ik vind wel dat meningen - ook als ze volstrekt afwijkend zijn van de mijne - op een zindelijke wijze tot stand moeten komen, en dat is waar het bij Jensen aan schort.

In een eerdere discussie gaf ik bijvoorbeeld al aan dat hij eerst van de mensen met wie hij het niet eens is, een karikatuur maakt (bibberend van angst omdat ze denken dat het virus als een serial killer iedereen die ermee in aanraking brengt zal doden). Vervolgens gebruikt hij die karikatuur in zijn verdere benadering van het onderwerp alsof dat de realiteit is. Maar dat is niet de realiteit. Het is niet zo dat er enerzijds mensen zijn die de maatregelen allemaal van tafel willen en anderzijds mensen die uit die angst niet alleen alles doen wat ze is opgedragen uit die angst niet alleen doen maar zelfs om strengere maatregelen vragen.

Dat is niet zo. Er is tussen de laat-alles-los en de zet-alles-dicht roepers eindeloos veel nuances. Door je tegenstander een extreem standpunt aan te smeren, door te doen alsof dát is wat tegenover jouw standpunt staat, en niet alle genuanceerdheid daartussenin, ben je met valse argumentatie en drugargumentatie bezig. Dát is waar ik me over uitspreek. Niet over de mening zelf.

1
212 Smiling

@210 De afgunst druipt er vanaf bij je. Je vind het verschrikkelijk dat iemand zelf, onafhankelijk zijn geld verdiend. Oh Oh Oh Oh Oh wat vind je het erg dat iemand t-shirts verkoopt?
Zelf zit je lekker thuis met je bijstandsuitkering natuurlijk.

@212 Ik probeerde je uit te leggen dat als je zou zijn meegegroeid, je niet elk woord dat Jensen uitspreek zo ontzettend letterlijk neemt.
Dat je dan zelf het onderscheid zou kunnen maken tussen wat de feiten zijn (waar hij dan ook bronnen bij laat zien) en wat de meningen zijn.
Maar jij bent echt zó in je eigen gelijk verdronken, dat je het allemaal niet meer kunt onderscheiden, en werkelijk élk uitgesproken woord letterlijk opvat.
Als je dat per ongeluk doet, ben je gewoon uiterst naïef en zelfs dom te noemen.
Als je het bewust doet ben je dus gewoon een trol.

7
213 xtremy

@213 Misschien kunt u mijn berichten lézen en er dan zonder aannames en sneren en op de vrouw spelen en wél inhoudelijk op reageren.

0
214 Smiling

@214 Komt misschien wel een keer als je eindelijk doorhebt wat het verschil tussen feiten (onderbouwd met bronnen) en meningen zijn.
In jouw geval kan dat pas nadat je alle Jensen shows hebt gezien, en hebt begrepen, en dus eindelijk dat verschil weet te maken.
Succes daarmee!
Als je daar geen zin in hebt, is het wellicht beter je bij simpelere programma's te houden, waarvan je vooraf al weet dat niks een feit is, en alles een vooringenomen mening.
OP1of Jinek of zo.
Ik zou je daar nu ook veel plezier bij kunnen wensen, maar aangezien dat geen leuke programma's zijn (want: veel te links en veel te vooringenomen) zul je daar geen plezier aan beleven.
Hoewel, jij als linksdraaiende bomenknuffelaar misschien wel. Nou ja, veel plezier dáár mee dan!

8
215 xtremy

" Misschien kunt u mijn berichten lézen en er dan zonder aannames en sneren en op de vrouw spelen en wél inhoudelijk op reageren."
" @214 Komt misschien wel een keer als je eindelijk doorhebt wat het verschil tussen feiten (onderbouwd met bronnen) en meningen zijn.
In jouw geval kan dat pas nadat je alle Jensen shows hebt gezien, en hebt begrepen, en dus eindelijk dat verschil weet te maken."

@215 ,
Schrijft u nu werkelijk dat u voorlopig doorgaat met aannames inzake Smiling, op de man spelen en niet inhoudelijk reageren?
Dat zou ik opmerkelijk vinden en lijkt mij niet de aangewezen manier om gebruik te maken van een nieuwsforum als Nieuwskoerier.
De laatste zin is mijn mening hoewel ik niet uitsluit dat het tweede gedeelte van die zin wel eens een feit zou kunnen behelzen.

0
216 Graaier1000

@216 als mensen blijven doen alsof ze meningen en feiten niet van elkaar kunnen onderscheiden, ga ik er niet serieus op in, dat snap je vast wel.
Zeker als dat getrol al 2 maanden zo gaat.

8
217 xtremy
218 jodelatedieho

Jensen zal het voor de rest allemaal worst wezen.

Zolang zijn schappjes zijn T-shirts maar blijven kopen, zal het hem verder jeuken allemaal.

En hij weet precies hoe hij het plottertjes-meuk moet bespelen om ze zover te krijgen. Dat laten een aantal schaapjes hier wel heel duidelijk zien. question

0
219 Weet geen naam

@218 Ben je scheel of zo?
Mijn @217 is aan @216 gericht en #216 is NIET van mij.

@219 Echt een halsmisdaad, vind je niet, dat iemand onafhankelijk zijn geld verdiend en dus niet aan de staatsruif hangt.
Echt héél erg!
Doe aangifte!

6
220 xtremy

@220 "Echt een halsmisdaad, vind je niet, dat iemand onafhankelijk zijn geld verdiend en dus niet aan de staatsruif hangt."

Nee hoor. Vind het verdre prima.

Dat zijn schaapjes dan weer niet doorhebben wie hij werkelijk bedoelt met "nuttige idioten", vind ik dan hooguit nog hilarisch.

Maar blijf jij hem lekker promoten en zijn shirtjes kopen. Hij is blij met nuttige idioten als jij, die lekker cash in het laatje brengen. question question

1
221 Weet geen naam

Dames en Heren,

Jensen wil voor komende zomer nog een leuk zwembad kopen.

Hij zoekt dus nog wat nuttige idioten die zijn shirtjes willen kopen.

De opper-idioot die elke scheet van hem hier komt promoten, heeft hij al gevonden.

Of de rest van zijn hielenlikkers nu nog even massaal aan het shoppen zou willen gaan, dan kan hij ook straks in de zomer "zijn hoofd koel houden". question question

1
222 Weet geen naam

@221 Waarom heb je het dan over die shirtjes. Als je het prima zou vinden, had je het niet genoemd. Blijkbaar zit het je heel erg dwars dat er mensen zijn die niet aan de staatsruif hangen en zelfstandig hun geld verdienen.
Gelukkig besef je je nog wel dat je een nuttige idioot bent. Dat scheelt alvast.

7
223 xtremy

@222 Stik jaloers op Jensen dus!
Jammer voor je dat jij geen deuk in een pak boter slaat, en daarom geen enkel shirtje verkocht krijgt.
Dan maar jaloers doen over anderen die wél succes hebben in hun leven. Man man man man man wat druipt de afgunst er van af bij jou.

10
224 xtremy

@224 "Stik jaloers op Jensen dus!"

Whahahahaha. Tuurlijk knul, dat zal het zijn. Hahahahaha

Kijk voor de grap eens terug in mijn geschiedenis hier.

IK ben niet 1 van de jankers die hier altijd lopen te klagen hoe slecht ze het hebben in Nederland. question question question

1
225 Weet geen naam

@223

Weer even de taalnazi uithangen:

Beseffen is geen wederkerend werkwoord. Het wordt dus zonder wederkerend voornaamwoord gebruikt.
Het werkwoord beseffen gedraagt zich dus anders dan bijvoorbeeld het werkwoord zich realiseren, dat wél een wederkerend werkwoord is.

Dit zal aan onze zelfbenoemde verzetsheld niet besteed zijn maar tóch....

2
226 Gremdaat

@226 "Weer even de taalnazi uithangen:"

Zou ik in zijn geval niet aan gaan beginnen. Dan heb je er een dagtaak aan.

Gewoon even een voobeeldje uit zijn @220 :

"dat iemand onafhankelijk zijn geld verdiend"

verdiend. Let daar maar eens op bij hem. Dan kun je bezig blijven met corrigeren. question

1
227 Weet geen naam

@213
Je hebt niet eens door dat het Jensen geen ene fluit kan schelen dat er een lockdown is.
Hij maakt misbruik van anti lockdown mensen door hun gevoelens te bevestigen met opgeklopte
onzin.
Dat was de essentie van mijn bericht.

Ik heb een goede baan dus je aanname dat ik een uitkering heb is fout.

1
228 NLsandman

@225 Zeik dan ook niet over mensen die zelf hun geld verdienen. De jaloezie druipt er gewoon van af in je reacties in dit topic.

@226 Taalnazis zijn het ergste soort mensen. Hebt is maar dat je het weet.

@227 Geldt ook voor jou. Taalnazis zijn het ergste soort mensen.

6
229 xtremy

229 " Taalnazis zijn het ergste soort mensen."

Dat vinden alle analfabeten..........

0
230 Weet geen naam

@230 Jep, en alle andere niet-taalnazi's.

5
231 xtremy

@231

Linkje...?

2
232 Gremdaat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

1 minuut geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

17 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

22 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

24 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

26 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

34 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

34 minuten geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Swathi Naidu XxxxAi Sayama JavPorn Girl NumberBrutal FemdomAndroid Porn GamesDoggie_droolLesbian Bdms PornSexy Vdio PornFingering LesbiansTrans Porn GamePornstar MoviesFilmes Pornográficos NacionaisTara Tainton PornMia Khalifa SoloXxx HinbBeauty Queen PornIndia Summer BbcMom And Son Incest PornVillage XxnxKhada LandXxx Indian BhojpuriLaney Grey SislovesmeDeepfake CelebHentais Pt BrReal Maa Bete Ki ChudaiRipped Legging PornJun Amaki NakedXcidsFull Body OrgsmAmetureSybil Stallone Porn VideosJapanese Teacher PornHot Round TitsOld Sex MoveAnalxxx PornRule 34 NsfwGetsomegirl.comNetvideogiHung DaddyHot Indian Mom NudeCast Couch HdSpinner PornAbela DanjerSeltinBetty Boop NudeFre Brazzers VideosBot SexchatCuckold HomemadeTwerkijg PornSsbbw OnlyfansDesixnxxnDesi Bhabhi Hot XxxAmatuer BbcKira Noir OnlyfansPawg GrannyTranssexual Porn GifSex Sex Sex Sex Sexy VideoBf Video LPokebella PornWeather Girl PornHunt4kانميات الهنتايHistoria EroticasRule34.pNude CelebsLacy Chambert NudeMadonna Nude PicsCharlette Mckinney NakedXxxhdhdIndian Sex Video Sex VideoCutie CabaniBig Milking TitsSwathi Naidu Full Sex VideosSwap Family XxxTigger BensomXxxsex RealLick Feet GirlfriendTessa YoungXxx Pond VideoSnow Bunny BackshotsIndian Teen NudesErome SexeLelly Ripa NudeX Videos BazzerMan Bete Ka Sexy Video Hindi MeinWwe Hot ScenePorne FilmHot Lesbian Kissing PornClassic Vintage Porn VideosMasturbate On CamPussypornAmcensoredPorn Black AdultCamsodeaTubes Hd PornSweetdelicious NetMia Khalifa TtBig Booty In JeansMargot Robbie Nude PhotosMalayalam Actress Sex ComMaturehairypussyGoldenshower VideosFree Hardocre PornJuno Temple NudeWebx SeriesHello Siri PornHeather Deep ThroatLogaaiiXxx PictyresWestern Hentai MangaSexy 3gpBlasian DollSextamil VideoChhalavaTenitcal PornAmouranth PenetrationGogo PornstarPornpics.cocmAll Girl PornJacquie Et MicheNaocpntoHq Quadrinhos EroticosThepiratebytesTeen Sex HdUsasexguide SeattleJav GirlPenelope Cruz Naked NudeSwinglifestileViolet.myersWorld Star HiphopHollywood Movie Sex Full Hd3gp Telugu SexBenedikta HentaiAsswatcherAsianwhoresPinoy KantutanPorn Good PornThecountGay JockpornPorn WallperMirzapur X VideoNigro Sex PadamTransexual Male PornRadhika SexLara Croft Rule 34Brazzers Full Length3gp King Sex ComWww Desi Boobs ComNude Beach EuropeanPorn Hot Momy