De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © AFP

Angst voor verspreiding Covid-19 in Witte Huis neemt toe: “11 agenten van geheime dienst raakten besmet”

Elf agenten van de Amerikaanse geheime dienst hebben positief getest op Covid-19, zo blijkt uit een nieuw document van het Department of Homeland Security (DHS). Dat meldt Business Insider op basis van een bericht van Yahoo News. Uit de documenten blijkt ook dat 23 werknemers intussen van het coronavirus zijn hersteld, 60 anderen zijn naar verluidt in quarantaine.

11 reacties

  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    Ofdat je nu steenrijk of straatarm bent, het sterkste leger hebt, de meeste atoombommen hebt, geen dak bovenuw hoofd hebt, enorm rijk bent, de kleinste onzichtbare vijand kent geen voorkeur en vernietigd alles op zen pad. Hopelijk is deze ene vijand ons nog een beetje genadevol en volgt zen onzichtbare grote broer niet.
  • Rita Van Haevere

    4 jaar geleden
    Hij hoeft niet bang te zijn . Met zijn “groot verstand “ had hij al snel een remedie gevonden toch ..
  • Jan Baroen

    4 jaar geleden
    Covid 19 betekent niets volgens Trump en is niet gevaarlijk, maar hij zou wel anders piepen mocht hij positief getest worden. Hij is niet bang, hoeft geen mondmasker. Samen komen of handen schudden is niet erg, maar wil wel dagelijks getest worden. Hoe egoïstisch hypocriet kan men zijn?
  • Tom Haex

    4 jaar geleden
    Trump moet zich natuurlijk elke dag laten testen owv zijn ouderdom. En omdat hij de president van de wereld is. Denk je dat de koning niet dagelijks getest worden? En onze politiekers?
  • Judith Boekenoogen

    4 jaar geleden
    Niet bang maar wel elke dag getest worden? Pffff