PVV veruit de populairste partij onder jongeren (welingelichtekringen.nl)


Je verwacht van jongeren toch dat ze progressief zijn, open-minded en misschien zelfs idealistisch, maar die tijd is voorbij. De jeugd in Nederland stemt massaal op de PVV. Onderzoeksbureau Kantar vro... ...

door Inter in Binnenland  ·  286 Reacties

  • 42
  • 1496x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@245 Verneuken van 20% van de stemmers. 20%. Niet het volk maar 20% van de mensen.

2
251 Spandalf

@205 Excuses voor de late reactieplaatsing, ging technisch niet helemaal goed. Dus bij deze alsnog question
Mijn conclusie was wellicht wat vaag gesteld. Ik ontken zeker niet dat er integratie problemen zijn in NL, die hebben we wel degelijk. En als het asielbeleid niet strenger wordt, dan loopt dit uit de hand. Ik ben dus voor verandering. Ik zou echter graag wat nuancering in deze discussie hebben en deze op een wat meer respectvoller niveau te voeren dan het niveau van 'alle buitenlanders zijn slecht en moeten het land uit' [ik weet het, een beetje gechargeerd...]. Het is niet altijd zwart/wit tenslotte. De linkse "oplossingen" zijn niet mijn oplossingen, we zijn maar een klein landje en kunnen niet alle problemen uit de wereld oplossen. Dus op dat vlak valt er nog een hoop te verbeteren. We hebben nog genoeg uitdagingen in Nederland die opgepakt moeten worden [ouderen, zorgstelsel, belastingstelsel] en die zijn in mijn ogen groter en belangrijker om aan te pakken. Door continu de focus op de asielzoekers/migranten en hun al dan niet integratie te leggen, wordt dit vergeten helaas.

0
252 Belle2015

* Verwijderd door de redactie *

253 Spandalf

Heb wel de neiging om PVV te stemmen, maar er is voor mij persoonlijk één obstakel. Deze partij wil uit de EU. Dat gaat voor mij iets te ver. Ben ook niet voor de EU in zijn huidige vorm, maar ben wel voor een economische samenwerking. Kortom, terug naar de basis en noem het weer EEG. Dit is na de oorlog ontstaan om vrede, veiligheid, welvaart en stabiliteit te kunnen garanderen. Inderdaad ben ik ervan overtuigd dat dit werkt. Als iedereen zijn eigen gaat opsluiten (zoals de PVV wilt) zal dit grote instabiliteit en conflicten veroorzaken. Ik zeg dus werk economisch samen. De EU in zijn huidige vorm schiet hier inderdaad te ver door, want het bemoeit zich nu ook met interne sociale kwesties. Daar gaat het dus mis. Hier moeten we mee stoppen. Ik adviseer de mensen overigens om VNL te stemmen. Dat ga ik in ieder geval wel doen.

0
254 NICOLINO

@220 Eigenlijk komt het er op neer dat volgens jou Marokkanen hun hersens niet zo vaak gebruiken en dat ze daardoor dom zijn.

1
255 RazorBlade

@242 Is islam vrijheid? Draai de boel eens om in 15 miljoen moslims tegenover 1,5 miljoen beschaafde autochtonen in Nederland. Denk je nu echt dat zij van hun westerse vrijheden mogen genieten?

0
256 Vrijbuitertje

@253 'Hadden we het over no go zones? Lui slepen alles er aan de haren bij. Ik ken geen no-go zones in dit land. Doei!'

Gandalf, Gefeliciteerd u bent waarschijnlijk geen homo seksueel (een andere doelgroep) in Amsterdam West of Utrecht Zuid, Rotterdam of etc etc,of andere doelgroep waar de heren moslims het graag op voorzien.
Ik ben blij voor u, maar helaas het is 2017 en wegkijken wordt nu wat moeilijker..

2
257 Xmod

Jongeren beginnen de versuffende ouderen door te krijgen en stemmen op, ja wel. op Geert.

0
258 Wil je niet weten

@241
Ik had uw reactie nog niet helemaal goed gelezen. U heeft problemen met de uitstraling van mensen. Kom op nou,

2
259 AJ74

@250
Juist in Nederland hebben we door het "linkse beleid" eigenlijk helemaal niet van die zones.

3
260 AJ74

@255
U kunt vast beter lezen dan dat. Scholing helpt om je IQ te verbeteren, zou niet moeten maar is toch zo. Net zoals vaker getest worden. En in Marokko krijg je wat minder scholing dan hier heb ik wel eens begrepen.
Mijn punt is dat puur op basis van de beschikbare gegevens je helemaal niet zulke conclusies kunt trekken, maar dat had u ook wel begrepen.

2
261 AJ74

@252 Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Termen als kopvoddentax etc hoeft van mij ook niet maar uiteindelijk moet je toch kiezen. Als we kijken welke partij op de PVV na het meest streng zou moeten zijn voor de immigranten volgens hun eigen verkiezingsprogramma dan zou dat de VVD moeten zijn. We hebben echter geleerd in de afgelopen 4 jaar dat als ze met links gaan regeren dat de grenzen wagenwijd open staan. Het strafbaar stellen van illegaliteit moest zo nodig alsnog uit het regeerakkoord. Er werd geen limiet gesteld aan het aantal vluchtelingen dat in ons land zou moeten worden opgenomen. Daar komt bij dat een limiet stellen niet heel zinvol is zolang je in de EU blijft zitten met open grenzen. In Duitsland is een project X party voor vluchtelingen en heel de wereld is uitgenodigd.

Helaas helpt vriendelijk vragen of ze hier niet naar toe willen komen niet. Zelfs nadat ze zijn uitgeprocedeerd blijven ze hier nog steeds en moet de belastingbetaler een bed-bad-brood regeling treffen in afwachting van het volgende generale pardon.

Bij mij was echt de maat helemaal vol toen Rutte ons keihard heeft belazerd met het derde steunpakket voor Griekenland. Hoe je het ook went of keert, dat was gewoon kiezersbedrog. Daarom deze keer mijn protest stem op Wilders. Als de VVD ook maar iets had waargemaakt van de plannen voor vreemdelingenbeleid uit hun verkiezingsprogramma dan had het niet gehoeven maar Rutte is doof voor de zorgen van de kiezers zodra de stembussen zijn gesloten. We hebben een VVD premier die geld aan Griekenland schenkt, die een generaal pardon mogelijk maakt en die van nivelleren een feestje maakt. Sorry, daar heb ik niet op gestemd.

1
262 RazorBlade

@257
Dus die moslims kunnen aan de buitenkant zien wie homo is ofzo. Ik durf best als homo uitziend, hoe dat ook mogen zijn door die wijken te lopen.

3
263 AJ74

"Je verwacht van jongeren toch dat ze progressief zijn, open-minded en misschien zelfs idealistisch [..]"
Welnee, ik verwacht helemaal niets meer van jongeren. Ik verwacht dat het zwakzinnige debielen zijn die zitten vastgegroeid aan hun mobiele telefoon, en daardoor de complete realiteit om hun heen uit het oog verliezen. De jeugd van tegenwoordig is zo ontzettend dom, dat ze met hun smartphone iedere keer moeten opzoeken hoe ze hun reet moeten afvegen. Feitenkennis is tegenwoordig 0, laat staan dat ze zelf ergens een conclusie uit kunnen trekken. Dit past dus precies in het politieke plaatje van de PVV en dergelijke.
Je hebt er ook goede tussen, tussen de jongeren, maar zoals u weet krijgt ongeschoold debiel Nederland gemiddeld per gezin meer kinderen (zie bijvoorbeeld de extreme gevallen in het fantastische op echte feiten gebaseerde tv-programma "Vier handen op een buik") dan de mensen die wel hun hoofd gebruiken, dus dat klopt dan ook weer helemaal. Geen verrassing hier.

0
264 Ektoplasma

@259 U heeft gelijk, uitstraling is misschien te mild uitgedrukt.
Helaas tonen de cijfers van het Centraal bureau van Statistiek (CBS) dat het veel meer is dan een uitstraling. De gevangenissen zitten verhoudingsgewijs vol met deze doelgroep en niet vanwege hun sociaal maatschappelijke kwaliteiten..

0
265 Xmod

@262
U haalt toch een paar dingen door elkaar volgens mij.
Volgens mij noemde Samson een maximaal aantal vluchtingen. Het punt van de open grenzen is helemaal niet zo relevant. Je krijgt er hooguit meer illegale vluchtelingen van. Er is geen EU vluchtelingen beleid. Het feit dat NL vluchtelingen opneemt komt vanwege VN verdragen. En welke partij wil uit de VN stappen?

En ik heb geen schenking aan Griekenland gezien. Alleen een toezegging uit het ESM.

1
266 AJ74

@159 : " ouwe leugenaarquestion de islam bestond niet eens toen de bijbel werd geschreven."

Ik schreef niet dat de bijbel het over moslims had, maar dat in de bijbel genocide werd gepleegd op niet-uitverkorenen en mensen met een ander geloof. De hedendaagse moslims vallen daar ook onder.

2
267 Ongeregistreerd

@263 U bent niet bekend met geweld van moslims tegen homo s ..

Respect u bent de beste wegkijker in tijden.

0
268 Xmod

@265
Klopt dat gevangenissen vol zitten met mensen met een immigratieachtergrond. Nu komt de bonus vraag:
Gevangenissen zitten ook vol met mensen met tatoeages. Kunnen we die ook verbieden?
En de vraag is, wat is nu de gemeenschappelijke factor in de gevangenis?
- Dat ze moslims zijn? (Waarom dan geen Indonesiërs? En waarom meer Marokkanen dan Turken)
- Dat de ouders uit een bepaald land komen? (Maar waarom zitten die landen dan niet vol met dieven?)
- Dat ze relatief kansloos zijn? (Maar waarom zijn anderen dan wel succesvol?)

De islam is waarschijnlijk het probleem niet. Dus wat gaat Geert oplossen?

3
269 AJ74

@177 : " Omdat je zegt " Nooit zal er iemand uit mijn gezin.."

Mijn (blonde, nooit lastiggevallen) dochter zal ook nooit op de PVV stemmen. En als ik haar zou verbieden om op welke partij te stemmen, dan lacht ze me keihard uit. En terecht.

0
270 Ongeregistreerd

@257 Homogeweld meestal door blanke mannen http://www.ad.nl/binnenland/homogeweld-vooral-door-blanke-man~aba8c893/

@263 U beseft niet dat veruit het meeste anti-homogeweld van relatief rechtse blanke mannen komt?

2
271 Spandalf

@189 : "dat bij een gemiddeld IQ van 85 de standaarddeviatie ook iets kleiner is als bij een gemiddelde IQ van 100"

De standaarddeviatie heeft te maken met de grootte van de testpopulatie, niet met de waarden die uit de test komen. Als de testpopulatie niet veranderd blijft de standaarddeviatie gelijk, ongeacht of het gemiddelde IQ nu 70, 100, of 140 is.

0
272 Ongeregistreerd

@261 Ik trok het inderdaad wat breder dan scholing want je had het zelf ook over training. Het maakt natuurlijk op zich niet zo veel uit of je je hersens traint in de schoolbanken of op een andere manier. Iemand die zijn spieren niet gebruikt wordt niet gespierd hoewel sommige mensen meer natuurlijke aanleg hebben dan anderen. Het maakt dan niet zo veel uit of je veel kracht zet in de sport school of op je werk. Als je je hersens niet gebruikt dan wordt je niet slim. En ook daarbij geldt dat het niet uitmaakt of je die hersens traint op school of op een andere manier. Schaken kan waarschijnlijk ook helpen.

0
273 RazorBlade

@271
Ik heb me daar nooit druk over hoeven maken. Mijn punt was dat ik niet bang met om uitziend als homo door "Moslimwijken" te lopen omdat ik weet dat de meeste moslims zich daar helemaal niet druk over maken.

2
274 AJ74

@262 Heldere analyse, ik ga daar grotendeels in mee. Als zelfstandig ondernemer zijnde begrijp je ongetwijfeld op welk deel van het politieke spectrum mijn ogen gericht zijn question Ik heb wat moeite met het begrip proteststem. Ik ga er tenslotte vanuit dat ik mijn stem gun aan een partij die ook voor mijn belangen opkomt, of in elk geval deels. Als ik dan uit onvrede op de PVV ga stemmen, wat bereik ik daar dan mee? En val ik daar mezelf niet mee af? Want het is wel duidelijk waar de focus van de PVV ligt en dat is voor mij onvoldoende om NL te verbeteren in de toekomst....... Ik ben er dus nog niet uit, dat is wel duidelijk question

0
275 Belle2015

@273
Natuurlijk kan je je hersenen ook buiten de schoolbanken trainen, maar de schoolbanken schijnen redelijk effectief te zijn, anders hadden we die niet gehad. De manier van denken leer je niet zo snel als je ergens in het rifgebergte zit gemiddeld genomen.

2
276 AJ74

De Ruyters zeggen: "@273 In deze gevallen is het voor het grootste deel de aanleg niet hebben hoor. Daar helpt scholing op zich niet echt zo goed bij." Wat je niet hebt, kun je ook niet gebruiken zeg maar.......

1
277 De Ruyters van Michiel

@263 En dan om het experiment wat spannender te maken "hai lekkere boy wil je wat met me drinken" ? zeggen...

0
278 21st Century Guy

@272 Ik zal het proberen uit te leggen met de volgende vraag. Als je een populatie mieren hebt en een populatie olifanten, bij welke populatie denk je dan dat de standaarddeviatie van het gewicht het grootst zal zijn gemeten in gram? Voor de duidelijkheid, de standaarddeviatie is gedefinieerd als de gemiddelde afwijking van het gemiddelde. Hoe groter de getallen worden hoe groter over het algemeen de standaarddeviatie zal zijn. Dat heeft dan weinig meer te maken met de grote van de populatie als de populatie al zo groot is als de bevolking van een heel land.

0
279 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

280 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

281 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

282 Pxf7+

@280 Hersens kan je wel degelijk trainen en daar heeft AJ74 wel gelijk in. Als je allerlei feitjes uit je hoofd gaat leren dan train je je geheugen en als je bijvoorbeeld wiskundige problemen gaat oplossen dan leer je logisch te beredeneren.

Het klopt ook dat het niet alleen maar training hoeft te zijn. Net zoals negers een grotere piemel hebben dan Aziaten, zal er ongetwijfeld ook een verschil zitten tussen rassen en IQ. We weten dat Aziaten ook het gemiddelde hoogste IQ hebben. Het verschil tussen Aziaten en Europeanen is echter heel veel lager dan tussen Europeanen en Marokkanen.

0
283 RazorBlade

@283 We weten dat Aziaten ook het gemiddelde hoogste IQ hebben.

Dan heb je het over Oost Aziaten dat is van belang om die distinctie te maken want er zijn verschillen met de gemiddeldes in Zuid Oost Aziatische,Centraal Aziatische,Zuid Aziatische en West Aziatische populaties.

0
284 21st Century Guy

@275 Het is natuurlijk niet alleen maar een proteststem in de zin dat ik niet verwacht dat de PVV iets nuttigs kan bereiken. In de parlementaire democratie geef je als kiezer een richting aan. Dit kan er toe leiden dat de mensen die jij het vertrouwen geeft dit omzetten in beleid maar het kan er ook toe leiden dat andere partijen die stem oppikken en daar rekening mee gaan houden.

Op dit moment houdt Rutte nauwelijks rekening met de kiezer. Hij heeft het er constant over dat je als politicus ook een eigen verantwoordelijkheid hebt en dat klopt ook wel maar dat moet wel een hele grote uitzondering zijn.

Je kan het een beetje vergelijken met een piloot in een vliegtuig. Als piloot heb je de eindverantwoordelijkheid over het toestel. Stel je hebt een noodsituatie en alle motoren vallen uit. Dan kan je als piloot besluiten om je vliegtuig in de Hudson te landen. Dan heb je daarna wel heel veel uit te leggen maar als je met goede argumenten komt dan kom je er mee weg en kan je zelfs de held worden. Dat wil echter niet zeggen dat iedere piloot onder alle omstandigheden maar zelf mag gaan doen wat hem goed dunkt.

Rutte en Samsom hebben van ons voor 4 jaar het stuur in handen gekregen. We rukken dat stuur niet zomaar uit hun handen maar na 4 jaar komt er wel een functioneringsgesprek om te kijken of er misschien toch een betere bestuurder is voor het land. Als ze dan niet goed kunnen uitleggen waarom ze bepaalde beslissingen hebben gemaakt dan worden ze vervangen.

Met name Rutte lijkt op een losgeslagen piloot die denkt dat hij nauwelijks nog verantwoording hoeft af te leggen aan de eigenaar van het vliegtuig. Hij beloofd geen geld naar Griekenland en hij doet het toch en er komt niet echt een uitleg. We geven aan dat hij niet het associatie verdrag met Oekraïne moet tekenen en hij doet het toch zonder enige poging om dat goed uit te leggen. Als de media om uitleg vraagt dan geeft hij constant aan niet te kunnen praten omdat dit de onderhandelingen kunnen schaden. De partij waarmee hij onderhandeld gaat echter wel vol op het orgel. Op een gegeven moment is het klaar. Je kan best een keer je eigen verantwoordelijkheid moeten pakken omdat je over meer en betere informatie beschikt dan de rest van de Nederlanders. Dat kan je vergelijken met de piloot die zijn vliegtuig in de Hudson land tijdens een noodsituatie. De piloot overziet op dat moment beter de situatie dan de verkeerstoren waar hij normaal gesproken naar moet luisteren. Maar als een piloot iedere week weer een vliegtuig in een rivier land en hij is niet in staat om dat uit te leggen dan is het wel een keertje genoeg.

0
285 RazorBlade

@280
Ik zeg alleen dat het probleem er niet is. Dat wil niet zeggen dat het probleem er ooit zal zijn. Ik heb geen glazen bol. En scholing maakt wel degelijk uit voor je IQ. Het zou niet moeten, maar het is wel zo. Kijk maar na.

0
286 AJ74

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@13Dat was veel later, toen ze al woningen hadden.En dat is verder natuurlijk geen vergelijking. Zo kan ik 9/11 er ook wel bij gaan halen,...

zojuist geplaatst door Strongoli

VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

23 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

27 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

28 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

28 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Canela Skin Full VideoSfm.compilwSalma Hayek NudesSarah Banks PornographyYoudri NudeHina SexPokimane OnlyfansBlack Treesome PornPublic Flash PornKumari Dulhan Sex VideoPhilippines NudeHollywood Sex LiveFantasy Forced PornNude RFake Celeberty PornYoutuber Gone WildBest Female NudesAngelina DanilovaMy Asshole. It Just Looks AbusedJordar ChudaiWeight Gsin PornVideos X AmateursVaginas PeludasStacey Dash PlayboyRedhead CreampiesAbuela BellacaHeantai LesbianSamantha Akkineni XxxXemsterGay AsholeStacey ValentineXxx Pornografia EspañolAmature Women NakedFunnysex GifHoneymoon PornstarHentai 60fpsSensual Sex HdDoggy Style Hair PullingBrazzer PornôNew Girls SexSexy Video Hd CartoonKarla JamesDiwali Sex VideoWwwfuqcomRissa Willing To Do AnythingJapanese PornnCollection If Best PornBokep Indo ColmekSexy Mature WomanBella Thorne ToplessTgpornLovexxxxxxBlue Film Sex PhotoAnime Porn SeriesXxx Video Sister MomHentaigames 3dAviana VioletNude Couple SelfieYoungleafsSexyhandjobsXvideos ClassicLiya Silver LesbianJermatePornstars Biggest AssesXxx Sax VidosRough Sex PornTelegram PornogayPornos CosplayI Feel Myself PornNude Pics Of GfBlackedxnxxMilababy69 NudeHindi Chudai KiNew Porn JdGay Porn BestSpinner PornBathroom XxPornhd4kSouth Indian Honeymoon SexAddams Family XxxRebecca Love PornHindi Desi BfPublic Agent AsianGamesofdesireContos Eroticos AnimaçãoPornografia ViejitasLesbian Sex PhotosCall Me Sherni Nude PicsHd Porne VediosChyna RedBrandi Love Newest VideoGay Videos TwinksAvn AwardsKavya Thapar NudeTeenagers Porn VideosKloe KapriKareena Kapoor Ki Sexy VideoRedit NsfwRicky's RoomMeana Wolf BbcWww Doctor Sex ComAutumn FalsLady Boss PornRed Saree AuntyHenti Porn GamesPorn Lesbian StrapHuge Boobs SuckedX HamstreVideo Pornografici ViolentiNude Women With MusclesInterracil CreampieMature Big Tits AnalHot Porn MoviesGay Sex 18Sikh PornSolo PussyسكسبزازSex XxnxxNew Dehati SexVillage Outdoor XxxNickiibaby LeakedTelugu Matalu Sex VideosLeah Maus School Hard VideoMen Penis ImageIndian Girl Sex MovieTeen Titans PornHairy Pussy JoiIsland FreaksValerie Kay FeetMaddison.beer NakedXxx202NarutonakedHuge AreaolaYanet Garcia Onlyfans LeakYuor Porn SexyI Show Speed DickSex Video Com TamilMary Magdalene PornMother Daughter ThreesomJanhvi Kapoor Hot BoobsSapna Sappu MoviesFc2-ppv-3312668ViktoroneeJapanes Sex VidoesAshley Alban PovDanie Daniels AnalSneaky Mid Movie FuckBondage PunishmentMsanzi PornPornographie Américain Noir