Trump ontslaat inlichtingenwaakhond die klacht over gesprek Oekraïne behandelde (nos.nl)


Michael Atkinson lichtte vorig jaar het Congres in over een telefoongesprek van Trump met de Oekraïense president Zelensky. Die melding leidde tot de afzettingsprocedure tegen Trump. ...

door Havermout in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 1
  • 466x gelezen
Reageer met een Emoji
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Positivo

Sst doorlopen niks aan de hand.)

15
2 Moien

@1 als ie z'n leuter in een pinautomaat steekt zeg jij zelfs goed van Trump'. question

15
3 BlackNinja

Je raakt de tel kwijt over hoeveel mensen hij aan neemt [ en dan zijn ze natuurlijk "geweldig"Ja meneer de president,natuurlijk meneer de president,U Hebt altijd gelijk.U bent echt geniaal.Slijm slijm kruip kruip].Tot dat hij ze weer ontslaat omdat ze niet aan zijn eisen voldoen en het niet eens zijn met zijn geniale beslissingen.

14
4 Wiebe Nik

@3 Raar dat tegenstanders van kilarry nogal eens gezelfmoord gevonden werden, dat je zulke lieden nog geloofwaardig vind.
Als jij personeel aan neemt voor je bedrijf en ze maken er een puinzooi van ontsla je ze, anders gaat je bedrijf failliet, dat doet Trump ook gewoon bij ambtenaren, hier worden zulke lozers weggepromoveerd.

13
5 Positivo

Één van de medewerkers aan de illegale coup poging op Trump is ontslagen, nou nou.

Inmiddels heeft de IG weer een FISA onderzoek afgerond waaruit bleek dat ALLE onderzochte FISA warrants illegaal waren, allemaal 'fouten' bevatten, ongegrond bewijs etc.
Komt goed uit omdat een tijdje geleden dit FISA proces weer verlengd is en nu weer naar hartelust alle amerikanen illegaal (bulk data verzameling) bespioneerd kunnen worden.

Verder hebben de aanklagers van Flynn wederom opschorting aangevraagd, ze komen er niet meer uit, hahaha.

En wat doen de democraten?
Die houden zich bezig met oprichten van nieuwe speciale clubjes die dadelijk weer met illegale dagvaardingen gaan proberen om trump het wuhan virus in de schoenen te schuiven, ze gaan zich dus weer in de eigen voet schieten (wat daar nog van over is)

13
6 Proemevla
7 Proemevla

@6 Zeg liegend pruimpje, wat is er illegaal aan het impeachen van de amerikaanse president? Die mogelijk is geschapen in de amerikaanse grondwet he.
Aandoenlijk hoe u hier nog steeds Trump verdedeigt, iedere dag weer. De man heeft zelfs op het hoogtepunt van zijn populariteit een goedkeuringspercentage onder de 50%. Met andere woorden de meerderheid van de amerikanen vinden dat ie het niet goed doet. Vergelijk dat een met Merkel (70%). Conte (rond de 90%) en zelfs Rutte. Maar het liegend pruimpje verteld hier dag en nacht dat amerikanen weer op Trump moeten stemmen in November. Tenminste degene die dan nog in leven zijn.

15
8 Zucht

@7 Zeg liegend Pruimje, is het niet Flynn's verdediging die keer op keer de zaak vertragen? Ze hebben namelijk het kleine probleempje dat Flynn al schuld bekent heeft.

14
9 Zucht

@9 ,

don't feed the troll.

14
10 jodelatedieho

@9
Hahaha, ben niet onder de indruk van je geleuter zuchtje.

[quote]
The government needs additional time to digest this information and any additional information that Covington may provide,” the status report stated. “In order to allow the government adequate time to review the materials that have been produced and to request, receive, and review any follow-up information or documents, the government respectfully asks this Court to allow the government three additional weeks to provide a further status update and, if feasible, a proposed briefing schedule.”
[/quote]

De aanklagers hebben wederom opschorting aangevraagd omdat ze er niet meer uit komen.

10
11 Proemevla

@11 Ach liegend pruimpje ik ben ook niet onder de indruk van uw geleuter. De verdediging heeft al 4 keer om uitstel gevraagd en levert gevraagde stukken steevast laat in. Wat u zegt, u liegt en leutert. En hoe denkt u dat het komt dat Flynn schuld bekend heeft?
Enne, liegend Pruimpje, wat is er nou illegaal aan het impeachment proces? Nou. Laat me raden, daar loog u ook over.

14
12 Zucht

Een uitzendbureau langs het Witte Huis moet geweldige tijden gaan hebben ...

14
13 MarcusCole

@12
Zoals ik bewees, de opschorting is wederom aangevraagd door de aanklagers en niet zoals jij liegebeestje beweerde door Flynn.

9
14 Proemevla

Verder heeft niemand een poot om op te staan, het FISA rapport van de IG heeft uitgewezen dat Atkinson totaal incompetent was, kun je allemaal hier lezen :

9
15 Proemevla

@15
En ps., trump heeft dit nog niet genoemd, hij wacht eerst totdat de fake news media en democraten hem wederom betichten van een politieke keuze, wederom zich in de eigen voet schieten.

8
16 Proemevla

Verder:

[quote]
Yet Democrats didn't peep when Obama left NINE critical positions vacant for years. @CIA
IG (646 days) @CommerceOIG
(523 days) @DoD_IG
(303 days) @EnergyOIG
(405 days)@doioig
(1773 days) @FDIC_OIG
(1139 days) @OPM
IG (262 days) @EximBankUS
IG (864 days) #michaelatkinson
[/quote]


Die obamski toch, niemand benoemd, niemand die controle uitvoerde, how convenient.

6
17 Proemevla

Nog niet in de gaten dat ze er weer ingestonken zijn.

Al deze fisa warants blijken illegaal te zijn, van nul en generlei waarde.
Al de daaruit voortkomende rechtzaken zijn ook van nul en generlei waarde.

Dan is er nog de seth rich beerput die nu geopend moet worden door de fbi, het is bewezen dat ze onderzoek gedaan hebben en nu moeten ze de bijbehorende documenten produceren.

5
18 Proemevla

Zeg liegend pruimpje, waarom kunt u nou nog steeds niet uitleggen waarom de impeachment illegaal was? Kan ik uit u stilte conluderen dat u daarover loog?
Zoals ik al eerder zei, Flynn's verdediging heeft al 4 keer om uitstel gevraagd. Zelfs als de officier van justitie nu uitstel heeft gevraagd staat het nog altijd 4-1. Dat maakt de zaak van de verdediging er niet beter op. Overigens beschouw ik noch u, noch de gateway pundit als betrouwbare bron.
Om Seth Rich nu weer van stal te halen is wel erg triest. De man is omgekomen bij een overval. Er is nooit een greintje bewijs gevonden dat dat een geplande moordaanslag was. Dat u dat nu weer suggereert betekent dat u een slecht mens bent. De familie heeft meerdere malen gevraagd op te houden met die complottheorietjes aangaande hun zoon. Maar liegende en slechte mensen als het liegend pruimpje gaan er desondanks gewoon mee door. Hoe ziek moet je dan wel niet zijn.

12
19 Zucht

@19
Je bent door de mand gevallen zuchtje, je beweerde dat het uitstel wederom door Flynn werd aangevraagd, dat is GELOGEN.

Verder schijn je nog steeds niet door te hebben dat ALLE (recent door de IG onderzochte)gevallen van FISA warrants illegaal waren.

En wat Seth Rich betreft, het is BEWEZEN dat de fbi de zaak onderzocht heeft en dus al jaren gelogen heeft.
Daar komen ze nu ook niet meer onderuit.

Je krampachtige pogingen om verborgen te houden zullen falen.

6
20 Proemevla

@11 Goh, het liegend pruimpje liegt zelfs meer dan ik had verwacht. Covington is niet de huidige verdediger van Flynn maar de vorige. Die Covington in het 'citaat' is helemaal niet meer bij de zaak betrokken. Benieuwd hoe het liegend pruimpje zich hieronderuit probeert te kronkelen? Kom er maar in, liegend pruimpje!

13
21 Zucht

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/president-trump-fires-intelligence-community-inspector-general-involved-ukraine-whistleblower-complaint/

Adam shit die de getuigenis van atkinson (om duidelijke reden) nog steeds niet openbaar heeft gemaakt wordt het vuur aan de schenen gelegd door JW.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/reminder-fired-icig-atkinson-connected-schiffs-impeachment-sham-wife-connected-fusion-gps-russia-collusion-sham-instigators/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/fisa-court-orders-fbi-provide-names-docket-numbers-29-spy-warrant-applications-found-errors/

Het fisa hof heeft namen en nummers opgevraagd van de illegale fisa warrants die de IG gevonden heeft.
De zaken die daaruit zijn voortgevloeid zullen allemaal geseponeerd worden.

Flynn wordt volledig in ere hersteld, mueller binnen een jaartje afgebrand.

6
22 Proemevla

@20 U kunt niet zo goed lezen, liegend pruimpje, dat beweer ik nergens! Overigens is de Covington in uw 'citaat' niet meer de verdediger van Flynn. U brengt oud nieuws terwijl u liegt dat het recent it. Liegend, liegend, liegend pruimpje toch. Nog te dom om overtuigend te liegen!

12
23 Zucht

@21
Draaien helpt je ook niet, feit is dat de aanklagers om opschorting hebben gevraagd en niet de verdediging, je hebt gelogen.

5
24 Proemevla

@23
Zie @9

5
25 Proemevla

Het zijn de aanklagers, te beginnen met mueller en matties die de zaak nu al een jaar of DRIE proberen vooruit te schuiven omdat hun hele aanklacht gebaseerd is op leugens, wijzigen / achterhouden van bewijs waar de huidige verdediging heel netjes op gewezen heeft.

5
26 Proemevla

@24 Feit is, liegend pruimpje, dat Covington geen papieren meer aan de zaak kan toevoegen omdat hij niet meer bij Flynn's zaak betrokken is. U bent gewoon gezellig aan het liegen wat verklaard waarom u noch een datum noch een link van uw 'citaat' geeft. Liegend, liegend, liegend pruimpje toch. Nog te dom om overtuigend te liegen maar slim genoeg om essentiele gegevens te weerhouden. Heel betrouwbaar allemaal. Leg maar eens uit hoe iemand papieren aan het gerechtshof kan overhandigen als hij niet bij een zaak betrokken is. Nou, liegend pruimpje ,hoe kan dat?

Enne, kunt u nu eindelijk eens uitleggen waarom de impeachment illegaal was. Offe, loog u daarover?

12
27 Zucht

@26 Nope, liegend pruimje, het is Flynn die de zaak opnieuw aanhangig heeft gemaakt. Gebaseerd op zijn schuldbekentenis had hij allang veroordeeld kunnen zijn. Nu hij zijn schuldbekentenis heeft ingetrokken moet er een rechtszaak komen. maar u heeft nog steeds niet uitgelegd hoe het komt dat Covington, de advocaat die Flynn ontslagen heeft, nog steeds zogenaamd papieren aan de zaak kan toevoegen. Het zal toch niet dat u daarover liegt he?

12
28 Zucht

En weg is het liegend pruimpje. Zogauw hij geconfronteerd wordt met zijn leugens is hij opeens verdwenen. Wat een kwaadaardig engnekje.

10
29 Zucht

@28
Nee hoor, je liegt gewoon, de zaak loopt nog steeds, er is geen uitspraak geweest, al drie jaar.

Verder:
De zaak lijkt op de zaak tegen Concord waarvan ik drie jaar geleden al schreef dat het een spijker aan het kistje van mueller zou worden.
Eerst heeft mueller moeten intrekken dat Rusland er achter zat, daar was namelijk niks, nakkes, nada bewijs van (overigens niet gemeld in jouw fake news krantjes)
Daarna is de zaak geseponeerd omdat men niet kon bewijzen dat de firma geprobeerd heeft de verkiezingen te beïnvloeden, de firma had voor slechts 3000 dollar aan reclame ingezet, daarmee sla je geen deukje in een pakje verkiezingsboter.

Vergelijkbaar met de zaak Seth Rich, waar de dnc op de vingers getikt werd omdat er GEEN BEWIJS is dat Rusland de server gehacked heeft.

@29
Alsof ik 24/7 beschikbaar moet zijn om jouw leugentjes keer op keer te ontkrachten, hahahaha.

2
30 Proemevla

** gebruiker verwijderd **

@30 "je liegt"

Maar jij schrijft dat altijd als iemandanders het bij het rechte eind heeft...

31 verwijderd9249148401
32 Proemevla

Al vergeten? :

2
33 Proemevla

@30 Liegend pruimpje, als iemand schuld bekend is er in Amerika althans geen rechtzaak nodig. Het enige wat nodig is is een zitting waarin de strafmaat wordt bepaald. In de zitting waarin de rechter de straf van Flynn zou bepalen vroeg Flynn uitstel trouwens. Een volledige rechtszaak is alleen nodig als het Flynn wordt toegestaan zijn schuldbekentenis in te trekken. Daar zijn ze nog over aan het bakkeleien. De enige reden dat deze zaak nog loopt is dus Flynn's gedrag.
Ik noteer dat u niet ingaat op het feit dat Covington al zo'n 6 maanden niet meer de verdediging voert van Flynn en dus ook niet meer papieren kan deponeren in deze rechtszaak. Uw bewering in dit draadje dat de officier van justitie uitstel heeft gevraagd is dus niet waar. U loog daar dus bewust over. Zoals ik al zei, afgezien van een kwaadaardig engnekje bent u een liegend pruimpje.
Wat Concord hier mee te maken heeft, geen idee. Naar mijn weten hebben die nooit toegegeven tegen de FBI te hebben gelogen en daarna die bekentenis weer ingetrokken. De zaken lijken absoluut niet op elkaar hoewel ik onmiddelijk aanneem dat u ook over die zaak aan het liegen bent.
Het enige wat me aan u verbaasd is gezien u continue gelieg u er nog steeds zo slecht in bent. Da's dan wel weer sneu.

2
34 Zucht

En weg is het liegend pruimpje weer. Wel grappig dat ie zijn alter egos plusjes en minnetjes laat geven. Ook al een vorm van liegen.

2
35 Zucht

@35
Hahaha, behalve tds'er ook nog complottertje.
Je denkt dat ik jouw leugentjes blijf debunken, keer op keer weer, verkeerd gedacht.
Flynn wordt volledig in ere hersteld, het mueller onderzoekje binnen een jaartje volledig afgebrand.

Daarvoor staan alleen al ALLE illegale fisa warrants garant om maar te zwijgen van achtergehouden bewijs, gemanipuleerd bewijs, bedreiging etc.

2
36 Proemevla
37 Proemevla

En onze Proem vergoeilijkt, verdraait en liegt vrolijk verder..., dagelijks..., onstuitbaar..., onophoudelijk..., schaamteloos..., meelijwekkend.........question

1
38 Gremdaat

[quote]
Justice Department never agreed with Atkinson's view that Trump-Zelensky call fell 'within the responsibility and authority' of Director of National Intelligence. It did not, of course, but Hill Democrats' insistence that it did was key to impeachment going forward.
[/quote]

Dit viel helemaal niet onder zijn (atkinson) bevoegdheden.

2
39 Proemevla
40 Proemevla

@36 Maar liegend pruimpje toch weer. Denkt u nou werkelijk dat niemand door heeft dat u en Vagalis een en dezelfde persoon zijn? Dezelfde grammaticale fouten, als de een onder druk gezet wordt verschijnt de andr en redelijk vaak laat u de verkeerde nick reageren. Hartstikke leuk voor u dat u een imaginair vriendje heeft al is het net zo'n kwaadaardig engnekje als u.
U liegend pruimpje, bent overigens degene die in dit draadje alleen al op diverse leugens betrapt bent. U liegt dat de officier van justitie uitstel heeft gevraagd in de zaak Flynn terwijl het juist Flynn steeds om uitstel vraagt.
U liegt dat de impeachment illegaal was. En als u daarover vragen gesteld krijgt bent u snel weg. Liegend, laf pruimpje.

0
41 Zucht

@41
Geen argumenten meer, geen feiten meer, wat overblijft is de zielige slachtofferrol en complot theorietjes.
Ik had je hoger ingeschaald, dat was verkeerd van mij.
Je bent geen waardige tegenstander.

1
42 Proemevla

Briefje van adam shit :

[quote]
New: Intel Chair Schiff sent a letter today to acting DNI @RichardGrenell
raising concern he is reorganizing w/o receiving congressional authorization. Asks him to produce info to committee by April 16.
[/quote]

Antwoord van Grenell :
[quote]
His letter was sent to the press before it was sent to me. These press leaks politicizing the intelligence community must stop.
[/quote]

0
43 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

4 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

12 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

31 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Malayalam Sex Video ClipMonkey Sex FilmIndian Sexy Girl XnxxIndian Xnxx Hd VideoXtubesBelly Dancing PornAudrey Bradford NudePorn Masage AsianAvi Love AnalSex ModèleBokep Viral Tik TokMolly Little NudeJaysonnvorheesChina Sex Movie VideoFilmes Completos EroticoChristina Hendricks BoobiesGreat Khali SexTriple Play PlayboyRachel Starr Onlyfans LeakedTravestichat FrJapanese ShemalepornMolly EskamScandal PornLatest Indian XxxZee Telugu Soyagam VideosLeaked Nude CelebsSex Rep MomCelebrity Deep Fake.pornHentai XrayXxxvodoNobita And Shizuka Sex VideoSpicy CamPinay Sex Scandals LatestWe Gon Make ItGuest PornYoungbaldpussyTaiwan PornographyStraight To Hell Gay PornPornografia LgbtFakrtaxiKatie Cassidy Nudesएक्सएनएक्सएक्सOchako Uraraka HentaiLesbean Rape PornFirst Time Anal VideosLesbian SeducesDestiny Cuban PornFolla BorrachaDiosdega PornPornos.com FreeKimmey Granger PornKatrina Colt Sarah TaylorMiddle Aged PornKorean Hot Sex SceneDad 4kBu66legumسكس اينستاگرامJapanese Full Porn VideosPorn Actress HotPiper PerabonudeBrazzers Xxnx ComXxx Com Hindi SexBlack Porn AmatuerPunheta PornPorn Gay CompletoJennymoviesErotim FilmHindi Pon VideoMassage Xvedios ComPorn DiscorfOnejavMektoub XvideoXxx India YogaFree Porn ClipTeenassholeJewish PornstarBhabhi Romance HotBrandi Love CheatDesi Nanga NachVergingirlAdult Lesbian Porn FreeHentaiseaLobster TubdWanda XxxOld Man Sex XxxMalu Trevejo TwerkMarta La Croft XxxErotique MangaJessie Romero PornChapinas De CorteBollywood Actress Sex VideoAnton Harden BlackedXsroryXia Celestial PornVixex PornSara Ali Khan Sexy PicsDesi Hot Girl PornHd Porn Beautiful GirlQuadrinhos AnalIrene The Dream PornUllu Hd VideoIndian Bf Hd MeinSex Movis ComWife Swap CreampiesXxx On TumblrCum TwiceShowing TitisHd Marathi Sex VideoKavita Bhabhi HotAvavillainNaked Gay Sexافلام سکس عراقیIndian Sex CallHindi Xx SexyXmoveiGanged BangedThick Big Ass Pawg Ryan Smiles DrilledX Vidios HotChinese Pron VideoSchool Ki Ladkiyon Ki Sex VideoFor Her TibeDrunk And NakedHorney GrannyInfluecersgonewildTelugu Heroine SexLove Sexy Hd VideoEbony Asshole LickPorn Japanese MassagesMom Does AnalXx X Tik TokSex Lesbienne90's PornosTelugu AexXxxx Video SdXxx Deep ThroatingMarathi Fuck VideoMipha HentaiRose Asmr PornTerra Patrick NudeMomsex PornXhampxterPorn Bdsm PornFebby TwigsWow PornographyJessmike MillerAnaimiya PornTasty Milf Is Hungry For Young Studs CockWorld Best PornHusband Share WifeBadfiehub