De kwalijke nonsens van Robert Jensen (chrisklomp.nl)


Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om over de gevallen presentator Robert Jensen te schrijven. Wat onzin is, moet immers onzin blijven. Maar in deze tijden van oplevend complotdenken zien we zelfs de kinderlijke en valse retoriek van Jensen voorbijkomen bij mensen die op zich toch ove ...

door verwijderd234324 in Binnenland  ·  99 Reacties

  • 17
  • 1123x gelezen
Reageer met een Emoji
42
2
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@11 Nou, ik heb het hele stuk van Kris Clomp gelezen hoor. Het is niet eens de moeite waard het te weerleggen aangezien het van A tot Z vol onzin staat. En verkeerde veronderstellingen, uit de context getrokken zinnen en meer van dat soort termen.
Misschien doe ik het wel eens als iemand met iets zinnigs komt.
Deze Klomp lukt het in elk geval niet.

@32 Je kunt wel zien dat Baudet en Wilders gelijk hebben, de bedreigingen aan hun adres zeggen genoeg.
Of geldt het nu ineens niet die kant op?

@50 Daar houdt Jensen allang rekening mee. Je zal binnenkort (als het aan die "linkse"media ligt) alleen via de site https://jensen.nl/ zijn shows en ander nieuws kunnen vinden.
Gene probleem. De kijker weet dat ondertussen al.
De reclame die alle "Cris Klompjes" van de wereld gratis en voor niks geven zorgt alleen maar voor meer kijkers voor Jensen.

13
51 xtremy

@50

Gelijk wat @51 schrijft; "Daar houdt Jensen allang rekening mee.".
In één van zijn laatste uitzendingen zegt hij ook (voorspelt hij) dat we in een situatie komen dat iedereen, die maar een tegengeluid laat horen, niet meer welkom zal zijn op dat soort platforms.

Het boeit hem niet.
Hij heeft zijn eigen platform.

8
52 Malinois

@49

De rest van je bij elkaar geraapte woordenbrij vond ik niet zo interessant

3
53 Brolin

@23 Jensen is niet volop in het nieuws behalve op zijn eigen kanaaltje nadat hij in de journalistiek totaal mislukte.

Chris Klomp daarentegen is een gewaardeerde journalist die onder meer voor AD werkt en heel veel strafzaken heeft verslaan.
Hij staat hoog aangeschreven.

4
54 Violier

Jensen houdt de boel wakker en alert. Niks complot denken. De reguliere pers belicht de hele Corona gekte maar van één kant, namelijk die van de regering. Zij werken dus mee aan het angst zaaien.

8
55 bozeman

@51 U schrijft: "Het is niet eens de moeite waard het te weerleggen aangezien het van A tot Z vol onzin staat. En verkeerde veronderstellingen, uit de context getrokken zinnen en meer van dat soort termen. "

Mogen we deze tekst onthouden als u weer eens roept dat wie geen (volgens u) inhoudelijk commentaar weet te geven het dús eens is met dat waarop commentaar gegeven zou moeten worden?

Ik zal daarbij met groot genoegen aan bronvermelding doen.

2
56 Smiling

'Gebruiken' ipv 'onthouden', in @56 .

Onthouden zal ik 'm zeker, met of zonder toestemming, omdat-ie onverbeterlijk hypocriet is.

2
57 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

58 Raffa

@58 Wie hier neemt Jensen dan kwalijk dat Klomp bedreigd wordt door fans van Janet Ossebaard? Ik zie dat in geen enkele reactie staan. Wellicht zie ik er eentje over het hoofd?

2
59 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

60 Raffa

@60 Dat heb ik gedaan en ik zie het niet. Kunt u niet gewoon even aangeven in welke reactie ik het kan vinden?

2
61 Smiling

@52
Maar hij is niet zelf de ISP dus blijven er voldoende verwijdermogelijkheden over. question

2
62 Snorrie

* Verwijderd door de redactie *

63 Raffa

@63 ,

kortom, je lult weer uit je nek en je probeert weer om er onderuit te wieberen.
Als het erop aan komt geef jij niet thuis.
Watje.

2
64 jodelatedieho

@63
Oftewel, je kunt zelf ook niks aanwijzen en lult uit je nek..

3
65 GreyB

@63 Het begint een rare hobby op NK te worden geen antwoorden te geven op heel simpele vragen. Ik zie de lol niet van dit soort zoekplaatjes. U ziet iets, waarom dan niet even vertellen waar u dat ziet, dan kan ik er eventueel iets van vinden en erover met u in gesprek. Nu blijft het een lege claim.

2
66 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

67 Raffa

@63 Je bent eigenlijk gewoon keihard aan het liegen, meer niet.

3
68 JackKropotkin

@68 Ik zie nu dat mijn reactie een beetje mosterd na de maaltijd was question.

3
69 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@51
Of te wel, je bent aan het draaien.
Je gebruikelijke manier van doen.

70 verwijderd234324

@68
Je zou bijna denken dat het jensen zelf is. question

2
71 Snorrie

* Verwijderd door de redactie *

72 Raffa

@66 ,

wat verwacht jij dan, dat trolletjes antwoord gaan geven op vragen?
No way, José!

2
73 jodelatedieho

@56 Nee !

6
74 xtremy

Ring zegt de kassa bij Jensen...en het zal hem een zorg zijn waardoor. Tebnslotte moet het geld voor zijn penthouse in Amsterdam van dik een miljoen Euro ergens mee gehandhaafd worden.

4
75 Hendrianus

@74 Aha. Het was me al eerder opgevallen dat u verschillende eisen stelt aan andere reageerders dan aan uzelf.

Of begrijp ik het verkeerd, heeft u die reactie in een vlaag van grote emotie opgeschreven en komt u nu alsnog met een inhoudelijke reactie?

1
76 Smiling

Toch denk ik dat Jenssn op de VVD stemt. In die kringen is moraal ondergeschikt aan de bankrekening. Daar past Jenssen naadloos tussen.

5
77 Hendrianus

Jensen is een dissident en de Linkse Kerk houdt niet van dissidenten die de universele doctrines in twijfel trekken....de nationale socialisten (Hitler), de internationale socialisten (Stalin/Mao) en de trans-nationale socialisten (Timmermans/Rutte/Brussel) houden ook niet van dissidenten......links en tolerantie gaan niet samen zodra de verborgen agenda en geheime finaliteit in het geding komen.....

4
78 CoolMemories

@77 "...In die kringen is moraal ondergeschikt aan de bankrekening...."

Altijd! Handel was er eerder dan moraal.....ja, de moraal is zelf voortgekomen uit de handel (zoals de begrippen schuld en boete ontstaan en te herleiden zijn uit de wereld van handel en economie....alleen de christelijke moraal heeft deze begrippen getranscendeerd en universeel gemaakt.....

4
79 CoolMemories

** gebruiker verwijderd **

@78
Je bent rijp voor een psychiater.
Hoe verzin je het bij elkaar.

80 verwijderd234324

@20 "...Je gaat niet in de aanval tegen iemand die onzin verkoopt en geen invloed heeft.
Jensen is hot, heeft een punt en daarom vormt hij een bedreiging.
En daar moet iets tegen gedaan worden want dat kan niet..."

Zo is het! Dat hebben we ook gezien bij Pim Fortuyn, Trump en Baudet.....ja zelfs het historische verhaal van Christus is een voorbeeld van een persoon die tè populair en tè invloedrijk werd voor de gevestigde kliek (farizeërs) en daarom met valse beschuldigingen en demonisering uitgeleverd moest worden aan de inquisitie en schandpaal....

5
81 CoolMemories

Nou, om het gezeur hierboven tegemoet te komen heb ik de moeite toch maar even genomen.


Alinea 1 : "Ik (De totaal onbekende Cris Klomp) wil niet over Jensen schrijven, maar doe het toch maar, want het is de enige naam die op dit moment nog van waarde is in medialand. en ik moet toch ook wat clicks genereren"

Alinea 2: "Ik (Cris Klomp) ga maar als eerste over de broer van Jensen praten, om alvast de aandacht af te leiden".

Alinea 3: "Ik (Cris Klomp) doe dan ook nog even aan Framing, om iemand alvast in een bepaald hokje te duwen, zodat de rest van de nonsens die ik ga zeggen niet zo opvalt als onzin"

Alinea 4 : "Ik (Cris Klomp) sleep er zelfs (totaal onzinnig) iemand uit Amerika bij om mijn onzin te verbloemen".

Alinea 5: "Ik (Cris Klomp) noem een zogenaamd feit, waarbij ik niet vertel dat de dag erna die uitspraak is gerectificeerd".

Alinea 6: "Ik (Cris Klomp) ga nog even door op die uitspraak zonder erbij te zeggen dat het gewoon netjes is gerectificeerd".

Tussenzinnetje: "Mag je nu bepalen of je deze vooringenomenheid nog verder wil lezen of überhaupt serieus wil nemen"

Alinea 7: "Ik (C.K. ) roep wat dingen die Jensen helemaal niet gezegd heet (over 0 doden) of trek wat uitspraken compleet uit de context. Doet het altijd goed bij mijn niet al te snuggere achterban".

Alinea 8: "Ik (C.K. ) doe net alsof het een halsmisdaad is als iemand zijn eigen geld probeert te verdienen door onder andere T-shirtjes te verkopen."
"Oh ja, hij laat filmpjes zien waarmee hij zijn gelijk bevestigd, dus ik (C.K) doe net alsof die filmpjes allemaal per definitie vals zijn, wie weet trapt iemand daar wel in, mijn achterban is niet zo snugger, dus dat lukt wel"

Alinea 9: "Ik (C.K. ) gooi even meerdere onderwerpen die Jensen bespreekt op één hoop, en mix dat een beetje, dat heeft mijn achterlijke achterban toch niet in de gaten. Dus een filmpje over onderhuidse chips in Zweden mix ik met een ander verhaal over chips."

Alinea 10: Dat ik (CK) dan een oude truck gebruik om iemand vals te framen is het enige dat mij rest. Ik zeg gewoon dat het Jensen zelf is die een oude truck gebruikt. Heeft mijn achterban toch niet in de gaten, die kijken geen Jensen, die lezen alleen maar wat haters als ik (C.K. ) erover zeggen. Dat Jensen het over verschillende chips heeft snapt mijn achterban tóch niet".

Alinea 11: "Nu ik (C.K. ) toch al bezig ben over die chips, en niemand van mijn achterban weet wat Jensen zegt daarover, ga ik er nog even over door".

Alinea 12: "Nog maar een paar zinnen over die chips, ik moet mijn pagina toch vullen, en mijn (CK) domme lezers weten toch niet beter".

Alinea 13: "Dan heb ik (CK) het over Kwik Kwek en Kwak, die al net zo onwetend zijn als ikzelf en een stukje hebben geschreven over een show van Jensen waar ze alles totaal uit de context trekken om daar vervolgens heel verontwaardigd over te doen. De "factcheck" van Kwik Kwek en Kwak slaat natuurlijk nergens op, dat toont Jensen ook aan in een show, maar dat hoeft mijn domme achterban niet te weten."

Alinea 14: "Ik (CK) plaats een zinnetje waarin ik Jensen de boel kort en klein laat slaan, zodat mijn (CK) lezers denken dat Jensen gewelddadig is."

Alinea 15: "Ik doe net alsof het veel is dat er 500 mensen per dag sterven in een groot land als Italië, dan lijkt het allemaal héél erg, ik zeg er niet bij dat het elke dag zo is dat er zoveel mensen sterven, ook vóór de corona tijd al".

Alinea 16: "Ik (CK) doe net alsof Jensen oproept de corona maatregelen te negeren, dat is niet zo, maar dat weet mijn domme achterban niet, die lezen toch alleen maar wat er OVER Jensen wordt gezegd en kijken nooit naar wat Jensen ZELF zegt. "

Alinea 17: " IK (CK) doe net alsof Jensen zegt dat corona maar een griepje is, dat doet het altijd goed bij mijn lezers. Dat Jensen dat nooit gezegd heeft weten ze toch niet, want ze kijken niet naar Jensen.
Dan doe ik nog even heel gewichtig en schrijf een paar zinnen over wat het virus allemaal wel of niet kan doen. Net alsof ik er wél verstand van heb"

Alinea 18: Dan doe ik (CK) nog een keer alsof Jensen constant corona met de griep vergelijkt. Nogmaals, dat doet Jensen niet, hij vergelijkt alleen de sterftecijfers van beide virussen met elkaar, nooit de ziekte zelf, maar dat hoeft mijn (CK) achterban niet te weten, ze kijken toch niet naar Jensen dus ik kan hier alles zeggen wat ik wil".

Alinea 19: Ik noem even een groot getal, 5000 of zo, en doe dan net alsof we bijna zoveel IC bedden nodig hadden. Dat dat totaal niet in de buurt kwam weet mijn achterban toch niet, zo ongeïnformeerd als ze zijn
Dan doe ik ook nog even alsof van te voren al bij iedereen"bekend was dat de nog nooit eerder beproefde "lockdown" zou werken, terwijl Jensen heel vaak heeft aangetoond dat het helemaal niet bewezen is, maar ook dát weet mijn achterban niet".

Alinea 20: Dan doe ik (CK) nog een keer zo'n valse beschuldiging en lieg er gewoon op los over het effect van een lockdown, ik (CK) negeer gewoon Zweden, Japan, Zuid Korea en nog wat landen zónder lockdown"

Alinea 21: Jensen laat iets zien wat op dat moment in het nieuws was, (zoals al zijn shows in elkaar zitten) waarover #ophef was in de media, en doe net alsof die #ophef het bij het juiste eind had. Dat het middel in Frankrijk en andere landen volop wordt gebruikt negeer ik (CK) gewoon maar even, dat past niet in mijn verhaal"

Alinea 22 en 23 : Ik (CK) ga nog even door met onzin uitkramen.

Alinea 24: Jensen is de enige die onderzoek doet, die erachter komt dat er een heleboel niet klopt aan het hele corona verhaal (en de lockdown) maar daardoor worden teveel mensen wakker, dus ik frame er maar weer lekker op los, en doe net alsof Jensen het fout heeft, mijn (CK) achterban weet toch niet beter"

Alinea 25: Dan zeg ik (CK) dat Jensen iets doet wat eigenlijk juist door de andere "journalisten": wordt gedaan, maar ik ben nu eenmaal vals aan het framen, dus ik ga maar even door.

Alinea 26 : Ik (Cris Klomp) doe net alsof andere journalisten alleen maar kritische vragen stellen aan de politici en zogenaamde experts en dat Jensen dat niet doet. Maar het tegenovergestelde is natuurlijk waar. Jensen is de enige die kritische vragen stelt, maar daardoor worden teveel mensen wakker, dus ik frame er maar weer lekker op los. Komt mijn achterban toch niet achter, aangezien die niet naar Jensen durven te kijken nadat ik (de almachtige Cris Klomp) ze daar heb weggejaagd".

Alinea 27: "Dan noem ik nog even de naam van een ander nitwit, die op precies dezelfde kansloze, vooringenomen, ongeïnformeerde manier probeert mee te liften op het succes van Jensen, zodat die andere nitwit ook nog wat clicks krijgt."

Alinea 28: "Ik (CK) zeg nog even dat ik wat woorden heb weggehaald omdat ze te vooringenomen zijn, maar door te zeggen dat het er eerst wel stond, staat het er eigenlijk nog steeds. Het is en blijft vooringenomen dus, maar ook dat heeft mijn achterban natuurlijk niet in de gaten"

"Waardeer dit artikel, shirtjes hoef ik (C.K.) niet te verkopen, ik word toch wel betaald door de MSM want onafhankelijk ben ik niet, Jensen wel, maar ik dus niet".

12
82 xtremy

@80 "...Je bent rijp voor een psychiater...."

Dat bedoel ik met intolerantie!
zie @81

6
83 CoolMemories

@82 Een volkomen mislukte poging van je ..... zonde van de moeite maar je hebt in ieder geval je best gedaan question

6
84 MacGu

@84 In mijn verhaal staan meer waarheden dan in dat kansloze gebral van C.K.
Ik vond het ook zonde van mijn tijd, maar er werd door mensen om gezeurd. Ik kom die zeurkousen tegemoet.

10
85 xtremy

@85 De enige waarheid in je reactie is dat je wat moeite genomen hebt.

3
86 MacGu

@86 Dan mag je nu de rest ook gaan lezen. Het zal je ogen misschien openen.
Nou ja... dat zal wel weer te veel gevraagd zijn.

9
87 xtremy

@82 Dit is op geen enkele manier een inhoudelijke weerlegging van wat Chris Klomp schrijft. Werkelijk, wat een kleuterniveau van reageren.

2
88 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@87
Je begint al fout, Cris Komp is geen onbekende verslaggever, dat jij hem schijnbaar niet wist wie het is zegt genoeg.
Voor de rest gaat je verhaaltje weer nergens over.
Veel tekst weinig inhoud.

89 verwijderd234324

@82 Zo, jij bent er even voor gaan zitten, heel goed!
Ik heb ook nog gezocht naar één inhoudelijk argument in het artikel..... niet gevonden. Alleen maar ad hominem geleuter.

6
90 PeKa

@85
En iedereen vind het gebral van een wanbabe terrorist (verzetsheld question l ook zonde van hun tijd.

1
91 Snorrie

De schrijver heeft zijn ei gelegd en vraagt, net als Jensen, om een donatie.
Tenzij hij de cijfers van Jensen onderuit haalt, hij krijgt van mij geen geld en zeker niet zonder een shirt te ontvangen.

3
92 logikus

Jensen onderbouwt zijn show tenminste nog met cijfers in tegenstelling tot de Rutte/Van Dissel show waar angstmakerij de boeventoon voert. Steeds maar van, het gaat steeds een beetje beter, MAARRRRR, en vervolgens komt de angstzaaierij weer.

4
93 Waarheid, gewoon zoals het is

@93
Het probleem zijn ook niet de cijfertjes maar de oorsprong van die cijjfertjes.

2
94 Snorrie

@93

Hoe komt hij aan die cijfers?
Iedereen kan cijfers noemen maar zijn het ook juiste cijfers uit betrouwbare bron?

Het gaat ook steeds beter en we mogen steeds meer ( lekker weer naar de kapper geweest , kinderen weer naar school , nog even en het terrasje mag weer) .
Dat jij je niet kunt vermaken , moet je niet aan anderen wijten .
En dat jij als jongere denk geen last te hebben ( ga je eens informeren ) maar kennelijk interesseren je je leeftijdsgenoten met een een risicofactor , je ouders , grootouders ook niet .
Ook D66 : weg er mee?
Egoisme ten top!
Of ben je van D66 en wil je ze

4
95 Goodnews badnews

Alinea 3: "Ik (Cris Klomp) doe dan ook nog even aan Framing, om iemand alvast in een bepaald hokje te duwen, zodat de rest van de nonsens die ik ga zeggen niet zo opvalt als onzin"

@82 xtremy,
Framing, daar doet Jensen uiteraard niet aan (mee).
In Jensen 156 doet hij een eigen factcheck tegen de factcheck van KRO Pointer.
Van de 23 minuten gaan er 11 minuten daadwerkelijk over de factcheck van KRO Pointer.
Het grootste gedeelte, 12 minuten, is een tirade tegen de media, de televisie, de journalisten, kortom tegen de omroepwereld waar hij twintig jaar onderdeel van is geweest.
Voordat Jensen aan zijn factcheck (niet de gehele factcheck, hij gaat slechts in op de eerste 8 van in totaal 23 beweringen) toekomt gaat hij uitgebreid op de persoon spelen tegen de personen die de factceck gedaan hebben.
Hij laat de foto's zien van de volgens hem zogenaamde journalisten, zegt dat hij geen namen noemt omdat anders het verloop van de carriere van die drie personen een a-typische wending zal krijgen.
Jensen zegt daarom geen echte namen te noemen maar ze de namen Kwik, Kwek en Kwak te geven.
De namen Kwik, Kwek en Kwak zijn niet toevallig gekozen, hij herhaalt het nog enkele keren, volgens mij allemaal vanwege effectbejag.
Jensen zegt dat je zou verwachten bij de factcheck oudere ervaren journalisten die met heel veel intelligentie schrijven aan te treffen.
Maar nee, door bezuinigingen kan men zich dat niet meer permitteren en zijn het jong onervaren personen van tussen de 20 en 30 jaar die bij de redactie van M. of de Groene Amsterdammer gezeten hebben.
Ze hebben nul ervaring, schrijven van alles en gaan voor de clickbaits

2
96 Graaier1000

Lekker afgeven op jensen want hij liegt en komt met nepnieuws.
Dat is het zo'n beetje wat men als argumenten heeft.
Maar op de vraag om aan te tonen waar hij dan over liegt of welk nepnieuws hij verspreid komen geen antwoorden .
Dus,toon maar aan waar hij over gelogen heeft.

4
97 ongelovenloos

Jensen zegt:
"Maar we gaan zo eventjes de factcheckers factchecken, het wordt heel erg leuk.
Ehm even kijken, ik geloof dat wel deze introductie, wat belangrijk is nu we die 23 punten eventjes gaan behandelen of voor zolang we het leuk vinden en interessant vinden, ik wil even laten weten wie deze mensen zijn die mij gefactcheckt hebben want dat is belangrijk.
Je moet eens echt weten wie dit zijn dan die deze stukjes schrijven.
Ik heb hier de foto's van deze drie mensen, het zijn drie dan.
En ik heb het al vaker gezegd, heel veel mensen trappen er nog steeds in omdat ze iets lezen.
Dan denken ze dat het mensen zijn met heel veel ervaring, een beetje oude mensen, oude journalisten, rotten in het vak, die heel veel al gezien hebben, die daardoor met heel veel intelligentie dingen schrijven, heel veel ervaring.
Maar het zijn altijd, of het nou het AD is of de Telegraaf, het zijn altijd tegenwoordig mensen onder de dertig, meestal begin twintig omdat al die bezuinigingen, alles is failliet.
Ze kunnen helemaal niet ervaren mensen meer betalen,
Het zijn jonge mensen die gewoon van alles opschrijven, die alleen maar voor clickbaits gaan.
Maar natuurlijk nul ervaring hebben en niet weten hoe dingen in de wereld echt spelen, hoe het echt gaat.
En dit is weer zo'n voorbeeld daarvan.
Kijk het zijn drie meisjes die dit geschreven hebben.
En ik ga niet, vroeger had ik dat gedaan, dan had ik hun naam erbij gezet, hun mailadres.
En zeg maar voor de rest, voor de komende 20 jaar had hun leven zeg maar nogal a-typisch verlopen zeg maar.
Daar waren ze nogal mee lastig gevallen.
Maar ik ben inmiddels ouder geworden, volwassener geworden, dus ik doe dat allemaal niet.
Maar dit is even leuk, de foto's laten zien, dan weet je wie deze zogenaamde journalisten zijn die dit gefactcheckt hebben.
Maar ik geef ze wel even een naam, niet hun echte naam, maar vanaf nu noem ik ze even Kwik, Kwek en Kwak.
Dus Kwik, Kwek en Kwak die hebben mij gefactcheckt met alle levenservaring die ze hebben, alle intelligentie, alles wat ze is aangeleerd op de school van journalistiek en hun jarenlange ervaring op de redactie van M., dat is echt alles hoor en redactiewerkzaamheden voor de Groene Amsterdammer.
Dus Kwik, Kwek en Kwak hebben mij gefactcheckt, deze lichten in de journalistieke duisternis."

Jensen zegt een factcheck op de factcheckers te hebben gedaan.
Hij doet daarbij de bewering dat zulke factcheckers tegenwoordig altijd jonger dan 30 jaar zijn.
Dat is een foute bewering (feit) die Jensen doet.
Minimaal één van de onderzoekers, Marij Rooze, is aantoonbaar ouder dan 30 jaar.
Dat is niet alleen een vermoeden vanuit de foto gezien maar ook aan haar opleiding af te leiden.
Ze start in 2003 aan de Hogeschool van Amsterdam.
Dan moet ze destijds minimaal 16, maar eerder minimaal 17 of 18 jaar geweest zijn.
Dan is Marij Rooze zodoende momenteel duidelijk ouder dan 30 jaar.
In feite is ze nu omstreeks 34 jaar oud.

Jensen heeft een onjuist feit vermeld, nota bene bij een factcheck over factcheckers.

1
98 Graaier1000

@95 Meestal CBS of RIVM cijfers, of van soortgelijke instanties uit andere landen.
Niet betrouwbaar die cijfers, volgens jou?
Waar haal jij je cijfers dan vandaan?

5
99 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@71 En misschien heb jij hier iets aan?https://fatzoen.nl/over-fatzoen/...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

11 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

21 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

22 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

22 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

35 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

40 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Boobs Licking PornDaisy DucatiAishwarya PornKannada Xxx BfXxx Video Mom IndiaNew Hollywood Sex FilmMasturbutingR BiggerthanyouthoughtDalechateaPokemom Porn GamesWeb Series Adult VideoIndian Chudai BhabhiHidden Cam Asian Massage ParlorJapanese Grope On BusSalman Khan XxxHot Romance And SexXxx Videos South IndianNepali Bhabhi SexSex Clip Sex ClipReal Amateur Porn HomemadeMangas-scanOne Piece SexxyButt Enhancing UnderwearHd AdultFuntanariXnxx Hindi VillageAunty HardMom Affairs ComSelf Fuck Gay PornBig Bhabi SexTwitch Streamer PornShadman/shadmansXnxxviralChinese MasturbMovies Porn NewCelebraty XxxDreianova PornNaked ExceriseDoublelist Not WorkingBaldurs Gate NudeXxx Video BloodDesi Aunty Hot SceneVery Sexy SexIndian Desy Sexy VideoBangla Sex PicMaximo Garcia PornMiha DoanWporn ComicsPorn MiaSite Sexo Ao VivoXxxxxx365MasaladesiGay Porn HotPaige Hathaway NudeBrookelyn BriarRaashi Khanna SexAmateur Milf BlowjobXxx PcisTentice PornBrazzers PornhdTrihunna PornPubic HandjobPolice Wali Ki Sexy VideoDakota DevilleSexy Hot Video Full HdOne Piece Porn MangaTaylor Jevaux NudeHillary Scott PornFreeporn Bang BrosVanessa Kirby SexySoulcoomHollywood Sexy Movie BfYoga Girl SexPornfree TubeComdotgaemMassage With Happy Endings Near MeNiecy Nash NakedMini Richard NudeChinese Sex Videos ComPandit Sex VideoBlanche BadburryIndian Sax ComJapanese Xxx Movie ComMandy BabyxxxTamil Aunty Sex NewTorrentgalaxy ToHuge Tits TumblrXxx Bf MomG Sex VideoTelugu Sex TelanganaGofuck ComDownload Bokep TerbaruOh_honey_FurryxxxFilme De Pornô PornôDemmi More NudePrincess PlumpNeoali PutiCosplaysexNerd TitsSneha Actress SexSon Mom SexSora Aoi UncensoredRiley AnneOld Desi XxxSex Page 1PornolatinoOnlyfans TeenageKiara Advani Hot NudeMujered CojiendoXxx Teen Porn SexIndian Brother And Sister XvideoXxx Indian Old AuntyHot Boobs Porn StarWomen Using DidoKorean Sx Scene3d SexcomicsPorn Sites Of IndianPoro NegraSelena.gomez Nudeسكس تحرشHot Shots OriginalReal Life Porno 19: Special Part 2: Ria SunnFc2-ppv-423402AstarbabyxoBhabhi Ki BurIndian Sex Desi VideoSophie LeonDirty Blonde Alana 3Alexis Texas LesbiTinyasiansTiktokthotLily Adams NudeNovel Sex6xnxxSabrina VoiletFree Gay Porn MovesDirty RoletteFull Movie GaypornBella Thorne PussyMadison RoseYoupurnBhabhi Nahate HueMassagexxxBig BonerDana Dearmond PornPetite Tenn PornPussylicking GoodFeet Job PornBrazzer