RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Rossana Kluivert en gezin nemen zorg opa op zich

Beeld © Instagram @rossanakluivert

Voor Rossana Kluivert (48) en haar gezin is het inmiddels dag 22 in quarantaine. De familie zit nog altijd in Spanje, waar een totale lockdown aan de gang is. Ook haar vader, die Parkinson heeft, heeft zich inmiddels bij de familie gevoegd. En daar is Rosanna maar wat blij mee, zo laat ze weten in een emotioneel bericht op Instagram.

"Samen moet je dit doen en besef elke keer weer wat de mensen in de zorg doen voor de medemens en heb daar zo ontzettend veel respect voor"

De vader van Rossana kan niet zelfstandig lopen door de ziekte van Parkison en heeft meer gezondheidsaandoeningen. Gelukkig is daar zijn familie om hem te verzorgen, zelfs voor het verschonen van zijn katheter draait niemand zijn hand meer om. "Samen moet je dit doen en zo besef je elke keer weer wat de mensen in de zorg doen voor de medemens. Ik heb daar zo ontzettend veel respect voor", schrijft Rossana bij een intieme foto van haar kinderen die haar vader helpen.

Rossana
Lees ook:
Rossana Kluivert gaat niet in hoger beroep

"Voor ons is de 24/7 zorg vanzelfsprekend omdat dit ons bloed is, maar de helden daarbuiten die met gevaar voor eigen gezondheid alles trotseren, daar ben ik zo ontzettend van onder de indruk. Ik wist dit zelf al, maar in deze tijden meer en meer. Zo dankbaar dat jullie bestaan in alle hoedanigheden van zorg", drukt ze haar dankbaarheid uit.

Het is niet de eerste keer dat de familie iemand in nood helpt. Eerder trok Rachel Hazes nog bij hen in.

Gestrande Rachel Hazes vindt steun bij familie Kluivert

03:58
Shane
Lees ook:
Shane Kluivert heeft vandaag iets te vieren