U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 1
Michael Atkinson lichtte vorig jaar het Congres in over een telefoongesprek van Trump met de Oekraïense president Zelensky. Die melding leidde tot de afzettingsprocedure tegen Trump. ...

7 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
3
10

* Verwijderd door de redactie *

1 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo

Sst doorlopen niks aan de hand.)

2 Moien    
7 maanden geleden door Moien
15
Meld

@1 als ie z'n leuter in een pinautomaat steekt zeg jij zelfs goed van Trump'. question

3 BlackNinja    
7 maanden geleden door BlackNinja
15
Meld

Je raakt de tel kwijt over hoeveel mensen hij aan neemt [ en dan zijn ze natuurlijk "geweldig"Ja meneer de president,natuurlijk meneer de president,U Hebt altijd gelijk.U bent echt geniaal.Slijm slijm kruip kruip].Tot dat hij ze weer ontslaat omdat ze niet aan zijn eisen voldoen en het niet eens zijn met zijn geniale beslissingen.

4 Wiebe Nik    
7 maanden geleden door Wiebe Nik
14
Meld

@3 Raar dat tegenstanders van kilarry nogal eens gezelfmoord gevonden werden, dat je zulke lieden nog geloofwaardig vind.
Als jij personeel aan neemt voor je bedrijf en ze maken er een puinzooi van ontsla je ze, anders gaat je bedrijf failliet, dat doet Trump ook gewoon bij ambtenaren, hier worden zulke lozers weggepromoveerd.

5 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
13
Meld

Één van de medewerkers aan de illegale coup poging op Trump is ontslagen, nou nou.

Inmiddels heeft de IG weer een FISA onderzoek afgerond waaruit bleek dat ALLE onderzochte FISA warrants illegaal waren, allemaal 'fouten' bevatten, ongegrond bewijs etc.
Komt goed uit omdat een tijdje geleden dit FISA proces weer verlengd is en nu weer naar hartelust alle amerikanen illegaal (bulk data verzameling) bespioneerd kunnen worden.

Verder hebben de aanklagers van Flynn wederom opschorting aangevraagd, ze komen er niet meer uit, hahaha.

En wat doen de democraten?
Die houden zich bezig met oprichten van nieuwe speciale clubjes die dadelijk weer met illegale dagvaardingen gaan proberen om trump het wuhan virus in de schoenen te schuiven, ze gaan zich dus weer in de eigen voet schieten (wat daar nog van over is)

6 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
13
Meld

@6 Zeg liegend pruimpje, wat is er illegaal aan het impeachen van de amerikaanse president? Die mogelijk is geschapen in de amerikaanse grondwet he.
Aandoenlijk hoe u hier nog steeds Trump verdedeigt, iedere dag weer. De man heeft zelfs op het hoogtepunt van zijn populariteit een goedkeuringspercentage onder de 50%. Met andere woorden de meerderheid van de amerikanen vinden dat ie het niet goed doet. Vergelijk dat een met Merkel (70%). Conte (rond de 90%) en zelfs Rutte. Maar het liegend pruimpje verteld hier dag en nacht dat amerikanen weer op Trump moeten stemmen in November. Tenminste degene die dan nog in leven zijn.

8 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
15
Meld

@7 Zeg liegend Pruimje, is het niet Flynn's verdediging die keer op keer de zaak vertragen? Ze hebben namelijk het kleine probleempje dat Flynn al schuld bekent heeft.

9 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
14
Meld

@9 ,

don't feed the troll.

10 jodelatedieho    
7 maanden geleden door jodelatedieho
14
Meld

@9
Hahaha, ben niet onder de indruk van je geleuter zuchtje.

[quote]
The government needs additional time to digest this information and any additional information that Covington may provide,” the status report stated. “In order to allow the government adequate time to review the materials that have been produced and to request, receive, and review any follow-up information or documents, the government respectfully asks this Court to allow the government three additional weeks to provide a further status update and, if feasible, a proposed briefing schedule.”
[/quote]

De aanklagers hebben wederom opschorting aangevraagd omdat ze er niet meer uit komen.

11 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
10
Meld

@11 Ach liegend pruimpje ik ben ook niet onder de indruk van uw geleuter. De verdediging heeft al 4 keer om uitstel gevraagd en levert gevraagde stukken steevast laat in. Wat u zegt, u liegt en leutert. En hoe denkt u dat het komt dat Flynn schuld bekend heeft?
Enne, liegend Pruimpje, wat is er nou illegaal aan het impeachment proces? Nou. Laat me raden, daar loog u ook over.

12 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
14
Meld

Een uitzendbureau langs het Witte Huis moet geweldige tijden gaan hebben ...

13 MarcusCole    
7 maanden geleden door MarcusCole
14
Meld

@12
Zoals ik bewees, de opschorting is wederom aangevraagd door de aanklagers en niet zoals jij liegebeestje beweerde door Flynn.

14 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

Verder heeft niemand een poot om op te staan, het FISA rapport van de IG heeft uitgewezen dat Atkinson totaal incompetent was, kun je allemaal hier lezen : https://twitter.com/TheLastRefuge2/status/1246320903803322369

15 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

@15
En ps., trump heeft dit nog niet genoemd, hij wacht eerst totdat de fake news media en democraten hem wederom betichten van een politieke keuze, wederom zich in de eigen voet schieten.

16 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
8
Meld

Verder:

[quote]
Yet Democrats didn't peep when Obama left NINE critical positions vacant for years. @CIA
IG (646 days) @CommerceOIG
(523 days) @DoD_IG
(303 days) @EnergyOIG
(405 days)@doioig
(1773 days) @FDIC_OIG
(1139 days) @OPM
IG (262 days) @EximBankUS
IG (864 days) #michaelatkinson
[/quote]
https://twitter.com/almostjingo/status/1246302573012733953

Die obamski toch, niemand benoemd, niemand die controle uitvoerde, how convenient.

17 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

Nog niet in de gaten dat ze er weer ingestonken zijn.

Al deze fisa warants blijken illegaal te zijn, van nul en generlei waarde.
Al de daaruit voortkomende rechtzaken zijn ook van nul en generlei waarde.

Dan is er nog de seth rich beerput die nu geopend moet worden door de fbi, het is bewezen dat ze onderzoek gedaan hebben en nu moeten ze de bijbehorende documenten produceren.

18 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

Zeg liegend pruimpje, waarom kunt u nou nog steeds niet uitleggen waarom de impeachment illegaal was? Kan ik uit u stilte conluderen dat u daarover loog?
Zoals ik al eerder zei, Flynn's verdediging heeft al 4 keer om uitstel gevraagd. Zelfs als de officier van justitie nu uitstel heeft gevraagd staat het nog altijd 4-1. Dat maakt de zaak van de verdediging er niet beter op. Overigens beschouw ik noch u, noch de gateway pundit als betrouwbare bron.
Om Seth Rich nu weer van stal te halen is wel erg triest. De man is omgekomen bij een overval. Er is nooit een greintje bewijs gevonden dat dat een geplande moordaanslag was. Dat u dat nu weer suggereert betekent dat u een slecht mens bent. De familie heeft meerdere malen gevraagd op te houden met die complottheorietjes aangaande hun zoon. Maar liegende en slechte mensen als het liegend pruimpje gaan er desondanks gewoon mee door. Hoe ziek moet je dan wel niet zijn.

19 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
12
Meld

@19
Je bent door de mand gevallen zuchtje, je beweerde dat het uitstel wederom door Flynn werd aangevraagd, dat is GELOGEN.

Verder schijn je nog steeds niet door te hebben dat ALLE (recent door de IG onderzochte)gevallen van FISA warrants illegaal waren.

En wat Seth Rich betreft, het is BEWEZEN dat de fbi de zaak onderzocht heeft en dus al jaren gelogen heeft.
Daar komen ze nu ook niet meer onderuit.

Je krampachtige pogingen om verborgen te houden zullen falen.

20 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@11 Goh, het liegend pruimpje liegt zelfs meer dan ik had verwacht. Covington is niet de huidige verdediger van Flynn maar de vorige. Die Covington in het 'citaat' is helemaal niet meer bij de zaak betrokken. Benieuwd hoe het liegend pruimpje zich hieronderuit probeert te kronkelen? Kom er maar in, liegend pruimpje!

21 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
13
Meld

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/president-trump-fires-intelligence-community-inspector-general-involved-ukraine-whistleblower-complaint/

Adam shit die de getuigenis van atkinson (om duidelijke reden) nog steeds niet openbaar heeft gemaakt wordt het vuur aan de schenen gelegd door JW.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/reminder-fired-icig-atkinson-connected-schiffs-impeachment-sham-wife-connected-fusion-gps-russia-collusion-sham-instigators/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/fisa-court-orders-fbi-provide-names-docket-numbers-29-spy-warrant-applications-found-errors/

Het fisa hof heeft namen en nummers opgevraagd van de illegale fisa warrants die de IG gevonden heeft.
De zaken die daaruit zijn voortgevloeid zullen allemaal geseponeerd worden.

Flynn wordt volledig in ere hersteld, mueller binnen een jaartje afgebrand.

22 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@20 U kunt niet zo goed lezen, liegend pruimpje, dat beweer ik nergens! Overigens is de Covington in uw 'citaat' niet meer de verdediger van Flynn. U brengt oud nieuws terwijl u liegt dat het recent it. Liegend, liegend, liegend pruimpje toch. Nog te dom om overtuigend te liegen!

23 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
12
Meld

@21
Draaien helpt je ook niet, feit is dat de aanklagers om opschorting hebben gevraagd en niet de verdediging, je hebt gelogen.

24 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@23
Zie @9

25 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

Het zijn de aanklagers, te beginnen met mueller en matties die de zaak nu al een jaar of DRIE proberen vooruit te schuiven omdat hun hele aanklacht gebaseerd is op leugens, wijzigen / achterhouden van bewijs waar de huidige verdediging heel netjes op gewezen heeft.

26 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@24 Feit is, liegend pruimpje, dat Covington geen papieren meer aan de zaak kan toevoegen omdat hij niet meer bij Flynn's zaak betrokken is. U bent gewoon gezellig aan het liegen wat verklaard waarom u noch een datum noch een link van uw 'citaat' geeft. Liegend, liegend, liegend pruimpje toch. Nog te dom om overtuigend te liegen maar slim genoeg om essentiele gegevens te weerhouden. Heel betrouwbaar allemaal. Leg maar eens uit hoe iemand papieren aan het gerechtshof kan overhandigen als hij niet bij een zaak betrokken is. Nou, liegend pruimpje ,hoe kan dat?

Enne, kunt u nu eindelijk eens uitleggen waarom de impeachment illegaal was. Offe, loog u daarover?

27 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
12
Meld

@26 Nope, liegend pruimje, het is Flynn die de zaak opnieuw aanhangig heeft gemaakt. Gebaseerd op zijn schuldbekentenis had hij allang veroordeeld kunnen zijn. Nu hij zijn schuldbekentenis heeft ingetrokken moet er een rechtszaak komen. maar u heeft nog steeds niet uitgelegd hoe het komt dat Covington, de advocaat die Flynn ontslagen heeft, nog steeds zogenaamd papieren aan de zaak kan toevoegen. Het zal toch niet dat u daarover liegt he?

28 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
12
Meld

En weg is het liegend pruimpje. Zogauw hij geconfronteerd wordt met zijn leugens is hij opeens verdwenen. Wat een kwaadaardig engnekje.

29 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
10
Meld

@28
Nee hoor, je liegt gewoon, de zaak loopt nog steeds, er is geen uitspraak geweest, al drie jaar.

Verder:
De zaak lijkt op de zaak tegen Concord waarvan ik drie jaar geleden al schreef dat het een spijker aan het kistje van mueller zou worden.
Eerst heeft mueller moeten intrekken dat Rusland er achter zat, daar was namelijk niks, nakkes, nada bewijs van (overigens niet gemeld in jouw fake news krantjes)
Daarna is de zaak geseponeerd omdat men niet kon bewijzen dat de firma geprobeerd heeft de verkiezingen te beïnvloeden, de firma had voor slechts 3000 dollar aan reclame ingezet, daarmee sla je geen deukje in een pakje verkiezingsboter.

Vergelijkbaar met de zaak Seth Rich, waar de dnc op de vingers getikt werd omdat er GEEN BEWIJS is dat Rusland de server gehacked heeft.

@29
Alsof ik 24/7 beschikbaar moet zijn om jouw leugentjes keer op keer te ontkrachten, hahahaha.

30 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@30 "je liegt"

Maar jij schrijft dat altijd als iemandanders het bij het rechte eind heeft...

31 gebruiker verwijderd    
7 maanden geleden door gebruiker verwijderd
33 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
2
Meld

@30 Liegend pruimpje, als iemand schuld bekend is er in Amerika althans geen rechtzaak nodig. Het enige wat nodig is is een zitting waarin de strafmaat wordt bepaald. In de zitting waarin de rechter de straf van Flynn zou bepalen vroeg Flynn uitstel trouwens. Een volledige rechtszaak is alleen nodig als het Flynn wordt toegestaan zijn schuldbekentenis in te trekken. Daar zijn ze nog over aan het bakkeleien. De enige reden dat deze zaak nog loopt is dus Flynn's gedrag.
Ik noteer dat u niet ingaat op het feit dat Covington al zo'n 6 maanden niet meer de verdediging voert van Flynn en dus ook niet meer papieren kan deponeren in deze rechtszaak. Uw bewering in dit draadje dat de officier van justitie uitstel heeft gevraagd is dus niet waar. U loog daar dus bewust over. Zoals ik al zei, afgezien van een kwaadaardig engnekje bent u een liegend pruimpje.
Wat Concord hier mee te maken heeft, geen idee. Naar mijn weten hebben die nooit toegegeven tegen de FBI te hebben gelogen en daarna die bekentenis weer ingetrokken. De zaken lijken absoluut niet op elkaar hoewel ik onmiddelijk aanneem dat u ook over die zaak aan het liegen bent.
Het enige wat me aan u verbaasd is gezien u continue gelieg u er nog steeds zo slecht in bent. Da's dan wel weer sneu.

34 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
2
Meld

En weg is het liegend pruimpje weer. Wel grappig dat ie zijn alter egos plusjes en minnetjes laat geven. Ook al een vorm van liegen.

35 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
2
Meld

@35
Hahaha, behalve tds'er ook nog complottertje.
Je denkt dat ik jouw leugentjes blijf debunken, keer op keer weer, verkeerd gedacht.
Flynn wordt volledig in ere hersteld, het mueller onderzoekje binnen een jaartje volledig afgebrand.

Daarvoor staan alleen al ALLE illegale fisa warrants garant om maar te zwijgen van achtergehouden bewijs, gemanipuleerd bewijs, bedreiging etc.

36 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
2
Meld

En onze Proem vergoeilijkt, verdraait en liegt vrolijk verder..., dagelijks..., onstuitbaar..., onophoudelijk..., schaamteloos..., meelijwekkend.........question

38 Gremdaat    
7 maanden geleden door Gremdaat
1
Meld

[quote]
Justice Department never agreed with Atkinson's view that Trump-Zelensky call fell 'within the responsibility and authority' of Director of National Intelligence. It did not, of course, but Hill Democrats' insistence that it did was key to impeachment going forward.
[/quote]

Dit viel helemaal niet onder zijn (atkinson) bevoegdheden.

39 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
2
Meld
40 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
3
Meld

@36 Maar liegend pruimpje toch weer. Denkt u nou werkelijk dat niemand door heeft dat u en Vagalis een en dezelfde persoon zijn? Dezelfde grammaticale fouten, als de een onder druk gezet wordt verschijnt de andr en redelijk vaak laat u de verkeerde nick reageren. Hartstikke leuk voor u dat u een imaginair vriendje heeft al is het net zo'n kwaadaardig engnekje als u.
U liegend pruimpje, bent overigens degene die in dit draadje alleen al op diverse leugens betrapt bent. U liegt dat de officier van justitie uitstel heeft gevraagd in de zaak Flynn terwijl het juist Flynn steeds om uitstel vraagt.
U liegt dat de impeachment illegaal was. En als u daarover vragen gesteld krijgt bent u snel weg. Liegend, laf pruimpje.

41 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
0
Meld

@41
Geen argumenten meer, geen feiten meer, wat overblijft is de zielige slachtofferrol en complot theorietjes.
Ik had je hoger ingeschaald, dat was verkeerd van mij.
Je bent geen waardige tegenstander.

42 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
1
Meld

Briefje van adam shit :

[quote]
New: Intel Chair Schiff sent a letter today to acting DNI @RichardGrenell
raising concern he is reorganizing w/o receiving congressional authorization. Asks him to produce info to committee by April 16.
[/quote]

Antwoord van Grenell :
[quote]
His letter was sent to the press before it was sent to me. These press leaks politicizing the intelligence community must stop.
[/quote]
https://twitter.com/RichardGrenell/status/1247585467643633664

43 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Afstand houden steeds moeilijker: 'Klant...
Niet iedereen heeft nog zin om de coronaregel...

20 uur geleden door RTL Nieuws

Ook in Eerste Kamer ruime meerderheid voor co...
De wet moet de juridische basis bieden voor a...

13 uur geleden door NOS

UvA neemt afstand van ‘desinformatie&rs...
De Universiteit van Amsterdam (UvA) distantie...

8 uur geleden door Wilmama

Politie Oost-Nederland waarschuwt ziekenhuize...
Aanleiding voor de actie is volgens woordvoer...

6 uur geleden door kwatta

Donald Trump is verblindend wreed en dom, en...
Trump's verblindende domheid op het gebied va...

11 uur geleden door rotti29640


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Proemevla
Philadelphia zet Nationale Garde in om demons...
Het zijn geen demonstraties maar voortduren v...

minder dan een minuut geleden door Proemevla

DaisyDaisy
Baudets flirt met complotdenkers jaagt kiezer...
@27 Wie is 'Diegene dan'?...

3 minuten geleden door DaisyDaisy

Wendel
UvA neemt afstand van ‘desinformatie’ doo...
"Van Wolferen reageert verbaasd op het berich...

14 minuten geleden door Wendel

Wendel
Baudets flirt met complotdenkers jaagt kiezer...
Diegene heeft nooit iets met Forum gehad. Ver...

16 minuten geleden door Wendel

Wendel
Omvolking in beeld: Het grafiekje wat niemand...
Er wordt nu al steeds verdergaand geëist dat...

16 minuten geleden door Wendel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig