RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Simone in tranen om Zach: 'Hij heeft mij gebrainwasht'

Beeld © Videoland

Als Temptation Island-deelneemster Simone aanschuift bij 'Goedele On Top' krijgt de kijker een heel andere kant van haar te zien. De normaal zo koele en kalme Simone stelt zich emotioneel op en barst zelfs even in tranen uit.

Temptation Gossip: Simone klapt uit de school over actie Zach

06:30
"Ik wilde begrijpen wat hij meemaakte en hoe hij zich voelde"

Met een gebroken hart verlaat Simone Thailand met Zach. Na het goedpraten en verdraaien van alle beelden die hij gaf tijdens het programma, vertelt Simone hoe haar (ex-)vriend echt in elkaar steekt. "Hij heeft na het programma zeker geprobeerd om mij te brainwashen. 'Jij hebt zulke erge dingen gedaan'", vertelt Simone. "Ik wilde begrijpen wat hij meemaakte en hoe hij zich voelde. Misschien heb ik wel heel erge dingen gezegd die kwetsend overkomen. Ik wil twee kanten van het verhaal zien."

Bizar:
Lees ook:
Bizar: Zach uit Temptation laat tattoo van Romee zetten

Terwijl Simone het ene na het andere bizarre verhaal over Zach uit de doeken doet, barst ze niet veel later in tranen uit. Achter haar stoïcijnse houding schuilt veel verdriet. In het verleden is ze vaak gekwetst door mannen, waardoor ze soms nog steeds het gevoel heeft dat ze niet goed genoeg is. 

In deze aflevering van Temptation Gossip klapt Simone verder uit de school over Zach.