Amerikaans president Donald Trump in een golfwagentje in zijn Trump National Golf Club, een van zijn zeventien golfresorts wereldwijd (twaalf in de VS, twee in Schotland, twee in Dubai en één in Ierland).
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump in een golfwagentje in zijn Trump National Golf Club, een van zijn zeventien golfresorts wereldwijd (twaalf in de VS, twee in Schotland, twee in Dubai en één in Ierland). © EPA

Trump voor het eerst weer op de golfbaan

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich voor het eerst sinds 8 maart weer op een golfbaan vertoond. Zaterdag ging hij naar zijn club niet ver van het Witte Huis, in wat waarnemers vooral zien als een poging om normaliteit uit te stralen.

2 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    De goede huisvader president gaat een balletje schoppen terwijl zijn kroost, miljoenen werklozen, de wanhoop nabij zijn. Je moet maar durven. Tja, als er niks in het hoofd zit, kan er ook niks uitkomen.
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    Geweldig goed nieuws, terwijl hij golft kan hij niet twitteren ... dus de wereld kan weer gerust verder draaien. En zie ik verkeerd of speelt Trump nu echt BOERENGOLF ? Als je de foto's bekijkt zie je nergens een mooie green maar overal lang gras en zelfs een zandhoop. Tip: vertel hem dan dat hij een verkeerde club vast heeft (dat is dan een houten steel met daaraan een massieve klomp bevestigd van ongeveer achttien centimeter lengte)