Inspectie waarschuwt huisarts en apotheker vanwege corona-experiment (nu.nl)


De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een huisarts uit Meijel en zijn apotheker aangesproken, omdat de huisarts bezig was met een corona-experiment. Hij zou COVID-19-patiënten een mix van medicijnen voorschrijven, terwijl de werking ervan niet wetenschappelijk bewezen is. ...

door Havermout in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 4
  • 559x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Corona-patiënten genezen met bijna gratis geneesmiddelen dat mag natuurlijk niet. We moeten eerst de economie om het niveau van Zimbabwe brengen en daarna moet er flink verdiend worden aan peperdure gepatenteerde medicijnen.

14
1 Kaffer

@1

Ik hoef niet zo’n op zijn eigen houtje experimenterende arts.
Chloroquine kost € 2 per stuk.
Dat is niet gratis .
En deze arts gebruikt er ook nog andere middelen bij .

8
2 Goodnews badnews

Het is gewoon een vies spel wat er gespeeld word daar die huisarts van anderen het advies heeft overgenomen die dit al eerder met succes uitvoerden.
Hij heeft de 3 daagse kuur bij 8 oudere patiënten van hem toegepast die er door genezen zijn.
Die mensen waren ouder dan 80 jaar en zijn er door genezen.
Mensen van 80 jaar en ouder daar wordt door de medische wereld weinig om gegeven.
Maar als dit "de methode "is om van corona af te komen verdienen de grote bedrijven waar Bill Gates deel van uitmaakt geen cent meer.

12
3 Eindpenthode

@1
"Corona-patiënten genezen met bijna gratis geneesmiddelen "

En er genezen er ook zat zonder geneesmiddelen, een vrouw van 107 bijvoorbeeld hoefde niet eens het ziekenhuis in.

7
4 Gekste Henkie

** gebruiker verwijderd **

@3 veelzeggend dat jij het verschil tussen toediening door een huisarts en toediening in een ziekenhuis (met constante bewaking) niet kunt bevatten.

5 verwijderd9249148401

@3 en de controle groep? Nog poreus met dubbel blind en peer reviewer?

1
6 datkanjijmakkelijkzeggen

Poreus?? Getest en reviewed

0
7 datkanjijmakkelijkzeggen

@4 . 1 vrouw van 107.
1

3
8 solidsteel

Ongelofelijk en ronduit misdadig! In plaats van meedenken met deze artsen en als de sodemieter zorgen dat deze behandelingen worden gevalideerd en kunnen worden toegepast wordt deze arts gewoon bedreigd!

Artsen hebben een eed genomen mensenlevens te redden...
Iets wat die vuile pennelikkers bij het IGJ niets zegt, blijkbaar!

12
9 Luctor_et_Emergo

@8 Zoveel mensen van 107 zijn er niet, dus daar is geen grootschalig onderzoek mee te doen.

Ik zal niet zeggen, dat chloroquin niet werkt, maar om het in het wilde weg aan patienten voor te schrijven, vind ik een slecht teken. Wie zegt, dat deze mensen ook niet zonder deze medicijnen zouden zijn genezen.

6
10 sockknitter

Uit frans onderzoek blijkt voorlopig dat het niet werkt

1
11 griepje

@9 Voor hetzelfde geld, was het verkeerd afgelopen met zijn experiment.

3
12 sockknitter

@10 idd. Daarom is het ook totaal onzinnig om met 1 uitzondering te komen om zgn iets aan te tonen.

In het wilde weg medicatie voorschrijven is nooit een goed idee.

3
13 solidsteel

@9 Deze huisarts velmeldt de goede resultaten. Heeft hij meerdere mensen het middel gegeven, die er slechter vanaf gekomen zijn?

1
14 sockknitter

Was te verwachten. Een miljardenmarkt bedreigen is wel het domste wat je kunt doen.

15
15 Anna van de Niemen

Het bewuste interview. Kijk en oordeel zelf:

1
16 Luctor_et_Emergo

@15 Hou jij het maar bij je arsenicum C100. Pure geldklopperij voor een paar klontjes suiker.

2
17 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

18 artemis

@18 Helaas was deze arts in zijn enthousiasme wat te naief. Hij had onder de radar moeten blijven en gewoon Corona patiënten moeten blijven genezen. De Corona markt is een potentiële goudmijn net als kanker en wee diegene die die markt bedreigt.

13
19 Anna van de Niemen

* Verwijderd door de redactie *

20 artemis

* Verwijderd door de redactie *

21 artemis

@18 Je begrijpt het niet. Dat hydrochloroquin is een redeleijk goedkoop middel, maar dat wil niet zeggen, dat je het willekeurig moet gebruiken.
Er lopen nu trials, die moeten aantonen of het middel wel of niet werkt. En daar is het wachten op. Als het middel een goed resultaat geeft, hoeft men helemaal geen dure medicijnen te fabriceren.

1
22 sockknitter

@18
Je eigen woorden "Daarom heeft de georganiseerde misdaad de afgelopen 100 jaar nog NOOIT een pil geproduceerd dat iets kan genezen. "

Maar als het je zo uit komt dan geneest het wel?
Die dokter schrijft farmaceutica voor dus moet hij wel omgekocht zijn.

1
23 Snorrie

@19
Ga je nu zeggen dat die dokter met die pillen jouw steun krijgen?

2
24 Snorrie

De inspectie benadrukt dat er op dit moment geen remedie tegen COVID-19 is. En daarmee basta. Je kunt allemaal doodvallen; er is geen medicijn. Dus waag het niet om toch medicijnen te gebruiken en beter te worden.

9
25 samcash

@21 Artsen wonen nu eenmaal in een hele comfortabele gouden kooi en dan wordt je liever niet gewakefield omdat je een andere opvating hebt over wat genezen nu eigenlijk is.

14
26 Anna van de Niemen

@25
Jij ben toch een van degenen die eisen dat medicijnen en vaccins minimaal 100 jaar getest moeten worden?
En nu roepen dat alles maar zonder testen gebruikt moet worden ongeacht de consequenties.

2
27 Snorrie

@10
Dat oudere mensen van 80 genezen met een geneesmiddel zegt niets als er ook ouderen van die leeftijd genezen zonder iets en dat haalt het argument van @1 onderuit.

Waar jij nu mee aan komt kakken en waarom is me een raadsel, er is geen relatie met voorgaande.

2
28 Gekste Henkie

@26
En anna, hoeveel coronatesten heb je al gedaan, heb je antistoffen kunnen meten? Longfoto's gemaakt? Mensen aan de beademing gelegd?

Vertel eens wat alterneuten momenteel BIJDRAGEN?

Ik denk niets, maar lege eens uit?

3
29 Gekste Henkie

Ach malle pietje toch alsof ik jou iets zou vertellen. Mallerd.

11
30 Anna van de Niemen

@27
Chloroquine wordt al 100 jaar gebruikt. En ik geef iedereen daar de vrije keuze in, zoals het hoort. IK verplicht noch verbied iemand om de medicijnen te gebruiken waar hij in gelooft. Dit in tegenstelling tot de pro-vaxxers. question

7
31 samcash

@29
Het enigste wat dat soort interesseert is verhoging van hun bankrekening.
En als daar mensen door sterven dan zien ze dat als mooi meegenomen.

1
32 Snorrie

@20 Atremis, wees blij, dat je in prima gezondheid bent. Ik hoop voor je, dat je nooit in een situatie komt, dat je aangewezen bent op de "grote misdadigers".
Ik ben er wel op aangewzen, en ben blij dat ik de juiste medicijnen heb gekregen, waardoor ik nog redelijk kan functioneren.

1
33 sockknitter

@26 Uw psychiatrische aandoening is denk ik niet te genezen? Maar, wanneer u uw pilletjes voor uw aandoening braaf inneemt gaat het denk ik een stuk beter met u! U verkoopt de grootste onzin van Janet 'graancirkel' Ossebaard die met haar gevaarlijke onzin over het coronavirus naïeve, ongeïnformeerde of niet al te slimme personen wil beïnvloeden! Daarom rangschik ik u in dezelfde categorie, psychiatrisch patiënt met waandenkbeelden en gelovende in krankzinnige complottheorieën!

Wie wilt u hier voor de gek houden?

1
34 Nieuwsgierig

@26 Oh ja, Billy zoals u hem noemt, er is trouwens een schrijven van de Bill and Melinda Gates Foundation en gaat over de trial met Hydroxychloroquine.

https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://www.gatesfoundation.org/TheOptimist/Articles/coronavirus-interview-trevor-mundel-drug-trials&prev=search

Het origineel in het Engels:

https://www.gatesfoundation.org/TheOptimist/Articles/coronavirus-interview-trevor-mundel-drug-trials

PS het is geen wondermiddel en "one size fits all" is het ook al niet, maar het kan in bepaalde gevallen bij mensen die geen hartproblemen of ander achterliggend lijden hebben waar het middel weer gevaarlijk kan zijn, helpen om eerder te genezen van corona!

Dus die Billy (Gatesfoundation) schrijft ook over het middel!
Jeetje zou hij echt een spotgoedkoop medicijn promoten en hoe moet het nu met de onderzoeken naar vaccins waar hij veel geld insteekt en die dan misschien niet mee nodig zijn als dat middel werkt!

Weer is uw waandenkbeeld in duigen omdat u het hier kunt lezen!

https://www.forbes.com/sites/angelauyeung/2020/04/03/a-bill-gates-backed-accelerator-for-covid-19-coronavirus-therapeutics-treatment-partners-with-madonna-and-mark-zuckerbergs-chan-zuckerberg-initiative/#724ebfa18067

1
35 Nieuwsgierig

Opvallenderwijs is de IGJ er als de kippen bij om deze huisarts op de vingers te tikken in plaats dat dezelfde Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd ook maar iets van zich heeft laten horen de afgelopen weken toen vele artsen en verpleegkundigen met onvoldoende beschermingsmiddelen en daarmee dus met gevaar voor hun eigen leven of die van hun gezinsleden allerlei Coronapatienten hebben moeten behandelen.

8
36 Hippoclepius

@19 ah, dus zó blijft al die geheime kennis geheim. Hufterig hoor om een panacee voor uzelf te willen houden. (in dit geval , om dat te adviseren). U heeft niet zoveel met wetenschappelijk onderbouwd en dubbelblind begrijp ik. Hoewel.. Dubbelblind bent u dan weer wel.

1
37 datkanjijmakkelijkzeggen

@21 en nog een enthousiasteling van de " kijk maar even hoe je het doet, wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid- methode". Waar is dat loket waar ik kan klagen over alternatieve hufters?

0
38 datkanjijmakkelijkzeggen

Als ik de redenatie goed begrijp hebben we niet genoeg voorraad van dit middel dus mag deze dokter het niet voorschrijven?

7
39 niet-alles-geloven

@29 Natuurlijk gaat Anna (kwakzalfpromotor) dat jou niet vertellen. Die kiest andere naïeve slachtoffers uit, die goedgelovig zijn en niet verder lezen of zich verdiepen in wat voor een onzin ze verkoopt!

1
40 Nieuwsgierig

@39 sorry dat ik de boodschapper ben, maar nee, dan heeft u het niet goed begrepen. Het is voornamelijk een tekort aan onderbouwing wat maakt dat dit beter niet blind gegeven moet worden.

0
41 datkanjijmakkelijkzeggen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Mr. Nightlife - Iedereen Wist Hethttps://youtu.be/c1cMgNm9I8A...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nighthawk
Muziekdraadje

Stephen "RAGGA" Marley - Rock Stone (ft. Capleton & Sizzla)https://www.youtube.com/watch?v=4FER1-9GHSk...

18 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
Waarschuwingen voor breekpunt in Oekraïne 'niet geheel overdreven'

@6 Dat klopt. Voor wat betreft Oekraïne, wordt er weinig gedeëscaleerd. ...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://youtu.be/xxhET61yB1A...

19 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nighthawk
Muziekdraadje

Alborosie - Kingston Townhttps://www.youtube.com/watch?v=w0c_dv0TUmU&t=1s...

20 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Graaier1000
Muziekdraadje

Soeur Sourire - Dominiquehttps://youtu.be/SNyL-dM1O9E...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Richard Harris - MacArthur Parkhttps://youtu.be/mI2V661ej-8...

26 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nighthawk
Muziekdraadje

KIm Wilde - Kids in Americahttps://www.youtube.com/watch?v=p_Wj-mK01oA...

26 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Grand Funk Railroad - We're an American Bandhttps://www.youtube.com/watch?v=Zc_JcGuH5Z8...

31 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Feldwebell
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@12 Je gebruikelijke wartaal over een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Russenknechtjes als Belarus, Eritrea, Noord-Korea,...

35 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Amyquinn PornDiosdega PornBircplaceHypnotic FemdomIndianboyssexHollywood Adult Xxx MoviesEating Poop PornIncestflix PornGay Gaming PornXvudeiSmall Tit LatinaWifesuckingPorn Free MobilePornhubsissyOverdeveloped AmeteursXnxx LasbinVanna White NudJob Sex VideoClass Teacher XxxNude Beach Hidden CamsBachelorettepornFeedeeNatalie Portman Sex VideoIndian Massage Parlour SexHot FuckingNude Teenage GuysEroticyoungHardcore Sexual StoriesIndian Porn ActressesPreferredp411Madison Morgan AnalBead KalvoHomemade Interracial CuckoldJav EatchWww Blacked Com VideosSunny Leone Open BpTiauna RileyThreesome BrazersNude Girl VidsAsian Tinny PornBokep EnakMidv-377Bondage And BdsmNakedmgirlsShemel Porn PicPorn ColigTik PorneBokeb BaratVogliopornoVeronica ChurchSex With Mother In HindiShowering Mom PornKimono PornPorn Black SistersAv4 Us PornAnal Caseiro AmadorKristi KreamWww Xx VidéosNeha Nair NudeKylie Jenner XxxTeacher Foot WorshipJenni NobleSex King ComBeachy PornGay Balck Men PornMilf Seduced By Young Man . Pamela RíosHocker PornGawk Gawk 3000 PornBrazzers2021Leah Gotti FuckMangá AdultoSunny Leone Ki Sexy BfCuckoldress FeetXxxvideohotPorn Family TabooCandylove PornVeronica Rose PornstarFree Sex AiSexo CaseroSilver DaddiesNezuko NudesAmerican Sex Video ComMastram HotBengali Sex Video BoudiLori AlexiaKate Dee AnalWww.nudeomecam.comAfrican Naked WomenMilf Big NipsBabestion Tv LiveFamily FuckigKoumi Jimashuu De Umerimesu TachoHardcore MilfpornPhone Porn HdJoey Fisher OnlyfansThreesome HardFroced Gay PornJaimee Foxworth PornhubBangbus Big TitsRecits ErotiqursFotos NudePorn HudJessica JaymesLndian Sax9thara Sex VideoBlender PornFilm Pornos GayKerala Malayalam SexHindisexybluefilmAnime Big TittiesBrazzera Sex ComChloe - MygirlyourwhorePov Creampie CompilationBukkakegayP4ymPirn TvBallesa PornRedtube XxxMother Son BfBrunette PusseyAngela.white 2023Jewelz Blu BjMature CumingWebcam Flic En FlacPublic Orgasm6xnxxStepdaddyedVanessa Cage NudeXxx Blue Film VideoSil Pek Sex VideoTs Jasmine LotusTaboo BlowjobsViolet Myers MaidJenna Jameson Porn StarComic SexEntrecoquinsPorn Pick.comEnglish Xxxx Video3 WaysexBrown Bunny Sex SceneNatuve PornRyan RiedOld Gay Men PornVideos Porn DescargarAdultfriend Finder.comPorn Hub PriumPorn Bhabhi MmsXxx Porn FilmBeserk PornEscourt Finder