Beeld ter illustratie, Covid-19.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, Covid-19. © BELGA

Twee artsen uiten ongenoegen over lakse houding: “Nooit gehoord van social distancing?”

Twee artsen van het Sint-Trudoziekenhuis hebben hun ongenoegen geuit over het feit dat de mensen klaarblijkelijk losjes omgaan met de coronamaatregelen. Hoofdarts Joan Vlayen liet zijn misprijzen blijken op Facebook, terwijl arts Jochen Nijs op Twitter zijn woede ventileerde. 

243 reacties

  • Janna Friese

    4 jaar geleden
    @Bart Gevers, online eten bestellen en afhalen? Als je zoals ik, geen kinderen hebt, en totààl geen familie niet meer en je bent verlamd in onderste ledematen, wat dan? Je hebt gemakkelijk praten als je nog tamelijk gezond bent en jezelf kunt behelpen! Thuishulpen enz. komen nu ook nog heel weinig, alleen kan ik helaas niets meer!! Hopelijk denkt u daar eens aan vooraleer u een reactie plaatst! Mvg. Janna Friese
  • danny verbeeck

    4 jaar geleden
    En of de artsen gelijk hebben . Het wangedrag van de mensen die de maatregelen negeren toont aan hoe verwend ze zijn . Dit is de realiteit ", welvaart" . En die "luxe welvaart ", wordt anderen hun dood . Waarschijnlijk wordt dit niet gepubliceerd .
  • Zeno Branders

    4 jaar geleden
    Toch straf hoeveel mensen hier vanalles zien dat niet mag. Dat zien ze toch ook niet van uit hun kot. Heeft iedereen dan zoveel tijd om politie te spelen?? Ik denk dat psychologen de komende maanden beel werk gaan hebben.
  • Bea Van Goethem

    4 jaar geleden
    Boodschappen beperk ik tot het uiterste minimum. Sommigen maken er echter een gezellig uitstapje van en kijken niet op of om om op te merken dat er wachtenden zijn omdat zij de gang blokkeren. Maak je daar een opmerking over, dan krijg je nog eens de volle laag! Wat een stresstoestanden en wat een narcisten en egoïsten omringen ons! Blijkbaar is het nog altijd niet tot iedereen doorgedrongen hoe ons dit beperkt.
  • Werner Rummens

    4 jaar geleden
    Hoog tijd dat Aldi zijn werknemers serieus brieft. De maat regelen verschillen per streek blijkbaar kan dat zomaar? Het moet veilig blijven voor iedereen.