De noeste arbeiders van Disco Snolly vullen het ene na het andere pakket. Aan boord onder meer een discolamp, plaat, flesjes Jägermeister en ijsfonteinen.
Volledig scherm
De noeste arbeiders van Disco Snolly vullen het ene na het andere pakket. Aan boord onder meer een discolamp, plaat, flesjes Jägermeister en ijsfonteinen. © Disco Snolly

Eenzame thuisfeestjes steeds inventiever: Disco Snolly komt met doe-het-zelf-discopakketten

De thuisfeestjes worden steeds inventiever. Het bekende Tilburgse feest Disco Snolly komt nu met een pakket voor de doe-het-zelfdisco. Met discolamp, flesjes Jägermeister, ijsfonteinen, een lp voor de afterparty en bingokaarten. ,,Je wil toch iets van je laten horen”, zegt Dirk de Leeuw. 

  1. Corona? De Après Skihut feest gewoon door met livestream: samen de moed erin houden
    Play
    PREMIUM
    video

    Corona? De Après Skihut feest gewoon door met livestream: samen de moed erin houden

    Alle horeca is dicht, maar bij De Après Skihut op het Rotterdamse Stadhuisplein gaat het feest gewoon door. Het personeel bouwt elke avond van 21.00 tot 01.00 uur een feessie in de populaire horecazaak en iedereen kan via een livestream ‘inhaken’. En ja, er wordt net als altijd in lederhosen en dirndl op de bar gedanst. ,,Zo proberen we samen de moed erin te houden en positief te blijven.’’
  2. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.