U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 77
Oostenrijk heeft bevestigd dat hun migratiebeleid onveranderd streng blijft.Ondanks dat zo´n 150 (!) NGO´s hebben geprobeerd druk uit te oefenen op Oostenrijk en op Sebastian Kurz om migranten uit het Midden-Oosten op te nemen, die zich nu in Turkije bevinden. (bron)Het is even w ...

ongeveer 1 maand geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
102
9
1
2
LEES MEER OVER

@84

Zo simpel ligt het niet...

101 Vaartuig    
ongeveer 1 maand geleden door Vaartuig
1
Meld

@100 Dat zeg ik question
Eerst de kraan dicht.
Daarna dweilen.

102 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

@101
Als je iets wilt begrijpen dan moet je het niet te ver gaan zoeken. Zo simpel ligt het wel.
We hadden daar weg moeten blijven en we hadden aan de VS duidelijk moeten maken dat we niet mee wilden doen aan hun vuile oorlogen.
Maar als bange kinderen hebben we meegedaan met de grootste bully van de wereld omdat we er misschien economisch voordeel uit konden halen. Walgelijk.

103 samcash    
ongeveer 1 maand geleden door samcash
2
Meld

@99
Je hebt dus geen weerwoord. Wat geeft ons het recht om daar oorlog te gaan voeren? Leg mij dat eens uit.

104 samcash    
ongeveer 1 maand geleden door samcash
2
Meld

@103

Je doet alsof alles te herleiden is tot de Irak-oorlog. Dat is een verkeerde aanname. De islamitische wereld is altijd op expansie gericht geweest.

105 Vaartuig    
ongeveer 1 maand geleden door Vaartuig
0
Meld

@105
Kijk eens naar wie de wereld hebben gekoloniseerd. Europa( de christenen) en de islam. Het christendom is doorgegaan totdat er niets meer te koloniseren viel. De islam heeft haar macht geconsolideerd binnen de oude grenzen, voornamelijkhet MO en Afrika.
Onder het kapitalisme is een nieuw vorm van kolonisatie ,Neo-kolonialisme, ontstaan en dat vormt sinds het einde van de koude oorlog een bedreiging voor de islam. Dat Neo-kolonialisme zie je terug in de buitenlandse politiek van de VS. De VS streeft naar wereldoverheersing en zij dulden geen andere macht naast zich; niet in eigen land, niet in Zuid Amerika en niet in Europa of Azië. Tekenend is dat toen de oude Russische vijand wegviel er onmiddellijk overgeschakeld werd naar het MO met haar olievoorraden. Amerika heeft vijanden nodig om haar oorlogsindustrie te voeden. De expansionisten zitten echt in de VS.
Alles is te herleiden naar de agressieve buitenlandse politiek van de VS.

106 samcash    
ongeveer 1 maand geleden door samcash
3
Meld

@104 Irrelevant. Of wij nu wel of niet rechtmatig daar gaan matten heeft nog niet tot gevolg dat al die mensen maar naar hier moeten komen.

We hadden ons met heel veel daar niet moeten bemoeien, dat is een andere zaak. Groot hek eromheen en over honderd jaar eens kijken hoe ze elkaar afgeslacht hebben want geloof me, daar hebben ze ons helemaal niet bij nodig.

Even ter vergelijk. nazi-Duitsland viel Nederland binnen, hadden wij dan ook massaal met z'n allen naar Duitsland moeten vluchten?
En nazi-Duitsland viel nog veel meer landen binnen ... hadden de bevolkingen van al die landen volgens jou dus ook naar Duitsland moeten vluchten?

NEE.

107 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

@106 En ook hiervoor geldt: Bullshit en je weet het.
Je haat jegens de VS maakt je volledig blind voor de werkelijkheid.
Nee, ik verkondig hier niet dat de VS bestaat uit allemaal brave lieden en ze ten koste van eigen gewin een heleboel fout doen.

Je ontkent echter dat de islam niet aan het veroveren is maar zich heeft geconsolideerd. Pure onzin.
Naast het Midden Oosten is compleet Noord Afrika onder de voet gelopen alsmede landen zoals Pakistan, Iran, Irak en dit tot aan Indonesië aan toe.

Ze hebben regelmatig Europa geprobeerd te veroveren, hebben hele stukken ook eeuwen in bezit gehad maar gelukkig hebben we ze er telkens weer uit weten te trappen.

En de invasie van de islam is momenteel in volle gang. In de ruwweg laatste 50 jaar is het aantal moslims in Europa explosief gestegen. De invasie vindt in dit geval (nog) niet met geweld plaats maar middels gigantische migratie en de baarmoeder.

Die asielparasieten die nu zo nodig naar Europa moeten zijn hier een onderdeel van. Ze kunnen gewoon naar islamitische landen toe, ze hebben hier niets te zoeken.

108 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

@108
'Naast het Midden Oosten is compleet Noord Afrika onder de voet gelopen alsmede landen zoals Pakistan, Iran, Irak en dit tot aan Indonesië aan toe.'

Pertinent onjuist. Dat was al zo in de tijd van de profeet. Ze waren nota bene in Indonesië op uitnodiging van de Maharaja van Sriviljaya' zie:
http://deoemma.nl/de-oorsprong-van-islam-in-indonesie-deel-1-het-eerste-contact-en-het-begin-in-sumatra/
Overal waar islamitische handelaren kwamen verspreidden zij de islam. Zo is het gegaan.

'Ze hebben regelmatig Europa geprobeerd te veroveren, hebben hele stukken ook eeuwen in bezit gehad maar gelukkig hebben we ze er telkens weer uit weten te trappen.'
Dat waren de Ottomanen die uitbreiding zochten van hun grondgebied. Ze probeerden Europa te veroveren omdat ze Ottomanen waren, niet om de islam hier aan ons op te leggen. De Ottomanen veroverden ook het MO en Noord Afrika, waar de islam al sinds de profeet de hoofdgodsdienst was. Wat ik probeer uit te leggen is dat deze veroveringen van de Ottomanen uitgingen en niet van de islam.

'En de invasie van de islam is momenteel in volle gang. In de ruwweg laatste 50 jaar is het aantal moslims in Europa explosief gestegen. De invasie vindt in dit geval (nog) niet met geweld plaats maar middels gigantische migratie en de baarmoeder.'

Je vergeet even dat de Turken en de Marokkanen hier zijn als gastarbeiders op uitnodiging van onze regering. Ik baal daar ook van, maar ze zijn hier echt op uitnodiging en toen hun tijd om was zijn ze gebleven en hebben achtereenvolgende regeringen verzuimd om ze terug naar huis te sturen. Je moet de schuld wel wegleggen waar die thuishoort.

'Die asielparasieten die nu zo nodig naar Europa moeten zijn hier een onderdeel van. Ze kunnen gewoon naar islamitische landen toe, ze hebben hier niets te zoeken.'

Die asielzoekers zijn vluchtelingen veroorzaakt door Amerikaanse oorlogen. Oorlogen waar wij ook een aandeel in hebben gehad. Opnieuw de schuld leggen waar die thuishoort, bij onze eigen regering. Als wij daar hun huizen bombarderen moet je niet raar staan te kijken als ze deze kant uitkomen.

'Je haat jegens de VS maakt je volledig blind voor de werkelijkheid.
Nee, ik verkondig hier niet dat de VS bestaat uit allemaal brave lieden en ze ten koste van eigen gewin een heleboel fout doen.'

Mijn haat tegen de VS maakt mij niet blind. Ik keek naar de feiten op de grond en ben ze gaan haten. Ik zal je vertellen waarom:

Sinds het einde van de 2e wereldoorlog hebben de VS meer dan 50 vuile oorlogen gevoerd, overal in de wereld. Daarbij zijn minimaal 40 miljoen mensen gesneuveld. Meer dan 100 miljoen mensen zijn erdoor op de vlucht geslagen, iets waar wij tegenwoordig ook de vruchten van plukken. De vluchtelingen die Europa binnen komen zijn meestal op de vlucht geslagen voor Amerikaanse inmengingen. Lees oorlog. Het aantal invaliden is met geen pen te beschrijven en niemand weet daar het fijne van. Ze kunnen namelijk niet vluchten.
Je hoeft mij niet te geloven op mijn mooie blauwe ogen. Hieronder staat een link waar Noam Chomsky, een Joods-Amerikaanse professor, uit de doeken doet waarom iedere Amerikaanse president in het beklaagdenbankje thuishoort voor misdaden tegen de menselijkheid. https://www.youtube.com/watch?v=5BXtgq0Nhsc&t=2s
Noam Chomsky - The Crimes of U.S. Presidents
109 samcash    
ongeveer 1 maand geleden door samcash
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 74
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Twitter verbergt tweet van Trump die 'ge...
Twitter heeft een tweet van de Amerikaanse pr...

22 uur geleden door Nu.nl

Trump: “We beëindigen vandaag onze...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

11 uur geleden door Crezee

Rutte: ‘Het wordt spannend maandag als...
Premier Mark Rutte kijkt met enige nervositei...

17 uur geleden door AD

RIVM mag zendmastdata gebruiken in strijd teg...
Gezondheidsdienst RIVM heeft toestemming gekr...

14 uur geleden door ongelovenloos


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Rattocasi
Een crises in de wetenschap, lockdown is een ...
@7 Juist hoop dat ze het kort geding tegen de...

2 minuten geleden door Rattocasi

GreyB
Merkel weigert Trumps uitnodiging voor G7-top...
Je overal uit terug trekken en vijanden maken...

2 minuten geleden door GreyB

Gekste Henkie
Trump beëindigt relatie VS met WHO...
Blijft boeiend dat er een lading Amerikanen b...

4 minuten geleden door Gekste Henkie

GreyB
Flynn Kislyak gesprekken online (wel registra...
Flynn heeft dus duidelijk gelogen en samengez...

5 minuten geleden door GreyB

Moien
Flynn Kislyak gesprekken online (wel registra...
Flynn loog en liegt tegen de FBI, dat is nu w...

7 minuten geleden door Moien

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig