#6 Het corona geneesmiddel werkt en kost € 15! I Ab Gietelink interviewt Rob Elens (youtube.com)


Huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel is de man die het geneesmiddel Hydroxychloroquine in een combinatietherapie met zink en antibiotica met succes toepaste op een 10tal patiënten. Hoewel het middel (een bekend anti-malaria middel) door meerdere onderzoekslaboratoria is getest wer ...

door Chat Baker in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 11
  • 817x gelezen
Reageer met een Emoji
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Chat Baker

@1 Ja, dat kan allemaal wel zo zijn maar Trump heeft de aandacht op het middel gevestigd dus moet hydroxychloroquine koste wat kost adekwaat en consequent afgebrand worden en schadelijk verklaard door gevestigde (politieke) belangen en hun media.........

19
2 CoolMemories

@2 spul werkt voor geen meter en die adviezen van trump? hahahahahaha ach..laat maar. is ie nog niet opgenomen ?

19
3 oculus amet

Even gezocht bij de zg “ arts” : orthomoleculaire praktijk, coaching en counseling en hypocentrum .
Orthomoleculaire geneeskunde kun je studeren in 6 maanden à € 320 schriftelijk bij CIVAS .

Gewoon een kwakzalver .

21
4 Goodnews badnews

@2
Nee, dat is rechtse onzin. Het middel bleek niet zo goed te werken als werd beweerd en is/was zwaar onder de normen getest, en dus niet goedgekeurd.

Maar het 'bekt' lekkerder als we het op de tegenstanders van Trump gooien, snap ik. question

12
5 weerman

@1

Gecontroleerd en uitgeschreven door arts/ specialist.
Je gaat toch ook geen insuline spuiten bij hoofdpijn ?

15
6 Goodnews badnews

middel is verboden door de inspectie en hij mag het niet meer voorschrijven. bericht boven is feitelijk ouwe koek. en kan derhalve in de de prullenbak, net als die filmpjes van jensen trouwens maar dat is weer een andere draad.

15
7 oculus amet

@6 In dit specifieke geval zou ik dat wellicht nog kunnen toejuichen..........

5
8 Weet geen naam

@2

Andersom :
Waarom zouden we een middel moeten nemen wat niet helpt maar omdat Trump het propageert?

13
9 Goodnews badnews

@4 : Nu ben je aan het nepnieuwsen. De man is bevoegd arts: https://www.centrumdepeel.nl/ Zijn vrouw rommelt wat bij in orthomoleculair gedoe maar de man is wel degelijk bevoegd huisarts, anders mag hij zichzelf niet eens huisarts noemen en zou terstond worden geruimd door roverheidsdiensten. Zelf heb ik jarenlang een 'homeopathische' arts gehad; die had een GEWONE huisartsenpraktijk omdat hij naast dat homeopathische gedoe wel degelijk bevoegd was, net als Elens. Het voordeel van zulke artsen is dat zij niet meteen met gore gifpillen gaan smijten.

10
10 Ness

@10

Lang niet alle homeopaten zijn artsen .
Homeopathie is niet beschermd en dat kan iedere gek op zijn deur zetten .
Huisartsen mogen niet op eigen initiatief medicijnen testen op patienten .
En dat is maar goed ook .
Zou een mooie boel worden .
Dus er klopt echt iets niet.

Er zijn gevallen bekend waarbij patienten nog genezen en in leven zouden zijn met “ gore pillen “en overleden zijn door de pillen , poeders en drankjes Van de kwakzalvers.

15
11 Goodnews badnews

Dit gaat A; niet over homeopaten en B: Elens en mijn 2!! oude huisartsen waren gewoon bevoegd. Het waren in mijn geval domweg de dichtsbijzijnde bevoegde huisartsen; ik geloof namelijk geen donder van homeopathie, ik wilde gewoon een huisarts. Je lult er lekker omheen. Maar je zit gewoon FOUT. En daarbij ben je Elens aan het belasteren. Maar dat kennen we wel van je.

7
12 Ness

Net weer een onderzoek dat bevestigt dat het niet werkt.

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2766117

Als je er een beetje doorheen bladert lees je zelfs dat mensen die het middel kregen het slechter deden dan de mensen zonder.

Zelfs De Proemster is er over opgehouden en ali-chloroquinali hoor je ook niet meer. What more proof wil je?

12
13 zeikenderechter

@13 . Het artikel waar je naar verwijst spreekt slechts over Hydroxochloroquine al dan niet in combinatie met Azitromycine. Maar in het hele artikel komt ZINK niet voor terwijl volgens Elens en alle anderen in de wereld die deze methode toepassen juist ZINK een belangrijk ingredient is van de behandeling.
Kortom waar jij naar verwijst zegt niets over de kans van slagen van de methode die Elens propageert.

Ik ben geen arts maar heb wel een wetenschappelijke opleiding en wat me wel duidelijk is dat jij appels met peren vergelijkt. Soms kunnen kleine procentuele variaties al verschillende uitslagen geven in een onderzoek, laat staan als je een belangrijk element helemaal weglaat in een onderzoek.

6
14 PFL

Is al lang bewezen uit diverse studies dat Hydroxychloroquine niet werkt en gevaarlijke bijwerkingen heeft.

Zeg ik dat zo goed, farmaceutische industrie?

13
15 Mac Benac

@14

Slechts? Het gaat nu juist om chloroquine.

Leg je er nou gewoon bij neer: het spulletje werkt niet. Er is geen reden om allerlei papjes van toverkollen te gaan uitproberen, want het geteste ingrediënt is chloroquine. Dat is wat in de reageerbuis werkt.

Maar wel fijn voor de Klazienen onder ons: nu kunnen ze degelijk onderzoek aan de kant schuiven gebaseerd op het magische zink.

Laten we in ieder geval blij zijn dat die eerste toverkol er geen zebra-urine doorheen mixte. Want dan had u het alsmaar moeten hebben over de ontbrekende paardenpis.

10
16 zeikenderechter

@13 Het probleem wordt een beetje dat het hele woord 'onderzoek' of 'wetenschappelijk bewezen' niet meer dan een woordje is dat iedereen kan opschrijven.

10
17 Mac Benac

@17

Het probleem is dat een volledig gepubliceerd onderzoek door twee PhD's en een MD, waarin de gehele methodologie wordt beschreven, data gepresenteerd, aan de kant wordt geschoven door Klazien.

Een mens kan linken tot ie zo blauw ziet als Jomanda, maar een deel luistert nu eenmaal liever naar Klazien.

6
18 zeikenderechter

Maar vraag er gewoon om, als je in het ziekenhuis belandt (wat we natuurlijk niet hopen... anders krijg je dat weer...). Zeg dat je chloroquine wilt met zink.

Meer remdesivir voor mij.

4
19 zeikenderechter

@16 . Verdiep u eerst in de materie en de onderzoeken in andere landen voordat u zomaar zaken gaat roepen over die Klazien vriendin van u. De methode waar hydroxychloroquine wordt gebruikt (o.a. belangrijk middel om de zinkopname door het lichaam te versnellen) wordt in een aantal landen al succesvol toegepast waaronder Frankrijk en Italie.
Uw brallerige geschreeuw toont slecht aan dat u geen idee heeft waar u over spreekt.
Ik ben ook geen arts maar ik heb wel het bijna een uur durende interview met Elens beluisterd waarin deze huisarts met heel zinnige argumenten kwam en ook uitlegde waarom het juist de mix is van een soort van choroquine (hydroxochloroquine schijnt het meest voorradig te zijn en minder bijwerkingen te geven dan bv Kinine dat deze functie ook kan doen) en ik heb ook het rapport gelezen waar u naar verwijst en u vergelijkt echt appels met peren. En uw onzinnige vergelijking met paardenpis ( fixatietje van U?) slaat als een tang op een varken.

@19 . Remdesivir heeft tot op heden slechts bewezen de ziekte te vertragen maar van genezing lijkt vooralsnog geen sprake.

En ja, als ik verschijnselen van Corona zou gaan vertonen dan zal ik zeker aandringen op de combinatie van de 3 eerder genoemde middelen die , mits in een vroeg stadium toegepast, na 4 dagen slikken vrijwel zonder uitzondering de Covid-19 genezen. Ik heb een prima hartconditie dus voor de bijwerking van mogelijke hartklachten van de hydroxychloroquine ben ik minder bezorgd dan met Corona op de IC te belanden.

7
20 PFL

https://wattsupwiththat.com/2020/05/11/distributed-denial-of-hcq-to-covid-19-victims/
Er sterven mensen onnodig omdat de belangen van Big Pharma voorgaan, daar komt het op neer.

7
21 Ness

@20

Heeft u een dubbelblind onderzoekje voor me? Beetje zoals mijn link? Van Frankrijk en Italië? Door iemand die niet Clazine heet?

6
22 zeikenderechter

Wat een slappe happen hier..., waarschijnlijk het hele interview niet eens gezien..., maar wel wat lopen blèren..., dat is aan de reacties duidelijk te zien...

De man is al tig jaar huisarts...

8
23 Tjeesus...,


6
24 Tjeesus...,

@22

Nee, dat dacht ik al.

7
25 zeikenderechter
26 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

27 Scholar007

Als dat middel niet zou werken waarom hoor je mensen dan niet klagen?
En waarom zal die huisarts zijn naam te grabbelen gooien om het dan op deze manier aan de mensen te vertellen?
Je kan je beter afvragen waarom hij op zijn vingers is getikt terwijl hij toch tien mensen er mee heeft genezen.
Er zitten een paar mensen te wachten op het vaccin van gates,die houden wel van een gokje wagen.
Deze arts is betrouwbaarder dan gates.

5
28 ongelovenloos

Nederland loopt achter en deze huisarts wordt ten onrechte door de inspectie geblokkeerd. HCQ (met zink) is inmiddels is veel landen toegelaten als geneesmiddel tegen corona, zoals in Italië en Frankrijk.

4
29 de gezonde roker
30 Sjaak Trekhaak

@30 Zink wordt niet genoemd in dat artikel (wel in de video). Zink is de werkzame stof en HCQ is het transportmedium (ionofoor). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4182877/

Zonder zink werkt HCQ niet en daarom zijn er zoveel onderzoekers die - ten onrechte - beweren dat HCQ niet werkt.

4
31 de gezonde roker
32 SuperCow

@32 Dat wordt balen voor Gilead Sciences die even dachten binnen te lopen met 4.500 dollar per patiënt voor remdesivir. https://www.snopes.com/fact-check/remdesivir-gilead-conspiracy/

4
33 de gezonde roker

Gezondhedzorg = marktwerking = een verdienmodel.

Goedkope medicatie die ook nog zou kunnen werken --- daar zit men niet op te wachten.
Het verdienmodel vereist --- dat met duizenden patiënten er wel wat verdiend moet worden.
Al die patiënten zijn een buitenkansje voor de marktwerking --- maar dan moet er wel een duur middel worden gevonden , waar aan verdiend kan worden.

Dit klinkt allemaal heel erg grof --- je zou dit ook niet willen geloven.
Maar het lijkt er toch heel veel op dat dit het beslissende kenmerk is van de Medische sector.
Gezondheidszorg = Marktwerking = Verdien model.

1
34 Jalinda

@34

Nou, mijn vader heeft ca 3 maanden gewoon pillen moeten slikken verstrekt door de apotheek die per 90 stuks € 17,50 kosten .
Hartstikke goedkoop toch ?
En ze hebben prima geholpen .
En zo zijn er heel veel , niet alle medicijnen zijn duur .

Het is ook niet van belang hoe duur het is maar of het helpt.
En dan moet je je al helemaal niet baseren op 10 patienten waarvan je waarschijnlijk niet eens weet of het lichte corona was of gewone griep met het tekort aan testen .

Ik vertrouw zo’ n onderzoekje in iedere geval voor geen meter.

2
35 Goodnews badnews

@32

Zou daar soms het hoge aantal doden in Frankrijk iets mee te maken hebben ?
Je hoort uit dat land dan ook niks !
En het wil daar in tegenstelling tot de omliggende landen maar niet beter gaan .

2
36 Goodnews badnews

@36

https://www.ft.com/content/a26fbf7e-48f8-11ea-aeb3-955839e06441

Frankrijk 31% extra oversterfte
Nederland 50% extra oversterfte

1
37 SuperCow

@28

Misschien zijn ze er niet meer.
Misschien zijn ze er zieker van geworden .
Misschien schamen ze zich wel Voor hun domheid .

De man is al op zijn vingers getikt ,zoek maar op.
En er zijn veel meer mensen met een vaccin bezig dan Gates.
En wat interesseert het mensen wie het vaccin uitvindt.
Als het er maar komt .
Ik denk dat het in iedere geval beter, meer en uitvoeriger getest wordt dan een proefje op 10 patienten die hoesten en zo.
Vraag eens wie het zijn en hoe het nu met ze gaat .

2
38 Goodnews badnews

@37

Weer geen Frans verhaal.
Die publiceren niks .
Geef eens aan waar die oversterfte staat , ik ga niet die hele krant lezen .

3
39 Goodnews badnews

@39

Uhm gewoon naar beneden scrollen totdat je de grafieken tegen komt.
Speciaal voor jou link naar de grafiek:
https://www.ft.com/__origami/service/image/v2/images/raw/http%3A%2F%2Fcom.ft.imagepublish.upp-prod-eu.s3.amazonaws.com%2Fbc5bdfe6-945a-11ea-af4b-499244625ac4?fit=scale-down&quality=highest&source=next&width=1260

Fransen publiceren niks?
https://insee.fr/fr/information/4470857

Onderzoeken, maarja, als je het niet aanstaat?

1
40 SuperCow

@38
Dus alle hoop is op een vaccin gevestigd ?

En wat met je dan met een vaccin ?

0
41 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@20Het probleem is Halsema, die hier blijkbaar al van wist.Zij moet dus zorgen dat deze figuren uit beeld blijven, als ze doet, wat ze heeft...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

24 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
GracewearslaceX Xx ImageTendres CousinesAlexis Fawx BbcLux OrchidLive Porno FrancaisQuadrinhosdesexoNude PicturesTru Kait NudeCasual NudeNaked Wemon PicsYoung Justice PornBj PositionsIndion Sex ComThrobbing PenisesKamalika Chanda Porn VideosWifeys WorlfWshh IcandyCumface PornHentai July 2023Mia MolotovDiana Silvers NudeBf Sexy Bf Sexy Bf Sexy Bf Sexy BfStep Sister Feet PornTelegram Channels PornNaked Biggest BoobsGfmoviesMujeres CojiensoReality SwingersAsmhentaiSisikaEmjayplays PornManytooonBoa.fodaTelugu Sex Videos Hd ComHot Sex OpenKitty LixoBiggbootyjeniaah18 Teen XxxJill Kassidy Vanna Bardot SlayedRose Leslie SexyRihanna NakedLick PussyTelugu Heroines Blue FilmsAva Addams MomXxx Rough PornHd Porn Video TeacherVideo Sex RepVideopronoHitbds.Ebony Shemale Fucks GuyOmegle Lesbian PornHot Naked LadiesJenn Jameson NudeBokep CosplayNonsummerjack NudeHot Wife Porn VideoKriss Kiss PornImpregnating MomJavhd PornBaadiehubEliza Bleu AssBuasexSara Jay BrazzersBbc GaggedKaam Sutra VideoMikaylah NudeDevar Ne Bhabhi Ko ChodaFamily Secret SexXxxomgBangali Bhabi X VideosMadison Ivy AnusMarcelalatinbabeJable AvPorn Game For IphoneCavinder Twins NakedRusk JoelXvvidsSex Xxx JapaneseVeronica RicciHelpless Teens PornHeantai HeavenFucking My StepsisterEnglish Bf Hd MovieIndica Monroe GloryholeYume NikaidōNaughty America StepVoyer WebDry Humping PillowJessica Darlin PornDoujin-moe.udAngreji SexEllie SkyesCharlotteemerson123Water Sport SexJapan BigtitMinecraft GaypornBritney Amber NakedMatire Tube PornReal Teens In PornNynphoAdam 4 Adam ComTwerkng PornBrazzers LesbiansSex Video Desi AuntyAmateur HugecockMckinley Richardson LeakedBirthing PornFrree PornnReddit AsianpornSupkavStepmom AnalLaura Preon NudeKollywood Sex VideosFull Sexy Blue VideoMom Brazzers HdSunny Leone First FuckExcogi SkylerTs-datingSexe Sexe AmateurSkkobaNotty SexOnlyfans ForumXxx Hd Best QualityLight Skin Bbw PornIndian Hindi Voice PornRussianblowjobPornografia De NegrosTeens On CockMyfreecamLaylay LondonCoozehoundXxx Sexy Bhabhi VideoChut Pic HdButts NudeFree Porn Videos For Free DownloadVer Hen TaiAdults Work.comCartoon SexoMarathi Sex XnxxHot Porn In HindiMuslim Hard SexSweetsinnerpornSex With SamanthaSex Of GirlTubeoleasureNina HarleyCindy SarfallNaked LadiesSapna Ki Sex Video