U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 13
Wat moet de huisarts doen als hij twijfelt of een Covid-19-patiënt baat zal hebben bij opname in het ziekenhuis? Daarover werden huisartsen woensdagavond tijdens een webinar bijgepraat door huisartsen uit Brabant en Rotterdam, die al meer ervaring hebben met het nieuwe virus. Negenduizend ...

7 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
10
5
28

@70
Goed verhaal. Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.

201 samcash    
7 maanden geleden door samcash
2
Meld

@197 Daar kan ik niets mee. Er is niets gemakkelijker dan een echte oudere te bepraten. De meeste doen wat de dokter vraagt of zegt. Een enkeling die nog tegen sputtert. Een heel hoog percentage wil snel dood maar vrijwillige euthanasie mag niet of de arts werkt er niet aan mee.

202 Verwonderd    
7 maanden geleden door Verwonderd
4
Meld

https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/

Het filmpje van het ziekenhuis zegt alles................ ben benieuwd hoeveel % van de NL-bevolking dit soort zaken opzoekt, en er over nadenkt.
Wij in de ziekenhuizen praten en denken veelvuldig over met onze patienten of behandeling/IC-opname nog wenselijk/nuttig is,, ook al voor corona in het land was. Gezien de reacties van heel veel mensen hier, zij dus niet............. ja, dan is het schrikken voor je....... en het zegt ook wat over je sociale en sociaal/maatschappelijke betrokkenheid voor Nederland, en wat je belangrijk vindt in het/je leven........

203 La Cabana    
7 maanden geleden door La Cabana
4
Meld

@134 Gekste Henkie,

Uw reactie op mijn @19 doet mij puzzelen.
Immers nergens spreek ik over "zaadjes planten". question
Mogelijk het U zich bij Uw reactie aan mij ver-typt.

Maar tevens, ja, als ik wat mocht mankeren wat ik zelf niet kan behandelen dan sta ik zeker bij de huisarts of de specialist van mijn vertrouwen op de stoep!

204 Bezorgde Europeaan    
7 maanden geleden door Bezorgde Europeaan
1
Meld

@134
Kun je het weer niet laten minkukel?

205 samcash    
7 maanden geleden door samcash
6
Meld

@205
noemt zich niet voor niks "gekste henkie "...

206 t.rap.er.niet.in    
7 maanden geleden door t.rap.er.niet.in
6
Meld

@206
Hij is niet alleen gek maar hij kan het niet laten om anderen aanmatigend en beledigend tegemoet te treden. Hij speelt voortdurend op de man ipv op de bal. Ik denk dat hij lijdt aan ernstige hoogmoedsverplettering. Daar hebben we helaas geen IC-bedden meer voor vrij.

207 samcash    
7 maanden geleden door samcash
5
Meld

Deze huisartsen zijn van de duivel bezeten. Het is gewoon te bizar voor woorden wat hier in dit land gebeurd. De oudjes moeten gewoon dood omdat ze geld kosten en niks meer aan de maatschappij toevoegen.

208 DONKEY R    
7 maanden geleden door DONKEY R
7
Meld

Gadverdamme, ik dacht dat deze corona idioterie inmiddels het toppunt van maniakaal bereikt had, dan krijg je dit weer.
Eerst was het we moeten thuis blijven voor de kwetsbaren en de ouderen, social distancing voor kwetsbaren en ouderen, alle business op slot ( wat inmiddels niets minder is dan een regelrechte aanslag op de wereldeconomie en dus de wereldbevolking ) voor de ouderen, etc etc etc.....
En nu moeten dus de meest kwetsbaren en de ouderen dus nadenken of het wel zoveel nut heeft om geholpen te worden, uit angst voor binnen afzienbare tijd een mogelijk tekort aan beademingsapparatuur, bedden, stoffen lapjes voor de mond, handschoentjes, balpennen, koffiebekertjes of weet ik veel wat the fuck nog meer?!?
Wat is dit nou, ik dacht deze hele heisa nou juist daarvoor bedoelt was voor de meest kwetsbaren onder ons, waarom dan nu opzadelen met zo'n vraag ?
Kompleet schizofrene tijden

209 Syrious    
7 maanden geleden door Syrious
5
Meld

@203 Mooi gezegd.

210 Nurse Ratched    
7 maanden geleden door Nurse Ratched
1
Meld

@70 : En uw pa is de maat der dingen voor iedereen met de sticker COPD?

211 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

U hebt e.e.a. opgevangen over uw vader en daarom bent u hier nu de expert, en kunt wat een ander zegt als onzin bestempelen? Of bent u misschien een trol die het officiele narratief ondersteunt met een zogenaamd verhaal over een zogenaamde vader?

212 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

213 Raffa    
7 maanden geleden door Raffa

Dat zullen ze niet gedacht hebben toen ze huisarts werden en plechtig zwoeren er alles aan te doen om iemand in leven te houden..

214 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
5
Meld

Klopt. Meegemaakt met mijn moeder. De huisarts werd heel emotioneel.

215 civil    
7 maanden geleden door civil
0
Meld

@214 Als je het verhaal had gelezen dat weet je dat stervensbegeleiding standaard onderdeel is van het werk van een huisarts en om samen met een patiënt te beslissen of behandeling wel zinvol is. Vaak komen ouderen sowieso niet in aanmerking voor behandeling op basis van de qaly-index. https://nl.wikipedia.org/wiki/Quality-adjusted_life_year

216 de gezonde roker    
7 maanden geleden door de gezonde roker
2
Meld

@216

Artsen hebben altijd zaken doorgenomen met hun patiënten alleen wordt die vraag nu met de tekorten aan ic plekken eerder en doordringender gesteld.

217 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
3
Meld

@216 @217
In dit draadje -bronartikel en reactie 1 en 2- een schat aan informatie over het hoe en waarom :
https://www.nieuwskoerier.nl/news/642337-waarom-een-ic-bed-meer-is-dan-een-bed-alleen

218 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

@218 Daar gaat het artikel niet over.

219 de gezonde roker    
7 maanden geleden door de gezonde roker
2
Meld

Het komt gewoon neer op euthanasie. Noem het dan ook zo, geef een spuitje aan de kwetsbare risico chronische zieken en/of ouderen zodra ze ziek worden. Geen slagroom over een giftige taart. De gezondheidszorg staat onder veel te zware druk, er is een gebrek aan alles (te danken aan het langdurige achterover leunen van de regering) het gaat niet lukken en dus gaan we mensen bij voorbaat uitsluiten van zorg gebaseerd op verbetering, gewoon afsterven met palliatieve zorg. (zolang men dat nog aan kan)
Zeg dat dan. Sorry mevrouw/meneer maar u bent ouder en ondanks dat er mensen zijn van zelfs boven de 100 die met goed zorg gewoon het ziekenhuis goed verlaten, moeten we een grens stellen en boven de 75 gaat de plug eruit.
Klaar. want dat is de realiteit. En dat zal met de dag beroerder worden.
Dus dat suikercoaten is een aanfluiting en dat is waarom normale mensen hier kwaad om zijn.
En terecht.

220 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@217 Er is (nog) geen tekort aan IC-bedden. Bij de griepepidemie van 2018 zaten ze wel aan de grens en daar speelde dus (ook) een strengere triage door de huisarts.

"De spoedeisende hulpen en intensive cares van ziekenhuizen raakten overbelast door de vele grieppatiënten. Terwijl er ook veel ziekmeldingen onder ziekenhuispersoneel waren. Een paar weken geleden moesten enkele ziekenhuizen in het Noorden geplande operaties uitstellen.
...
het is een landelijk probleem.
...
Minder dan 20 procent van het zorgpersoneel heeft zich laten vaccineren. Er hadden dus minder patiënten besmet kunnen raken via zorgpersoneel."

https://www.dvhn.nl/groningen/Is-de-griep-na-ruim-8.000-doden-eindelijk-op-zijn-retour-23075433.html

221 de gezonde roker    
7 maanden geleden door de gezonde roker
3
Meld

@202
Moet je straks gaan zien hoe men ouderen gaat behandelen die wel verzorgd willen worden en het ook overleven. Nog even en je wordt dan nagefloten omdat je een plek bezet hebt gehouden, foei!
Hoe durf je het, om te willen blijven leven.
"How dare you.."

222 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@220 Het ergste is nog dat ook bij de griepepidemie van 2018 de ziekenhuizen overbelast raakten. Met VEEL MEER IC-bedden!

In 2017 waren er nog 2056 en nu nog maar 1100.

223 de gezonde roker    
7 maanden geleden door de gezonde roker
4
Meld

@222
Waar haal jij in hemelsnaam vandaan dat ouderen niet verzorgd zouden worden?! Buiten de IC-afdeling is nog een heleboel mogelijk.

224 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
6
Meld

@221

Er dreigde een echt tekort aan bedden te komen en dat is waarom afgelopen week de discussie losbarstte over wie wel en wie niet. Ik ga de discussie niet nog es overdoen dat bezuinigingen op ic bedden en ic personeel de oorzaak zijn van tekorten, tekorten die nu ook pijnlijk zichtbaar worden op andere zaken. En ja het is een landelijk probleem. Stel het loopt straks af met een sisser en meer dan 2400 bedden zijn niet nodig..je zou toch niet moeten denken als het niet toereikend blijkt te zijn, of alle beschermende middelen raken op wat ze nu al doen..wat dan?

225 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
1
Meld

@224
Palliatieve zorg. En zolang het systeem dat aan kan. question

226 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@225
Ja, als het niet toereikend zal zin, wat met vrij grote zekerheid nu al vast komt te staan.
En het is verwijtbaar, het is door de nalatigheid en het falen van onze overheid dat het nu zo ver is.
Ik ben benieuwd hoe het de komende week zal verlopen, met het mooie weer. Dat zag je ook gisteravond weer hoe ze ze tientallen kneuzen uit een 'illegale kroeg' haalden getrokken, uiteraard weggestuurd met een waarschuwing. Ik zou ze meteen ook een stempel geven dat ze bij ziekte geen recht hebben op behandeling. question l

227 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@225 Er is (nog) geen tekort aan IC-bedden. Bij de griepepidemie van 2017-2018 zaten ze wel aan de grens en daar speelde dus (ook) een strengere triage door de huisarts.

Dat terwijl er toen bijna twee keer zoveel IC-bedden als nu!!! (in 2017 nog 2056 tegenover 1100 aan het begin van deze epidemie).

"De spoedeisende hulpen en intensive cares van ziekenhuizen raakten overbelast door de vele grieppatiënten. Terwijl er ook veel ziekmeldingen onder ziekenhuispersoneel waren. Een paar weken geleden moesten enkele ziekenhuizen in het Noorden geplande operaties uitstellen.
...
het is een landelijk probleem.
...
Minder dan 20 procent van het zorgpersoneel heeft zich laten vaccineren. Er hadden dus minder patiënten besmet kunnen raken via zorgpersoneel."

https://www.dvhn.nl/groningen/Is-de-griep-na-ruim-8.000-doden-eindelijk-op-zijn-retour-23075433.html

228 de gezonde roker    
7 maanden geleden door de gezonde roker
5
Meld

@228

Met die griep hoefde niet iedereen op intensive care te liggen en voor de longontsteking hadden ze antibiotica, er werden ook antivirus medicijnen gebruikt die wel bij die griep werkte.
Ik heb zelf toen die griep gehad, was 3 weken geveld en kreeg hier later ook nog een longontsteking van die met een kuur van 3 dagen werd opgelost.
Die griep heeft ook bijna een half jaar geduurd, normaal duurt een griep golf 2 maanden en we hadden toen geen maatregelen getroffen zoals nu met covid19.
229 NLsandman    
7 maanden geleden door NLsandman
0
Meld

Ik denk er nu al over .
Daar hoef je niet oud voor te zijn .
Iedereen kan morgen een ongeluk krijgen , een ernstige ziekte of een herseninfarct en je niet meer kunt praten .
Dan is het te laat .
Ik bepaal ook dan wat er moet gebeuren.
Ik laat niet met mij sollen .

230 Goodnews badnews    
7 maanden geleden door Goodnews badnews
2
Meld

@225

We hoeven geen overkill aan iC- bedden te hebben .
Alleen moet men weten waar men ze in geval van nood kan krijgen binnen redelijke termijn .
De veranderingen binnen de zorg, ook wat apparatuur betreft, gaan zo hard dat wanneer er over 5 of 10 jaar een pandemie komt , de apparatuur niet meer te gebruiken is of (in combinatie met andere ).
Dat is kapitaalvernietiging en drukt op de zorgkosten .
Veel landen hebben nu op dit moment tekort om die reden en kunnen ze nog moeilijker aanvullen dan wij.
Als het niet toereikend is , kunnen we een beroep doen op Duitsland . Misschien kunnen zij het later+bij ons doen want er zijn nog heel wat deelstaten die nog weinig last hebben .
We weten uitvervaring dat het niet te stoppen is.

231 Goodnews badnews    
7 maanden geleden door Goodnews badnews
2
Meld

@98

Men selecteert ook niet alleen op leeftijd.
Bij een hart- , long - , lever of niertransplantatie wordt als er één orgaan voor 2 Is ook een keuze gemaakt .
Dan speelt er veel meer mee dan alleen de leeftijd . En kan een oudere van 50/60 wel voorgaan boven een jongere van 30/40.
Het gaat meestal niet om 80-90 - jarigen met bijkomende kwalen waarvoor de ingreep meestal al te veel is.
Dat is met beademen ook vaak al het geval , begreep ik van de artsen : het is een marathon en dat kunnen jongeren al heel vaak met veel moeite.
Het is dan ook logisch dat degene met de meeste kansen voorgaat .
Buiten dat schijnt beademen vreselijk te zijn .
Ik vind daarover nadenken niet zo gek.

232 Goodnews badnews    
7 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@227

Als ze een glazen bol hadden en in de toekomst kunnen kijken , zou het ze verweten kunnen worden.
Achteraf heeft iedereen gelijk.
Dat er idioten rondlopen , kan de overheid niks aan doen .
Beboet ze maar geef ze geen doodstaf door het weigeren van behandeling .
Die hebben we afgeschaft als beschaafd volk.
Dan moet je naar decUSA gaan wonen waar iedereen die niet genoeg verdient om de heel dure zorgverzekering te betalen , sowieso dood gaat bij ernstige ziekte.
Dat doen wij niet.

233 Goodnews badnews    
7 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@232 Daar ben ik het echt wel mee eens. Maar gisterenavond bij Jinek vertelde Gommers wat er zou kunnen gebeuren ALS het zwarte scenario in zicht komt. Dat is wel andere koek. Ik hoop dat dit niet hoeft te gebeuren. Dan gaan ze een stuk verder dan normaal gebeurt.
Duimen dat het gaat afvlakken de komende week.

234 Liz    
7 maanden geleden door Liz
3
Meld

@229 "Met die griep hoefde niet iedereen op intensive care te liggen en voor de longontsteking hadden ze antibiotica, er werden ook antivirus medicijnen gebruikt die wel bij die griep werkte."

***

En hoefden het IC-personeel er ook niet als astronauten bij te lopen.

235 Liz    
7 maanden geleden door Liz
2
Meld

En altijd maar opscheppen over de "uitstekende zorg" in Nederland.
Die was vroeger uitstekend, maar is dat al lang niet meer, door de bureaucratie en bezuinigingen die diverse kabinetten Rutte, strak hebben doorgevoerd en waar onder Balkenende, al een start mee werd gemaakt..
Het sluiten van twee ziekenhuizen, vele verpleeghuizen en verzorgingshuizen was daar het trieste gevolg van.
Nu zitten we dan in een crisis, waar de resterende tak van de zorg helemaal niet op was voorbereid.
Diegenen die het allemaal hebben veroorzaakt, wassen hun handen in onschuld en klappen deze handen nu stuk voor deze "helden in de zorg", waarbij ze in zee gaan met falende "adviseurs' en "experts", die het óók allemaal niet meer weten en kunnen overzien.
Er zijn momenteel overal medische tekorten, tot aan medicijnen aan toe.
Reguliere behandelingen en onderzoeken worden stopgezet en huisartsen en de thuiszorg, alsmede GGD 's raken overbelast.
Dát de zorg, ná deze crisis, op meer dan volle sterkte moet gaan draaien, waar ze nu al niet de mogelijkheden niet voor hebben, is wel duidelijk.

Als je denkt dat álles op dit gebied onderhand wel eens is langs geweest, wordt, een wel héél luguber "plan" in werking gesteld, waar ze zelfs in het buitenland hun wenkbrauwen over fronsen.
Ouderen, die dus hun hele leven, premies voor van alles en nog wat, hebben betaald, mogen daar de vruchten niet meer van plukken en worden van bepaalde behandelingen uitgesloten, om maar zo snel mogelijk "afgeserveerd" te kunnen worden.
Dat dit óók nog eens op een zeer onheuse en kwalijke manier aan deze ouderen kenbaar wordt gemaakt, kan alleen maar in Nederland.
En dan nóg zijn er velen, die schijnheilig, deze Rutte-kliek benoemen, tot goede "crisismanager" en ze "belonen", met steun voor hun "fantastische" beleid, zoals dat blijkt uit de laatste peilingen.
Het is allemaal niet te bevatten...
Inmiddels loopt het dodental op want deze Rutte-kliek heeft zich een nieuw doel gesteld, namelijk de "groepsimmuniteit", iets waarvan wetenschappers, nóg steeds niet weten óf en hoe dat werkt, bij deze ziekte en waardoor ouderen zich rot zijn geschrokken en mede door deze berichten, zich zelfs niet meer voor hun gewone "onderliggende kwalen", bij een hulppost durven te melden.

Zover zijn wij dus in dit zieke land al gekomen, waar men zich drukker maakt, over óf men met Pasen wel naar de camping kan, of z'n andere vertier moet missen...
De nabestaanden van de slachtoffers huilen om hun doden, waarvan velen geen afscheid hebben kunnen nemen en niet eens meer op een normale manier begraven kunnen worden...
Denk hier allemaal maar eens, aan als u het binnen "zo zwaar' heeft en zonodig naar buiten moet...

236 Strongoli    
7 maanden geleden door Strongoli
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

237 vlek    
7 maanden geleden door vlek

@237
Ja helemaal mee eens, hun kansen op enige zorgen verspeeld. Opzettelijk tegendraads en bewust risico's lopen zou meteen zorg onthouden moeten betekenen. Moet je kijken hoe snel ze zich dan bij de kafir-regels neerleggen en anders vlijen ze zich maar in hun halal graf. question
Geldt ook voor religekken van welke andere orde dan ook die hetzelfde flikken.

238 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@230
Maar u zou het toch wel merkwaardig vinden als ze u nu alvast bellen of u dan alvast maar van behandeling af wilt zien.

239 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@231
Overkill is één ding en met veroudering...., ok dat is een puntje, maar niet ernstig. Als je ziet hoe innovatieve denkers al zoveel weten te 3d printen van beademingsapparatuur tot gezichtsmaskers. Gisteravond nog hoe een autofabriek in 3 weken tijd dergelijke goede apparatuur weet te maken dat het nu naar ziekenhuizen wordt gestuurd, 24/7
Dus wat men zou kunnen en zelfs moeten doen, is er voor zorgen dat er een lijst is met fabrieken die asap, ingezet kunnen worden ten tijde van een biologische ramp, een pandemie. (of een andere ramp, er kan ook een keer een asteroïde inslaan die het halve land verwoest, er zijn meer gevaren waarbij giga veel mensen betrokken kunnen zijn) Zodat die bedrijven (elk jaar controleren) plannen klaar hebben liggen die jaarlijks aangepast worden aan de dan geldende eisen. Zo hoef je niet veel te investeren maar denk je tenminste op voor, wat elke regering behoort te doen.
NA-denken is te laat. Je zou hier ook een mondiale org voor op kunnen zetten (geen bureaucratisch gedrocht) met een aantal wetenschappers en rampen-managers of id. die ervoor zorgen dat dit mondiaal in werking gezet kan worden. want dit was niet het eerste virus, maar dit is wel één vd gevaarlijkste al zie nog steeds dombo's het als een vervelend griepje wat hun deur wel voorbij zal gaan. het moment dat dit ergens explodeert is er geen houden meer aan. Dus nogmaals levensgevaarlijk.

240 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

241 AcerPredator    
7 maanden geleden door AcerPredator

@241

Kan het minder? Wat doet rechts dan?

242 Zwartwit    
7 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

ff een beetje on/off topic,
waarom zou ik nog willen bijdragen aan een systeem,
dat me afschrijft?

243 Botlleneck    
7 maanden geleden door Botlleneck
2
Meld

@241 tast het virus ook hersens aan??..blijkbaar wel,..

244 kortanante    
7 maanden geleden door kortanante
5
Meld

@244 nee joh, die is zo geboren...

245 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
1
Meld

@241

Vooralsnog gaan er meer mensen dood aan kanker dan dat er aan corid-19 sterven.

https://www.staatvenz.nl/kerncijfers/kanker-sterfte

246 Zwartwit    
7 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@245
Heb mij altijd afgevraagd wat de val van een commode voor schade aan de hersentjes van een baby kan veroorzaken. @241 laat het ons even ongezouten weten.

Waarschijnlijk is het terminaal. Trump schijnt het ook te hebben.

247 Zwartwit    
7 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@241

Weet jij wat triëren inhoudt? Er speelt zich een ramp met een ongekende omvang af. Neem aan dat jij nog onder de 18 zal zijn.

Nu krijgt de triage arts bij de intensive care tp patienten met corid-19 verschijnselen binnen met ademhalings problemen en die zouden allemaalbaan de ventilator met controle apparatuur gehangen moeten worden. Er is slechts één ic bed over en 49 mensen moeten helaas afvallen. Jij bent 17, de 49 anderen boven de 65.

Is het dan raar dat jij voorrang krijgt? Jij hebt nog een heel leven voor je.

Als jij geen interesse hebt in een ic bed, laat het dan meteen aan de arts weten? Kan hij jouw plaats aan de verpleegkundige met dat virus geven.

248 Zwartwit    
7 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@239

Het is inderdaad nogal een harde vraag maar diezelfde vraag krijgt zo'n iemand ook
als diegene binnen komt op spoedeisende hulp.
Toen mijn vader met hersenbloeding door 2 hersentumoren op de spoedeisende hulp lag werd ons ook even verteld dat ze hem niet gaan reanimeren.
Dat werd toen wel bot gebracht en we hebben daar ook vragen over gesteld en of dat een normaal protocol was.

249 NLsandman    
7 maanden geleden door NLsandman
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

250 artemis    
7 maanden geleden door artemis

Palliatieve zorg is niet bepaald een hobby. Na 2 maanden blijven de meeste kinderen van de patiënt al weg of komen bijna niet meer langs voor bezoek. De ouderen zitten daar echt te wachten op op hun laatste zucht. Soms dramatisch om te zien.

251 Verwonderd    
7 maanden geleden door Verwonderd
2
Meld

En ik blijf zeggen dat Huisartsen een verschrikkelijke tijd door maken op dit moment , welk complot je ook mag geloven.

252 MarcusCole    
7 maanden geleden door MarcusCole
0
Meld

@241 Verder alles goed mafketel. Dit heeft niks met rechts of links te maken

253 RonMVV    
7 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

@252 Inderdaad

254 RonMVV    
7 maanden geleden door RonMVV
1
Meld

Triage is een prima middel om de realiteit onder ogen te zien. We zijn als mens nu eenmaal sterfelijk.

255 Frouke    
7 maanden geleden door Frouke
2
Meld

https://www.rt.com/op-ed/484832-disabled-covid-doctors-treatment/

"Doctors are sending out ‘do-not-resuscitate’ forms telling people like my disabled daughter to sign them, I find that chilling"

In Engeland dus ook al, dat is toch geen toeval? Zou het dan toch, met die generale repetitie in oktober jl.?

256 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
2
Meld

https://twitter.com/VoyageCEO/status/1245412957716127744?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1245412957716127744

"Andrew Cannon
@VoyageCEO
·
Apr 1
Learned today of DNR applied by a hospital for one of the people we support; man in his 50s, no underlying health condition and great quality of life. Family not consulted. Can only conclude ReSPECT form put in place because he has a learning disability."

https://www.theguardian.com/world/2020/apr/01/uk-healthcare-regulator-brands-resuscitation-strategy-unacceptable

"UK healthcare regulator brands resuscitation strategy unacceptable

Care home residents in Hove, East Sussex and Wales have had ‘do not attempt resuscitation’ notices applied"

257 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
KOZP: geef alleen racismevrije intochten subs...
De actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) roe...

10 uur geleden door AD

Duizenden demonstreren in Vrouwenmars tegen T...
Duizenden, vooral vrouwelijke demonstranten,...

1 dag geleden door Crezee

Rutte was op de hoogte van vakantie koning: &...
Premier Mark Rutte heeft te laat beseft dat d...

1 dag geleden door AD

De zaak tegen Donald Trump
Door de NYT editorial board: Corruptie, woede...

1 dag geleden door Crannbuidhe

Onafhankelijke NOS?
De NOS pretendeert op onafhankelijke wijze jo...

1 dag geleden door Fernand


ADVERTENTIE


Laatste reacties
vandaagffniet
NPO komt met nieuw dagelijks coronaprogramma ...
@20 Je wilt mij deporteren. Je bent zeker aan...

minder dan een minuut geleden door vandaagffniet

GreyB
Tweede laptop met contacten / gegevens Hunter...
@42Dankzij Trumps rally's dus ook massa's b...

1 minuut geleden door GreyB

ObJener
Hoe normale mensen FOX en CNN ervaren....
Ik kijk geen fox en cnn dus ik kan de vraag n...

1 minuut geleden door ObJener

krek
NPO komt met nieuw dagelijks coronaprogramma ...
@19dat gat?ik woon midden in de randsta...

1 minuut geleden door krek

priaap
Nederlanders in buitenland willen dat Rutte s...
@96 Graag gedaan, Kroonluchter. ;-)...

2 minuten geleden door priaap

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig