De politie van Antwerpen heeft vandaag boetes uitgeschreven omdat mensen zich niet aan de regels houden.
Volledig scherm
De politie van Antwerpen heeft vandaag boetes uitgeschreven omdat mensen zich niet aan de regels houden. © Joel Hoylaerts/Photo News

Politie moet veel boetes uitschrijven in steden: “Helaas blijven mensen samen in auto kruipen en barbecues organiseren”

UPDATEVooral in de steden blijkt dat de coronamaatregelen niet zo nauw worden opgevolgd. Veel mensen leefden vooral het verbod niet na om op een bank of op het gras te zitten. Of ze kropen samen in de auto. Of ze organiseerden samen een barbecue. Allemaal dingen die nu niet mogen. De politie moest dan ook honderden boetes uitschrijven.

84 reacties

  • Glenn Bal

    4 jaar geleden
    Politie zit toch ook met 2 naast elkaar in de auto. Zonder 1,5m regel ?
  • Kris Van den Broeck

    4 jaar geleden
    De mens als ras is erg intelligent, maar de mens als individu blijft toch vaak heel dom.
  • filip de cock

    4 jaar geleden
    voor alle dommerikken die denken dat het niet houden aan de regels gaat maken dat we langer thuis gaan zijn, nee we gaan juist minder lang thuis zijn maar de ziekenhuizen gaan zodanig overspoeld worden dat ze het niet aankunnen
  • Jozef Vermeiren

    4 jaar geleden
    Nee dit is niet om mensen te pesten boetes uitschrijven, zoals er hier in commentaar beweren! Het is voor iedereen te beschermen! Men kan drager zijn en niet ziek zijn, maar kunnen andere besmetten!
  • Herwig Gysels

    4 jaar geleden
    Bij ons de buren elke Zondag staat de oprit vol, een massale familie bijeenkomst. Zelfs de bomma komt daar dagelijks over de vloer. het interesseert hen gewoon niet. Mij vrouw werkt zelf bij de zorg en voor haar is dit gewoon frustrerend dat mensen dit gewoon aan hun laars lappen.