RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

OG3NE luister naar fans en brengt cover Queen uit

Beeld © ANP

OG3NE brengt de cover van 'Bohemian Rhapsody' van Queen vrijdag uit op Spotify. "We kregen er veel vraag naar en we hebben geluisterd!", schrijft het drietal op zijn socialemediakanalen. "Onze versie van Bohemian Rhapsody is nu beschikbaar op Spotify... Blijf ons in de gaten houden want er komt meer aan binnenkort."

"We kregen er veel vraag naar en we hebben geluisterd!"

De zusjes Lisa, Amy en Shelly plaatsten de cover afgelopen dinsdag op YouTube, en die werd zeer goed ontvangen, ook door de heren van Queen zelf. De band deelde de beelden van de zusjes met zijn eigen 3,9 miljoen volgers op Instagram. "Is this the real life?", vragen Lisa, Amy en Shelley zich toepasselijk af op sociale media.

Queen
Lees meer:
Queen onder de indruk van cover OG3NE

De cover maken was nog een hele uitdaging, zo schreef OG3NE eerder dinsdag bij de originele post. "Bohemian Rhapsody vanuit thuisisolatie. Met de muzikale begeleiding op 1 oortje, totaal afgezonderd in onze eigen huizen, filmden we onszelf, zingend, op onze telefoons. Als deze video helpt om je gedachten te verzetten, als is het maar voor een paar seconden, dan hebben we ons doel bereikt."

OG3NE-zusjes
Lees ook:
OG3NE-zusjes staan stil bij verjaardag moeder

Ook Trijntje Oosterhuis wil met muziek iedereen nu een hart onder de riem steken:

Trijntje Oosterhuis raakt juiste snaar met muzikale ode

02:48
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over