RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

De Scheetjes blijven ondanks corona vrolijk als altijd

De Scheetjes Beeld © RTL Boulevard

Hans en Karin, beter bekend als De Scheetjes, werden dankzij hun deelname aan 'Ik Vertrek' in één klap bekende Nederlanders. Vooral hun positiviteit was geliefd bij de kijkers, want alles wat ongeveer mis kon gaan, ging ook echt mis. Aan RTL Boulevard laat het olijke duo weten dat ze ook in tijden van corona vol goede moed blijven.

"Het is niet anders"
Linda
Lees ook:
Linda de Mol moet 'in de spaarstand' door coronacrisis

Hans en Karin geven een korte update vanaf Bonaire. Op het eiland is nog niemand besmet geraakt met het coronavirus, maar er zijn wel strenge maatregelen om een mogelijke verspreiding tegen te gaan. "Dat vind ik eigenlijk wel goed. We hopen dat het hier ook verder wegblijft en dat het verder ook niet uitbreidt in alle landen, want dat is gewoon echt een drama", vertelt Karin.

Voor De Scheetjes houden de maatregelen in dat hun golfbaan nu gesloten is: alle toeristen zijn vorige week vertrokken en de lokale bewoners zijn bovendien extra zuinig op hun geld. Toch zitten Hans en Karin niet stil. "We zijn een beetje aan de klus gegaan." En zoals we van De Scheetjes gewend zijn, geven ze er een positieve draai aan: "Het is wel een beetje fijn ook om nu even je rust te pakken en lekker aan de gang te zijn." Hans kan dat alleen maar beamen: "Het is niet anders."

Op 18 mei zouden Karins dochter en kleinzoon naar Bonaire komen. "Ik geef het weinig kans, maar ik hoop het wel natuurlijk. Ik mis die kleine enorm", aldus Karin.

Scheetjes
Lees ook:
Scheetjes uit Ik Vertrek selfie-sterren op Bonaire
Bron: RTL Boulevard