RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-liefjes Bruce Willis en Demi Moore samen in quarantaine

Beeld © Instagram @buuski

In tijden van zelfisolatie moet je er het beste van maken. En dat doen ex-gehuwden Bruce Willis (65) en Demi Moore (57) zeker. Saampjes.

"Neutrale chaos"

Het is een gezinsfeestje voor Bruce en Demi. Samen met hun dochters Rumer, Scout en Tallulah brengen zij de coronaperiode door in zelfisolatie, blijkt uit Instagramfoto's. Voor de gelegenheid hebben ze zelfs matchende outfits gescoord, groen-gestreepte pyjama's. "Neutrale chaos", aldus jongste dochter Tallulah op het social media-platform. Ook de vriendjes van de dames waren welkom, dus het is een drukke bedoening in hun (vast niet heel krappe) woning.

Dochters
Lees ook:
Dochters Demi Moore spreken zich uit over alcoholprobleem moeder

Eén Instagram-volger merkte op dat het 'niet echt' telt als zelfisolatie als je zo tezamen in één huis zit. Maar Tallulah was bereid daar antwoord op te geven. "We hebben bewust de keuze gemaakt om samen in quarantaine te gaan en zijn al 27 dagen bij elkaar. Blijf alsjeblieft binnen en was je handen!" 

Dochters
Lees ook:
Dochters Demi Moore gaan terugval moeder bespreken

Bruce en Demi trouwden in 1987 en vroegen in 2000 een scheiding aan. Inmiddels is de Die Hard-acteur gelukkig getrouwd met Emma Heming en hebben zij twee dochters samen, Mabel en Evelyn. Na hun scheiding werd Demi verliefd op Ashton Kutcher, maar ook aan die relatie kwam een einde in 2013. De afgelopen tijd heeft ze gewerkt aan haar memoires Inside Out en daar kwamen behoorlijk wat schokkende details over haar leven in naar voren. Je ziet het in de video hieronder. 

Flink wat schokkende onthullingen in boek Demi Moore

01:58