’Beste Mark, help de zorghelden’ (telegraaf.nl)


Hennie’s dochter Jip (26) werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis. Jarenlang werd er door het kabinet nauwelijks omgekeken naar noodkreten vanuit de zorg. En nu heeft premier Rutte het ineens over ‘helden’. Daar wil Hennie graag iets over zeggen: ...

door Moskowfiets in Media  ·  41 Reacties

  • 31
  • 872x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met zo'n inhoud zal een ieder het eens zijn al zal het kabinet er anders over denken en vooral het vvd zich er niet in herkennen.

6
1 Voorzittershamer

Helaas heeft Rutte het drukker met KLM......

6
2 Remkraan

O o gemind om dat je het eens bent met inhoud van de brief en waarin de heilige Rutte feiten krijgt voor gelegd.

4
3 Voorzittershamer

Volkomen terecht!

Maar nu effe niet, die discussie moeten uitgebreid gevoerd, maar dit is niet het moment.
En Jip heeft ook meer kans op gehoord te worden op een later moment.

26
4 Gekste Henkie

@4

Rutte kreeg bakken aan kritiek uit landen als spanje en italïe die hem gierigheid verweten..binnen een paar dagen kwam die in actie en wil een miljard storten. Als dat kan dan ook hierbij en dat hoeft niet morgen geregeld te zijn maar een toezegging er op terug te komen en wel snel moet kunnen.

2
5 Voorzittershamer

@4

Dit is zeker ook ongepast en komt nu niet goed uit?

2
6 Voorzittershamer

En zo is het. RUTTE heeft het land zodanig verkwanselt dat er nu aan alles tekorten zijn. Zijn vriendjes hebben goed geboerd en de rest van het land krijgt nu de rekening van jaren wanbeleid.

2
7 PFL

Rotte komt alleen in actie als hij gedwongen wordt, daarna helpt hij eerst zijn vriendjes bij KLM en Shell.

Snap niet waar al die nieuwe zetels vandaan komen, Nederland is kapot bezuinigd voor het groot kapitaal....................De schuldige is Rotte, ik ben het nog niet vergeten.

3
8 Uitede aka Espede

Dankzij bedrijfskundigen compleet gesloopt.

2
9 caso

De zorg gekort, politie gekort, onderwijs gekort, gevangenissen dicht, zorginstellingen dicht, verzorgingstehuizen gekort etc etc etc. En nu inderdaad heel schijnheilig deze mensen helden gaan noemen. Ja het zijn op dit moment helden omdat ze in de puinhoop moeten werken die onder andere Rutte veroorzaakt heeft met zijn zuinige beleid en zijn smoesjes dat er geen geld is. Maar nu is er wel ineens een miljard beschikbaar voor zuid europa.
Nederland is naar de klote dankzij de VVD met Mark Rutte voorop.

3
10 Edwinlzv

Nee Mark, je moet helemaal NIETS zeggen. Maar niet getreurd, dan klimt Hennie alsnog in d'r giftige zeurpen om te miepen dat het kabinet geen enkele waardering toont..Je doet het nooit goed.

25
11 BlackNinja

Ga toch weg Rutte.Hennie is een nette en een welopgevoede vrouw.in haar plaats zou ik zeggen, hé komediant sodemieter toch op met je helden.denk je dat we gek zijn ? Nog één keer en ik bel de NPO op met het verzoek of ik in Op1 mijn gal mag komen spuwen op uw doortrapte uitspraak.

3
12 jantje van leiden

@10
Hier waarschuwde de SP al voor Privatisering van nuts bedrijven kan niet en kost de gemeenschap teveel Nutsbedrijven zijn geen bedrijven die winst moeten maken. Maar wij vinden het prima en wij blijven rechts stemmen zodat de privatiseringen in stand worden gehouden

0
13 yanyans

@11 Inderdaad Nooit goed Pinoccio. Terecht oplichter en uitverkoper van Nederland.

3
14 Uitede aka Espede

@5
De SP heeft daar toevallig gisteren een vraag over gesteld aan Rutte.
Marijnissen vroeg of de zorgmedewerkers, na de crisis weer naar het Malieveld moesten, voor betere arbeidsvoorwaarden?
Er kwam weer een standaard antwoord dat er de laatste tijd "al genoeg" naar de zorg was gegaan, maar dat er later misschien nog wel een keer op teruggekomen kan worden...
Ongelooflijk hoe kiezers, deze hypocriete man nog een "daadkrachtige leider" vinden en ineens massaal voor de VVD kiezen volgens de laatste peilingen.
Onbegrijpelijk,
Waarschijnlijk figuren, die komende weken, weer volop gaan deelnemen aan het "Coronatoerisme"..
Omdat "zoveel mogelijk binnen blijven" zó zwaar is..
Écht zwaar hebben deze helden het, maar dat is het hypocriete "klapvee" (op een paar serieuze uitzonderingen na), al lang wéér vergeten.
Triest maar waar.

2
15 Dieke

Jarenlang dat verwoestende VVD-beleid is toch echt de schuld van.... de kiezer zelf! Zolang gewone arbeiders VVD stemmen, blijft het hier een zooitje. De samenleving wordt uitgehold door rechts: sociale woningbouw, verpleging, ouderenzorg, uitkeringstrekkers, onderwijs, defensie: allemaal uitgekleed door VVD, CDA en wat meelopers die op die manier wat macht hebben.
Dus ja, Rutte is schuldig. Maar net zo schuldig zijn al die kortzichtige, bange kiezers die in de leugens van Rutte trapten en op de VVD gingen stemmen. En dat nog steeds doen.

3
16 weerman

Het zo nou netjes zijn als politici hun riante salaris voor een groot gedeelte doneren aan de zorg , ik zeg doen ....

0
17 MarcusCole

@5

De man is goed bedreven geven in dergelijke antwoorden en waarbij de vragensteller van goede huize moet komen om door te vragen en niet op te geven. Nu dergelijke vragen stellen is men niet van gediend en vind men ongepast..maar feit blijft dat het tekort aan ic personeel en bedden komen door politieke beslissingen. Gelukkig gaan mensen in de zorg niet voor het geld aan het werk maar een fatsoenlijke beloning zou erg op zijn plaats zijn..en toont dit weer aan hoe belangrijk ze zijn. Dat mensen nu massaal de vvd op het paard hijsen is me een raadsel nog erger wordt het als dit straks over is en verkiezingen dichterbij komen het vvd er dankbaar misbruik ik bedoel gebruik van gaat maken.

2
18 Voorzittershamer

Weg met de vieze rat Ruttler! Ook nog eens verkiezings filmpjes uitzenden via Dire. Gebruikt deze malaise om kuezers voor zich te winnen. Viezerik!

3
19 SergioLeone

Weg met de vieze rat Ruttler! Ook nog eens verkiezings filmpjes uitzenden via Sire. Gebruikt deze malaise om kiezers voor zich te winnen. Viezerik!

3
20 SergioLeone

"Snap niet waar al die nieuwe zetels vandaan komen, Nederland is kapot bezuinigd voor het groot kapitaal."

Het zijn gekochte peilingen en er is stembusfraude gepleegd bij de vorige verkiezingen! Rutte is een maffiabaas.

4
21 SergioLeone

@21 "Snap niet waar al die nieuwe zetels vandaan komen, Nederland is kapot bezuinigd voor het groot kapitaal."

Het zijn gekochte peilingen en er is stembusfraude gepleegd bij de vorige verkiezingen! Rutte is een maffiabaas.

Oei..... Als dat toch waar zou zijn. Kom maar op met je feiten, dat zou eens een hele mooie rel kunnen gaan worden. Ben benieuwd naar de feiten!!! question

4
22 LoydMorris

@21 Baudet en Wilders zijn zo vriendelijk geweest daarbij behulpzaam te zijn geweest. Veel voormalige aanhangers rennen hard terug naar de VVD..... Ze lijken het door te hebben dat ze het niet moeten hebben van die populistische braller. Nu jij nog.

16
23 MacGu

** gebruiker verwijderd **

Men wil 1 miljard euro naar in een fonds: ik stel voor om dat 1 miljard te verdelen onder de zorgmedewerkers die momenteel aan het werk zijn en ondanks klachten zich niet ziek mogen melden.

Dán heb je het pas echt met je eigen burgers.

24 verwijderd9139144

Met alle respect naar de mensen in de zorg, maar een werkdag van 9 uur is vaker normaal dan zelden voor veel andere mensen.
De zorg bestaat uit veel parttimers die nu in deze crisis gevraagd worden om fulltime te gaan werken.

10
25 Snuggles

@14 dan zijn we uitgeluld toch? Een klein groepje lieden zal Rutte altijd voor rotte vis uitmaken ongeacht wat ie doet. Intussen is de man meer dan 11 jaar premier en kan keer op keer rekenen op een ruime meerderheid.

9
26 BlackNinja

Mark R heeft de problemen veroorzaakt en is nu de held.....
Zo gaat dat, Hitler was ook een held voor velen, en had veel stemmers.
Gisteren had ie gewoon een goede speech, samen met ene Hugo.
Enige wat miste was dat toen Hugo zei, dat we onze zorgmedewerkers belangrijk zijn etc, dat we/hij dat in de toekomst ook nooit meer zal vergeten, dat zei ie niet.
Politic gaat om de waan van de dag, morgen zijn ze de zorg medewerkers al weer vergeten..... zo gaat dat.....

2
27 Goldrush

@27
Ze weten niet wat zorgmedewerkers zijn en wat ze doen, totdat ze er zèlf een dringend nodig hebben..
Pas dán valt hopelijk, het kwartje.

2
28 Strongoli
29 Positivo

@29

Niet leuk

Want op IC in NL draait men nu 12 uur's diensten

Als in een fabriek in NL, waar consumenten producten worden gemaakt, men vraagt om even 12 uur's diensten te draaien, men gelijk om meer loon gaat vragen

De mensen in de zorg in NL doen dit gewoon, vanuit moreel besef

En hiervoor is er waardering uit de samenleving

Maar dat vindt u dus heel raar?

4
30 LGK

Artsen, de nieuwe soldaten, worden bewust ingezet door de globalisten in een door hun ingezet pandominium, zie ook artsen zonder grenzen, globalistische artsen dus.
En dat geld natuurlijk niet voor alle artsen en zorgmedewerkers, ze worden gewoon misbruikt en voor het karretje gespannen van de NWO en big farma, om het doel van de globalisten te bereiken, wereldoverheersing, uitbanning cash geld, chippen van de gehele wereldbevolking, verplichte vaccinatie om de wereldbevolking te beheersen in getal en volledig te controleren,
De meesten zorgmedewerkers en artsen doen hun uiterste best, waarschijnlijk hebben ze het nog niet eens in de gaten.

Ik zeg niet dat ik met alle punten gelijk heb, maar het is het overdenken waard, de lieden die achter de schermen aan de top van deze wereld staan zijn niet lief, die zijn knetterhard, anders stonden ze niet aan de top.

6
31 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

32 Dirk2137

Geen woorden, maar daden, Mark... Laat nu maar eens zien voor wie je er hoort te zijn...

De Nederlandse burgers.....

Niet de EU.
Niet de US.
Niet de rest van de wereld...

Ons, daar hoor je er voor te zijn....

1
33 Logic

@33
Wie zegt dat Rutte een goede leider is, in moeilijke tijden, die ontgaan tóch ècht een paar zaken.
Een leider is niet iemand, die alleen maar een riedeltje met maatregelen, van de autocue kan voorlezen en een voorgekouwde "peptalk" verricht.
Een goede leider laat zien, dat hij ècht een premier van alle Nederlanders is.
Zo ook hier in de zorg,een beetje hypocriet geklap en mooie woorden, is níet wat deze mensen verdienen.
Een ècht financieel gebaar van dank, zou beter op z'n plaats zijn, na al die bezuinigingen en ontslagen, die er in de zorg geweest zijn.
Als men voor het buitenland 1 miljard uit de knip kan trekken, dan moet er voor deze sector, óók zeker iets mogelijk zijn..
Zo niet, dan is deze Rutte zeker géén leider, die óók nog eens, op géén enkele passende manier, de vele doden, rouw kan betuigen.
Een schoffering naar de nabestaanden toe..
Dat mensen nóg steeds, achter zo'n onpersoonlijke en koude politicus aanhobbelen, is onbegrijpelijk ...

1
34 Strongoli

Er bestaan geen Zorghelden ! De mensen in de zorg doen gewoon dagelijks hun werk en ontvangen daar hun afgesproken salaris voor. Helden zijn de MKB ers en ZZP ers die nu (door toedoen van de Overheid) noodgedwongen thuis zitten zonder dat zij hun werk mogen en kunnen doen. Die helden moeten zich maar zien te redden financieel. En straks verwacht heel Nederland dat alle bedrijven en winkels weer open gaan ? Straks verwachten alle medewerkers weer aan de slag te kunnen bij hun werkgever ? En waar was Nederland met zijn applaus toen de medewerkers in de zorg gingen staken voor meer loon in Den Haag. Waar was het applaus voor al die mensen in het basis en voortgezet onderwijs, die er nu voor zorgen dat uw kinderen wel thuis lessen kunnen volgen via internet, die staakten ? Niemand toen toen te applaudisseren voor die harde werkers !!! Dus stop in godsnaam met het zo ophemelen van de mensen die nu hun normale werk doen in de Zorg !!! Dat had u veel eerder moeten doen !!!!!

6
35 Een hardwerkende ZZPer

@21 'Het zijn gekochte peilingen en er is stembusfraude gepleegd bij de vorige verkiezingen! Rutte is een maffiabaas.

Dat denk ik ook, ik kan het alleen niet bewijzen. Het kan niet zo zijn dat er miljoenen mensen op de VVD stemmen. Zoveel miljonairs heeft Nederland niet.
Ook vertrouw ik de ondoorzichtige stembussen niet. Voor hetzelfde geld proppen ze er eerst een hoop VVD-stembiljetten in voor de stemlokalen open gaan. Dus plastic stembussen gebruiken net als in andere landen.

Ze vragen iedereen om transparant te zijn, nou, doe dat zelf dan ook. Bij de HEMA liggen hele mooie. Gleuf erin zagen en klaar.

4
36 Berpke de Poes

@35
Klopt Ik weet nog dat hier op NK schande gesproken werd toen de zorg staakte voor betere salarissen en bezuinigingen van de zorg 30 000 banen gingen verloren De SP steunde deze stakingen Hoe durfden zij En zie nu komen wij ze tekort. Wederom had de SP achteraf gelijk.

0
37 yanyans

Herkenbaar verhaal van Hennie, mijn dochter werkt ook in de zorg en heb daar best mijn zorgen om. En Hennie ik denk dat Rutte ook deze Corona tijd “misbruikt” en super mooie praatjes houd die hij de RIVM napraat. Ik verdenk hem er zelfs van dat hij bezig is om maar vooral in maart 2021 weer gekozen wil worden voor nog eens 4 jaar als Rutte IV.
Overigens moet hij al die praatjes wel houden en we vinden het allemaal zo’n krachtige premier.
Maar goed ik hoop dat deze Corona tijd niet nog meer doden gaat opleveren dan er nu al zijn.
STERKTE ALLEMAAL

1
38 Interessant

@34 Ik ben de laatste die Rutte een goede leider noemt.... Meestal komt bij mij se term corrupte machtswellustige landverrader eerder naar voren...

0
39 Logic

@32 Ik weet het, ik ken er ook een paar die sinds kort 3 a 4 dagen mogen werken. Soms een werkdag van 3 uurtjes, maar ze zijn daarvoor dan wel 2x 30 minuten onderweg naar het werk.

Het gaat mij meer om de 9 uren die gemaakt worden door een mevrouw in de zorg.
Vergeleken met de USA waar ze soms wel shifts draaien van 16 uur en nu mogelijk zelfs langer is 9 uur hier nog goed te doen.

0
40 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

41 Dirk2137

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Kabinet haalt streep door verlenging subsidie voor tweedehands stekkerauto's

@1 Dit verlies haalt Den Haag wel weer binnen met de accijns op de “dooie dino’s brandstoffen” ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

“Het kan verkeren” . . . zou Bredero zeggen...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Nicks R. Van
Kabinet haalt streep door verlenging subsidie voor tweedehands stekkerauto's

Dat is een onverstandig besluit! Velen zullen dan toch een benzine of diesel kopen. Het geeft wel aan hoe begaan Den Haag is met het terug dring...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Marrie1
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@30Dat hoop ik ook, dat de hele boel nu in elkaar klapt en de bom barst....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Extra miljarden voor Oekraïne, herstel toeslagenschandaal en asielopvang

Gelukkig moet de TK het er ook nog mee eens zijn, zodat de kans groot is dat deze voorgestelde uitgaven niet door gaan. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@34 We sturen de Nederlanders op vakantie en dan verhuren we hun huizen aan het coa. 💰💰💰💰💰💰 ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Flitsmarathon van start: hier moet je uitkijken als je geen bekeuring wilt

Ik kan uit het artikel niet duidelijk halen of alleen N-Brabant 'bemeten' wordt of dat er in de andere provincies ook eens een keer gemeten word...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@32 Ik heb een nieuwe rekenmachine nodig. De bedragen lopen nogal op. 💰💰💰 🥳...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ABRACADABRA
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

snel alleen voor asieltjes ?? de Nederlanders die op een huurhuis wachten, moeten eerst een ons wegen zeker...

13 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Nicks R. Van
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Dit gewijzigde inzicht is het gevolg van de leeftijd, dan word je wijzer....

15 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Indian Marriage Sex VideoDreed PornYoung ThroatsPerfect Girlfriend.comWomen Sex PornStepmomsuckingOnlyfans CummingHentia UncencerdAmyra Dastur Hot PhotosHot Sexy Ladies NakedWife Wants GangbangPorn FemininColige PornPalin NailinHot Perv MomFarting PornAnal FuckigBlck Porn StarsXnx Hd Porn VideosBaldurs Gate NudeBoobs Feeding HusbandXxx Mom Sleeping VideosBbw Creampie GangbangCouples Seeking TeensHitomi Tanaka MassageXhamstherRachel Cook NudeHentia PovNeeru Bajwa PornAmma Koduku DengulataTelugu Boothu VideosChloe Difatta NudeLindsay Lohan FeetBrena SparksVirgin VideosInsextNhentai.neytPublic Blow JobsBreast Expansion ComicsXxx In Hindi AudioTamil 18 VideosAlyssa PornJawan Bhabhi XxxGames With Sex ModsPorb PicsFree Free Adult VideosIndian Hot WebseriesMahabharat Sex VideoDesi Xxx Mp4Redtub PorneFemboy Manga PornReftubiVinking Barbie NudeHot Romantic X VideosLesbian Sisters XxxStep Mom BjFemale ChaturbatePorno GratuiteBhabhi Devar Xxx VideosChut Lund MovieBbw Granny CreampiesSitus PornnoDesi Indian PornsWife CuckDesi Village Outdoor SexDani Daniels PornMalena Sex SceneCougarhandjobs3d Porn AliensPo RnJapanses Porn StarSex Video GentsShione CooperSaniliyon SexTs OrgyBest Hentia WebsitesTamil Sex Video Tamil Sex Video Tamil SexSkater Girl PornIwank TubeKayln ArianaMtvkay18Hot Ullu VideoBelessa PlusShantel Dee PornTf Games SiteReal Gf PornTube X PorneXnxx Erotic StoriesFilme Porno ViolentoLondon RiversHindu Muslim SexCelebrity Xxx IndianReality Kings PornhubTori Black JoiJacquieetmicheltvChat Abenue GayPprndudeSavanah SixzXnxx Com BoobsRep SexvideosHot Indian Wife FuckPornhub:Desixnxx VideosTop Ten PornValentina Nappi SquirtAlina Rose PornKeralasex VideoMimi-sentryMelonstubrKittybabyxxxMature Porn In StockingsBangla Bath VideoPornos Des NoiresTelegram PorneHindisex MoveBaki XxxAlicepreuostonsImpregnation FantasyBackroom Casting Couch MochiEscort Sexe NetSybil A KailenaKim Basenger NudeRachel Mcadams PornAsmr SexoPinky Doll OfEliza Ibarra PissYoung SexxxxxxKelly Divine AnalHot Muslim GirlHentai HaQueen CammiiSoft Boob SuckHijab Cartoon PornHow To Masturbate PornNhentia .netReddit CelebsnfwXxx PornografiasNudes Of JapanMorena Baccarin NudesAmatuer GangbangMy Wife Sucks CocksAnal Fisting BbwSunny Leone Xhamster ComGloved Nurse PornPornomexicano XxxPorn Of Taylor SwiftFootjib PornSpencer DesiraeBig Tit MatueInd X Video