Pompeo: China experimenteert in meerdere labs met ziektekiemen (nd.nl)


“Er zijn vandaag de dag meerdere labs in China waar men, denken we, werkt met besmettelijke pathogenen”, zei de minister van Buitenlandse zaken en oud-chef van inlichtingendienst CIA woensdag in een persconferentie. Pompeo zei niet te weten of die eventuele laboratoria voldoende beveil ...

door Rattocasi in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 1
  • 518x gelezen
Reageer met een Emoji
1
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Oeps ND.NL kijk maar uit voor je het weet wordt je gewist als fake nieuws.

9
1 Rattocasi

Pompeo: China experimenteert in meerdere labs met ziektekiemen

Dat gebeurd in Nederland,Frankrijk,Duistsland,USA,VK enz ook.

4
2 Benzardi

Tijdens de hack van vorige week is er naar voren gekomen dat Wuhan labs pogingen heeft ondernomen HIV in coronavirussen te splicen.

16
3 Chaimileh

En in de VS zijn die laboratoria er niet?
Elk medicijnlab werkt met pathogene bacterien.

3
4 sockknitter

@2 Man man man open daar dan een draadje over ! Deze gaat over Pompeo en China ! als je daar niet tegen kan heb je pech!

16
5 Moskowfiets

@2 Kijk eens hier heeft zeker wat aan ! >>cognitieve dissonantie https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/geert-wilders-als-goldstein/

14
6 Moskowfiets

Er wordt wereldwijd geexperimenteerd met coronavirussen omdat wetenschappers zich het gevaar al bijna 20 jaar heel goed bewust zijn.

En dat gebeurt ongetwijfeld ook in de VS.

3
7 Gekste Henkie

zouden ze zich doodschamen daar in de verenigde staten dat een belachelijk, vette smeerlap als dit hun vertegenwoordigt? question

6
8 kovichni

@5
Man man man open daar dan een draadje over !

Waarom?
Een draadje openen omdat Nederland ML3 labs heeft, die gewoon in Universiteiten staan.
Wat is daar de nieuws waarde van?

2
9 Benzardi

@5

Man man man......, heb je weer last van "niet willen begrijpen wat de ander bedoelt"...?

@2 heeft volkomen gelijk. Pompeo vertelt geen nieuws maar probeert stemming te maken.

3
10 Gremdaat

@3

Zwatelaar.......

3
11 Gremdaat

@8
Ko 'kijk mij gelijk hebben omdat ik lekker schelden kan' vichni.

11
12 Chaimileh

Je kunt deze man niet meer serieus nemen. De slechtste Amerikaanse Min.v.BuZa ooit! Er komt toch uitsluitend alleen maar poep uit z'n mond.

4
13 Virus

@8

Twee!

3
14 zeikenderechter

Hardy & Hardy.

Zonder Laurel is er niet veel aan.

3
15 zeikenderechter

De CCP -hinese Communistische Partij is ons stapje voor stapje aan het overnemen, begluren, coontroleren via pc en mobieltjes ; zitten helemaal in ons wetenschappelijk onderzoek - in ons land en alle andere 5G is hen behulpzaam om geniepig onze telecommunicatie te bespioneren. Pompeo is bekend met de strategie en taktieken van deze club. China is ploteling bijna ieders vijand geworden. ,,. hij weet misschien dat in de chinese labs weer iets ellendigs wordt gemaakt. KLIK CC ..ondertitels. bij dit inhoudelijk gesprek - Could China’s Coronavirus Surveillance Come to the US? - YouTube
- China has built an even more massive AI surveillance network to deal with the coronavirus pandemic outbreak that began in Wuhan. But it's part of a much more authoritarian push— one that could come to the US. Joining me is Greg Barbaccia, an expert in counterintelligence and corporate espionage. He’s also a former Intelligence Sergeant in the US Army.

Media als CNN en NOS zien ze niet als een groot gevaar. maar spreken goedkeurend over China. dus de CCP.

11
16 flessenhals

@16 Complotter.

2
17 sockknitter

@3
"Tijdens de hack van vorige week is er naar voren gekomen dat Wuhan labs pogingen heeft ondernomen HIV in coronavirussen te splicen. "

Je doelt op het verhaal van meneer Montagnier, een man van 88 die veel belangrijk werk deed rond HIV maar nu antivaxxer is question Heeft niets met hacks te maken, waar is je bron?

Maar de overeenkomsten met het HIV genoom zijn zo klein en "scattered" dat ze net zo goed op toeval kunnen berusten, concludeerde de wetenschap.
De conclusie dat er delen HIV genoom zijn ingebracht mag je helemaal niet trekken.

Ik doe dit uit mijn hoofd, bron acht ik niet nodig, die gaf jij immers ook niet question

3
18 Gekste Henkie

@1
Welk doel dient het blijven oprakelen van deze complottheorie?! De conservatieve republikein Mike Pompeo is tot nu toe nog steeds niet met bewijzen gekomen. Hij weet het niet en roept maar wat.

Berichtgeving van 18 april j.l.: https://www.ad.nl/buitenland/directeur-verdacht-virusinstituut-wuhan-reageert-voor-het-eerst-op-wilde-complottheorie-coronavirus~abfeec23/

(**) Chinavirus
Vooral in de Verenigde Staten worden vraagtekens geplaatst achter het Chinese verhaal. President Trump speelt regelmatig met het idee dat er meer achter de oorsprong van het virus moet zitten, vooral nu hem in eigen land *)het vuur aan de schenen wordt gelegd over zijn eigen aanpak van de pandemie. Tot grote ergernis in China bleef hij het virus nadrukkelijk ‘China- of Wuhan-virus’ noemen. De officiële naam is COVID-19.

Trump vertelde gisteren opnieuw dat ‘er veel vreemde dingen gebeuren’ met betrekking tot de oorsprong van de pandemie en dat de Amerikaanse onderzoeken aan de gang waren. Volgens de Amerikaanse president zou de WHO afweten van vermeend geknoei door de Chinezen over de oorsprong van de pandemie. ,,We zullen de vreselijke situatie die zich in Wuhan heeft afgespeeld heel nauwgezet onderzoeken”, aldus Trump.

Trumps minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gooide deze week nog eens olie op het vuur. ,,We weten dat ze over labs beschikken in Wuhan. En we weten dat het virus ontstond in Wuhan. Die dingen samen… De Chinezen moeten nu echt de ware toedracht delen.” Maar bewijzen dat wat werd gevreesd deze keer inderdaad zou zijn gebeurd werden niet door Pompeo geproduceerd. (**)

*) https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/waarom-donald-trump-zo-n-haast-heeft-en-flinke-ruzie-op-twitter-maakt~a6a62e9c/

Noot: Het nieuwe coronavirus kreeg de naam SARS-CoV-2 en de ziekte die het veroorzaakt COVID-19.

2
19 Wilmama

Duidelijk waar sommigen op dit draadje staan. Als een blok achter de communistische dictatuur van China dus. Het Social Credit systeem, heropvoedingskampen voor dissidenten en mensen met een "foute" mening, sommigen hier kunnen werkelijk niet wachten tot het hier ook zo ver is.

8
20 greenmango

@20 Omdat ze bewijzen willen ipv suggestieve roddelpraat?

4
21 RobP

@20 Deze mensen hebben last van >>>>>cognitieve dissonantie

https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/geert-wilders-als-goldstein/


Verander de naam Willders in Trump en je ziet waar deze mensen aan lijden !


Zij eten dan ook liever vleermuissoep dan toegeven aan hun domheid .

6
22 Moskowfiets

@22
Waar lees jij dat?
Dat mensen wijzen op het feit dat niet alleen China maar ook andere landen (ook de VS en ja NL) experimenteren met virussen en ziektekiemen, maakt nog niet dat ze achter China staan..
Overal wordt geëxperimenteerd, anders zou een ziekte nooit begrepen kunnen worden en zouden er ook nooit medicijnen en vaccins gemaakt kunnen worden..

Je hoeft geen Einstein te zijn om dat te snappen..

Wat Pompeo doet is wijzen naar anderen net als zijn baasje, hij weet dat de debiele achterban dat slikt als zoete koek..

4
23 GreyB

Overal ter wereld worden dergelijke onderzoeken gedaan.

Juist om te komen tot medicijnen en vaccins.

3
24 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

25 Moskowfiets

@25 Juist geeft de mensen angst en een vijand, dan beloof je ze brood en iedereen loopt als een mak schaapje achter je aan.

Oeps doet Rutte dit niet?

Vijand corona,
Angst de hele bevolking gaat dood daaraan,
Je beloofd gouden bergen aan bedrijven en werknemers(velen hebben nog geen geld gezien).
Je duld geen tegenspraak op je beleid.
Vrijheidsbeperking zodat je meer macht krijgt.

7
26 Rattocasi

@23 Weet je de zika mug nog? Allemaal kinderen met kleine hoofdjes geboren, heb je gehoord dat de zika mug dit nog veroorzaakt of dat de zika mug nog bestaat? Waarschijnlijk ineens van de aardbodem verdwenen.

Ja heel bijzonder dat er nooit wat ontsnapt uit zo een lap.
Wel gek dat niemand het echt onderzoekt echter met een verhaal komt zoals vorige keer op tv,
Vleermuis had het op de markt een tussen gastheer (een of ander reptiel) heeft het aangewakkerd ( want als beest gestrest zijn maken ze meer virussen aan zei hij) en is over gesprongen op de mens, heel bijzonder, zat een viroloog te vertellen in Jinek.

Vindt jij sprookje ook altijd zo leuk, alleen geen happy end voor veel mensen.

8
27 Rattocasi

@27
Wat een mooi sprookje,

weet je er nog 1, ik kan nog niet slapen.......

2
28 Gekste Henkie

@25

*Grinnik*

Je moet toch wel tamelijk wanhopig zijn, om met "visionair" aan te komen kakken om je eigen geneuzel te onderbouwen........

1
29 Gremdaat

@25 weet je wat ook zo een leuk sprookje is, dat al veel bedrijven op de fles zijn dat de werkloosheid heel hoog wordt, dat de mensen die naar de voedselbank gaan veel groter is geworden , dat Rutte alleen naar de artsen op de IC luisteren en dat de rest van het land niet bestaat, dat er geen kanker patiënten meer bestaan dat er geen hartaanvallen meer zijn dat er geen operatie meer hoeven iedereen buiten corona is kern gezond.

Alleen dit sprookje heeft geen happy end.
Hoe is het met je AOW al ontvangen?
de meeste ondernemers niet het geld wat ze beloofd is.

6
30 Rattocasi

@30
Je zou een goede verslaggever zijn, heb je je roeping gemist? question

2
31 Gekste Henkie

@31 dank u voor het compliment.

3
32 Rattocasi

@27
[Ja heel bijzonder dat er nooit wat ontsnapt uit zo een lap.]

Naar verluidt komt daar dus het woord smeerlap vandaan.

1
33 Wilmama

Hey gekke henkie, mijn bronnen zijn illegaal en daar schuilt jouw soort verslaggevers zich achter, te bang voor je baantje, maar ik weet wat ik heb gezien, officiële documenten.
Ik raad niks aan maar het is te vinden.

4
34 Chaimileh

@33
'Mijn neefje van 42 is vorige week overleden. Maakte zich grote zorgen over zijn bedrijf met 22 man personeel en heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Niemand zag dit aankomen in de familie. Is hij nu ook een coronadode?'

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5106571/wanhoop-door-corona-zelfdoding-113-hulp-vragen-ondernemers

En hoe wil je dit noemen? Smeerlap?

4
35 Rattocasi

@3 het gekke is niemand duikt daarin, waarom willen ze dat niet weten?

4
36 Rattocasi

@35
De afkorting van een laboratorium is lab en geen lap. Niet meer en niet minder, en daar reageerde ik op:
[ @27
[Ja heel bijzonder dat er nooit wat ontsnapt uit zo een lap.]

0
37 Wilmama

@37 Klopt lap moet lab zijn maar je begreep het toch?

'Mijn neefje van 42 is vorige week overleden. Maakte zich grote zorgen over zijn bedrijf met 22 man personeel en heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Niemand zag dit aankomen in de familie. Is hij nu ook een coronadode?'

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5106571/wanhoop-door-corona-zelfdoding-113-hulp-vragen-ondernemers

En hoe wil je dit noemen? Smeerlap?

4
38 Rattocasi

@38
Wat heeft dit sterfgeval volgens jou als TS met de onbesuisde uitlatingen van Mike Pompeo te maken?

1
39 Wilmama

Die Mike Pompeo roept van alles zonder iets te bewijzen. Het enige wat hij kan is iets onzinnigs roepen in de hoop dat er sancties of het liefst een oorlog uit voortkomt.

2
40 Eric

@39 wat heeft jou woord smeerlap er mee te maken?

5
41 Rattocasi

@41
Niets. Het was van mijn kant een stukje satire i.v.m. jouw belachelijke taalfout in een toch al kromme zin.

1
42 Wilmama

@42 hahaha tja dat heb je met een iPhone, maar tja als oudje zal je dat vast niet snappen toch?

5
43 Rattocasi

@43
Drogreden/kulargument! Het toetsenbord is hetzelfde, maar dan in het klein. De p zit rechtsboven en de b beneden in het midden. Die worden dus niet per ongeluk verwisseld.

1
44 Wilmama

Pompeo probeert weer eens de aandacht af te leiden van een bepaald falend Witte Huis.

2
45 jodelatedieho

@44 natuurlijk lekker blijven denken met je laptopje of misschien wel een computer question

3
46 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@1 Als Wilders zich terugtrekt en ze trekken PVDA/GL erbij dan heb je eigenlijk op Timmermans gestemd....

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Gaaf land joh...

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@29 Ja nou ja neem me maar in de maling hoor. Mij best.Als je denkt dat je het beter weet waarom hebben ze dan die kooi op die voertuigen g...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

D66 en eigenlijk het hele kartel heeft het hele land gesloopt. Vanmorgen nog een verhaal gehoord over Van Drimmelen. Tsjonge... zeg......

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@27 Heel leuk allemaal maar wat heeft dat met dat russische vogelkooitje te maken. En met je beweerde effecten op drones?...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Mevrouw Stemband
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@27 Er zijn wel apparaten die inderdaad communicateverkeer ( dus ook van drones ) kunnen verstoren, maar deze kooi om deze wagen dient daar niet...

2 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Reconquista
Muziekdraadje

Meestal is het origineel beter maar niet altijd. Schitterende remix van DJ Tons die het nummer van Gaga even opvrolijkt. OrigineelLady Gag...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@27 "Dus ja, aan een dag- èn nachtcamera, heb je dan helemaal niets." Whahahahahaha ... :-)))) Klok ... klepel ... ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Maar misschien zou je je natuurkundige kennis kunnen aanwenden om het gsm op scholen op te lossen?Even een kooi van Faraday neer zetten ...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 "Die krijgt geen bruikbare beelden terug van het voertuig." Tik..tak .. Klok ... klepel ... ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Fist PornTurkish PornstarSleepy BlowjobHookup Therapy Alex AdamsX Hot Video ComDressed/undressedXxx Videos BangaliR34 SiteKaylee Gunnerموقع سكس العربSniffiessWhitney Paige NudeMarc Dorcel ComKare Winslet NudeHentaihérosPajamas PornBisexual Group SexIndian Horror Movie SexEmma Marx SubmissionBeachy PornFoxy DiNude SareePornwhiteHindi Voice PornXxx Horny PornAvavillain OnlyfansJapanxxNirmala Sex VideoKianna Dior VideosWhat Is FunatariSuoirsnuBig Tits TubsAssylumpornCutejuliavictoriaXxx Hardcore Sex VideoBig Milky TitRebeca LinarEboni CreampiChloe VivrieBackeoomcastingXxx Sxe MovieSandra Star PornHood Hoes.com裸體舞蹈Habibe ShowSkipthegames Columbia MoXxx Video Cartton4 Girls FingerpwintBlacked LingerieIndian Live Sex CamPorn 360Anime PeeingHentail GayBig Bouncing TitiesMikayla Demaiter NudesIndian Girl Xxx ComTeacher Foot WorshipMother Sucks Son CockPlaymateiryna NudeTravesti PornosuChiness Porn.comJapan X VedeosFuking MmsInda NudeGrooping BoobsPornographique GratuitementVanessa De Rio PornNifty Erotic StoriedNhentai ToCélébrité SextapeThreesome With Mom And DaughterBlack Wido NakedXxx ImageIndiyan Sexi VideoPronhub BanglaLi Rong RongOld Porn CartoonsTory WellesHentaied VideosSplatoon P O R NBokepterbaruBrandy Renee SexSpankbangxxxChaturbte BbwAssfucking My MomBoys HumpingPorn StorieTransgender Woman PornForbiden PornSexe HentaiePorn Con MadurasSean Young NudeElen Mirren NudeGay MasterbationRine_yonMikayla_demaiterMassage LesbianpornShared Wife PornPubg Sex VideoFelicity Jones HotHot Indian Romantic SexAmateur ThroatfuckReal Jam VrFotos De Mulheres NuaXnxx Bath RoomKannada Blue PictureIndian Suhagrat VideoGay Cumshot CompilationSasur Ka SexBauld PussyGroped PornAlldatazzCuteslutsDog Licks AssholeGranny Rides BbcPorn Videos XvideosHd CartoonpornOh Yes Mommy3d Taboo PornStep Mom XxnxTop Ten Xxx VideoChakma SexBrandyrenee19Any Porn DownloadBeautiful Bhabhi XvideoGifboobsBrother And Sister SexstoriesHandjob SleepHustler BeaverhuntDrunken BjMother And Daughter In ThreesomeDaftsex.colmPiss In PussySexys Porn StarsSofy RianIsabela Merced NakedHalococo NudeMia Khalifa Lesbian VideosSara Tendulkar PornFc2ppv-3259992Shooting Of Porn VideosKunnapalBelle Delphine And Mia MalkovaPorn Gay BrasileiroCorno BloggerEros BdsmIndian Big Boobs Aunty PornMompov KeishaEcho Valley PornSaracheeky Nude