VVD en pvda spelen mooi weer ten koste van defensie medewerkers. (nederlandseofficierenvereniging.nl)


De Nederlandse Officieren Vereniging (NOV) is met bijna 4000 leden de grootste algemene vereniging voor officieren van alle krijgsmachtonderdelen. De NOV is een belangenvereniging en een beroepsvereniging. De NOV behartigt, samen met andere officierenverenigingen, de belangen van haar leden. Ze wil ook een bijdrage leveren aan het zekerstellen van een volwaardige Nederlandse krijgsmacht. ...

door kelb1977 in Binnenland  Β·  46 Reacties

  • 5
  • 717x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik denk daar zeker aan op 15 maart als ik ga stemmen en stem zeker niet op de VVD en de PvdA maar wel op de PVV

3
1 Interessant

VVD en PVDA hebben over vele heen mooi weer gespeeld,
het ten kosten van een ander en over de rug van de ander is het enige waar ze niet in faalden.

1
2 Gratiebarmhart

Heb in de VVD en de PVDA totaal geen vertrouwen meer.
Zijn bedriegers en liegen alles aan elkaar.
Dus geen stem voor ze van mij.!!

1
3 annie

Bij de laatste verkiezingen waarschuwden beide partijen het land voor elkaar, stemmen op de 1 was volgens de ander zelfs gevaarlijk. Hebben een hekel aan populisme maar doen het zelf.

1
4 Voorzittershamer

@3
Hoop dat heel Nederland er zo over denkt.

2
5 Interessant

"Daarna het AOW-gat waar de minister, alleen in opdracht van de rechter, bereid was om actie te ondernemen. Waarbij zelfs de rechter aangeeft dat het een ongeoorloofde excessieve achteruitgang is."

Precies, en dat geldt voor ALLE Nederlanders. Ongeoorloofd en excessief. Het is dan ook bedoeld om de oudere, spaarzame Nederlander (we staan niet voor niets als gierig te boek in het buitenland) financieel te beroven door ze te dwingen, hun huis/spaargeld/individuele pensioen op te eten. Zodat ze later afhankelijker zullen zijn en gemakkelijker te dwingen tot de volgende repressieve, anti-autochtone maatregel.

Het gaat puur over onteigening, het algemeen afschaffen van het recht op ONVERVREEMDBAAR eigendom voor de burger. Dat wordt in hoog tempo normaal gemaakt. Ook het recht op rechtszekerheid, dat je er recht op hebt, dat een eenmaal afgesloten contract tot en met de te verwachten looptijd hetzelfde blijft, niet dat de voorwaarden gedurende de looptijd, nadat de ander (overheid, bedrijfsleven) al uitgebreid heeft lopen "vangen", ineens in jouw nadeel kunnen worden veranderd. Dat kan dus wel, gebeurt aan de lopende band door middel van wetgeving anti-burger, en is daar dus op toegesneden, ons verwachtingspatroon, fair en met respect, als een volwaardige partner voor de overheid/bedrijfsleven bejegend te worden, af te breken, stukje bij beetje.

Ook dat je mag verwachten, dat de werkgever verantwoordelijk wordt gehouden voor het veilig houden van de werk-omgeving en het niet overbelasten van werknemers, wordt uitgehold. Daarom begon men met de vakbonden te kopen, zie Wim Kok.

Uiteraard worden deze zaken net zo hard op medewerkers van defensie toegepast als op elke andere burger.

1
6 Wendel

De belastingdienst mag ook niet staken. Die gaan dan uitermate zorgvuldig werken, langzaam-aan-actie. Zo zijn er nog meer dingen, die je eventueel kunt doen behalve staken, lijkt mij.

0
7 Wendel

We stemmen massaal PVV. Ook de vele mensen die in de zorg werken en in het onderwijs. Op die sectoren is ook zwaar bezuinigd. Magere salarisgroei van 1 procentje dat niet opweegt tegen de alsmaar stijgende kosten van levensonderhoud. In het onderwijs kampen leraren met steeds meer werkdruk en grotere klassen. In de zorg moet het verpleegpersoneel iedere dag top prestaties leveren tegen een maandelijkse belediging ( zo wordt het salaris daar genoemd).

4
8 VVDwegermee

Ff dit bericht opwaarderen danquestion

2
9 kelb1977

Ff dit bericht opwaarderen danquestion

2
10 kelb1977

@1

Gek is dat dat men maar denkt dat er met de PVV meteen salarisverhoging komt voor iedereen , de zorg goedkoop wordt, vluchtelingen verdwijnen , modlims verminderen enz.

De enige partij waar de PVV misschien mog mee zou kunnen regeren is de VVD.
En die heeft juist dit beleid gedragen en die zal echt niet een draai maken .
Ik twijfel toch erg aan het intelligentieniveau van PVV- stemmers.
Die zouden zich dan achteraf minstens zo verraden moeten voelen als de PvdA- stemmers nu.

7
11 No newstoday

Ze werken voor de elite en stelen het van de burgers.

1
12 moya155

@11 . Waarom denkt u dat de PVV met de VVD van pinokkio gaat regeren. Stem massaal PVV. Hoe groter hoe meer macht de PVV dan heeft. Dan zal de VVD wel mee moeten gaan!

5
13 VVDwegermee

@4

....en het mooie van een coalitie is dan dat beiden water in de wijn moeten doen en en er dus van beide kanten een gematigd beleid komt.
En daardoor staan wij zo hoog in het rijtje van landen waar het goed leven is.

6
14 No newstoday

@9 : Daarom post u het artikel nu voor de 2e keer!! De eerste keer kreeg het niet genoeg aandacht naar uw zin.

8
15 Wheely

Hoe meer mensen op de PVV stemmen hoe minder de invloed van de VVD in het te voeren beleid!

4
16 VVDwegermee

@8 wat gaat pvv dan doen aan de te grote klassen? Als je dat echt belangrijk vindt, stem je D66.

6
17 Hoofd bijzaken

Fatsoenlijk loon en AOW zijn toch het minste... Ons leger komt er als gevolg van rechts beleid al jarenlang uiterst bekaaid vanaf.

1
18 Hoofd bijzaken

Geld is geld en in dit geval een tegenprestatie voor arbeid. Niks meer.

3
19 Wild Rover

VVD stemmen, omdat de economie zo goed gaat?

Goed gedaan Rutte

(1) In Nederland kwamen er tussen 2009 en 2015 iets meer dan 13 duizend daklozen bij. Dit is een toename van 74 procent.

(2) De kosten voor gezondheidszorg steeg van 10,0% van het Bruto Nationaal Product naar 15,4% (Nominaal van ca. 45 miljard naar 93 miljard in 2012 ) Gefeliciteerd na de USA het hoogste percentage van de wereld

(3) Het risico van armoede en sociale uitsluiting onder kinderen nam afgelopen vijf jaar toe met 1,5 procent tot 17 procent. In totaal leven 604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens.

(4) Het deel van de bevolking dat in armoede leeft was in 2007 minder dan 850.000 personen. In 2013 was dat opgelopen tot ruim 1,25 miljoen mensen.

(5) Als gevolg van de door het kabinet ingevoerde belastingverzwaringen daalt het inkomen van de senioren meer dan voor andere groepen in de Nederlandse samenleving.

(1) https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/09/aantal-daklozen-in-zes-jaar-met-driekwart-toegenomen

(4) http://www.pcob.nl/nieuws/koopkrachtcijfers-cpb-asscher-wil-achteruitgang-ouderen-wegpoetsen

Goegedaanjoggie

3
20 Piet Pijlenboog

Het hele geheel is er echt op toegesneden, het spaargeld van de Nederlander in te pikken. Zie ook het versoepelde ontslagrecht voor ouderen, dat mensen de bijstand in duwt, waarna iedere vorm van spaargeld als "voorliggende voorziening" wordt beschouwd.

1
21 Wendel

Stem massaal PVV. Iedereen (zorg, onderwijs, defensie, zzp' ers, etc.) in het land, behalve de elite en de multinationals, is slachtoffer geworden van het sloopbeleid van pinokkio. Trap niet in de vele leugens van de VVD. Deze partij verdient het niet om weer in een regering te zitten.

4
22 VVDwegermee

@22 . En niet te vergeten zijn vooral ook de ouderen slachtoffer geworden van pinokkio en zijn sloopbeleid, maar ook de jongeren die geen echte vaste baan kunnen vinden.

3
23 VVDwegermee

We moeten inderdaad PVV stemmen, omdat de EU en de instroom tezamen chaos blijven creΓ«ren en in stand houden, ons dwingen tegen de stroom in te zwemmen. Dus eerst de kraan dicht, dan dweilen.

2
24 Wendel

@15 ja dat klopt....precies dezelfde reden dat jij al 10.000 posts hebt.
Alleen ik doe het voor defensie en jij voor jezelf.

Gun je deze mensen in deze tijd niet wat extra's?

2
25 kelb1977

@13

De VVD moet niks.
Niemand van de partijen moet iets.
De VVD kan aju zeggen en andere vrienden zoeken .
De PVV heeft die niet.

7
26 No newstoday

@8

Voor de zorg moet je links stemmen en voor het onderwijs D66.

6
27 No newstoday

@14

Water bij de wijn doen is niet zoveel mis mee, het word een ander verhaal als men het volk voor elkaar gaat waarschuwen om vervolgens de buit te verdelen. Gaat in maart nog een keer gebeuren, we gaan iets anders krijgen dan wat er gestemd is.....het pvv word de grootste maar er komt een andere samenstelling.

0
28 Voorzittershamer

@26 Let maar op 15 maart hoeveel vrienden pvv heeftquestion

2
29 kelb1977

@26 . Dat zullen we nog wel zien als de PVV volgende maand een monsterzege behaald.

3
30 VVDwegermee

@27 D66? Vraag even aan de studenten dan?
D66 heeft hun studiefinanciering afgepakt, euroviele partij, bah.

1
31 kelb1977

@27 . Voor de zorg moet je juist PVV stemmen. Geen geld naar de Grieken, maar geld naar de zieken. Links is eurofiel en laat de eigen mensen links liggen!

3
32 VVDwegermee

@14

"En daardoor staan wij zo hoog in het rijtje van landen waar het goed leven is."

Ik hoor en lees dat zo vaak; 'Nederland....één van de rijkste en welvarendste landen. Daar is het goed vertoeven.'
En natuurlijk, in vergelijking met een ontwikkelingsland, hebben wij het hier ook 'goed'.
Maar toch hoor je bijna iedereen klagen.
'De economie trekt aan.'
Ja, maar merkt de burger daar iets van?
Nee, die kan alleen maar meer schuiven met die mars.

-Zitten we niet in een verkeerd systeem (het kapitalistische) met ons allen?
Meer, meer, meer (meer omzet, meer winst, meer verdienen--->maar ook steeds net iets meer moeten betalen zodat je steeds iets minder overhoudt) houdt natuurlijk ook een keer op.
Dit systeem heeft blijkbaar ook een glazen plafond.
Hele groepen mensen kunnen het nu al niet meer bijbenen.
En dat belooft nog wat voor de toekomst.-

1
33 Malinois

Het is niet alleen defensiepersoneel. Daarbij vind ik dat ze niet moeten janken. Het is volgens de enige bevolkingsgroep die op zijn 58e met pensioen kan. Dat is wel bijna 10 jaar eerder dan de "gewone" burger. En zo slecht zijn die salarissen niet. Ik ken verschillende mensen die bij defensie werken. Zij geven zelf aan een goed salaris te hebben.

1
34 Arista

@20

1.Wat was de oorzaak van de daklozen ? Echtscheiding, drank, schulden enz.
PrivΓ©problemen dus.
Een toename van 1 naar 2 is 50% .en dat is er maar één .dat zegt niks dus. Wel de toename op het volk.

2. De kosten van gezondheidszorg worden wereldwijd duurder : er kan meer meer en men wil meer.
Daar waar dat niet gebeurt , wil jij niet wonen want daar is het heel slecht.
In de USA heeft een groot deel geen zorg.
En dat wordt onder Trump weer erger.
Reken je ook de ondersteuning door zorgtoeslag mee waar door voor velen de zorg goedkoop wordt?
Die cijfers zeggen ook niks dus.

3.Waardoor neemt dat toe? Omdat men vroeger eerst desnoods uit eigen mond voor de kinderen zorgde en nu voor luxe. Smartphone, smarttv, modieuze kleding , fastfood wat duurder is dan zelf koken , ongezonder wardoor er meer ziektekosten zijn , schulden , roken , drinken enz.
Er zijn meer minima / uitkeringstrekkers die het goed doen dan die het niet goed doen.
Wie zijn schuld is het dan ?

4.Hetzelfde : eerst kijken naar de oorzaken. En in de meeste gevallen is dat eigen schuld.

5. Dat klopt. Maar de meesten kunnen zich nog wel redden .
De mensen met alleen AOW sterven uit en met AOW en aanvullend pensioen kunnen zich wel redden .
Maar ook dat is niet allern de schuld van de overheid .
Wel van de wereldwijde lage rente en minder opbrengst van beleggingen ( sinds de crisis) .

En wat denk je nu dat er gebeuren moet?
Moet er voor iedereen die niet geestelijk of lichamelijk gehandicapt is en er een potje van maakt in zijn leven geld klaar staan ?
En daar moeten zij die wel ( soms met moeite) het goed doen aan mee betalen?
Dacht ik niet.
Men is hier te verl gepamperd en denkt dat anderen alles maar moeten oplossen .Nee dus.

4
35 No newstoday

Kortom er moet wat veranderen, om te beginnen laat het liegen en verdraaien door politici eens strafbaar worden.

0
36 kelb1977

@33

Dat klagen is in de meeste gevallen ook schande..
Vergelijk het met landen om ons heen .
Waarom komen veel mensen uit EU landen hier graag werken ?
Waarom gaan Nederlsnders zo weinig naar EU- landen werken ?

Ja de burger merkt er wel iets van .
Er komen meer mensen aan het werk.
De bouw trekt weer aan .
Er wordt weer meer gekocht en verkocht.
Dat levert geld op wat weer in de economie komt.
Dat duurt even voordat iedereen het merkt .

Er komen meer mensen die meer nodig hebben , dus is stilstaan achteruit gaan.
Wat voor systeem wil je dan ?
Doe maar niet het socialisme of communisme.
Dat kan alleen bestaan door onderdrukking .

4
37 No newstoday

@28

Voor verkiezingen maalt men propaganda voor de eigen partij .
Wil je winnen , is dat logisch.
Stemmen trek je van de ander.
Dus vertel jij wat bij jou goed is en beter dan bij decander.
Dat heet gewoon reclame maken .
En na de uitslag MOET je samen .
En dan ga je plussen en minnen met wie je door een deur kunt.
Zo werkt het .

2
38 No newstoday

@37

Wat is er mis mee om wat je hebt te koesteren?
Waarom moet het nog meer worden?
Welke naam of label je eraan wilt geven, het maakt mij niks uit.
Dit systeem (het kapitalistische) is goed voor de top maar brengt de onderlaag niks.
Zij profiteren nergens van.
Ja.....ook zij krijgen een goede infrastructuur. Zij profiteren ook van de hoge status die wij hebben in de medische zorg, zij....enzo.....
Maar zij moeten daarvoor ook inleveren (belastingen).
Onderaan de streep houden ze steeds iets minder over.

Wat schiet de gemiddelde burger er nu mee op in dit systeem?
Wat gebeurt er als op de langere termijn de inkomsten achterblijven bij de uitgaven?

Steeds meer mensen komen in de verdrukking op financieel gebied.
Wat hebben wij er aan als men zegt; 'De economie trekt aan.'?
'Het gaat goed met Nederland.' maar de mensen zijn honderden Euro's extra kwijt op jaarbasis.

Ik krijg er 0,4% bij dit jaar.
Wat een feest.
Ik ben nog 'dronken' van wat ik er het afgelopen jaar bijkreeg.
(ongeveer hetzelfde)

De rekeningen die ik maandelijks moet betalen stijgen niet jaarlijks met 0,4%.
Het is allemaal '10-tjes werk'; Allerlei betalingen/verplichtingen stijgen met '10-tjes'.
10 tientjes=€100,-
Wat zou ik meer moeten verdienen om al die verhogingen te kunnen betalen met maar 0,4% ophoging?

"Doe maar niet het socialisme of communisme.
Dat kan alleen bestaan door onderdrukking ."

En wat doet het kapitalistische systeem?
Mensen kunnen het niet meer bijbenen.
Kunnen niet meer voldoen aan de vraag van dat systeem.
Een steeds groter wordende massa wordt slachtoffer van dat systeem.
Terwijl de top alleen maar meer wil.
Meer, meer, meer......

0
39 Malinois

@33 "-Zitten we niet in een verkeerd systeem (het kapitalistische) met ons allen?"
We zitten niet in een kapitalistisch systeem, kapitalisme gaat over vrije en vrijwillige handel tussen indivduen zonder overheidsbemoeienis. We zitten in een neoliberaal systeem waarin steeds meer overheid met steeds meer regels de handel tussen individuen frustreert ten gunste van multinationals.

0
40 knuter

Respect, degenen die voorop moeten lopen hoeven van mij niet onder te doen voor het vervangbare poppetje op z'n pluche met geen idee van wat een slagveld inhoud.

Dus ga je gang

0
41 Eastwood

Mooi weer spelen van die kliek van VVD en PVDA is niet alleen over de rug van defensie personeel maar van alle burgers.

0
42 zoutzuur1

@11 daar komt de intelligentie toon weer, het argument bij uitstek om tweedeling proberen te zaaien zichzelf niet realiserend dat een stem op bijv D66 altijd een stem op een andere partij is gezien ze zich achter elk standpunt scharen zodat ze weer eens belangrijk lijken.

0
43 Eastwood

@37 hebt u ΓΌberhaupt economie bestudeerd?
Het is nogal niet een klein beetje krom wat u schrijft en totaal niet vergelijkbaar.

0
44 Eastwood

15 maart moeten militairen niet meer op deze regering stemmen. Burgers doen dat ook niet meer. Er is geen vertrouwen in deze politiek op naar de PVV

0
45 keestramper

@44 : Ze komen hier werken omdat ze hier verdienen, daar belasting betalen. Zelfs met een bemiddelaar houden ze nog over.

De EU-landen willen geen Nederlanders, niet omdat ze slechte werknemers zijn maar ook weer om onze wetgeving. Een paar weken geleden ging er hier een artikel over, met informatieve comments, dat uit onderzoek bleek over dit onderwerp dat veel Duitsers in de grensstreek in NL werken, maar niet omgekeerd.

Als de arbeidsmarkt zou aantrekken, zouden de inkomens omhoog gaan, onderaan de ladder, en dat gebeurt niet. Terwijl de kosten wel sterk stijgen, zowel in de super als alle andere kosten. Daarom merken wij er niets van, dat het economisch beter gaat. Het ligt er dan ook aan, wat je als "beter" definieert, wat je meet, wat je belangrijk vindt.

Heb je het over BNP, kun je reuze tevreden zijn als de speculanten en multinationals veel verdienen en als de overheid lekker veel staatsbedrijven, de met ons geld zijn opgebouwd, heeft verpatst aan de meestbiedende. Daar hebben wij geen baat bij. Integendeel, tot nu toe heeft de privatisering, die alles goedkoper zou maken, ons alleen maar hogere kosten opgeleverd.

Dus: of het in Nederland goed gaat, staat of valt met welke maatstaven je aanlegt voor "goed".

0
46 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@148Nee, JIJ denkt hier de baas te zijn.Vandaar dat je voortdurend op me loert. Iedereen kan dat zien. En diegene die dat niet willen zien...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@144 Zijn je vrouw en kinderen ook trots op wat je hier "presteert"? Ik wed dat ze niet eens weten hoe jij mensen hier benadert. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@143 Jij denkt echt de baas te zijn hier of niet?FYI je bent niets heemaal niets in reageer wanneer en op wie ik dat wil.En op jou reageer i...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

VBOH
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@14 Ja jeetje. Daar moet je niet aan denken hoor! Dan ligt de hele wereld finaal op zijn gat. Communicatie is dan onmogelijk. Alle electrische...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@143Jij weet helemaal niet of ik een man heb. Jij weet niets. Jij weet niets van mijn leven na het atheneum. Maar je vult wel inlDat kom...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@142 Heb ik ook een aantal jaren gedaan, op de portemonnee van mijn man teren, zodat ik onze kinderen zelf kon verzorgen en opvoeden. Geloof me...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@127 Kijk, daar heb je dat betweterige weer, waar ik het over had. πŸ˜€...

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@10 Kan je je voorstellen wat er gebeurt bij een flinke zonnestorm? Alle dossiers gewist! 😎...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@126 "Dat je binnen een minuut vier plusjes hebt" Ik zei toch, dat ik nog steeds geliefd ben. 😍"Je bent er zelfs nooit mee gestopt" Dat do...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Hindi Aex StoryMaa Bete Ka XxxDevar Bhabhi Ka BfKinar Sex VideoVintage German PornGoth Teens NudeNaked Arab WomenBig Booty Red BonesCuckold TubeGirls Without BraPornohuZoey Sinn EthnicityBbc WhiteAsain PornstarsSx Xxx VideoChaterbaterLaylaa DrayaViolet Rain PornCojiendo A Mi AbuelaNora Fatehi Hot SexyPeddapuram Recording DanceDevar Bhabhi Hot Sex VideoStevie Nicks NakedLahore Sex VideoPorn ComicsKoriya Sex VideoTsuma Ga OnsenIttybittypussyGilf Orgies5000 Nsfw RedditPone HubPervcity-analJxh33 HentaiMalish Sexy VideoAlexis Texzas PornNaked Babes BoobsForcefuly PornPorn Movies Spanish야동 링크Pornogra XxxSophia XnxxTerese FerrerNude Femal CelebsReallif CamScarlett BloomOlder Women FreepornAnal MissionaryHot French KissTelugu Sec ChatSexvideo18X TubexxxRachel SteelePorna GuatemalaAudry Adames NudeXxnx VedioNaked Hairy Mature WomenIndian DesixxxAnal ThreesomeSexy Horny SexCatboy PornNudedrunkSnap PorniNude Teenager SelfieXxvieoTove Lo TittiesAva DenineRepa Sex VideoJewelz Blu NudePornstar NameeCuteasiangirl.netSuck On My TittiesThick Women NudeHot Porn PicsCartoon Sex TvIndian Latest Hot Web SeriesCece Rose NudeSanilon Xx VideoSloppy Head EbonyWscortErotic StorylinesGranny AnalErotic AnimeXxnxfree PornIndian First Time SexSuhagrat WalaBalancetznudeAsian Porn GrannyGothegg NudesGay Bowser PornMadam SexXnxx Sex VidioIndian Old Man SexPsex VideoMadhuri Dixit Sexy BfJav CreampiesSimplyhentaiSexs In AfricaNxx FamilyHung BbcAlex Mucci NudesBen 10 Gwen SexPornos ViolentBiriyani Full MovieMy Stepmom PornSemi Porn VideoPorn Hardcore ThreesomeKimberly McarthurMalaysian PornBooti PornSex And XxxUsxxxAmature Nude PhotosLaylaadraya NudeInterracial Porn CartoonsRough FacefuckFree Ebony PornReddit IncestconfessionsSheryl Crow NudeSleeping Aunty Sex VideosSex Video Chudai VideoBlacked DoggystyleAmateure PornXxx Hd Porn ComDevar Bhabhi FuckLactation Porn LesbianEyes Wide Shut Nude ScenesTeenage Nip SlipsChloe Temple FeetXxx Sex Video NewDesi Porn LeakedStackinbarbie LeakPriyanka Chopra Nude PhotosBikini Porn VideosJija Sali Ki Chudai Ki KahaniAdult Chobi VideoValarie Kay AnalPorn87Japanase Porn SiteOnlydans LeakedScan HantaiRabag TorrentsXvideo JaponesSextapes CelebsKaro VargasTik Tok Live Nipple SlipDonna D Errico NudesIndian Outdoor XvideosAmeliasocurvy PornCece Rose NakedTamil Sex Anal