RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Bridget Maasland doet aparte uitspraak over ex Johnny de Mol

Beeld © ANP

Bridget Maasland duikt samen met Bram Krikke en Amber Delil voor SLAM! haar verleden in. Als het gesprek gaat over haar voormalige collega en liefje Johnny de Mol doet de 45-jarige een merkwaardige uitspraak. 

"Ik kon onwijs met hem lachen, dus dan kun je wel gevoelens krijgen"

De RTL-presentatrice bespreekt onder andere haar relatie met Johnny de Mol. "Ik weet niet of ik daar eigenlijk zo verliefd op was", geeft ze met een lachje toe. "We hadden het gewoon heel erg leuk. Ik kon onwijs met hem lachen, dus dan kun je wel gevoelens krijgen. Er even voor gaan, even in die bubbel leven. En er ook snel weer uit."

Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland geeft een tour van haar huis

Het maakte de boel wel ingewikkeld dat Johnny niet alleen de zoon van, maar ook nog een collega van haar was. Bridget: "Heel veel mensen hadden daar best wel een mening over. En dat wilden ze je ook de hele tijd zeggen, je waarschuwen. Daar stond ik wel boven, maar ik snap niet dat mensen je dat de hele tijd willen zeggen."

Ook tijdens haar relatie met André Hazes werd haar liefdesleven door alles en iedereen bekritiseerd. Sinds eind februari heeft de zanger weer een relatie met de moeder van zijn kind, Monique, nadat hij drie maanden samen was met Bridget.

Break-up Bridget Maasland en André Hazes beheerst alle headlines

02:00
Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland 'zou relatie met André zo overdoen'