U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 42
Je verwacht van jongeren toch dat ze progressief zijn, open-minded en misschien zelfs idealistisch, maar die tijd is voorbij. De jeugd in Nederland stemt massaal op de PVV. ...

meer dan 3 jaar geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
26

Ik denk dat als ik jong was met vrouw en een gezin wil starten ik ook op de PVV zou stemmen want die andere partijen komen er toch gewoon voor uit dat de gelukszoekers zo snel mogelijk een woning moeten krijgen en dat de Nederlandse jongeren maar bij pa en ma moeten gaan inwonen.

201 niet-alles-geloven    
meer dan 3 jaar geleden door niet-alles-geloven
6
Meld

Bijna dagelijks stapt mijn dochter om naar haar studie te gaan bij station Sloterdijk in de bus naar Osdorp [Nieuw West moet ik geloof ik tegenwoordig zeggen...]. Bijna dagelijks is zij de enige blanke blonde dame in deze verlengde bus, die bommetjevol zit. In al die jaren is zij nog nooit uitgescholden, bespuugd, betast of besist. Haar vriendinnen wonen om de hoek bij school, ook zij zijn nog nooit lastig gevallen. Mijn zoon wordt op weg naar zijn middelbare school nog wel eens nageroepen door eveneens schoolgaande allochtone jongens. Hij spreekt ze er op aan, meestal is op ze af lopen en dichterbij komen met zijn 1.90 m voldoende question question Mijn beide kids mogen stemmen, maar geen haar op hun hoofd denkt eraan om op de PVV te stemmen. Zij geven aan dat ze aandacht willen voor de migranten, dat de aanpak van het asielbeleid wel strenger mag, dat niet iedereen zomaar in NL toegelaten mag worden, maar dat de respectloze houding van de PVV dit zo niet gaat oplossen. Zij hebben als studenten een goede kijk op hun wereld en zijn zeker niet soft maar ook niet anti-sociaal. In ons gezin van 4 [waarvan er 3 mogen stemmen, jawel ook bij ons een allochtoon, zij het met een duitse nationaliteit] dus geen PVV-stemmers. Dat het anders moet, zeker! Maar niet zo!

202 Belle2015    
meer dan 3 jaar geleden door Belle2015
7
Meld

Triest, juist voor jongeren. De PVV biedt geen toekomst voor ons land. Progressieve partijen des te meer.

203 Dutchy    
meer dan 3 jaar geleden door Dutchy
10
Meld

@203
Leg eens uit? En nee ik ben geen PVV stemmer

204 Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430
2
Meld

@202 Leuk verhaal over jouw kinderen maar ik mis eigenlijk een beetje de conclusie. Wil je beweren dat er geen problemen met de integratie van allochtonen in Nederland of bedoel je te zeggen dat die problemen er wel zijn maar dat het allemaal wel meevalt? Statistisch blijkt namelijk het tegenovergestelde. Zelfs linkse partijen geven dat ruiterlijk toe. De linkse methoden blijken echter systematisch niet te werken want de problemen bestaan al tientallen jaren en worden eerder groter dan kleiner naarmate er meer allochtonen ons land binnen komen. Als het bad overloopt dan moet je de kraan eerst dichtdraaien voordat je begint te dweilen.

205 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
3
Meld

@204 simpel. Het wil geen echte internationale samenwerking, het staat voor een schisis in het land, het staat voor uitsluiting van bevolkingsgroepen. Het heeft geen oplossingen voor het milieuprobleem, geen oplossingen voor de energieomslag, geen oplossingen voor toekomstige verdienmodellen.

Dus de vraag zou meer zijn, wat heeft de PVV die jongeren wel te bieden?

206 Dutchy    
meer dan 3 jaar geleden door Dutchy
5
Meld

De internetgeneratie heeft nu eenmaal een zeer lage concentratieboog. Genuanceerde verhalen zijn te lang en dus blijven rechtse praatjes over. Niet zo onlogisch hoor.

Het gemakzuchtige 'alles over een kam' verdwijnt doorgaans als ze gaan studeren en andere mensen en ideeen ontmoeten. Waarom denk je dat onze rechtse regering onderwijs voor steeds meer mensen probeert te bemoeilijken?

207 Moridin    
meer dan 3 jaar geleden door Moridin
4
Meld

@206
Simpel zegt u...en welke partijen hebben hier de oplossingen wel dan?

208 Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430
1
Meld

We all love Geert Wilders.

209 dirk19    
meer dan 3 jaar geleden door dirk19
3
Meld

“PVV veruit de populairste partij onder jongeren “

Ja allicht. Jongeren hebben nog geen benul wat er speelt in de wereld en zijn dus erg vatbaar voor het kortzichtige, dicht-bij-huis populisme.

210 Weet geen naam    
meer dan 3 jaar geleden door Weet geen naam
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

211 Pxf7+    
meer dan 3 jaar geleden door Pxf7+

Er komen nog meer van dit soort onderzoeken aan hoor. In het HBO en op de
Universiteit doet bijvoorbeeld D66 het altijd goed. Komt binnenkort vast weer naar voren.

212 Balling    
meer dan 3 jaar geleden door Balling
1
Meld

@208 hangt er vanaf wat voor toekomst je wil. Dat moet je dus zelf weten.

@209 spreek voor jezelf.

213 Dutchy    
meer dan 3 jaar geleden door Dutchy
3
Meld

@212 zou zomaar kunnen dat dat verschuift naar GroenLinks dit keer.

214 Dutchy    
meer dan 3 jaar geleden door Dutchy
3
Meld

@201
Echt waar? Hoe kortzichtig kan je zijn? De PVV heeft geen huizenplan, dus de PVV bouwt geen huizen bij. Laat de instroom van asielzoekers nu lager zijn dan de huizenproductie. Dus voor een kans op een huis ben je bij de PVV slecht af. Maar ja, ingewikkeld dat soort dingen natuurlijk. Er spelen veel meer factoren mee. Groei van het aantal huizen, gezinssamenstellingen, toename levensverwachting, migratiestromen van andere dan asielzoekers, maar gelukkig kan je alles lekker herleiden tot asielzoekers, want het is niet zo dat je in Amsterdam al een halve eeuw wachtlijsten hebben en dat aan de randen van Nederland huizen afgebroken worden.
Vooral niet nadenken, zonde van je tijd.

215 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

@215 , Verwacht je nu van een PVV-er dat die zich eerst in d efeiten verdiept alvorens te blaten?

Ik denk dat je de lat nu veel te hoog legt. question question

216 Weet geen naam    
meer dan 3 jaar geleden door Weet geen naam
2
Meld

@189
U zegt nu iets anders. U zegt nu dat in Marokko zwakzinnigheid meer voorkomt. Dat kan goed. Maar uw oorspronkelijk stelling was dat zwakzinnigheid in Marokko heel normaal was. Dat is onzin. Bij een normaal verdeling zou ongeveer 3,nogiets% in Marokko zwakzinnig zijn, dat is dan niet te kenschetsen als normaal. Nog even los van het feit dat inderdaad wel wat af te dingen is op IQ testen. Die zijn ook te trainen. Vrouwen klagen ook dat ze mannelijk zijn. En met een hoog percentage analfabetisme is dat moeilijk te meten.
Maar goed, als je in simplisme wil geloven, dan zijn Aziaten het slimst, de negers lopen het hardst en zijn het grootst geschapen, waar zijn wij dan precies goed in?

217 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@193
Is Marokkaan nu ineens een ras? Dit soort dingen zijn heel moeilijk te meten, net zoals geluk e.d. Nederland behoort volgens de meetingen tot de gelukkigste landen ter wereld. Ziet u het hier terug?

218 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
0
Meld

Best logisch, op deze leeftijd ben je nog niet compleet vergiftigd door de NPO/Vara/DenHaag.
Deze kinderen halen hun info uit nieuwe bronnen.

Hier hebben Mathijs en consorten nog een hele kluif aan,
ondanks ze dagelijks hun propaganda over ons heen mogen spuwen.

219 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
3
Meld

@199
Alleen wat probeert u nu te meten met uw schaatsproef. Ook na afloop van de schaatsproef weet u niet of sommige van uw collega's misschien niet meer talent hebben voor schaatsen dan Sven Kramer, maat dat ze puur verliezen door het gebrek aan training.
Zelfde geld voor als u een naar Marokko gaat en daar gaat schaatsen. U wint waarschijnlijk veel, maar dat wil niet zeggen dat Marokkanen geen talent hebben voor schaatsen, dat zegt alleen dat ze het niet ontwikkeld hebben.
Bij IQ kan hetzelfde aan de hand zijn. Ik heb niet voldoende data om daar iets over te zeggen.

220 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@216
Het is makkelijk om er een grap over te maken question. Maar ik erger me meer aan de kortzichtigheid in het algemeen. Die komt veel voor bij PVV stemmers, maar ook bij veel andere groepen. Dus ik stop het niet graag in een hokje.

221 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@203 Probleem is dat die progressieve partijen van u nu juist conservatief zijn geworden.
De rollen van links en rechts zijn de laatste 50 jaar omgedraaid.

222 Conradijntje    
meer dan 3 jaar geleden door Conradijntje
2
Meld

Als jongere op de basisschool in de jaren 80 had ik iets van 9 Turken van de 21 leerlingen in de klas waarvan er al een paar Turkse boys scandeerden dat zij later Nederland zullen gaan overnemen, toen lachte ik er nog om, maar als ik nu zie wat het voor pleuriszooi het is geworden in de grote steden en vele wijken voornamelijk islamitisch zijn met een en al opgroeiend crimineel tuig die schijt aan alles hebben tegen alles wat vooral niet islamitisch is ben ik bang dat dit alleen maar meer en meer gaat toenemen. Kijkend naar geweldsdelicten, straatroof, moord, aanranding/verkrachting, terroriseren van buurten, joden die niet meer met keppel over straat kunnen, homo's die angstvallig om moslimjongeren heen lopen, schijt aan gezag zoals politie, ambulancepersoneel, en brandweer waarin de statistieken uitschieten tot aan het plafond vraag ik mij af waarom links nog steeds de ogen sluit voor deze discriminerende liederen van voornamelijk islamitische afkomst.

223 Vrijbuitertje    
meer dan 3 jaar geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

@219
Heeft u eigenlijk wel begrepen welk percentage van de jongen op de PVV denkt te gaan stemmen? Iets van 12%.

224 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

@180 Een stem op de PVV is hoogstwaarschijnlijk een stem op Trump

Dat is een bij komend voordeel, dank voor de promo!

225 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

@213
Precies je weet het dus ook niet omdat zij die ook niet hebben

226 Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430
1
Meld

@206 'Dus de vraag zou meer zijn, wat heeft de PVV die jongeren wel te bieden?'

De PVV bied die jongeren een toekomst zonder jihad, sharia, koran enz enz.!

Daarom dus PVV.

227 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
4
Meld

Leraren kunnen in de klas niet meer spreken over homofielen,aanslagen ect.
Daar maken de mensen hier zich niet druk over,men basht liever trump en de pvv
Nederlanders zijn wegkijkers die denken dat alles wel overwaait door het te bagataliseren.
Kom eens langs in Rotterdam zuid,kijk hoe je bejegend wordt als autochtoon,maar dat mag je niet melden van links nederland

228 patrick37    
meer dan 3 jaar geleden door patrick37
2
Meld

@214 Zeker zou dat kunnen. Maar ze verschillende partijen zullen cijfermatig hun populariteit gaan onderbouwen.

229 Balling    
meer dan 3 jaar geleden door Balling
0
Meld

@228 'Kom eens langs in Rotterdam zuid,kijk hoe je bejegend wordt als autochtoon,maar dat mag je niet melden van links nederland'

Niet alleen Rotterdam zuid, inmiddels is dit een probleem bij iedere plaats met meer dan 20.000 inwoners. Misschien met uitzondering van oost groningen..

230 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
4
Meld

@227
Gossie, wat knap. Ze doen dus eigenlijk niets. Want ik heb al geen jihad, sharia en koran.enz.

231 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@227 In die zin zou je kunnen zeggen dat de PVV terecht de partij van de vrijheid is. Meer islam betekent steeds minder ruimte voor westerse vrijheden, om te beginnen wat nu al gaande is, is dat je als homo, westerse vrouw, jood met keppel nu al niet meer ongestoord door bepaalde wijken/buurten kan lopen zonder allerlei hatelijke opmerkingen en zo niet met geweld te maken krijgt..

232 Vrijbuitertje    
meer dan 3 jaar geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

@230
Ik woon in een plaats met een veelvoud van die 20.000. Ik woon in een wijk toch grofweg 1/3 allochtoon is. Op de school van mijn kinderen is meer dan de helft allochtoon en ik heb er nooit last van gehad. Dus u zuigt iets uit uw duim en ik woon in de randstad.

233 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

Ik vind dit bericht wel grappig. Toevallig had ik afgelopen week een keer de tv aan en daar was iemand die "de jongeren" wilden stimuleren om vooral te gaan stemmen.
Een dag (ofzo) later kwam dit bericht. (Jongeren stemmen vooral PVV)
Nu vraag ik me af of die tv-mensen (waren vooral BNN'ers geloof ik) nog steeds zo fanatiek gaan proberen de jongeren naar de stembus te krijgen. Nu het bekend is dat die jongeren (waarschijnlijk) vooral op de PVV gaan stemmen.

234 xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy
1
Meld

@228 Waarom zeg je dat je dat niet mag melden? Mag wel, en je doet het bovendien. Omgekeerd is er veel meer aan de hand. Zeg maar eens dat je achter Sylvana Simons staat...eens kijken hoe je dan bejegend wordt.

235 Balling    
meer dan 3 jaar geleden door Balling
0
Meld

@232
Die vind ik wel leuk, je zou maximaal kunnen zeggen dat de PVV de partij van de alternatieve vrijheid is, net zoals ze de partij van de alternatieve feiten is.
Natuurlijk is een verbod op hoofddoekjes, sharia, jihad en anti-pvv meningen voor sommigen wel een vergroting van de vrijheid.

236 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@231 Dank je, maar de sharia wetgeving hebben we al jaren in het 'vrije'westen.

https://www.youtube.com/watch?v=niUE9wB90DE

237 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
3
Meld

@237
Tenzij u een regelmatige Moskee ganger bent, heeft u daar geen last van. Dus wat biedt de PVV? Ze willen een probleem gaan voorkomen dat nog helemaal niet bestaat. Ik ben voorstander om te beginnen met problemen die we al wel hebben. Maar goed, dat is alleen maar mijn idee.

238 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

Massaal???? 21% mooi in lijn met de 20% landelijk. 80% stemt er niet op.

Stem cordon sanitair 2017. Welke partij maakt niet uit als ze de PVV maar uitsluiten!

239 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
5
Meld

@238 "Voorkomen is beter dan genezen", is een heel oud, en nog steeds accuraat gezegde.

240 xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy
2
Meld

@238 'Tenzij u een regelmatige Moskee ganger bent, heeft u daar geen last van.'

Werkelijk???..

We hadden het hierboven er nog over dat we deze toppers dagelijks op straat tegen komen.
Deze mensen stralen in alles uit dat ze totaal scheit hebben aan onze wetgeving,
zeg maar de waarden en normen. En u komt met;

'Tenzij u een regelmatige Moskee ganger bent, heeft u daar geen last van.'

241 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

@240 Haastige spoed is zelden goed en ik kan je op een briefje geven dat men bij gebrek aan brood de korstjes van pasteien gaat eten terwijl men van de daken predikt.

242 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
4
Meld

@239 'Stem cordon sanitair 2017. Welke partij maakt niet uit als ze de PVV maar uitsluiten!'

Laffer dan dit wordt moeilijk, gatverdamme.
Je ziet waar het Frankrijk heeft gebracht..

243 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

@243 Wat is er laf aan ik heb niks tegen CDA, D66, GL, PVDA, CU, 50plus ik heb alleen de schurft aan de SGP en de PVV. Vandaar dat ik heel dapper op cordon sanitair 2017 stem!

244 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
5
Meld

@244 ' Wat is er laf aan'

Het is de minst democratische manier, de weg van het wegkijken en verneuken van de stemmers.

245 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

@241
Dat ik dagelijks allochtonen tegenkom wil toch niet zeggen dat ik daarmee automatisch in aanraking kom met de shariawetgeving. Want dat is wat u beweert, Dat ik in aanraking kom met de shariawetgeving. Nou dat is absolute flauwekul, 99,9% van de Nederlanders zonder migratieachtergrond merkt niets van shariawetgeving.
Shariawetgeving is iets anders als last hebben van allochtonen, weet u wel.

246 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@241 dat ze totaal scheit hebben aan onze wetgeving,

U hebt schijt aan onze Nederlandse spelling....

247 21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy
4
Meld

@245 Wat is er ondemocratisch aan niet willen samen werken met fascisten die niet zoveel op hebben met de grondwet?

248 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
3
Meld

@245
Snapt u het idee van democratie? Je mag stemmen op een partij waar je het het meest mee eens bent. Als je standpunt is dat de PVV slecht is voor Nederland, dan is het toppunt van democratie dat je op een partij kunt stemmen die die mening ook heeft.
Dat democratie volgens sommige PVV'ers betekend dat je perse met de PVV moet samenwerken omdat de PVV eventueel de grootste wordt, dat is grappig, maar geeft blijk van het feit dat men niet snapt wat democratie betekend.

249 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
1
Meld

@244 Nee, Gandalf ik zou niet weten waarom je no go zone s zou willen..

Nederland is al verdeeld genoeg. In Engeland en Duitsland zijn er ook al vol op van deze zone s.

250 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

@245 Verneuken van 20% van de stemmers. 20%. Niet het volk maar 20% van de mensen.

251 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
2
Meld

@205 Excuses voor de late reactieplaatsing, ging technisch niet helemaal goed. Dus bij deze alsnog question
Mijn conclusie was wellicht wat vaag gesteld. Ik ontken zeker niet dat er integratie problemen zijn in NL, die hebben we wel degelijk. En als het asielbeleid niet strenger wordt, dan loopt dit uit de hand. Ik ben dus voor verandering. Ik zou echter graag wat nuancering in deze discussie hebben en deze op een wat meer respectvoller niveau te voeren dan het niveau van 'alle buitenlanders zijn slecht en moeten het land uit' [ik weet het, een beetje gechargeerd...]. Het is niet altijd zwart/wit tenslotte. De linkse "oplossingen" zijn niet mijn oplossingen, we zijn maar een klein landje en kunnen niet alle problemen uit de wereld oplossen. Dus op dat vlak valt er nog een hoop te verbeteren. We hebben nog genoeg uitdagingen in Nederland die opgepakt moeten worden [ouderen, zorgstelsel, belastingstelsel] en die zijn in mijn ogen groter en belangrijker om aan te pakken. Door continu de focus op de asielzoekers/migranten en hun al dan niet integratie te leggen, wordt dit vergeten helaas.

252 Belle2015    
meer dan 3 jaar geleden door Belle2015
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

253 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf

Heb wel de neiging om PVV te stemmen, maar er is voor mij persoonlijk één obstakel. Deze partij wil uit de EU. Dat gaat voor mij iets te ver. Ben ook niet voor de EU in zijn huidige vorm, maar ben wel voor een economische samenwerking. Kortom, terug naar de basis en noem het weer EEG. Dit is na de oorlog ontstaan om vrede, veiligheid, welvaart en stabiliteit te kunnen garanderen. Inderdaad ben ik ervan overtuigd dat dit werkt. Als iedereen zijn eigen gaat opsluiten (zoals de PVV wilt) zal dit grote instabiliteit en conflicten veroorzaken. Ik zeg dus werk economisch samen. De EU in zijn huidige vorm schiet hier inderdaad te ver door, want het bemoeit zich nu ook met interne sociale kwesties. Daar gaat het dus mis. Hier moeten we mee stoppen. Ik adviseer de mensen overigens om VNL te stemmen. Dat ga ik in ieder geval wel doen.

254 NICOLINO    
meer dan 3 jaar geleden door NICOLINO
0
Meld

@220 Eigenlijk komt het er op neer dat volgens jou Marokkanen hun hersens niet zo vaak gebruiken en dat ze daardoor dom zijn.

255 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
1
Meld

@242 Is islam vrijheid? Draai de boel eens om in 15 miljoen moslims tegenover 1,5 miljoen beschaafde autochtonen in Nederland. Denk je nu echt dat zij van hun westerse vrijheden mogen genieten?

256 Vrijbuitertje    
meer dan 3 jaar geleden door Vrijbuitertje
0
Meld

@253 'Hadden we het over no go zones? Lui slepen alles er aan de haren bij. Ik ken geen no-go zones in dit land. Doei!'

Gandalf, Gefeliciteerd u bent waarschijnlijk geen homo seksueel (een andere doelgroep) in Amsterdam West of Utrecht Zuid, Rotterdam of etc etc,of andere doelgroep waar de heren moslims het graag op voorzien.
Ik ben blij voor u, maar helaas het is 2017 en wegkijken wordt nu wat moeilijker..

257 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
2
Meld

Jongeren beginnen de versuffende ouderen door te krijgen en stemmen op, ja wel. op Geert.

258 Wil je niet weten    
meer dan 3 jaar geleden door Wil je niet weten
0
Meld

@241
Ik had uw reactie nog niet helemaal goed gelezen. U heeft problemen met de uitstraling van mensen. Kom op nou,

259 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@250
Juist in Nederland hebben we door het "linkse beleid" eigenlijk helemaal niet van die zones.

260 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

@255
U kunt vast beter lezen dan dat. Scholing helpt om je IQ te verbeteren, zou niet moeten maar is toch zo. Net zoals vaker getest worden. En in Marokko krijg je wat minder scholing dan hier heb ik wel eens begrepen.
Mijn punt is dat puur op basis van de beschikbare gegevens je helemaal niet zulke conclusies kunt trekken, maar dat had u ook wel begrepen.

261 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@252 Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Termen als kopvoddentax etc hoeft van mij ook niet maar uiteindelijk moet je toch kiezen. Als we kijken welke partij op de PVV na het meest streng zou moeten zijn voor de immigranten volgens hun eigen verkiezingsprogramma dan zou dat de VVD moeten zijn. We hebben echter geleerd in de afgelopen 4 jaar dat als ze met links gaan regeren dat de grenzen wagenwijd open staan. Het strafbaar stellen van illegaliteit moest zo nodig alsnog uit het regeerakkoord. Er werd geen limiet gesteld aan het aantal vluchtelingen dat in ons land zou moeten worden opgenomen. Daar komt bij dat een limiet stellen niet heel zinvol is zolang je in de EU blijft zitten met open grenzen. In Duitsland is een project X party voor vluchtelingen en heel de wereld is uitgenodigd.

Helaas helpt vriendelijk vragen of ze hier niet naar toe willen komen niet. Zelfs nadat ze zijn uitgeprocedeerd blijven ze hier nog steeds en moet de belastingbetaler een bed-bad-brood regeling treffen in afwachting van het volgende generale pardon.

Bij mij was echt de maat helemaal vol toen Rutte ons keihard heeft belazerd met het derde steunpakket voor Griekenland. Hoe je het ook went of keert, dat was gewoon kiezersbedrog. Daarom deze keer mijn protest stem op Wilders. Als de VVD ook maar iets had waargemaakt van de plannen voor vreemdelingenbeleid uit hun verkiezingsprogramma dan had het niet gehoeven maar Rutte is doof voor de zorgen van de kiezers zodra de stembussen zijn gesloten. We hebben een VVD premier die geld aan Griekenland schenkt, die een generaal pardon mogelijk maakt en die van nivelleren een feestje maakt. Sorry, daar heb ik niet op gestemd.

262 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
1
Meld

@257
Dus die moslims kunnen aan de buitenkant zien wie homo is ofzo. Ik durf best als homo uitziend, hoe dat ook mogen zijn door die wijken te lopen.

263 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

"Je verwacht van jongeren toch dat ze progressief zijn, open-minded en misschien zelfs idealistisch [..]"
Welnee, ik verwacht helemaal niets meer van jongeren. Ik verwacht dat het zwakzinnige debielen zijn die zitten vastgegroeid aan hun mobiele telefoon, en daardoor de complete realiteit om hun heen uit het oog verliezen. De jeugd van tegenwoordig is zo ontzettend dom, dat ze met hun smartphone iedere keer moeten opzoeken hoe ze hun reet moeten afvegen. Feitenkennis is tegenwoordig 0, laat staan dat ze zelf ergens een conclusie uit kunnen trekken. Dit past dus precies in het politieke plaatje van de PVV en dergelijke.
Je hebt er ook goede tussen, tussen de jongeren, maar zoals u weet krijgt ongeschoold debiel Nederland gemiddeld per gezin meer kinderen (zie bijvoorbeeld de extreme gevallen in het fantastische op echte feiten gebaseerde tv-programma "Vier handen op een buik") dan de mensen die wel hun hoofd gebruiken, dus dat klopt dan ook weer helemaal. Geen verrassing hier.

264 Ektoplasma    
meer dan 3 jaar geleden door Ektoplasma
0
Meld

@259 U heeft gelijk, uitstraling is misschien te mild uitgedrukt.
Helaas tonen de cijfers van het Centraal bureau van Statistiek (CBS) dat het veel meer is dan een uitstraling. De gevangenissen zitten verhoudingsgewijs vol met deze doelgroep en niet vanwege hun sociaal maatschappelijke kwaliteiten..

265 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
0
Meld

@262
U haalt toch een paar dingen door elkaar volgens mij.
Volgens mij noemde Samson een maximaal aantal vluchtingen. Het punt van de open grenzen is helemaal niet zo relevant. Je krijgt er hooguit meer illegale vluchtelingen van. Er is geen EU vluchtelingen beleid. Het feit dat NL vluchtelingen opneemt komt vanwege VN verdragen. En welke partij wil uit de VN stappen?

En ik heb geen schenking aan Griekenland gezien. Alleen een toezegging uit het ESM.

266 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
1
Meld

@159 : " ouwe leugenaarquestion de islam bestond niet eens toen de bijbel werd geschreven."

Ik schreef niet dat de bijbel het over moslims had, maar dat in de bijbel genocide werd gepleegd op niet-uitverkorenen en mensen met een ander geloof. De hedendaagse moslims vallen daar ook onder.

267 Ongeregistreerd    
meer dan 3 jaar geleden door Ongeregistreerd
2
Meld

@263 U bent niet bekend met geweld van moslims tegen homo s ..

Respect u bent de beste wegkijker in tijden.

268 Xmod    
meer dan 3 jaar geleden door Xmod
0
Meld

@265
Klopt dat gevangenissen vol zitten met mensen met een immigratieachtergrond. Nu komt de bonus vraag:
Gevangenissen zitten ook vol met mensen met tatoeages. Kunnen we die ook verbieden?
En de vraag is, wat is nu de gemeenschappelijke factor in de gevangenis?
- Dat ze moslims zijn? (Waarom dan geen Indonesiërs? En waarom meer Marokkanen dan Turken)
- Dat de ouders uit een bepaald land komen? (Maar waarom zitten die landen dan niet vol met dieven?)
- Dat ze relatief kansloos zijn? (Maar waarom zijn anderen dan wel succesvol?)

De islam is waarschijnlijk het probleem niet. Dus wat gaat Geert oplossen?

269 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
3
Meld

@177 : " Omdat je zegt " Nooit zal er iemand uit mijn gezin.."

Mijn (blonde, nooit lastiggevallen) dochter zal ook nooit op de PVV stemmen. En als ik haar zou verbieden om op welke partij te stemmen, dan lacht ze me keihard uit. En terecht.

270 Ongeregistreerd    
meer dan 3 jaar geleden door Ongeregistreerd
0
Meld

@257 Homogeweld meestal door blanke mannen http://www.ad.nl/binnenland/homogeweld-vooral-door-blanke-man~aba8c893/

@263 U beseft niet dat veruit het meeste anti-homogeweld van relatief rechtse blanke mannen komt?

271 Spandalf    
meer dan 3 jaar geleden door Spandalf
2
Meld

@189 : "dat bij een gemiddeld IQ van 85 de standaarddeviatie ook iets kleiner is als bij een gemiddelde IQ van 100"

De standaarddeviatie heeft te maken met de grootte van de testpopulatie, niet met de waarden die uit de test komen. Als de testpopulatie niet veranderd blijft de standaarddeviatie gelijk, ongeacht of het gemiddelde IQ nu 70, 100, of 140 is.

272 Ongeregistreerd    
meer dan 3 jaar geleden door Ongeregistreerd
0
Meld

@261 Ik trok het inderdaad wat breder dan scholing want je had het zelf ook over training. Het maakt natuurlijk op zich niet zo veel uit of je je hersens traint in de schoolbanken of op een andere manier. Iemand die zijn spieren niet gebruikt wordt niet gespierd hoewel sommige mensen meer natuurlijke aanleg hebben dan anderen. Het maakt dan niet zo veel uit of je veel kracht zet in de sport school of op je werk. Als je je hersens niet gebruikt dan wordt je niet slim. En ook daarbij geldt dat het niet uitmaakt of je die hersens traint op school of op een andere manier. Schaken kan waarschijnlijk ook helpen.

273 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

@271
Ik heb me daar nooit druk over hoeven maken. Mijn punt was dat ik niet bang met om uitziend als homo door "Moslimwijken" te lopen omdat ik weet dat de meeste moslims zich daar helemaal niet druk over maken.

274 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

@262 Heldere analyse, ik ga daar grotendeels in mee. Als zelfstandig ondernemer zijnde begrijp je ongetwijfeld op welk deel van het politieke spectrum mijn ogen gericht zijn question Ik heb wat moeite met het begrip proteststem. Ik ga er tenslotte vanuit dat ik mijn stem gun aan een partij die ook voor mijn belangen opkomt, of in elk geval deels. Als ik dan uit onvrede op de PVV ga stemmen, wat bereik ik daar dan mee? En val ik daar mezelf niet mee af? Want het is wel duidelijk waar de focus van de PVV ligt en dat is voor mij onvoldoende om NL te verbeteren in de toekomst....... Ik ben er dus nog niet uit, dat is wel duidelijk question

275 Belle2015    
meer dan 3 jaar geleden door Belle2015
0
Meld

@273
Natuurlijk kan je je hersenen ook buiten de schoolbanken trainen, maar de schoolbanken schijnen redelijk effectief te zijn, anders hadden we die niet gehad. De manier van denken leer je niet zo snel als je ergens in het rifgebergte zit gemiddeld genomen.

276 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
2
Meld

De Ruyters zeggen: "@273 In deze gevallen is het voor het grootste deel de aanleg niet hebben hoor. Daar helpt scholing op zich niet echt zo goed bij." Wat je niet hebt, kun je ook niet gebruiken zeg maar.......

277 De Ruyters van Michiel    
meer dan 3 jaar geleden door De Ruyters van Michiel
1
Meld

@263 En dan om het experiment wat spannender te maken "hai lekkere boy wil je wat met me drinken" ? zeggen...

278 21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@272 Ik zal het proberen uit te leggen met de volgende vraag. Als je een populatie mieren hebt en een populatie olifanten, bij welke populatie denk je dan dat de standaarddeviatie van het gewicht het grootst zal zijn gemeten in gram? Voor de duidelijkheid, de standaarddeviatie is gedefinieerd als de gemiddelde afwijking van het gemiddelde. Hoe groter de getallen worden hoe groter over het algemeen de standaarddeviatie zal zijn. Dat heeft dan weinig meer te maken met de grote van de populatie als de populatie al zo groot is als de bevolking van een heel land.

279 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

280 Pxf7+    
meer dan 3 jaar geleden door Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

281 Pxf7+    
meer dan 3 jaar geleden door Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

282 Pxf7+    
meer dan 3 jaar geleden door Pxf7+

@280 Hersens kan je wel degelijk trainen en daar heeft AJ74 wel gelijk in. Als je allerlei feitjes uit je hoofd gaat leren dan train je je geheugen en als je bijvoorbeeld wiskundige problemen gaat oplossen dan leer je logisch te beredeneren.

Het klopt ook dat het niet alleen maar training hoeft te zijn. Net zoals negers een grotere piemel hebben dan Aziaten, zal er ongetwijfeld ook een verschil zitten tussen rassen en IQ. We weten dat Aziaten ook het gemiddelde hoogste IQ hebben. Het verschil tussen Aziaten en Europeanen is echter heel veel lager dan tussen Europeanen en Marokkanen.

283 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

@283 We weten dat Aziaten ook het gemiddelde hoogste IQ hebben.

Dan heb je het over Oost Aziaten dat is van belang om die distinctie te maken want er zijn verschillen met de gemiddeldes in Zuid Oost Aziatische,Centraal Aziatische,Zuid Aziatische en West Aziatische populaties.

284 21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@275 Het is natuurlijk niet alleen maar een proteststem in de zin dat ik niet verwacht dat de PVV iets nuttigs kan bereiken. In de parlementaire democratie geef je als kiezer een richting aan. Dit kan er toe leiden dat de mensen die jij het vertrouwen geeft dit omzetten in beleid maar het kan er ook toe leiden dat andere partijen die stem oppikken en daar rekening mee gaan houden.

Op dit moment houdt Rutte nauwelijks rekening met de kiezer. Hij heeft het er constant over dat je als politicus ook een eigen verantwoordelijkheid hebt en dat klopt ook wel maar dat moet wel een hele grote uitzondering zijn.

Je kan het een beetje vergelijken met een piloot in een vliegtuig. Als piloot heb je de eindverantwoordelijkheid over het toestel. Stel je hebt een noodsituatie en alle motoren vallen uit. Dan kan je als piloot besluiten om je vliegtuig in de Hudson te landen. Dan heb je daarna wel heel veel uit te leggen maar als je met goede argumenten komt dan kom je er mee weg en kan je zelfs de held worden. Dat wil echter niet zeggen dat iedere piloot onder alle omstandigheden maar zelf mag gaan doen wat hem goed dunkt.

Rutte en Samsom hebben van ons voor 4 jaar het stuur in handen gekregen. We rukken dat stuur niet zomaar uit hun handen maar na 4 jaar komt er wel een functioneringsgesprek om te kijken of er misschien toch een betere bestuurder is voor het land. Als ze dan niet goed kunnen uitleggen waarom ze bepaalde beslissingen hebben gemaakt dan worden ze vervangen.

Met name Rutte lijkt op een losgeslagen piloot die denkt dat hij nauwelijks nog verantwoording hoeft af te leggen aan de eigenaar van het vliegtuig. Hij beloofd geen geld naar Griekenland en hij doet het toch en er komt niet echt een uitleg. We geven aan dat hij niet het associatie verdrag met Oekraïne moet tekenen en hij doet het toch zonder enige poging om dat goed uit te leggen. Als de media om uitleg vraagt dan geeft hij constant aan niet te kunnen praten omdat dit de onderhandelingen kunnen schaden. De partij waarmee hij onderhandeld gaat echter wel vol op het orgel. Op een gegeven moment is het klaar. Je kan best een keer je eigen verantwoordelijkheid moeten pakken omdat je over meer en betere informatie beschikt dan de rest van de Nederlanders. Dat kan je vergelijken met de piloot die zijn vliegtuig in de Hudson land tijdens een noodsituatie. De piloot overziet op dat moment beter de situatie dan de verkeerstoren waar hij normaal gesproken naar moet luisteren. Maar als een piloot iedere week weer een vliegtuig in een rivier land en hij is niet in staat om dat uit te leggen dan is het wel een keertje genoeg.

285 RazorBlade    
meer dan 3 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

@280
Ik zeg alleen dat het probleem er niet is. Dat wil niet zeggen dat het probleem er ooit zal zijn. Ik heb geen glazen bol. En scholing maakt wel degelijk uit voor je IQ. Het zou niet moeten, maar het is wel zo. Kijk maar na.

286 AJ74    
meer dan 3 jaar geleden door AJ74
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Nederland per direct uit de EU
Deze petitie is gemaakt omdat het tijd wordt...

5 uur geleden door Nexit-En-Snel

150 Franse wijken “in het bezit”...
Uit een vertrouwelijk document van de Franse...

1 dag geleden door Moskowfiets

De vernietigingskampen van Eisenhower
De Amerikanen hebben tegen het einde van de t...

17 uur geleden door artemis

Senators vervelen zich dood door de urenlange...
Na de presentatie van argumenten door Schiff,...

1 dag geleden door Proemevla

Griekenland sluit binnenkort opvangkampen voo...
Griekenland zal binnen enkele maanden de grot...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
niet-alles-geloven
Trainer Faber gaat ingrijpen bij PSV...
Als het kalf ..... LOLWat een blamage giste...

minder dan een minuut geleden door niet-alles-geloven

Chaimileh
‘Leidinggevende vrouwen hebben vaker last v...
Als je de leiding hebt ligt het probleem dus ...

minder dan een minuut geleden door Chaimileh

Rinze
Afzettingsprocedure Trump is politieke oplich...
@348knap van je dat je nu al weet wie er in...

minder dan een minuut geleden door Rinze

DaStef
Nederland per direct uit de EU...
@148Dat is een xenofobisch argument, geen...

minder dan een minuut geleden door DaStef

Graaier1000
Griekenland sluit binnenkort opvangkampen voo...
Terugsturen?Waarheen en wie wil ze?Zal ni...

minder dan een minuut geleden door Graaier1000

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig