De bron van COVID-19 gevonden (zerohedge.com)


zeer verdacht 'feit dat het Wuhan Bio-lab een vacature had vanaf 18 november 2019, waarin wetenschappers werd gevraagd om de relatie tussen het coronavirus en vleermuizen te onderzoeken. ...

door zilvergoud in Buitenland  ·  98 Reacties

  • 6
  • 1037x gelezen
Reageer met een Emoji
4
25
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49

Leg het eens uit dan ?

4
51 Vageali6888

@51 Dat heb ik in #49 al gedaan.

2
52 kritischelezer

** gebruiker verwijderd **

@50 ik kan het niet helpen dat jij steeds je kop in het zand steekt als er iets zinvols langskomt... zal wel een eigenschap zijn die alle trump-retards gemeenschappelijk hebben.

53 verwijderd9249148401

@53

Zou het niet kunnen dat het virus uit een lab ontsnapt is ?

Zie ook @11 en @12

3
54 Vageali6888

@49

"de conclusie is zeer voor de hand liggend"

Vertel , ik ben oprecht benieuwd

3
55 Vageali6888

@54 Zou het niet kunnen dat jij uit een lab ontsnapt bent?

1
56 kritischelezer

@35 Hahahaha, wat ben jij een prutser, mafklapper met weinig hersens en een grote bek (jouw woorden). Nogmaals: hahahaha.

Hier de achtste reactie in jouw historie: https://www.nieuwskoerier.nl/user/Gekste%20Henkie/comments

https://www.nieuwskoerier.nl/news/642615-chloroquine-wordt-wereldwijd-door-doktoren-als-best-bestaande-middel-tegen-corona-gewaardeerd
9 Mensen die iets beter ingelezen zijn dan jij, weten nu dat jij een prutser bent.Zijn ma heeft Choroquine gehad, mafklapper.En dat krijg je nou met weinig hersens en een grote bek.

5
57 de gezonde roker

@57 Wetenschappelijk zeer goed onderbouwde reactie van je. /sarc off Druiloor.

1
58 kritischelezer

@39 Sprak de dwaas (jouw woorden):

https://www.nieuwskoerier.nl/user/kritischelezer/comments

Typisch geval van een betaalde NK trol. question

3
59 de gezonde roker
60 de gezonde roker

@59 Je hebt @33 toch echt aan jezelf gericht en daar reageer ik op. Humorloze druiloor.

1
61 kritischelezer

@61 Trol

6
62 de gezonde roker

@33

Ik ben ouder dan jij denkt (wellicht ouder dan jij nog.) en heb meer papiertjes dan jij denkt. Bovendien doet het helemaal niet ter zake en is het nogal zielig om zo te reageren. Je staat emet 10-0 achter want je hebt geen argumenten en daarom speel je maar op de man

Dat jij het wezenlijke verschil niet tussen een klokkenluider en een complotdenker kent is gewoon lachwekkend. Ik zal het je een keer uitleggen:
Complotdenkers hebben de ziekelijke neiging om overal een complot in te zien en alles bij te knopen en zijn voor 99,9% internetters.Hoeveel complotten wil je hebben? (op het vroegere nujij kwamen dagelijks vele complotten als topic dus ik weet er wel een flink aantal) Een klokkenluider is geen ziekelijke complotdenker maar iemand die meestal onderdeel was van de organisatie waar iets niet in de haak was en aan het daglicht brengt wat het licht niet kan verdragen.

2
63 krek

Dat roken ongezond is, is vast ook een complot

2
64 krek

@63 De zin: "Klokkenluiders zijn geen complotdenkers" slaat nergens op. Nee, inderdaad: Klokkenluiders zijn geen complotdenkers.

Complotten bestaan en komen soms aan het licht DOOR onder andere klokkenluiders.

Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep. Hierbij kan worden gedacht aan het plegen van een staatsgreep, het ontketenen van een oorlog, het plegen van een aanslag op een persoon of het politiek ten val brengen van iemand.

Er dient een duidelijk onderscheid te worden gemaakt tussen daadwerkelijke, historisch bewezen, samenzweringen en samenzweringstheorieën.

Een echte samenzwering kan alleen slagen als alle betrokkenen de zaak geheimhouden voor de rest van de wereld. Deze geheimhouding wordt moeilijker naarmate de tijd verstrijkt en het aantal samenzweerders toeneemt en daarmee het risico dat een deelnemer per ongeluk zijn mond voorbij praat, bewust het geheim lekt aan bijvoorbeeld een journalist vanwege morele of ideologische gewetensnood, zoals een klokkenluider.

5
65 de gezonde roker

@40
Zet hem op!

3
66 Gekste Henkie

Klokkenluiders rapporteren bestaande feiten.
Complotdenkers verzinnen de feiten zelf.

dat is het verschil. En wie dat verschil niet ziet moet een complotdenker zijn want het maakt hem niks meer uit question

En met dat soort prutsers zitten we een poging te doen om normaal te discussieren.

3
67 Gekste Henkie

@42
Jij bent eerst aan de beurt met je bronnen en dan mag je mij huiswerk proberen te geven. Maar dat verdom ik voor jou.

Apropos "terrorist" dat zegt niets.

We hadden een terrorist op de wereld die door alle landen is verketterd. Hij zat enorm lang gevangen. Hij kwam na lange internationale druk vrij, werd president van een land en kreeg de nobelprijs van de vrede.

Zijn naam is Nelson Mandela.

Jij speelt op de man met "WHO baas is terrorist" Nou en?
Daar kun je dus gewoon president en keiberoemd mee worden.

Leer eens op de inhoud te spelen.

3
68 Gekste Henkie

Wat een complotshit weer.....
Zucht!

0
69 Tismewat

@65

Steek er nog eentje op. Weet je wel zeker dat het alleen tabak is en er niet geestverruimende middelen bij zitten. Complotdenkers zijn vaak ook gebruikers van geestverruimende middelen. Dan gaan ze out of the box denken en vaak onzin uitkramen.

Jij gaat op ignore. Veel sterkte met je verdere leven

3
70 krek

Plotters....

Las op facebook dat de VS een ziek gordeldier heeft geplaatst op een gordeldierfarm in Wuhan vlakbij dit laboratorium om dit laboratorium de schuld te geven. De diep scheet in actie.

2
71 Otasanek

Ik blijf zeggen ... dit virus is in het leven geroepen door Bill Gates om iedereen autistische te maken hij is een asperger , en nou zie je , er worden allemaal maatregelen genomen om iedereen autistisch te maken ! ...

Allemaal de schuld van Bill Gates !

2
72 MarcusCole

@15
Gaan we schelden pedo?

9
73 Hendrianus

@70 Die zogenaamde onzin en insinuaties slaan nergens op. Ik kom altijd met verifieerbare reacties. Je kan die feiten @65 zelf nalezen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Samenzwering
https://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie#De_waarschijnlijkheid_van_geheimhouding

3
74 de gezonde roker

@67
'Klokkenluiders rapporteren bestaande feiten'. bestaande feiten? Heb je ook niet-bestaande feiten dan? Wel eens van een pleonasme gehoord? Zoek het maar even op.

Verzonnen feiten? contradictio in terminis. question

'En wie dat verschil niet ziet moet een complotdenker zijn want het maakt hem niks meer uit.' question Non sequitur .... drogreden.

En met dat soort prutsers zitten we een poging te doen om normaal te discussiëren.
Sta mij toe dat ik even lach. Ik hoop niet dat jij ergens een leidinggevende functie vervult.

3
75 samcash

@75
"Verzonnen feiten? contradictio in terminis."
Ik zie dat Henkie jouw intelligentie nog fors heeft overschat. Sta me toe om dit recht te zetten: met 'verzonnen feiten' bedoelt men dus verzinsels en nonsens die worden gebracht alsof het feiten zijn. Dus bijvoorbeeld 'Covid-19 is afkomstig uit een lab'.

0
76 RichardR

@76
Als je het op wilt nemen voor je gekke maatje zul je met iets beters moeten komen. En waar haal je de aanmatiging vandaan dat jij of je maatje mijn intelligentie in kunnen schatten? Het is dezelfde aanmatiging waarmee je zerohedge afdoet als een batshit insane Austrian school finance blog. Zeker het eerste wat je in je zoekopdracht tegenkwam. question
Het enige wat ik verder van je tegenkom zijn ad hominem reacties. Geweldig hoor. Dat is wel het summum van discussie voeren.
En waarom zou het SARS-CoV-2 virus niet uit een laboratorium kunnen komen dat hemelsbreed 280 meter van de markt verwijderd staat? Wil je staande houden dat er nooit ongelukjes gebeuren in laboratoria? Sta mij toe dat ik even lach.
Ik hoop niet dat jij ergens een leidinggevende functie bekleedt.

4
77 samcash

@43 Geen idee... Misschien vind jij THX 1138 wel leuk?

2
78 smurf

voor de liefhebbers: discovery zend hier zondag/vandaag is iets over uit

0
79 maarten1234

Het is nog niet eens zo belangrijk of het virus gemaakt is en of het van de plaatselijke markt komt, het is in Wuhan begonnen en de Chinese regering heeft zo lang mogelijk geprobeerd de uitbraak te verbergen, heeft gegevens achtergehouden over het virus en over de verspreiding daarvan.

Het gevolg was dat miljoenen rond de wereld het virus al naar hun land brachten (internationale reizigers), het gevolg was dat al een onbekend aantal mensen overleden is aan het virus deze winter.

In januari beweerden de WHO en China nog dat het virus niet overgedragen kon worden van mens tot mens, dat was een grove leugen, ze wisten al lang beter.

Op de tijdslijn zie je de leugens van china / who : https://www.nationalreview.com/the-morning-jolt/chinas-devastating-lies/

Door het verborgen te houden is een pandemie ontstaan die eigenlijk geen pandemie is.
Bewust / onbewust zijn er haarden van besmetting gekomen, Italië is een goed voorbeeld daarvan, veelvuldig contact met Wuhan, niet racistisch willen overkomen (oftewel economische belangen belangrijk vinden), gevolg massaal aantal doden.


China moet gedaagd worden, aangeklaagd voor het veroorzaken van deze pandemie, genocide.

3
80 Proemevla

Dit is al lang aan de gang, ook de pogingen van de VS om de zaken weer terug te draaien, infiltratie op te heffen :

2
81 Proemevla

Ik sluit niets uit. Dit kan best gebeurd zijn.

1
82 Liz

Uit Australië :

1
83 Proemevla

Manier om Chinese propaganda accounts aan te trekken:

1
84 Proemevla

@6

Bill gates deed een simulatie met een panel economen wetenschappers ed. om precies deze scenario.

Rockefeller doundation's Lockstep.

1
85 Tegenlicht

*foundation

1
86 Tegenlicht

@81

Ja ja ja. Net zoiets als Lee harvey oswald. Of Timothy Mcveigh. Of osama. bin laden. De 19 kapers met hun visums. Allemaal CIA doorgestoken kaart.

1
87 Tegenlicht

@81 De Amerikaanse overheid zegt dat iets zo is dus dan zal dat wel waar zijn. LMAO!

2
88 Tegenlicht

@88

Opgepakt :

3
89 Proemevla

[quote]
Dr Charles Lieber, head of the chemistry and biology department at Harvard University was arrested for being paid $50,000/month by communist China and over 1.5 million for opening up a lab in Wuhan, China. Two other Chinese spies in US arrested as well. #CoronavirusPandemic
[/quote]

3
90 Proemevla

[quote]
The Chinese Communist Party (#CCP) has deliberately masked the total number of #CCPVirus cases in China in a bid to safeguard its image both nationally and internationally, according to China experts as well as evidence documented by The @EpochTimes
.[/quote]

2
91 Proemevla

Wauw! Interessant al die alu-hoedjes op één hoop.
Triest volk.

0
92 Grasshoppertje

@92 Kwam jij ff langs en een beetje stoken, Hoppertje.

5
93 DaisyDaisy

@93 : Nee hoor, ik sta slechts verbaasd van al die creatieve accounts. 5G schijnt ook een bron te zijn.
Sukkels.

0
94 Grasshoppertje

@94 Nog geen 5G hierquestion

2
95 DaisyDaisy

De mijne heeft ook nog steeds maar 1G-plek.. question

1
96 Sjaak Trekhaak

Het westen is bezig met een psyop. Om China in het onderbewuste van iedere westerse burger te demoniseren. Bijv. nu door de Corona pandemie in de schoenen te schuiven van Chinezen. Ze zijn bezig beetje bij beetje de vinger, zonder bewijs zoals altijd, in de richting van China te sturen. Dit is een opstap naar een derde wereld oorlog. Wanneer het zover is hebben machthebbers hier iedere westerse burger gebrainwashed en klaar om te vechten. Ook Rusland heeft deze behandeling ondergaan. Er is een powerplay gaande om de macht over de wereld tussen twee families. Met Rusland/China/Middenosten aan een kant. En de rest aan de andere kant. Hier in het westen worden wij gestuurd door de elite joden.

2
97 Tegenlicht

@97
En dat zeg je met droge ogen?

Nogmaals, de feiten op een rijtje : https://www.nationalreview.com/the-morning-jolt/chinas-devastating-lies/

Verder is het geleuter dat het gaat om het 'westen', landen die china ook terecht beschuldigen zijn o.a. India, Japan, Brazilië.

2
98 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Minister gaat versoepeling transgenderwet niet intrekken, ondanks wens Tweede Kamer

Weerwind. . . de minister die zijn eigen mening belangrijker vindt dan een democratische meerderheid van onze volksvertegenwoordiging. Hier...

zojuist geplaatst door LoydMorris

ThWil
Nieuwe rel rond Johan Derksen

Ach andersom komt het ook voor. Als je in nederland een allochtoon vraagt of ie een nederlander is dan noemt de persoon steevast het land waar h...

zojuist geplaatst door ThWil

Strongoli
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@14Tsja dat van die communicatie gegevens is waar, maar je bent nog steeds niet verplicht om daar aan mee te werken en zeker niet als er een ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@11 Omdat jij zo achterdochtig bent moet ik op zoek gaan naar het tegendeel? Ik denk er niet aan zeg....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@222 Voor jou maak ik even tijd.Leuk geprobeerd maar je weet heel goed dat er een cijfer mist....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Reconquista
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

@8Ik zie toch vooral toenemende boosheid over de grenzeloze naïviteit van XR en de pesterijen tegen onschuldige burgers. Er wordt inderdaad o...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@10 Het gaat mij niet om die moslima maar om het selectief beïnvloeden van het nieuws afhankelijk van het soort nieuws. Bij positief nieuws zie...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Je kunt van ze vinden wat je wilt maar XR weet de gemoederen flink te verhitten. Al zou de demonstratie geen doorgang vinden dan is er in ieder ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

En hoe oud zijn die kinderen dan want dat staat er niet bij. Kunnen goed al de 20 gepasseerd zijn 😊@11Weet je wat veel beter werkt? De...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@219 Die opmerking adresseerde ik aan Strongoli, niet aan jou. Ik denk toch dat je in de war bent....

14 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Rose Monroe AnalDance Club XxxPumpkin FuckingCelb Nude VideosMtymac Porn Rule34.xxxUou PornFree Ios PorngamesFree BreazerDesixnxx2 ComRctd122Cartoon Sex Hd VideoTamil Fat Aunty Sex VideosSexci MoviMom Give Son A BlowjobCum For BigfootChromazzNude NarutoMadurita MamandoCharlize Thero NudeCrossdresser NudePenis Ki PhotoWww Boy Sex ComKanojotoysشيميل سكسNude AmteurAshley Allure PornForced Mom XnxxMum Sex Video Full HdRide Gay PornPublic Huniliation PornSubmit Your FlicksPorn SlapXxx4kFree Xxx PicsBest Cumshot In MouthFace Sitting GranniesTube PornosBig Tites NudeAmerikan Xxx VideoXxx Hindi RandiPorn Stars 80'sAnalxnxxFilmes De Sexo PornôGuro PornXxx Erotic MoviesOdisha XxShigeo Tokuda PornFree Malayalam Porn VideosVideo Porno Del BaboPor Gay GratisAmp Reviews NjMy Vidster GayCzechcasting AnalPornhztThe Addams Family PornPunishteens Com2d HentaiTamala Jones NudeJeny Smith PornhubAlex Tanner BlackmailedSissy RedditWww Hamster.comNaked GaySinfuldeeds Vietnamese Part 2Bj With SwallowWww Sex Tub ComCoolge PornBabydonyaBengali Suhagrat Sex VideoSali SexNatasha PornAunty Full NudeRashmi Hot ScenesCamcam.ccLeaksoneCarter DaneWicked TemptationsShelly Kishore AgeKim K Sex Tape PornBen Doverpornسالب تويترCyberpunk 2077 Sex ModAryan TariShizuka Sex VideoBokepbugilHot Sax HdPorn Beautiful IndianBlue Eye Blow JobTs PornstarLola Jean SquirtingTinyhakka Onlyfans LeakXes NetworkMiaa195OrsmnetGay SexpositionGwen NudeKulhad Pizza Mms PornSharmili HotBest Hindi Porn VideosWwe Hot VideoTelugu Bf Videos ComPinoy Hot MovieSienna West XxxCartoon Nude VideoHd Porn VerginDani Daniels KinkSleeping FuckVideo Download XnxxMilfbjDfwknight PornDikgamrsRubmaps MassageStreaming XLesbian Mature PorntubeJavgayVideos Pornograficos De ColombiaAintmsbehaven NudeDainty Rascal DancerStar Wars NakedShelly Kishore HotSex Video BhaiGirl Cumming GifOrgasmabuseFollando Ami HermanaBig Black Penises PicturesTrillapatraAffair Sex PornLatha Sex VideosPornwatch FreeLinda Cardelinni NudeFace DildoAsian UpskirtsPorn MlpPorn Videos In MalayalamMasculine Gay PornShes Old Enough To Party DickdrainersJav UmcensoredPornografia Brasileira AmadoraRule34 ComicDiego BarrosChristina Hall NudeBeautiful Woman NudeHot Sexy Video BoobsAnerexic PornCeliberty Nip SlipErome PorEmo Po RnWoodman Castin GXxx PornôVillage Bhabhi Nude