Oostenrijk wijst migrantenquota af: “Het blijft NEE!” (commonsensetv.nl)


Oostenrijk heeft bevestigd dat hun migratiebeleid onveranderd streng blijft.Ondanks dat zo´n 150 (!) NGO´s hebben geprobeerd druk uit te oefenen op Oostenrijk en op Sebastian Kurz om migranten uit het Midden-Oosten op te nemen, die zich nu in Turkije bevinden. (bron)Het is even w ...

door Moskowfiets in Media  ·  109 Reacties

  • 77
  • 1345x gelezen
Reageer met een Emoji
9
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@84

Zo simpel ligt het niet...

1
101 Vaartuig

@100 Dat zeg ik question
Eerst de kraan dicht.
Daarna dweilen.

0
102 MeneerRontgen

@101
Als je iets wilt begrijpen dan moet je het niet te ver gaan zoeken. Zo simpel ligt het wel.
We hadden daar weg moeten blijven en we hadden aan de VS duidelijk moeten maken dat we niet mee wilden doen aan hun vuile oorlogen.
Maar als bange kinderen hebben we meegedaan met de grootste bully van de wereld omdat we er misschien economisch voordeel uit konden halen. Walgelijk.

1
103 samcash

@99
Je hebt dus geen weerwoord. Wat geeft ons het recht om daar oorlog te gaan voeren? Leg mij dat eens uit.

1
104 samcash

@103

Je doet alsof alles te herleiden is tot de Irak-oorlog. Dat is een verkeerde aanname. De islamitische wereld is altijd op expansie gericht geweest.

0
105 Vaartuig

@105
Kijk eens naar wie de wereld hebben gekoloniseerd. Europa( de christenen) en de islam. Het christendom is doorgegaan totdat er niets meer te koloniseren viel. De islam heeft haar macht geconsolideerd binnen de oude grenzen, voornamelijkhet MO en Afrika.
Onder het kapitalisme is een nieuw vorm van kolonisatie ,Neo-kolonialisme, ontstaan en dat vormt sinds het einde van de koude oorlog een bedreiging voor de islam. Dat Neo-kolonialisme zie je terug in de buitenlandse politiek van de VS. De VS streeft naar wereldoverheersing en zij dulden geen andere macht naast zich; niet in eigen land, niet in Zuid Amerika en niet in Europa of Azië. Tekenend is dat toen de oude Russische vijand wegviel er onmiddellijk overgeschakeld werd naar het MO met haar olievoorraden. Amerika heeft vijanden nodig om haar oorlogsindustrie te voeden. De expansionisten zitten echt in de VS.
Alles is te herleiden naar de agressieve buitenlandse politiek van de VS.

2
106 samcash

@104 Irrelevant. Of wij nu wel of niet rechtmatig daar gaan matten heeft nog niet tot gevolg dat al die mensen maar naar hier moeten komen.

We hadden ons met heel veel daar niet moeten bemoeien, dat is een andere zaak. Groot hek eromheen en over honderd jaar eens kijken hoe ze elkaar afgeslacht hebben want geloof me, daar hebben ze ons helemaal niet bij nodig.

Even ter vergelijk. nazi-Duitsland viel Nederland binnen, hadden wij dan ook massaal met z'n allen naar Duitsland moeten vluchten?
En nazi-Duitsland viel nog veel meer landen binnen ... hadden de bevolkingen van al die landen volgens jou dus ook naar Duitsland moeten vluchten?

NEE.

0
107 MeneerRontgen

@106 En ook hiervoor geldt: Bullshit en je weet het.
Je haat jegens de VS maakt je volledig blind voor de werkelijkheid.
Nee, ik verkondig hier niet dat de VS bestaat uit allemaal brave lieden en ze ten koste van eigen gewin een heleboel fout doen.

Je ontkent echter dat de islam niet aan het veroveren is maar zich heeft geconsolideerd. Pure onzin.
Naast het Midden Oosten is compleet Noord Afrika onder de voet gelopen alsmede landen zoals Pakistan, Iran, Irak en dit tot aan Indonesië aan toe.

Ze hebben regelmatig Europa geprobeerd te veroveren, hebben hele stukken ook eeuwen in bezit gehad maar gelukkig hebben we ze er telkens weer uit weten te trappen.

En de invasie van de islam is momenteel in volle gang. In de ruwweg laatste 50 jaar is het aantal moslims in Europa explosief gestegen. De invasie vindt in dit geval (nog) niet met geweld plaats maar middels gigantische migratie en de baarmoeder.

Die asielparasieten die nu zo nodig naar Europa moeten zijn hier een onderdeel van. Ze kunnen gewoon naar islamitische landen toe, ze hebben hier niets te zoeken.

0
108 MeneerRontgen

@108
'Naast het Midden Oosten is compleet Noord Afrika onder de voet gelopen alsmede landen zoals Pakistan, Iran, Irak en dit tot aan Indonesië aan toe.'

Pertinent onjuist. Dat was al zo in de tijd van de profeet. Ze waren nota bene in Indonesië op uitnodiging van de Maharaja van Sriviljaya' zie:
http://deoemma.nl/de-oorsprong-van-islam-in-indonesie-deel-1-het-eerste-contact-en-het-begin-in-sumatra/
Overal waar islamitische handelaren kwamen verspreidden zij de islam. Zo is het gegaan.

'Ze hebben regelmatig Europa geprobeerd te veroveren, hebben hele stukken ook eeuwen in bezit gehad maar gelukkig hebben we ze er telkens weer uit weten te trappen.'
Dat waren de Ottomanen die uitbreiding zochten van hun grondgebied. Ze probeerden Europa te veroveren omdat ze Ottomanen waren, niet om de islam hier aan ons op te leggen. De Ottomanen veroverden ook het MO en Noord Afrika, waar de islam al sinds de profeet de hoofdgodsdienst was. Wat ik probeer uit te leggen is dat deze veroveringen van de Ottomanen uitgingen en niet van de islam.

'En de invasie van de islam is momenteel in volle gang. In de ruwweg laatste 50 jaar is het aantal moslims in Europa explosief gestegen. De invasie vindt in dit geval (nog) niet met geweld plaats maar middels gigantische migratie en de baarmoeder.'

Je vergeet even dat de Turken en de Marokkanen hier zijn als gastarbeiders op uitnodiging van onze regering. Ik baal daar ook van, maar ze zijn hier echt op uitnodiging en toen hun tijd om was zijn ze gebleven en hebben achtereenvolgende regeringen verzuimd om ze terug naar huis te sturen. Je moet de schuld wel wegleggen waar die thuishoort.

'Die asielparasieten die nu zo nodig naar Europa moeten zijn hier een onderdeel van. Ze kunnen gewoon naar islamitische landen toe, ze hebben hier niets te zoeken.'

Die asielzoekers zijn vluchtelingen veroorzaakt door Amerikaanse oorlogen. Oorlogen waar wij ook een aandeel in hebben gehad. Opnieuw de schuld leggen waar die thuishoort, bij onze eigen regering. Als wij daar hun huizen bombarderen moet je niet raar staan te kijken als ze deze kant uitkomen.

'Je haat jegens de VS maakt je volledig blind voor de werkelijkheid.
Nee, ik verkondig hier niet dat de VS bestaat uit allemaal brave lieden en ze ten koste van eigen gewin een heleboel fout doen.'

Mijn haat tegen de VS maakt mij niet blind. Ik keek naar de feiten op de grond en ben ze gaan haten. Ik zal je vertellen waarom:

Sinds het einde van de 2e wereldoorlog hebben de VS meer dan 50 vuile oorlogen gevoerd, overal in de wereld. Daarbij zijn minimaal 40 miljoen mensen gesneuveld. Meer dan 100 miljoen mensen zijn erdoor op de vlucht geslagen, iets waar wij tegenwoordig ook de vruchten van plukken. De vluchtelingen die Europa binnen komen zijn meestal op de vlucht geslagen voor Amerikaanse inmengingen. Lees oorlog. Het aantal invaliden is met geen pen te beschrijven en niemand weet daar het fijne van. Ze kunnen namelijk niet vluchten.
Je hoeft mij niet te geloven op mijn mooie blauwe ogen. Hieronder staat een link waar Noam Chomsky, een Joods-Amerikaanse professor, uit de doeken doet waarom iedere Amerikaanse president in het beklaagdenbankje thuishoort voor misdaden tegen de menselijkheid.

Noam Chomsky - The Crimes of U.S. Presidents

1
109 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

   En daar is de volgende rechts-radicaal die op de persoon spelen kennelijk wel oké vindt. Overigens geheel in lijn met hun Geblondee...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@9 Tja ... helemaal begrijpen doe je het niet. Maar gelukkig zijn er ook mensen die wél begrijpen dat het zo'n beetje in de cat...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Och, wat zijn ze weer verontwaardigd. Stel hypocrieten....

5 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@9Hou je dan een verkiezingsspeech? Stel je je beschikbaar als politicus?...

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

spookrijder
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Prima uitspraak van Höcke. Waren er maar meer van dit soort politici....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@38Moslims zien zelfs kans om zich in hun eigen thuisland te misdragenEn wie krijgt daar de schuld van ?Natuurlijk Nederland, waar ze i...

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Rio Grande
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Alles voor Nederland!!Wordt ik nou ook vervolgd?...

15 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

Rio Grande
China bouwt er 674 kolencentrales bij, goed voor 10x de Nederlandse uitstoot

@1Je zal ze nooit zien demonstreren tegen hun linkse broeders in China. Dan kijken ze even de andere kant op....

17 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

Wedergeboren
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@4 "die niet vóór hem is moet maar zo snel mogelijk opkrassen" En zo is het ja ... Ik zal niet over 'treinen' beginnen, maar ... ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht

@4Precies, het is heel jammer dat ze dit niet midden op de dag doen.En daarbij goed aangeven waarom dit gebeurt.Het liefst met live beelde...

20 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Hot Lesbians Making OutWomen HumpingSexo En LesbianasFree BlowjobBlacked RawXvid TwitterWww Xxx Sexi Video ComIndian Girl Pussy LickingDesitelugusexNaked Boobies BouncingBlacked.comDr Hannah Straight NudeSovereign SyerPeludas PornosXasmasterXxnx PagesHungry Af PhotosDiana Daniels PornNude CelebratyAir Hostess Xxx VideosHot Sexy Romantic Porn VideosHeather Van DevenVideos XpornVitalyuncensoredHumochies.Needle Sex VideoXxx Video Bengali MovieJohn Rasputin PornHot BoobsvideosMy Indian Gf ComGoodfuckingKorea Nude ModelKelsi Monroe BangbusWaka NinomyiaDesi TitesHentai Scan TradFree Porn With Porn StarsChaina Xxx VideoNude Teenagers PicturesPuku Dengudu VideosHot Aunty Sex With Boyسكس الكلاسيكNude Breast HotDoc Mcstuffins PornTattooing SquirtFilms Adulte GratuitsFollo A Mi HermanitaGrneralbutchBanglaxhotiPorno De VelhaSexc Video HdPorno GirlGirls Do Porn E179Forn SexIndian Homemade XxxKannada Sex NewsQuadrinho.interracialEnglish Sex OpenCollege Sex Video HdWife MasturbatinhXxx NmMom Blowjob'sGianna Dior OnlyfansWaterpussyBate UolAnimes EroticasAmoporno.br.comCream Pie Step SisterCame Toe PussyMadam SexNew Desi Xxx ComSoraya NaomiNaughty America StepBarebacstudiosSexual Fighting GamesPorn AsiaticoAnimatred PornKailani KaiLesbian Ass EatingPokimaine PornHoneymoon XnxxAlia Bhatt Cum TributeCheatin PornSex Videos Downlod ComDee Williams StepmomSheisatang Pornسكس مانهواBig Boobs Sucking PornVelamma SexAsian Porn SiteMompov VideosRomantic X MovieXxnx Mom HindiShruthi Boobs4k Trans PornMissttkiss Leak日本avKristen Stewart HotBabyaylinIncesr Porn VideosBdsm TwitterStrip.chatLightskin FootjobPorn TmkocFree FetishpornBbw Lesbian PornosTeen Sex XnxxWww Pron Hd ComXxx Hot Sex Video ComAnorexie PornAne Wa Yanmama Junyuu-chuu 2Nude Fathers And DaughtersCogiendo MamáLesbian Glory HoleNude Nuns Big GunsActress Sex VideosVani Kapoor XxxSex Video Mp3VillagexxxTadapti JawaniVibrator TortureFuckingporn VideosNude FightingBritish Blue MoviesFree Brazzres PornLectures PornosWifecrazyYoung HentaipornAnne Marie XxxNatilia QueenPorn BangaliHot Ass Hollywood PornPeter North Porn StarMeggy PornTop Ts Porn StarsBazoocam.comAloha Free PornEmilyjoneschat'sAnime TitfuckingHolehunter.comLesbian Seduction Sex VideosGiant Tits VideosMom And Son Hindi PornNibiles PornDeeptroath MilfMatures Forced PornPáginas PornosVideos De SexeHand Job BlackVoyeurism Mom